Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
adon99 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 15:45
Οτι εκανες googlarisma και καταλαβες τι χαμστερακι?
Πουθενα στον κοσμο δεν πηραν πληρη αδεια
Αν το λες εσύ και το πορνιουζ εμένα μου αρκεί, δεν ξαναγκουγκλάρω τίποτα.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality. Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
adon99 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 16:26
Αφου το λες εσυ θα πηρε πληρη αδεια σε αρκετες χωρες απλα το αποκρυπτουνε
Εγώ δε λέω κάτι, απλά έβαλα ένα δημοσιεύμα που έλεγε ότι λες μαλακίες για τις έκτακτες άδειες.
Δεν γνωρίζω να άλλαξε κάτι έκτοτε.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality. Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Brief Summary:
This is a Phase 1/2/3, randomized, placebo-controlled, observer-blind, dose-finding, vaccine candidate-selection, and efficacy study in healthy individuals
adon99 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 13:53
Και με νερο να κανεις εμβολιο πανω κατω τα ιδια ειναι μετα την ενεση
Οταν λεμε πιθανες παρενεργειες εννουμε για 1+ χρονο μετα
Για αυτο τα εμβολια θελουν χρονια για να παρουν αδεια
Ακομα να το καταλαβουν αυτο το ψεκ χαμστερακια κ συνεχιζουν την γελοιοτητα με αρνητικο iq -εκανα πριν 5 λεπτα το εμβολιο ολα καλα
εκανα ενεση με ηρωινη πριν 5 λεπτα και ειμαι μια χαρα
συμπερασμα,καλη η ηρωινη,να γινει υποχρεωτικη η χρηση της
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Their goal is to flood the US and the world with dark energy through fear, death and suffering. Human energy and vibrations are very real and the dark entities that reside on this planet feed off of that and it is a necessity for the days when they will begin to physically manifest (that’s a fact, not sci-fi)
We are currently living in their next psy-op, fear and hysteria of Covid-19. The vaccines are the key to the end game of the covid era. Millions have been vaccinated with a substance proven to cause autoimmune diseases and irreversible health complications, the scariest of them all being prion diseases.
Two years from now (maybe even this time next year) the world will be in a state of anger, betrayal and despair as the long term effects of these vaccines begin to appear. More dark energy and more fear. It’s an on-going game for them.
Και ο αντίλογος (σχετικά με αυτή την prion disease) :
You are thinking of Kuru, which was experienced by a cannibalistic tribe in Papua New Guinea who ate their dead. Prion diseases are all of the neurodegenerative diseases, of which kuru is one. By the way, NO, I absolutely do not believe that the covid vaccine creates neurodegenerative diseases!!! I understand enough about science to know that is not true nor possible. It is simply another myth that antivaxxers use to promote an agenda and is based on one flawed scientific study. It is the same bullshit where they tried to claim that vaccines cause autism and this has also be shown to be not true and based on another flawed study.
Τάσσομαι με την πρώτη άποψη,ότι τα εμβόλια δηλαδή θα δημιουργήσουν τα όντα που βλέπετε (εγώ δεν βλέπω) σε σειρές του netflix τύπου walking dead (δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο - προτιμώ να τα δω λάιβ όλα αυτά )
Bill Hicks έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 17:21
αρχίζουμε πάλι από psek-101;
ψεκ η us national library of medicine?
αμφισβητεις πως τα φαιζερ και μοντερνα ειναι σε κλινικες δοκιμες μεχρι το 23 και 22?
εσυ εισαι ο ψεκ μαλλον
εγω μιλαω με στοιχεια απο εγκυρες πηγες,οι εμπολιακηδες με οτι λεει το κουλι και το σκαι
αυτό λέω, ψεκ-101. ότι οι έρευνες σταματούν με την αδειοδότηση και EUA, wow.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!