Εβαλα βρέι, στις φωτο προσωπου, ακομα να με παρετε χαμπαρι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ριχτε καμια ιδεα τι να κανω με τον γοη...
Re: Ριχτε καμια ιδεα τι να κανω με τον γοη...
Γιατί να τον βρίσεις μαρή;Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 14:06
Κι αμα δεν γουσταρει και φυγει; Μπορει να νευριασει και να φυγει ή να κρυφτει, δεν ξερω καλα την τρελα του. Καλυτερα να το αφησω στην τυχη λεω μπας και τον ξαναδω στον δρόμο και τότε θα πεσει χουφτωμα ή βρισιδι ή κατι τετοιο...
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Γιατι κλανει το γατι. Δεν ξες μου φαινεται απο αυτα. Ο πολυς ο ερως φερνει θυμο που ειτε θα σβησει με σεξ ειτε θα γινει μισος και πολεμος.vagabondo έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 14:16Γιατί να τον βρίσεις μαρή;Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 14:06
Κι αμα δεν γουσταρει και φυγει; Μπορει να νευριασει και να φυγει ή να κρυφτει, δεν ξερω καλα την τρελα του. Καλυτερα να το αφησω στην τυχη λεω μπας και τον ξαναδω στον δρόμο και τότε θα πεσει χουφτωμα ή βρισιδι ή κατι τετοιο...![]()
ναι αλλα μην πας με ολο το σοι του γοη για να φτασεις σε αυτον....Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 14:17Γιατι κλανει το γατι. Δεν ξες μου φαινεται απο αυτα. Ο πολυς ο ερως φερνει θυμο που ειτε θα σβησει με σεξ ειτε θα γινει μισος και πολεμος.vagabondo έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 14:16Γιατί να τον βρίσεις μαρή;Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 14:06
Κι αμα δεν γουσταρει και φυγει; Μπορει να νευριασει και να φυγει ή να κρυφτει, δεν ξερω καλα την τρελα του. Καλυτερα να το αφησω στην τυχη λεω μπας και τον ξαναδω στον δρόμο και τότε θα πεσει χουφτωμα ή βρισιδι ή κατι τετοιο...![]()
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 14:17Γιατι κλανει το γατι. Δεν ξες μου φαινεται απο αυτα. Ο πολυς ο ερως φερνει θυμο που ειτε θα σβησει με σεξ ειτε θα γινει μισος και πολεμος.vagabondo έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 14:16Γιατί να τον βρίσεις μαρή;Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 14:06
Occasio facit furem
Ναι ρε, αυτο ειπα πιο πριν, δεν μου αρεσει να παω Λαρισα μεσω Ιωαννινων.Naranjita έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 14:18ναι αλλα μην πας με ολο το σοι του γοη για να φτασεις σε αυτον....
το θεμα επισης ειναι να μην χρειαστει να παρεις ολη την λαρισα και τα μισα γιαννενα για να σε αγαπησει.Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 14:19Ναι ρε, αυτο ειπα πιο πριν, δεν μου αρεσει να παω Λαρισα μεσω Ιωαννινων.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Να προσπαθήσεις με ήρεμο τρόπο να του ζητήσεις βραδυνή έξοδο. Αν δεχτεί, του την πέφτεις στεγνά. Αλλιώς πας για άλλες πολιτείες.Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 11:37 Τον ειδα παλι χθες στο χωριο, σαν ηθοποιος του σινεμα μου εμοιασε, με το τσιγαρο στο στομα, μαγκακι και ετσι και με ενα σακιδιο στην πλατη του, πηγαινε μαλλον να παρει αυγα απο τις κοτες του. Πηγα να πω μεσα μου "δεν πα να γ....", αλλα το βουλωσα, με τραβηξε ο ζωικος του μαγνητισμος τρελα, με εβαλε μεσα στον δικο του χωρο, με χωρεσε μεσα στον δικο του χρονο, με ελκυσε όπως ολες τις φορες που τον ειδα και με επιασε εκεινο το κουμπωμα μεσα μου και το πιασιμο μεσα στο στομαχι. Απο χθες ειμαι καπως...δεν ξερω πως να το πω και δεν ξερω τί να κανω. Ο πατερας του μου ειχε πει ότι εχει ψυχολογικα προβληματα επειδη ειναι παιδι χωρισμενων γονιων και ετσι και ότι ειναι δυσκολος να πλησιαστει. Ωραια, αν ειναι αγριμι, εγω τί μπορω να κανω; Ξερω μονο ότι ο ερωτας θεραπευει, αλλα νομιζω ότι δεν ειμαι σε θεση να θεραπευσω τιποτα καθως δεν μπορω να τον πλησιασω. Εχετε καμια εξυπνη ιδεα τι θα μπορουσα να κανω μαζι του και πως θα μπορουσα να τον πλησιασω;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Στριμωχτόνα στο κουτέτς κάποια στιγμή που θα τον ξαναδείς, και χούφτω καβάλο στην ψύχρα. Και για 30 δευτερα τρίβε πολύ απαλά τα δάχτυλά σου, και κόψε αντιδράσεις. Ειναι μηχανικό/αντανακλαστικό θεμα αυτό, και να μην του αρεσεις και ειναι στρέητ, θα εχει αποτελέσματα. Αν δεν υπάρξει καμία μεταβολή του σημείου του καβάλου μεσα στο παραπάνω χρονικό διάστημα, τότε απλά ειναι γκέι ή ασέξουαλ, και αδίκως χάνεις τον χρόνο σου.Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 14:17Γιατι κλανει το γατι. Δεν ξες μου φαινεται απο αυτα. Ο πολυς ο ερως φερνει θυμο που ειτε θα σβησει με σεξ ειτε θα γινει μισος και πολεμος.vagabondo έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 14:16Γιατί να τον βρίσεις μαρή;Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 14:06
υγ. Προσοχή, γιατί η παραπάνω πράξη ενέχει και νομικούς κινδύνους, θα μπορούσε να σε καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση/κακοποίηση, αλλά κείθε στου χουργιό θαρρώ ότι δεν ξέρουν απο τέτοια, οπότε προχώρει.
Η Naida τι λέει γι' αυτό;vantono έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 14:25Στριμωχτόνα στο κουτέτς κάποια στιγμή που θα τον ξαναδείς, και χούφτω καβάλο στην ψύχρα. Και για 30 δευτερα τρίβε πολύ απαλά τα δάχτυλά σου, και κόψε αντιδράσεις. Ειναι μηχανικό/αντανακλαστικό θεμα αυτό, και να μην του αρεσεις και ειναι στρέητ, θα εχει αποτελέσματα. Αν δεν υπάρξει καμία μεταβολή του σημείου του καβάλου μεσα στο παραπάνω χρονικό διάστημα, τότε απλά ειναι γκέι ή ασέξουαλ, και αδίκως χάνεις τον χρόνο σου.
υγ. Προσοχή, γιατί η παραπάνω πράξη ενέχει και νομικούς κινδύνους, θα μπορούσε να σε καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση/κακοποίηση, αλλά κείθε στου χουργιό θαρρώ ότι δεν ξέρουν απο τέτοια, οπότε προχώρει.
Occasio facit furem
Και εγώ το ίδιο.Who is The 4th man έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 14:09κι'εγω αφιέρωσα ολόκληρο τραγούδι για το αίσθημα....Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 13:55Αν δεν εχει τα ψυχολογικα του, οντως είναι χαλβας και μαλακισμενος και μακαρι να το ηξερα να τον εβριζα και να ησυχαζα, αλλα δεν ειμαι σιγουρη. Οντως ο πατερας ειναι αλανι και γοητευτικος, αλλα μολις του ειπα να κανουμε μια σχεση ολοκληρωμενη που να την μαθει ολο το χωριο και να ειμαι σαν γυναικα του στην θεση της γυναικας του, μου ειπε ότι πανω απο ολα βαζει τον Σταυρο!!!!!!! Και δεν θελει να τον πληγωσει αλλο, φτανει τότε όταν χωρισε. Μου προσφερει μια ερωτικη σχεση με τα ολα της, αλλα χωρις την επισημοποιηση...Τετοια που δεν γουσταρω. Εγω θελω καποιος να με γουσταρει και να το φωναζει, όχι κρυφα και τετοιες μαλακιες.rednick έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 13:47 απο οτι καταλαβα ο γοης ειναι χαλβας ενω ο πατερας ειναι αλανι ,παρε τον δευτερο για να προσεγγισεις τον πρωτο.![]()
τωρα προσγειώνομαι ανώμαλα![]()
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Δωρο απωθητικό για τους ψύλλουςΑλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 11:37 Τον ειδα παλι χθες στο χωριο, σαν ηθοποιος του σινεμα μου εμοιασε, με το τσιγαρο στο στομα, μαγκακι και ετσι και με ενα σακιδιο στην πλατη του, πηγαινε μαλλον να παρει αυγα απο τις κοτες του. Πηγα να πω μεσα μου "δεν πα να γ....", αλλα το βουλωσα, με τραβηξε ο ζωικος του μαγνητισμος τρελα, με εβαλε μεσα στον δικο του χωρο, με χωρεσε μεσα στον δικο του χρονο, με ελκυσε όπως ολες τις φορες που τον ειδα και με επιασε εκεινο το κουμπωμα μεσα μου και το πιασιμο μεσα στο στομαχι. Απο χθες ειμαι καπως...δεν ξερω πως να το πω και δεν ξερω τί να κανω. Ο πατερας του μου ειχε πει ότι εχει ψυχολογικα προβληματα επειδη ειναι παιδι χωρισμενων γονιων και ετσι και ότι ειναι δυσκολος να πλησιαστει. Ωραια, αν ειναι αγριμι, εγω τί μπορω να κανω; Ξερω μονο ότι ο ερωτας θεραπευει, αλλα νομιζω ότι δεν ειμαι σε θεση να θεραπευσω τιποτα καθως δεν μπορω να τον πλησιασω. [Εχετε καμια εξυπνη ιδεα τι θα μπορουσα να κανω μαζι του και πως θα μπορουσα να τον πλησιασω;
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Τότε ντύσου κατσίκα και περίμενε στο μαντρί.Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 14:06Κι αμα δεν γουσταρει και φυγει;Ζενίθεδρος έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 14:03Να μεταμφιεστείς σαν κότα και να τον περιμένεις κακαρίζοντας μέσα στο κοτετσι του.Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 11:37 Τον ειδα παλι χθες στο χωριο, σαν ηθοποιος του σινεμα μου εμοιασε, με το τσιγαρο στο στομα, μαγκακι και ετσι και με ενα σακιδιο στην πλατη του, πηγαινε μαλλον να παρει αυγα απο τις κοτες του. Πηγα να πω μεσα μου "δεν πα να γ....", αλλα το βουλωσα, με τραβηξε ο ζωικος του μαγνητισμος τρελα, με εβαλε μεσα στον δικο του χωρο, με χωρεσε μεσα στον δικο του χρονο, με ελκυσε όπως ολες τις φορες που τον ειδα και με επιασε εκεινο το κουμπωμα μεσα μου και το πιασιμο μεσα στο στομαχι. Απο χθες ειμαι καπως...δεν ξερω πως να το πω και δεν ξερω τί να κανω. Ο πατερας του μου ειχε πει ότι εχει ψυχολογικα προβληματα επειδη ειναι παιδι χωρισμενων γονιων και ετσι και ότι ειναι δυσκολος να πλησιαστει. Ωραια, αν ειναι αγριμι, εγω τί μπορω να κανω; Ξερω μονο ότι ο ερωτας θεραπευει, αλλα νομιζω ότι δεν ειμαι σε θεση να θεραπευσω τιποτα καθως δεν μπορω να τον πλησιασω. Εχετε καμια εξυπνη ιδεα τι θα μπορουσα να κανω μαζι του και πως θα μπορουσα να τον πλησιασω;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ειναι και κατι ακομα, ειναι φτωχαδακι, ψαχνεται για λεφτα για να παρει τσιγαρα και καφε. Επεσα σε περιπτωση. Και φυσικα νομιζω ότι λειτουργει εδω ο ανδρικος εγωισμος, σου λεει αμα δεν μπορω να την κερασω κατι...Αστα να πανε. Καλη φαση θα ηταν παντως.Πασιφάη έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 14:22Να προσπαθήσεις με ήρεμο τρόπο να του ζητήσεις βραδυνή έξοδο. Αν δεχτεί, του την πέφτεις στεγνά. Αλλιώς πας για άλλες πολιτείες.Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 11:37 Τον ειδα παλι χθες στο χωριο, σαν ηθοποιος του σινεμα μου εμοιασε, με το τσιγαρο στο στομα, μαγκακι και ετσι και με ενα σακιδιο στην πλατη του, πηγαινε μαλλον να παρει αυγα απο τις κοτες του. Πηγα να πω μεσα μου "δεν πα να γ....", αλλα το βουλωσα, με τραβηξε ο ζωικος του μαγνητισμος τρελα, με εβαλε μεσα στον δικο του χωρο, με χωρεσε μεσα στον δικο του χρονο, με ελκυσε όπως ολες τις φορες που τον ειδα και με επιασε εκεινο το κουμπωμα μεσα μου και το πιασιμο μεσα στο στομαχι. Απο χθες ειμαι καπως...δεν ξερω πως να το πω και δεν ξερω τί να κανω. Ο πατερας του μου ειχε πει ότι εχει ψυχολογικα προβληματα επειδη ειναι παιδι χωρισμενων γονιων και ετσι και ότι ειναι δυσκολος να πλησιαστει. Ωραια, αν ειναι αγριμι, εγω τί μπορω να κανω; Ξερω μονο ότι ο ερωτας θεραπευει, αλλα νομιζω ότι δεν ειμαι σε θεση να θεραπευσω τιποτα καθως δεν μπορω να τον πλησιασω. Εχετε καμια εξυπνη ιδεα τι θα μπορουσα να κανω μαζι του και πως θα μπορουσα να τον πλησιασω;![]()
Θελω να το κανω αυτο που λες, αλλα λες να πεσει ξυλο και να αγριεψουν τα πραγματα; Εσενα, αν σου την επεφτε ετσι μια κοπελα, θα σου αρεσε; Ή θα εξοργιζοσουν επειδη σου παραβιασε τον ζωτικο σου χωρο;...vantono έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 14:25Στριμωχτόνα στο κουτέτς κάποια στιγμή που θα τον ξαναδείς, και χούφτω καβάλο στην ψύχρα. Και για 30 δευτερα τρίβε πολύ απαλά τα δάχτυλά σου, και κόψε αντιδράσεις. Ειναι μηχανικό/αντανακλαστικό θεμα αυτό, και να μην του αρεσεις και ειναι στρέητ, θα εχει αποτελέσματα. Αν δεν υπάρξει καμία μεταβολή του σημείου του καβάλου μεσα στο παραπάνω χρονικό διάστημα, τότε απλά ειναι γκέι ή ασέξουαλ, και αδίκως χάνεις τον χρόνο σου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 104 Απαντήσεις
- 2934 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta
-
- 47 Απαντήσεις