!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εμβόλιο covid-19 Update

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Re: Εμβόλιο covid-19 Update

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

sport billy έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 17:27 5. Όσοι σπεύσουν να με αποκαλέσουν ψεκασμένο για το (1) έχω να τους απαντήσω ότι έχω κάνει στα παιδιά μου όλα τα υποχρεωτικά εμβόλια, ενώ και εγώ ο ίδιος έχω κάνει στο παρελθόν προαιρετικά εμβόλια όπως π.χ το τετραπλό της ηπατίτιδας.
που το ξέρεις ότι εκει μεσα δεν σε αλοιωσαν το dna κρυφά;

Βασικά όχι, αφου έχουν κάτι "κακό" τα εμβόλια γιατί δεν το βάζουν σε κάποιο άλλο ή την τροφή μας χωρις να μας το πουν;
Άβαταρ μέλους
I know just what you re sayin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από I know just what you re sayin »

Fluffy έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 22:08 Μιλάμε για τύπους που εμβοιάστηκαν στον στρατό χωρις να ξέρουν ποιας εταιρίας ήταν το εμβόλιο ούτε πόσο χρόνο είχαν δοκιμαστεί.
φοβερό επιχείρημα
τότε να σφουγγαρίζουμε και 5 φορές την ημέρα χωρίς σκούπισμα πριν και να πατάμε από πάνω με τις γαλότσες στο καπάκι, μια ζωή, για να μην δείξουμε αντίφαση

ουστ ψέκα του Περισσού, τελέψατε από επιχειρήματα και χώνεσαι στην αναμπουμπούλα να κερδίσεις την συμπάθεια των νορμάλ ανησηχούντων

κοράκι :078: :078: :078:
the comet the course the tail έγραψε: 22 Μάιος 2021, 00:59 μαλακίες έλεγε ο Κώστας. ήταν καλά μέχρι το 2000-2001 τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

sport billy έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 17:27
15.
γ) Το πρώτο εξάμηνο του 21 στην Ευρώπη έχουμε 17.000 θύματα και πάνω από 1 εκ περιστατικά παρενεργειών από τα εμβόλια
:o
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Fluffy έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 22:12
sport billy έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 17:27 5. Όσοι σπεύσουν να με αποκαλέσουν ψεκασμένο για το (1) έχω να τους απαντήσω ότι έχω κάνει στα παιδιά μου όλα τα υποχρεωτικά εμβόλια, ενώ και εγώ ο ίδιος έχω κάνει στο παρελθόν προαιρετικά εμβόλια όπως π.χ το τετραπλό της ηπατίτιδας.
που το ξέρεις ότι εκει μεσα δεν σε αλοιωσαν το dna κρυφά;
Δεν μαγνητίζει το δίευρο.
Μην τους περνάς για αφελείς. Κάνουν όλα τα επιστημονικά τεστς για να βεβαιωθούν για την ποιότητα του εμβολίου.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Fluffy έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 22:15
15.
γ) Το πρώτο εξάμηνο του 21 στην Ευρώπη έχουμε 17.000 θύματα και πάνω από 1 εκ περιστατικά παρενεργειών από τα εμβόλια
Θύματα και παρενέργειες εννοεί κι αυτούς που έκαναν ωχ! στο τσίμπημα.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

I know just what you re sayin έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 22:14
Fluffy έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 22:08 Μιλάμε για τύπους που εμβοιάστηκαν στον στρατό χωρις να ξέρουν ποιας εταιρίας ήταν το εμβόλιο ούτε πόσο χρόνο είχαν δοκιμαστεί.
φοβερό επιχείρημα
τότε να σφουγγαρίζουμε και 5 φορές την ημέρα χωρίς σκούπισμα πριν και να πατάμε από πάνω με τις γαλότσες στο καπάκι, μια ζωή, για να μην δείξουμε αντίφαση

ουστ ψέκα του Περισσού, τελέψατε από επιχειρήματα και χώνεσαι στην αναμπουμπούλα να κερδίσεις την συμπάθεια των νορμάλ ανησηχούντων

μα έχω άδικο;
Άβαταρ μέλους
I know just what you re sayin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από I know just what you re sayin »

Fluffy έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 22:17
I know just what you re sayin έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 22:14
φοβερό επιχείρημα

μα έχω άδικο;
nai
the comet the course the tail έγραψε: 22 Μάιος 2021, 00:59 μαλακίες έλεγε ο Κώστας. ήταν καλά μέχρι το 2000-2001 τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

stavmanr έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 22:17
15.
ρε συ τωρα πραγματικά δεν έχω θέμα με τους ανθρώπους και τους θεωρώ θύματα του σκοταδισμού και αντιεπιστημονισμού. Απλά ως φορείς τέτοιων θέσεων θα δεχθουν και την κριτική, θέσεων πάντα.
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

Otto Weininger έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 23:51
Λευκός Λύκος έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 22:22
Prepon έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 17:50

Σήμερα πως είσαι;
Όλα καλά.
Λίγο το χέρι εκεί που με τρύπησε νιώθω αλλά δεν είχα το παραμικρό.
Τα κοκκικα στίγματα και το αιμάτωμα στο μάτι, πιθανότατα να ήταν από την πίεση λόγω εμετων.
Αυτό μου είπε ένας παθολόγος εκείνες τις ημέρες.
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

hellegennes έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 00:27
Λευκός Λύκος έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 22:21
hellegennes έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 00:02

Διασκεδαστικό. Λέω να χτυπήσω 5-6 δόσεις.
Αν θες να το κάνεις κάντο.Αν δεν θες μην το κάνεις.
Τα παπάρια όλων να μην πρηζεις με τις θεωρίες σου.
Αν δεν κάνω λάθος για την ηλικία σου, στην χειρότερη αν κολλούσες κορωνοϊό θα πονούσαν οι μυς σου για μερικές μέρες. Αντ' αυτού, 40 πυρετό για... 30 ώρες;! Εμετούς; Ρίγος; Κόκκινα στίγματα... στο πρόσωπο! Και αιμάτωμα στο αριστερό μάτι;

Μαλάκα, δεν πάτε καλά, μερικοί. Έχετε σαλέψει. Τόσο τρομοκρατημένος είσαι ώστε να υποστείς τέτοιο μαρτύριο;

Όσο για το πρηξίδι, εσείς είστε που μας πρήζετε τα παπάρια. Εγώ προσεύχομαι κάθε βράδυ στο σύμπαν να πιάσει ο εμβολιασμός σας μπας και ηρεμήσετε ποτέ. Το κακό είναι ότι αν δεν πιάσει θα σκούζετε ότι δεν φταίει η αποτελεσματικότητα των εμβολίων αλλά ότι δεν εμβολιάστηκε το 150% του πληθυσμού.
Δικαίωμα σου αν θέλεις να κανεις το εμβόλιο ή όχι.
Εγώ για τους δικούς μου λόγους το έκανα.
Το θέμα είναι ότι όλους εσας,θα σας πάνε πριονοκορδέλα.Και εσύ που έχεις κατάστημα με τρόφιμα,θα σε αναγκάσουν να το κάνεις.Ή θα κλείσεις.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Λευκός Λύκος έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 22:25
hellegennes έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 00:27
Λευκός Λύκος έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 22:21

Αν θες να το κάνεις κάντο.Αν δεν θες μην το κάνεις.
Τα παπάρια όλων να μην πρηζεις με τις θεωρίες σου.
Αν δεν κάνω λάθος για την ηλικία σου, στην χειρότερη αν κολλούσες κορωνοϊό θα πονούσαν οι μυς σου για μερικές μέρες. Αντ' αυτού, 40 πυρετό για... 30 ώρες;! Εμετούς; Ρίγος; Κόκκινα στίγματα... στο πρόσωπο! Και αιμάτωμα στο αριστερό μάτι;

Μαλάκα, δεν πάτε καλά, μερικοί. Έχετε σαλέψει. Τόσο τρομοκρατημένος είσαι ώστε να υποστείς τέτοιο μαρτύριο;

Όσο για το πρηξίδι, εσείς είστε που μας πρήζετε τα παπάρια. Εγώ προσεύχομαι κάθε βράδυ στο σύμπαν να πιάσει ο εμβολιασμός σας μπας και ηρεμήσετε ποτέ. Το κακό είναι ότι αν δεν πιάσει θα σκούζετε ότι δεν φταίει η αποτελεσματικότητα των εμβολίων αλλά ότι δεν εμβολιάστηκε το 150% του πληθυσμού.
Δικαίωμα σου αν θέλεις να κανεις το εμβόλιο ή όχι.
Εγώ για τους δικούς μου λόγους το έκανα.
Το θέμα είναι ότι όλους εσας,θα σας πάνε πριονοκορδέλα.Και εσύ που έχεις κατάστημα με τρόφιμα,θα σε αναγκάσουν να το κάνεις.Ή θα κλείσεις.
Εκεί αρχίζει το σοβαρό πρόβλημα.
Φαντάζεσαι σε ένα τέτοιο υποθετικό σενάριο να καταθέσει αίτηση για θέση εργασίας στα Lidl;
Ο ΓΓ θα είναι όλη μέρα εκεί μέσα και θα περνά τσίχλες από το ταμείο... Για την καζούρα.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

15.
δεν ξέρω εάν είναι αληθές αυτό, αλλά δεν είχα την υπομονή να ψάξω στο Eudra Vigilance
https://stuartbramhall.wordpress.com/20 ... -19-shots/
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Εγώ δεν πιστεύω ότι επηρεάζει το εμβόλιο σε κάτι. Το ίδιο μαλάκες είναι όπως ήταν και πριν, όσοι εμβολιάστηκαν.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Bazoomba έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 22:37

δεν ξέρω εάν είναι αληθές αυτό, αλλά δεν είχα την υπομονή να ψάξω στο Eudra Vigilance
https://stuartbramhall.wordpress.com/20 ... -19-shots/
Το κακό δεν είναι αυτό , αλλά ότι δεν παρακολουθείς τη συζήτηση και το ίδιο το πηγαίο σάιτ (όχι τα μπλογκς που αναδημοσιεύουν αποσπάσματα).
Στο πηγαίο σάιτ υπογραμίζεται το εξής:
"A case can be reported on the basis of a suspicion that the side effect is associated with the medicine. It does not necessarily mean that any link between the medicine and the side effect has been established; the side effect may have occurred due to other factors, for example the disease for which the medicine is being taken or an interaction between two or more of the patient's medicines. "

Τί συμβαίνει λοιπόν γενικά.
Κάθε είδους διαταραχή της υγείας που συμβαίνει χρονικά μετά τον εμβολιασμό, καταγράφεται.
Καταγράφεται για να ελεγχθεί ως πιθανή παρενέργεια εμβολίου. Όχι ως διασταυρωμένη παρενέργεια εμβολίου.

Η διαδικασία του ελέγχου των εμβολίων είναι τόσο σημαντική, που βλέπεις καταγεγραμμένες εκατομμύρια περιπτώσεις που ξεσκονίζονται και θα ξεσκονιστούν προκειμένου να βρεθεί έστω και η ελάχιστη σχέση με το εμβόλιο.

Τώρα, το γεγονός ότι τις υπό έλεγχο περιπτώσεις τις βαφτίζουν κάποιοι "καταγεγραμμένες παρενέργειες των εμβολίων" είναι απλά fake news που οφείλεται σε προδιάθεση και φυσικά κακή ανάγνωση αυτών που υποτίθεται ότι διαβάζουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 13 Ιούλ 2021, 22:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Χαοτικός έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 22:42 Εγώ δεν πιστεύω ότι επηρεάζει το εμβόλιο σε κάτι. Το ίδιο μαλάκες είναι όπως ήταν και πριν, όσοι εμβολιάστηκαν.
:+1:
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”