!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Aπό τι μπορεί να πέθαναν οι 4 Βρετανοί πιλότοι;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Aπό τι μπορεί να πέθαναν οι 4 Βρετανοί πιλότοι;
Εμένα μου θυμίζει νεκρούς της ερτ η φάση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Bill Hicks
για την ακρίβεια 0.09%, αλλά δε γαμεί, το σιγοντάρισμα στον ψεκΑρίστο να'ναι καλά.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- hellegennes
Εμμ... δεν πέθαναν στην διάρκεια ενός έτους. Πολλαπλασίασέ το επί 12.Bill Hicks έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 15:24για την ακρίβεια 0.09%, αλλά δε γαμεί, το σιγοντάρισμα στον ψεκΑρίστο να'ναι καλά.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
4/4500 ειναι λιγοτερο απο 0,1%.hellegennes έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 15:03Εδώ βλέπω πάντως ότι δεν ισχύει ότι ο ένας πέθανε σε ατύχημα με ποδήλατο. 4 θάνατοι / 4500 πιλότους σημαίνει 1,1% θνησιμότητα, που αντιστοιχεί σε ηλικιακές ομάδες 60-64 ετών. Ο ένας βλέπω ότι ήταν 60, οι άλλοι δυο ήταν μικροί. Είναι στα όρια του πιθανού να είναι 4 τελείως άσχετοι, τυχαίοι θάνατοι, άλλωστε είναι πολύ μικρός αριθμός για να έχει στατιστική σημασία. Πάντως είναι στα όρια, όχι χαλαρά στο «κάθε μέρα πεθαίνουν άνθρωποι».Navis έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 14:25Αρίστος έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 14:00
Που την ειδες τη χοαξια;
Εγω ρωτησα να μου πειτε που οφειλεται ο θανατος τους και για τους 3 απο τους 4 δεν υπαρχει απαντηση.
.
Εδω τα εχει μαζεμενα. Θα το ξερετε -
https://www.snopes.com/fact-check/briti ... covid-vax/
Επισης η ΒΑ εχει 4500 πιλοτους ανα πασα στιγμη. Δεν ειναι δα και μικρο νουμερο. Ανθρωποι πεθαινουν καθε μερα απο διαφορα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Η πλάκα είναι ότι εγώ δεν το διάβασα.gassim έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 15:21λολ αυτό διάβαζα τώρα
https://www.ellinikahoaxes.gr/2017/07/0 ... i-tis-ert/
Όταν είδα ertopen τους θυμήθηκα.
Αξέχαστες στιγμές και ίδια νοοτροπία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καλυτερα με το 1.000 για να ειναι και πιο στρογγυλο.hellegennes έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 15:25Εμμ... δεν πέθαναν στην διάρκεια ενός έτους. Πολλαπλασίασέ το επί 12.Bill Hicks έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 15:24για την ακρίβεια 0.09%, αλλά δε γαμεί, το σιγοντάρισμα στον ψεκΑρίστο να'ναι καλά.![]()
- hellegennes
Για την ίδια περίοδο, με βάση τις ηλικίες τους, το πολύ ένας.gassim έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 15:17Βάση της γενικής θνησιμότητας πόσοι εκ των 4500 ανθρώπων θα ήταν αναμενόμενο να πεθάνουν σε χρονική περίοδο 2 μηνών;hellegennes έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 15:12Ακόμη και αν εμβολιάστηκαν όλοι, 4/4500 χιλιάδες σε δυο μήνες είναι υψηλότερο ποσοστό από την γενική θνησιμότητα.gassim έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 15:08
Πόσοι είναι όλοι οι υπάλληλοι της εταιρείας που εμβολιάστηκαν;
Αλλου επιπέδου σύμπτωση είναι να πεθάνουν 4 απο τους 10 συνολικά πιλότους και αλλου επιπέδου σύμπτωση είναι να πεθάνουν 4 απο τους 1000.
Αν θες να ερευνήσεις το γεγονός απο εκεί πρέπει να ξεκινήσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Η θνησιμότητα είναι δείκτης ατόμων που πεθαίνουν ετησίως.Thor έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 15:28Καλυτερα με το 1.000 για να ειναι και πιο στρογγυλο.hellegennes έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 15:25Εμμ... δεν πέθαναν στην διάρκεια ενός έτους. Πολλαπλασίασέ το επί 12.Bill Hicks έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 15:24
για την ακρίβεια 0.09%, αλλά δε γαμεί, το σιγοντάρισμα στον ψεκΑρίστο να'ναι καλά.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Bill Hicks
0.09% > 0.95%hellegennes έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 15:12
Ακόμη και αν εμβολιάστηκαν όλοι, 4/4500 χιλιάδες σε δυο μήνες είναι υψηλότερο ποσοστό από την γενική θνησιμότητα.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Σιγα μην ειχε 4500 πιλοτους η BA μετα απο ενα χρονο κοβιντ.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ναι.hellegennes έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 15:29Η θνησιμότητα είναι δείκτης ατόμων που πεθαίνουν ετησίως.Thor έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 15:28Καλυτερα με το 1.000 για να ειναι και πιο στρογγυλο.hellegennes έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 15:25
Εμμ... δεν πέθαναν στην διάρκεια ενός έτους. Πολλαπλασίασέ το επί 12.
- Bill Hicks
έλα ρε, καθόμαστε κι ασχολούμαστε με τις πίπες τού Αρίστου και τού ψεκαστικού συμβούλου του.Thor έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 15:31Ναι.
- hellegennes
Ωραία. Χαίρομαι που κάνουμε μικρά βηματάκια. Με έναν συντηρητικό μέσο όρο ηλικιών 50 ετών για πιλότους της British, σε αριθμό 4500 πιλότων θα περίμενε κανείς 18 θανάτους τον χρόνο* ή 1,5 άτομα τον μήνα. Η περίοδος που αναφέρει το snopes είναι 1,5 μήνας.Thor έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 15:31Ναι.
* ανδρική θνησιμότητα για τους 50-54 = περίπου 4/1000.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εχει περασει ηδη απο τον τελευταιο θανατο κανα 2μηνο τουλαχιστον και δε βλεπω να πεθανε(ευτυχως) κανεις αλλος.hellegennes έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 15:40Ωραία. Χαίρομαι που κάνουμε μικρά βηματάκια. Με έναν συντηρητικό μέσο όρο ηλικιών 50 ετών για πιλότους της British, σε αριθμό 4500 πιλότων θα περίμενε κανείς 18 θανάτους τον χρόνο* ή 1,5 άτομα τον μήνα. Η περίοδος που αναφέρει το snopes είναι 1,5 μήνας.
* ανδρική θνησιμότητα για τους 50-54 = περίπου 4/1000.
Οποτε αν ο αριθμος παραμεινει αναλλοίωτος μεχρι το τελος του χρονου,θα μιλαμε για 0,09% θνησιμοτητα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 466 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Thor
-
- 15 Απαντήσεις