!!! DEVELOPMENT MODE !!!
UEFA EURO 2020/1
Re: UEFA EURO 2020/1
Σε πολλες παρεες μου οι περισσοτεροι που υποστηριζαν τους Εγγλεζουν ηταν γαυροι.
Η δικαιολογια τους? "Το μπατζετ των παιχτων της Αγγλιας ειναι διπλασιο απο αυτο της Ιταλιας αρα εχουν και καλυτερα ομαδα".
Αντε τωρα να διδαξεις μπαλα στους μαρινακηδες
Η δικαιολογια τους? "Το μπατζετ των παιχτων της Αγγλιας ειναι διπλασιο απο αυτο της Ιταλιας αρα εχουν και καλυτερα ομαδα".
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
- wooded glade
Ποιός είναι ο Ιοσέμπιο ;Ζενίθεδρος έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 13:39Ο Ιοσέμπιο θεωρούνταν κατάρα, θα μας τρελάνεις; Η βλακεια του προπονητή δεν έγκειται στο ότι έβαλε μαύρους να βαρέσουν τα πέναλτυ, αλλά ότι έβαλε νεαρούς, άπειρους και χωρίς να έχουν παίξει ούτε λεπτό. Και μπλε παίκτες να έβαζε, πάλι βλακεια θα ήταν.wooded glade έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 13:23 Εκτός από την Αγγλία οι άλλες δύο χώρες που θεωρείται ότι υποφέρουν από κατάρα είναι η Ολλανδία και η Πορτογαλία.
Όμως και η Ολλανδία και η Πορτογαλία ένα γιούρο το τσίμπησαν.
Το Βέλγιο όχι, δυό-τρεις καλές προσπάθειες έχει κάνει στη διάρκεια των ετών. Το ίδιο και η ΕΣΣΔ. Η Ουγγαρία έσβησε το άστρο της σιγά σιγά μετά το 1956 και η Πολωνία που κρατήθηκε ψηλά καμιά δεκαριά χρόνια μετά το 1974 δεν πήρε. Οι άλλες είναι κατώτερες.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Ο Ράσφορντ ξέρει να βαράει πέναλτι (ένα σωρό εκτελέσεις μπορείς να δεις online) αλλά έκανε βλακείες και για να καλύψει τον κώλο του τώρα άρχισε τα "muh racism". Για τους άλλους 2 πάσο, ειδικά ο μικρός ήταν βλακεία του σαουθγκειτ 100%.Ζενίθεδρος έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 13:39 Η βλακεια του προπονητή δεν έγκειται στο ότι έβαλε μαύρους να βαρέσουν τα πέναλτυ, αλλά ότι έβαλε νεαρούς, άπειρους και χωρίς να έχουν παίξει ούτε λεπτό. Και μπλε παίκτες να έβαζε, πάλι βλακεια θα ήταν.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
καταπληκτική λήψη
σινεφίλ καρέ μεγάλου σκηνοθέτου (auter) και με συμβολισμούς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tarkovsky την 13 Ιούλ 2021, 15:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
ντεν έχω Fb καρντιά μου, ξηγήσου λινκDaje έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 07:44 Ψάξτε στο φεισμπιυκ το βίντεο με την ΜΟΥΝΑΡΑ την Ιταλίδα που πανηγυρίζει με την κωλαρα έξω στο αυτοκίνητο και λέει viva l'italia...
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
δεν είναι μόνον η άκρως καπιταλιστική νοοτροπία τουςlafkiotis έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 14:13 Σε πολλες παρεες μου οι περισσοτεροι που υποστηριζαν τους Εγγλεζουν ηταν γαυροι.
είναι και η καμιά χιλιάδα νοσταλγικών deja vu που τους φέρνει το "πέναλτι" Στέρλινγκ, ξέρεις τότε που δεν υπήρχε var να μπολεμάει τον θρύλο τους
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Δεν αλλάζει κάτι στις κατακτήσεις και στους αριθμούς.Fairfax έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 00:23 Ρε την εφτάρα που έριξαν στους Βραζιλιάνους οι καλτσοπεδιλοι το 14 ξεχάσατε.
δεν ξέρω ποδοσφαιρόφατσα -και ξέρω πολλές- που στα εφηβάτα της να ΜΗΝ στήριζε Άγγλους στα 2-3 πρώτα Μουντιάλ/Γιούρο που παρακολούθησεwooded glade έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 14:23 Ποτέ δεν είχε οπαδούς η Αγγλία στην Ελλάδα.
Το 66 δεν θυμάμαι - δεν είχε και τηλεόραση τότε.
Εγώ προ μπρέξιτ ψιλοϋποστήριζα.
είναι κάτι σαν ιερή υποχρέωση, σαν ψυχαναγκαστική ανάγκη για αποτίμηση φόρου τιμής στους πιονέρους
οι περισσότεροι βέβαια στην πορεία αλλάζουμε, ακριβώς επειδή -αργά ή γρήγορα- μαθαίνουμε μπάλα
οι περισσότεροι...
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- wooded glade
Tarkovsky έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 16:06δεν ξέρω ποδοσφαιρόφατσα -και ξέρω πολλές- που στα εφηβάτα της να ΜΗΝ στήριζε Άγγλους στα 2-3 πρώτα Μουντιάλ/Γιούρο που παρακολούθησεwooded glade έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 14:23 Ποτέ δεν είχε οπαδούς η Αγγλία στην Ελλάδα.
είναι κάτι σαν ιερή υποχρέωση, σαν ψυχαναγκαστική ανάγκη για αποτίμηση φόρου τιμής στους πιονέρους
οι περισσότεροι βέβαια στην πορεία αλλάζουμε, ακριβώς επειδή -αργά ή γρήγορα- μαθαίνουμε μπάλα
οι περισσότεροι...
Παρακολουθήσαμε (ο Ελληνικός λαός) 70-74-78 σαν τρία πρώτα μουντιάλ.
Το 70 (απόκρουση Μπάνκς) η Αγγλία ήταν αξιοσέβαστη. Σίγουρα οι Βραζιλιόφρονες ήταν πιό πολλοί αλλά και άλλοι τόσοι συγκινήθηκαν με το "Ούβε-Ούβε" των Γερμανών και με το δεμένο χέρι του κάϊζερ.
Το 74-78 δεν συμμετείχε καν η Αγγλία.
Στο γιούρο τώρα του 72 όλοι οι Έλληναι υποστήριζαν Ντόϋτσλαντ, μηδενός εξαιρουμένου. Το 76 δεν θυμάμαι ακριβώς.
Ποιά Αγγλία οπαδούς ;
Δε λέω ότι δεν θαυμαζόντουσαν παίκται σαν τον Κήγκαν και σαν τον Ρας αλλά ποιοί οπαδοί ;;;
Για "πρώτοι διδάξαντες" δεν ξέρω αν το έλεγε αυτό το 1928 ο κόσμος. Τώρα "πρώτοι διδάξαντες" μπορεί να είναι η Ουρουγουάη.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
ε πώς δεν αλλάζει για τους Φρίτσηδες;BigChiefWahoo έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 16:02Δεν αλλάζει κάτι στις κατακτήσεις και στους αριθμούς.Fairfax έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 00:23 Ρε την εφτάρα που έριξαν στους Βραζιλιάνους οι καλτσοπεδιλοι το 14 ξεχάσατε.
από τότε, πούτσες από Αγγλογάλλους στα Γιούρο, πούτσα κι απ' τους μικροτσούτσουνους στο Μουντιάλ
το ανάθεμα -για την ασέβεια στο άθλημα, όχι για τη νίκη- ενός ολάκερου ηλιακού συστήματος κουβαλάνε πάνω τους κι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτε (απόδειξη ότι πέρασαν στο τσακ τους Ούγγρους, ακριβώς ώστε ο θεός του ποδοσφαίρου να συνεχίσει να τους ξεκωλιάζει)...
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Ουαλός ο Ρας, πάμε παρακάτωwooded glade έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 16:24Tarkovsky έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 16:06δεν ξέρω ποδοσφαιρόφατσα -και ξέρω πολλές- που στα εφηβάτα της να ΜΗΝ στήριζε Άγγλους στα 2-3 πρώτα Μουντιάλ/Γιούρο που παρακολούθησεwooded glade έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 14:23 Ποτέ δεν είχε οπαδούς η Αγγλία στην Ελλάδα.
οι περισσότεροι...
Το 70 (απόκρουση Μπάνκς) η Αγγλία ήταν αξιοσέβαστη. Σίγουρα οι Βραζιλιόφρονες ήταν πιό πολλοί αλλά και άλλοι τόσοι συγκινήθηκαν με το "Ούβε-Ούβε" των Γερμανών και με το δεμένο χέρι του κάϊζερ.
Στο γιούρο τώρα του 72 όλοι οι Έλληναι υποστήριζαν Ντόϋτσλαντ, μηδενός εξαιρουμένου. Το 76 δεν θυμάμαι ακριβώς.
Ποιά Αγγλία οπαδούς ;
Δε λέω ότι δεν θαυμαζόντουσαν παίκται σαν τον Κήγκαν και σαν τον Ρας αλλά ποιοί οπαδοί ;;;
Για "πρώτοι διδάξαντες" δεν ξέρω αν το έλεγε αυτό το 1928 ο κόσμος. Τώρα "πρώτοι διδάξαντες" μπορεί να είναι η Ουρουγουάη.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Άμα δεν ξέρεις ποιος είναι ο Ιοσέμπιο και ότι ο Αϊεν Ρας, ο μουστάκιας που είχε κάνει κηδεία στον ΠΑΟ, ηταν Ουαλός, τι συζητάς για μπάλα;wooded glade έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 14:24Ποιός είναι ο Ιοσέμπιο ;Ζενίθεδρος έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 13:39Ο Ιοσέμπιο θεωρούνταν κατάρα, θα μας τρελάνεις; Η βλακεια του προπονητή δεν έγκειται στο ότι έβαλε μαύρους να βαρέσουν τα πέναλτυ, αλλά ότι έβαλε νεαρούς, άπειρους και χωρίς να έχουν παίξει ούτε λεπτό. Και μπλε παίκτες να έβαζε, πάλι βλακεια θα ήταν.wooded glade έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 13:23 Εκτός από την Αγγλία οι άλλες δύο χώρες που θεωρείται ότι υποφέρουν από κατάρα είναι η Ολλανδία και η Πορτογαλία.
Όμως και η Ολλανδία και η Πορτογαλία ένα γιούρο το τσίμπησαν.
Το Βέλγιο όχι, δυό-τρεις καλές προσπάθειες έχει κάνει στη διάρκεια των ετών. Το ίδιο και η ΕΣΣΔ. Η Ουγγαρία έσβησε το άστρο της σιγά σιγά μετά το 1956 και η Πολωνία που κρατήθηκε ψηλά καμιά δεκαριά χρόνια μετά το 1974 δεν πήρε. Οι άλλες είναι κατώτερες.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
wooded glade έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 16:24Tarkovsky έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 16:06δεν ξέρω ποδοσφαιρόφατσα -και ξέρω πολλές- που στα εφηβάτα της να ΜΗΝ στήριζε Άγγλους στα 2-3 πρώτα Μουντιάλ/Γιούρο που παρακολούθησεwooded glade έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 14:23 Ποτέ δεν είχε οπαδούς η Αγγλία στην Ελλάδα.
οι περισσότεροι...
Ποιά Αγγλία οπαδούς ;
Μπλά μπλα
Κόσμο συναντάς ;
Θα ήξερες ότι η Αγγλία είναι αρκετά ψηλά.
Γιά όσο μαλακισμένους λόγους νομίζεις
Αλλά το μπρέξιτ δεν έσκισε αρκετά την αυγοφοβική κωλάρα σου και λύσσαξες
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ο Μασπόλης τσίμπησεwooded glade έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 16:24
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 157 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
-
- 3 Απαντήσεις