Δεν είμαι έτσι όμως, έχει φίλτρα πάνω θα με δει ο γαμβρός και θα φύγει. Τι να κάμω; υπάρχουν φίλτρα να τα φορεσω να μη χάσω τον γαμβρο;
Δικιά σου είναι αυτή;
Δεν είμαι έτσι όμως, έχει φίλτρα πάνω θα με δει ο γαμβρός και θα φύγει. Τι να κάμω; υπάρχουν φίλτρα να τα φορεσω να μη χάσω τον γαμβρο;
Δικιά σου είναι αυτή;
Εκπληκτική φώτο.
καλουτσικη ειναι θα μπορουσα και καλυτερη
Εμένα μ αρέσει όπως είναι πάντως.
Σε ευχαριστω.Στο τεχνικο κοματι εχει 2 θεματακια , πισω μου εχει σκια επρεπε να πεσει φλασια να γεμισει καπως ,και λιγη παραμορφωση γιατι εβαλα το τριποδο με την μηχανη και 35mm αλλα δεν ηταν στο υψος μου και τελειως παραλληλα με εμενα ,κατα τα αλλα καλη ειναι.
Καλά τεχνικά δεν κατάλαβα τίποτα τι θα άλλαζε οπτικά, αλλά σαν θέμα και γενικά η φώτο είναι εκπληκτική.rednick έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 11:16Σε ευχαριστω.Στο τεχνικο κοματι εχει 2 θεματακια , πισω μου εχει σκια επρεπε να πεσει φλασια να γεμισει καπως ,και λιγη παραμορφωση γιατι εβαλα το τριποδο με την μηχανη και 35mm αλλα δεν ηταν στο υψος μου και τελειως παραλληλα με εμενα ,κατα τα αλλα καλη ειναι.
Δεν ειμαστε γνωστες, εδω γνωριστηκαμε, στο φορουμ.nyxtovios έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 01:41Πω πω και άλλη γνωστή. Καλά όλες εδώ μέσα είστε;Αλητάκι88 έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 17:45 [img]https://i.postimg.cc/Qtf592yt/IMG- ... .jpg[/img]
Θελω και γω σχεδιακια στο προσωπο οπως εβαλε η Ναιδα!...Οποιος μπορει να μου βαλει σχεδιακια παρακαλω και να την ξαναποσταρει.![]()
Του εκαναν τα μουτρα κρεας...
Ναι κατάλαβα τι λες.rednick έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 11:48 Ναι καλη ειναι και σε ευχαριστω.
Οι ευρυγωνιοι φακοι σε πορτραιτα[εσυ βγαζεις με κινητο αρα προσεχτο] πρεπει να ειναι παραλληλα-στο ιδιο υψος-ουτε αριστερα ουτε δεξια ουτε διαγωνια για να μην βγαλεις μια κεφαλα νααα ,τωρα το καταλαβες![]()
δηλαδη ο rednick ειναι οτι βλεπεις στην φωτο με ανεπαισθητη μεν παραμορφωση δε.
Πού πήγαν τα μάγουλα; Τι δίαιτα έκανες;
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.