Του πότε είναι η φωτό, αν επιτρέπεται;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φωτογραφίες προσώπου μας
Re: Φωτογραφίες προσώπου μας
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αλητάκι88 έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 17:45
Θελω και γω σχεδιακια στο προσωπο οπως εβαλε η Ναιδα!...Οποιος μπορει να μου βαλει σχεδιακια παρακαλω και να την ξαναποσταρει.![]()

Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Να δω αν γίνεται αλλά νομίζω πρέπει να την τραβήξεις επί τόπου με αυτό το φίλτρο.Αλητάκι88 έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 18:08Μπορείς να φτιάξεις λίγο και την δική μου φώτο έτσι;Naida έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 17:59Στο ινσταγκραμ τα έχει! Δεν έχω μόνο σχεδιακια, σου βάζει και βλεφαρίδες και έχει και να κάνεις να ματιά σου πράσιναΑλητάκι88 έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 17:45 [img]https://i.postimg.cc/Qtf592yt/IMG- ... .jpg[/img]
Θελω και γω σχεδιακια στο προσωπο οπως εβαλε η Ναιδα!...Οποιος μπορει να μου βαλει σχεδιακια παρακαλω και να την ξαναποσταρει.![]()
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Χθεσινή είναι κύριε συσεξ. Με φουλ φίλτρα επαναλαμβάνω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αλητάκι88 δεν γίνεται έτσι μέσω ινστα. Πρέπει το κάνεις επί τόπου. Έχει ινσταγκραμ.;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν έχω.Naida έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 18:20 Αλητάκι88 δεν γίνεται έτσι μέσω ινστα. Πρέπει το κάνεις επί τόπου. Έχει ινσταγκραμ.;
- porktornado
Παραγγελιά, το είμαι αητός χωρίς φτεράΑλητάκι88 έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 17:45
Περίμενε να το ψάξω και αλλιώς.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Άλλη φορά θα τραγουδήσω, αλλά η φωνή μου κάνει πιο πολύ για έντεχνο πάρα για λαϊκά.porktornado έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 18:28Παραγγελιά, το είμαι αητός χωρίς φτεράΑλητάκι88 έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 17:45 [img]https://i.postimg.cc/GmbPcmm2/IMG- ... .jpg[/img]
ΕδώΑλητάκι88 έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 18:34Άλλη φορά θα τραγουδήσω, αλλά η φωνή μου κάνει πιο πολύ για έντεχνο πάρα για λαϊκά.porktornado έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 18:28Παραγγελιά, το είμαι αητός χωρίς φτεράΑλητάκι88 έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 17:45 [img]https://i.postimg.cc/GmbPcmm2/IMG- ... .jpg[/img]
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Το πιο κοντινό που βρήκα είναι αυτό. Αλλά καμιά σχέση. Προτείνω να κατεβάσεις ινσταγκραμ, δεν χρειάζεται να κάνεις επαφές αλλά μπορείς να τραβάς σελφι με φίλτρο επί τόπου και την κατεβάζεις στο κινητό σου και μετά βάζεις ότι άλλο φιλτρο θέλεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πολύ όμορφη με έκανες Ναιδα!!! Πιο πολύ από τις ανδρικές επεξεργασίες, μπράβο, σ ευχαριστώ!Naida έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 18:52
[img]https://i.postimg.cc/Vv5rnxGz/IMG- ... .png[/img]
Το πιο κοντινό που βρήκα είναι αυτό. Αλλά καμιά σχέση. Προτείνω να κατεβάσεις ινσταγκραμ, δεν χρειάζεται να κάνεις επαφές αλλά μπορείς να τραβάς σελφι με φίλτρο επί τόπου και την κατεβάζεις στο κινητό σου και μετά βάζεις ότι άλλο φιλτρο θέλεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 33 Απαντήσεις
- 1100 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-
- 42 Απαντήσεις