Orion22 έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 02:13 https://twitter.com/SadiqKhan/status/14 ... 2682952706
^that didnt age well
Οι μαυρούκοι ήταν τραγικοί στα πέναντι.
Βλαχοδήμαρχε ρούφα μιά celebration
Orion22 έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 02:13 https://twitter.com/SadiqKhan/status/14 ... 2682952706
^that didnt age well
Σιγουρα κάτι παίρνεις. Πριν αρχίσει το τουρνουά την ειχες παίξει? Τότε παίζει και να εδινε καπου στο 20-23.00, νομίζω.Cavaliere έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 10:10 Ωραίος τελικός, καλή Ιταλία, συμπαθέστατη η Αγγλία. Οι δυο καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, με κορυφαίους τους azzurri. Πήγαμε όλοι κουβά, αλλά χάρηκα που το σήκωσε. Αλλά κάτι ψιλοπαίρνω, αφού είχα παίξει τον Ιούνιο να πάρει Κούπα η Ιταλία.
Εγώ ναιvantono έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 10:25Σιγουρα κάτι παίρνεις. Πριν αρχίσει το τουρνουά την ειχες παίξει? Τότε παίζει και να εδινε καπου στο 20-23.00, νομίζω.Cavaliere έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 10:10 Ωραίος τελικός, καλή Ιταλία, συμπαθέστατη η Αγγλία. Οι δυο καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, με κορυφαίους τους azzurri. Πήγαμε όλοι κουβά, αλλά χάρηκα που το σήκωσε. Αλλά κάτι ψιλοπαίρνω, αφού είχα παίξει τον Ιούνιο να πάρει Κούπα η Ιταλία.
Μπορούσαν στα πέναλτυ όπως ο Φάντροκ που είχε μυαλό.Befaios έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 11:22 Δεν ξέρω αν βλέπω καλά, αλλά όταν έγινε χαμός για το πέναλτι της Αγγλίας απέναντι στη Δανία, το μόνο που κατάλαβα ήταν ότι η Δανοί δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και είχαν μια νωχελική κίνηση μέσα στο γήπεδο.
Ουσιαστικά δεν μπορούσαν...
Το ίδιο είδα και στον τελικό, αφού έβαλε το γκολ η Ιταλία, οι Άγγλοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν...
Η Ιταλία ήταν αυτή που συνέχισε το παιχνίδι επιβολής.
Πως λοιπόν να το πάρουν αφού δεν ήταν καλύτεροι;
Κάποτε οι Άγγλοι κυριαρχούσα λόγω φυσικής κατάστασης στο Πρωταθλητριών. Όταν βελτιώθηκαν και οι άλλοι εκεί, πήραν τα τρία.Lestat έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 01:39Ηταν καλυτεροι απο ολους σε φυσικη κατασταση και επαιξαν εξυπνα στα περισσοτερα παιχνιδια.vantono έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 01:28
Φέτος όμως τους πηγαινε τερμα κωλοφαρδια και ολα κυλουσαν συντριπτικά υπερ τους, απο τους ομιλους μεχρι -ακομα- και σημερα (μεχρι ενα σημειο). Αλλά τελικα η μπάλα τιμωρεί. Και φυσικά, αφου δεν το πηραν ουτε φέτος, δεν βλεπω να το παιρνουν ποτέ.
Αποδεικνυεται οτι ειναι ομαδα με περιορισμενες δυνατοτητες και με φανελα πουπουλο.
Αυτα τα γραφικά ''it's coming home'' σε λιγο δεν θα ειναι ουτε για εσωτερικη καταναλωση.
πολυ λεςvantono έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 10:25Σιγουρα κάτι παίρνεις. Πριν αρχίσει το τουρνουά την ειχες παίξει? Τότε παίζει και να εδινε καπου στο 20-23.00, νομίζω.Cavaliere έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 10:10 Ωραίος τελικός, καλή Ιταλία, συμπαθέστατη η Αγγλία. Οι δυο καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, με κορυφαίους τους azzurri. Πήγαμε όλοι κουβά, αλλά χάρηκα που το σήκωσε. Αλλά κάτι ψιλοπαίρνω, αφού είχα παίξει τον Ιούνιο να πάρει Κούπα η Ιταλία.
Ναι, αν επαιζαν βασικοί ή αν ειχαν μπει καπου αρχές του β' ημιχρόνου εστω.Ξεκολλάτε με τις ρατσιστικές μαλακίες σας. Χτες που μπήκαν κρύοι, το γαμησαν. Αλλα ο παπαρας ο ΛΕΥΚΟΣ σαουθγκέι φταίει, οχι αυτοί. Δεν ειναι καλό να μπαινεις στο ματς κρύος σε τοσο κρίσιμο σημειο, σε πεναλτι. Το οτι εισαι cold μυικά-σωματικά δεν σημαινει αυτομάτως οτι εισαι και cold-blood. Αλλα οκ, απ'τον σαουθγκέι δεν μπορουμε να περιμένουμε πολλά. Ειχε ομαδα με το δεύτερο καλυτερο ρόστερ στο τουρνουα (μετα τη Γαλλία) και την κατέστρεψε.
Σαν αυτον δεξια εχει καμια 150αρια σωσιες του στην ομονοια
Ναι μαλακια δικιά μου που τωρα την ειδα. Καπου στο 10-13.00 ηθελα να γραψω. Οταν ειχα δει εγω αποδοσεις καπου μεσα στον Μαιο ηταν λιγο πανω απο 10 θυμαμαι, δεν θυμαμαι σε ποια στοιχηματικη.Rocco Siffredi έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 11:43πολυ λεςvantono έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 10:25Σιγουρα κάτι παίρνεις. Πριν αρχίσει το τουρνουά την ειχες παίξει? Τότε παίζει και να εδινε καπου στο 20-23.00, νομίζω.Cavaliere έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 10:10 Ωραίος τελικός, καλή Ιταλία, συμπαθέστατη η Αγγλία. Οι δυο καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, με κορυφαίους τους azzurri. Πήγαμε όλοι κουβά, αλλά χάρηκα που το σήκωσε. Αλλά κάτι ψιλοπαίρνω, αφού είχα παίξει τον Ιούνιο να πάρει Κούπα η Ιταλία.
bet365 εδινε 9 η Ιταλια