Προσωπικα δεν εχω τετοια εμπειρια... Μπορεις ομως να πας να ρωτησεις, ειναι πολυ ευγενικα παιδια οταν καταλαβουν οτι δεν εισαι τρολ η ατενσιον χορ. Πιστευω θα σου δωσουν ειλικρινες απαντησεις.Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 20:06Πως το καταλαβαίνετε αν είναι θύμα τραφικινγκ;Blackdog έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 20:02 Στο γνωστο σαιτ για μπουρδελα, στουντιο, πουτανες παντως οι κοπελες που γραφουν διαφημιζουν τις υπηρεσιες τους προσωπικα, αρα θεωρω οτι δεν ειναι θυματα τραφικινκ
Επισης εχω διαβασει συζητησεις μεταξυ μελων οπου καταδικαζουν την εξωθηση σε πορνεια, ενω υπαρχει και καποιου ειδους κωδικας τιμης συμφωνα με τον οποιο αν καποιος καταλαβει οτι η κοπελα ειναι θυμα τραφικινκ κανει καταγγελια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αστυνομικός κρατούσε αιχμάλωτη 18χρονη και την εξέδιδε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αστυνομικός κρατούσε αιχμάλωτη 18χρονη και την εξέδιδε
Τα ευγενικά παιδιά είναι αυτοί που αγοράζουν σεξ από τις γυναίκες που φερνουν οι πρεζεμποροι;Blackdog έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 20:10Προσωπικα δεν εχω τετοια εμπειρια... Μπορεις ομως να πας να ρωτησεις, ειναι πολυ ευγενικα παιδια οταν καταλαβουν οτι δεν εισαι τρολ η ατενσιον χορ. Πιστευω θα σου δωσουν ειλικρινες απαντησεις.Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 20:06Πως το καταλαβαίνετε αν είναι θύμα τραφικινγκ;Blackdog έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 20:02 Στο γνωστο σαιτ για μπουρδελα, στουντιο, πουτανες παντως οι κοπελες που γραφουν διαφημιζουν τις υπηρεσιες τους προσωπικα, αρα θεωρω οτι δεν ειναι θυματα τραφικινκ
Επισης εχω διαβασει συζητησεις μεταξυ μελων οπου καταδικαζουν την εξωθηση σε πορνεια, ενω υπαρχει και καποιου ειδους κωδικας τιμης συμφωνα με τον οποιο αν καποιος καταλαβει οτι η κοπελα ειναι θυμα τραφικινκ κανει καταγγελια.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Αγοραζουν σεξ απο ενηλικες (ενιοτε και σιτεμενεςBeria έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 20:12
Τα ευγενικά παιδιά είναι αυτοί που αγοράζουν σεξ από τις γυναίκες που φερνουν οι πρεζεμποροι;
Και σε καθε περιπτωση η ευγενεια δεν ειναι συνωνυμο της αθωωτητας
Οπωσδήποτε.Blackdog έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 20:10Προσωπικα δεν εχω τετοια εμπειρια... Μπορεις ομως να πας να ρωτησεις, ειναι πολυ ευγενικα παιδια οταν καταλαβουν οτι δεν εισαι τρολ η ατενσιον χορ. Πιστευω θα σου δωσουν ειλικρινες απαντησεις.Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 20:06Πως το καταλαβαίνετε αν είναι θύμα τραφικινγκ;Blackdog έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 20:02 Στο γνωστο σαιτ για μπουρδελα, στουντιο, πουτανες παντως οι κοπελες που γραφουν διαφημιζουν τις υπηρεσιες τους προσωπικα, αρα θεωρω οτι δεν ειναι θυματα τραφικινκ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ο πατέρας βίαζε την κόρη...? η αστυνομία υπό την διοίκηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε τον συγκεκριμένο αστυνομικό πριν 2 χρόνια...η αστυνομία δεν συναλαβε πατέρα και αστυνομικό ...? πόση παπαριά θα δούμε στο φόρουμ...?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 09:39 Ε όταν η αντιπολίτευση κατά του σύριζα είναι "λύστε τα χέρια της αστυνομίας", πως να μη δείξουν αλληλεγγύη οι μπάτσοι στον συνάδελφο; θα τα βρουν αυτοί, οικογενειακά ζητήματα. Και αν το παιδι λίγο υπερεβαλε, μην του πάρουμε και το κεφάλι. Θα στρώσει. Το κύρος της αστυνομίας μας πάνω από ολα, όχι τι λέει το κάθε 18χρονο τσολι.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Και να μην είναι θύματα τραφικινγκ, πρέπει να καταδικάσουμε, πρόκειται για θύματα της απαρχαιωμένης πατριαρχικής αντίληψης για τη γυναίκα=δούλα του σεξ.
Εγω λεω να ρωτησουμε πρωτα τις δυο πλευρες και καταδικαζουμε αργοτερα
Πιστεύεις λόγω θρησκευτικών και ιδεολογικών;Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 15:00Δεν το γνωρίζω αν όντως έχει αποτελέσματα αποτρεπτικά αλλά ούτως ή άλλως δεν συμφωνώ με την θανατική ποινή. Λόγω θρησκευτικών και ιδεολογικών πιστεύω.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 14:53εφόσον δεχτούμε ότι η θανατική ποινή ως ένα βαθμό λειτουργεί ως αποτρεπτικός παράγοντας, τότε αναγκαστικά συμβάλλει στη πρόληψηNaida έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 14:35
Δεν το γνωρίζω αυτό. Το ζήτημα όπως προείπα είναι κυρίως η πρόληψη και στη συνέχεια η τιμωρία. Γιατί ναι οκ να εκτελέσεις τον βιαστή, δολοφόνο κτλ αλλά τα θύματα δεν γυρνάνε πίσω. Το θέμα δεν είναι να έχουμε περισσότερους νεκρούς θύτες αλλά λιγότερους θύτες και συνεπώς λιγότερα θυματα. Η κοινωνία πρέπει να αλλάξει από τα βάθη της. Όταν φύγει η γενιά ων τωρινών 60ρηδων, 50αρηδων και δυστυχώς 40αρηδων θα μπορούμε να μιλάμε για μια καλύτερη κοινωνία, γιατί ευτυχώς η νέα γενιά είναι καλύτερη από εμάς. Αν φυσικά δεν μας αφήσει να παρεμβαίνουμε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Λοιπόν, να συνοψίσουμε...nostromos έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 20:19τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ο πατέρας βίαζε την κόρη...? η αστυνομία υπό την διοίκηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε τον συγκεκριμένο αστυνομικό πριν 2 χρόνια...η αστυνομία δεν συναλαβε πατέρα και αστυνομικό ...? πόση παπαριά θα δούμε στο φόρουμ...?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 09:39 Ε όταν η αντιπολίτευση κατά του σύριζα είναι "λύστε τα χέρια της αστυνομίας", πως να μη δείξουν αλληλεγγύη οι μπάτσοι στον συνάδελφο; θα τα βρουν αυτοί, οικογενειακά ζητήματα. Και αν το παιδι λίγο υπερεβαλε, μην του πάρουμε και το κεφάλι. Θα στρώσει. Το κύρος της αστυνομίας μας πάνω από ολα, όχι τι λέει το κάθε 18χρονο τσολι.
https://twitter.com/NikosMichael6/statu ... 54053?s=20
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ο τύπος είναι 41 χρόνων και βγηκε σε αργία πριν κάνα μήνα. Παίρνοντας υπόψιν τι έκανε, Προσπαθώ να φανταστώ τι σίχαμαρα έπαιξε αυτά τα 20 χρόνια, μέχρι να αναγκαστούν να τον τιμωρησουν. Αφού θα μπει μέσα και θα τον απολύσουν, ας γράψει ένα βιβλίο "ήμουν ένας κωλομπατσος", να γίνει μπεστ σέλερ, και τον κάνουν σίριαλ στο μέλλον στο νετ φλιξ.nostromos έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 20:19τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ο πατέρας βίαζε την κόρη...? η αστυνομία υπό την διοίκηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε τον συγκεκριμένο αστυνομικό πριν 2 χρόνια...η αστυνομία δεν συναλαβε πατέρα και αστυνομικό ...? πόση παπαριά θα δούμε στο φόρουμ...?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 09:39 Ε όταν η αντιπολίτευση κατά του σύριζα είναι "λύστε τα χέρια της αστυνομίας", πως να μη δείξουν αλληλεγγύη οι μπάτσοι στον συνάδελφο; θα τα βρουν αυτοί, οικογενειακά ζητήματα. Και αν το παιδι λίγο υπερεβαλε, μην του πάρουμε και το κεφάλι. Θα στρώσει. Το κύρος της αστυνομίας μας πάνω από ολα, όχι τι λέει το κάθε 18χρονο τσολι.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Μη το γελάς καθόλου, θα βρούνε και θα βρεις την χαρά σου, θα μας λείψεις εμάς, βέβαια, αλλά και τι να κάνουμε.
.
.
Πιστευω εις ένα Θεό και εις τον υπαρξισμοανθρωπισμό. Κιρκεριγκά.sys3x έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 20:29Πιστεύεις λόγω θρησκευτικών και ιδεολογικών;Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 15:00Δεν το γνωρίζω αν όντως έχει αποτελέσματα αποτρεπτικά αλλά ούτως ή άλλως δεν συμφωνώ με την θανατική ποινή. Λόγω θρησκευτικών και ιδεολογικών πιστεύω.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 14:53
εφόσον δεχτούμε ότι η θανατική ποινή ως ένα βαθμό λειτουργεί ως αποτρεπτικός παράγοντας, τότε αναγκαστικά συμβάλλει στη πρόληψη
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Θέλεις να φύγω από το φόρουμ συσεξ; αν το θέλεις πες το μου και εγώ θα το κάνω.sys3x έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 20:35Μη το γελάς καθόλου, θα βρούνε και θα βρεις την χαρά σου, θα μας λείψεις εμάς, βέβαια, αλλά και τι να κάνουμε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Για θεούς κτλ έχω πολλές αμφιβολίες κτλ αλλά δε ξέρω κιόλα, για ανθρωπιζμούς κτλ πάλι μακριά, γάμα τα, φίδια.
.
.
Σου είπα βρε φτσάο, μη το γελάς, δοκίμασε το, απλά έχω το κληρονομικό χάρισμα και βλέπω, πάντα, πολύ μπροστά.Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 20:46Θέλεις να φύγω από το φόρουμ συσεξ; αν το θέλεις πες το μου και εγώ θα το κάνω.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 634 Προβολές
-