Το θέμα είναι πως τα ξεχωρίζεις.Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 19:22Τα θύματα τραφικινγκ θεωρείς εκδίδονται για βιοπορισμό;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 18:06 Κι αν όλοι οι πορνοπελατες είναι καθάρματα, οι σεξεργατριες πως θα ζήσουν;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αστυνομικός κρατούσε αιχμάλωτη 18χρονη και την εξέδιδε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Αστυνομικός κρατούσε αιχμάλωτη 18χρονη και την εξέδιδε
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Επειδή δεν τα ξεχωρίζεις, δεν πας. Άμα κοπεί η πελατεία, θα εκλείψει σιγά σιγά.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 19:29Το θέμα είναι πως τα ξεχωρίζεις.Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 19:22Τα θύματα τραφικινγκ θεωρείς εκδίδονται για βιοπορισμό;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 18:06 Κι αν όλοι οι πορνοπελατες είναι καθάρματα, οι σεξεργατριες πως θα ζήσουν;![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Καλά ούτε εγώ εχω πάει ποτέ και το θεωρώ βλακώδες, αλλά οι ίδιοι που σκουζουν κατά των πορνοπελατων, μιλάνε για τις σεξεργατριες πως κανουν μια εργασία όπως όλοι.Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 19:31Επειδή δεν τα ξεχωρίζεις, δεν πας. Άμα κοπεί η πελατεία, θα εκλείψει σιγά σιγά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Πρέπει να απαγορευτεί εντελώς η πορνεία.
Εγώ διαφωνώ με αυτό. Αλλο να στηρίζεις τις γυναίκες, άντρες που με κάποιο τρόπο οδηγήθηκαν σε αυτή την επιλογή έτσι ώστε να μην περιθωριοποιούνται και να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς και άλλο να στηρίζουμε την πορνεια ως επιλογή για εργασία. Είναι πολύ θολό το τοπίο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 19:33Καλά ούτε εγώ εχω πάει ποτέ και το θεωρώ βλακώδες, αλλά οι ίδιοι που σκουζουν κατά των πορνοπελατων, μιλάνε για τις σεξεργατριες πως κανουν μια εργασία όπως όλοι.Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 19:31Επειδή δεν τα ξεχωρίζεις, δεν πας. Άμα κοπεί η πελατεία, θα εκλείψει σιγά σιγά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δε μπορώ να καταλάβω με ποια λογική θεωρούμε νορμάλ άνθρωπο που πρέπει να κυκλοφορεί ελεύθερος έναν πενηντάρη που πληρώνει για να περιμένει στην ουρά πίσω από έναν άλλον και να χρησιμοποιήσει όπως θέλει για μισή ώρα μια δεκαοχτάχρονη. Ή μάλλον μπορώ, οι Έλληνες είναι βασικα μουσουλμανική αίρεση με έντονο το αφρικανικό στοιχείο σαν κουλτούρα.Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 19:31Επειδή δεν τα ξεχωρίζεις, δεν πας. Άμα κοπεί η πελατεία, θα εκλείψει σιγά σιγά.
Οι άντρες φταίνε που υπάρχει πορνεία και η αχόρταγη επιθυμία τους για σεξ.Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 19:43 Εγώ διαφωνώ με αυτό. Αλλο να στηρίζεις τις γυναίκες, άντρες που με κάποιο τρόπο οδηγήθηκαν σε αυτή την επιλογή έτσι ώστε να μην περιθωριοποιούνται και να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς και άλλο να στηρίζουμε την πορνεια ως επιλογή για εργασία. Είναι πολύ θολό το τοπίο.
Το θεωρούν δικαίωμα τους. Ασε δε που η απάντηση είναι "αυτή πάει για τα λεφτά"foscilis έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 19:44Δε μπορώ να καταλάβω με ποια λογική θεωρούμε νορμάλ άνθρωπο που πρέπει να κυκλοφορεί ελεύθερος έναν πενηντάρη που πληρώνει για να περιμένει στην ουρά πίσω από έναν άλλον και να χρησιμοποιήσει όπως θέλει για μισή ώρα μια δεκαοχτάχρονη. Ή μάλλον μπορώ, οι Έλληνες είναι βασικα μουσουλμανική αίρεση με έντονο το αφρικανικό στοιχείο σαν κουλτούρα.Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 19:31Επειδή δεν τα ξεχωρίζεις, δεν πας. Άμα κοπεί η πελατεία, θα εκλείψει σιγά σιγά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν είναι οι ίδιοι. Αυτοί που λένε "σεξεργάτριες" είναι φιλελέφτ και ο όρος έχει σαν στόχο να κανονικοποιήσει αυτό που γίνεται. Ξέρεις ποιοι είναι όντως οι ίδιοι; Αυτοί που λένε ότι γυναίκα γίνεσαι, δε γεννιέσαι και ότι υπάρχουν γυναίκες λεσβίες με προστάτη αδένα και ότι από τα μεγαλύτερα γυναικεία προβλήματα δεν είναι π.χ. η πορνεία αλλά ότι δεν κάθονται γυναίκες σε αυτές τις γενναίες και εκθαμβωτικές γυναίκες για λόγους τρανσφοβίας.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 19:33 Καλά ούτε εγώ εχω πάει ποτέ και το θεωρώ βλακώδες, αλλά οι ίδιοι που σκουζουν κατά των πορνοπελατων, μιλάνε για τις σεξεργατριες πως κανουν μια εργασία όπως όλοι.
Ανώμαλοι, τέρατα άντρες!
Βασικά ξεκινάει από νωρίς το πρόβλημα περνώντας την ιδέα στα αγόρια ότι πρέπει να τα πάνε από νωρίς στις πουτανες να γίνουν άντρες.Parrot έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 19:45Οι άντρες φταίνε που υπάρχει πορνεία και η αχόρταγη επιθυμία τους για σεξ.Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 19:43 Εγώ διαφωνώ με αυτό. Αλλο να στηρίζεις τις γυναίκες, άντρες που με κάποιο τρόπο οδηγήθηκαν σε αυτή την επιλογή έτσι ώστε να μην περιθωριοποιούνται και να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς και άλλο να στηρίζουμε την πορνεια ως επιλογή για εργασία. Είναι πολύ θολό το τοπίο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ηρέμησε άνθρωπε μου, ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙΣ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Στο γνωστο σαιτ για μπουρδελα, στουντιο, πουτανες παντως οι κοπελες που γραφουν διαφημιζουν τις υπηρεσιες τους προσωπικα, αρα θεωρω οτι δεν ειναι θυματα τραφικινκ
Επισης εχω διαβασει συζητησεις μεταξυ μελων οπου καταδικαζουν την εξωθηση σε πορνεια, ενω υπαρχει και καποιου ειδους κωδικας τιμης συμφωνα με τον οποιο αν καποιος καταλαβει οτι η κοπελα ειναι θυμα τραφικινκ κανει καταγγελια.
Επισης εχω διαβασει συζητησεις μεταξυ μελων οπου καταδικαζουν την εξωθηση σε πορνεια, ενω υπαρχει και καποιου ειδους κωδικας τιμης συμφωνα με τον οποιο αν καποιος καταλαβει οτι η κοπελα ειναι θυμα τραφικινκ κανει καταγγελια.
Πως το καταλαβαίνετε αν είναι θύμα τραφικινγκ;Blackdog έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 20:02 Στο γνωστο σαιτ για μπουρδελα, στουντιο, πουτανες παντως οι κοπελες που γραφουν διαφημιζουν τις υπηρεσιες τους προσωπικα, αρα θεωρω οτι δεν ειναι θυματα τραφικινκ
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 635 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-