lonelyrider έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 17:07 Που πανε τα παιδακια με τις πολυχρωμες σημαιες? Σε αγωνα του παναθηναικου?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"GAY PRIDE" για παιδιά προσχολικής ηλικίας στη Νορβηγία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Obi Wan Iakobi
Re: "GAY PRIDE" για παιδιά προσχολικής ηλικίας στη Νορβηγία
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Highlander
Εικόνες πρώτου κόσμου με τις οποίες δυστυχώς οι τριτοκοσμικοί υποβαλκανιοι δυσκολεύονται να εξοικειωθούν.
Δεν είμαι ρατσιστής, αλλά ίσως να πρέπει να απελάσει η Νορβηγία τα άτομα ελληνικής καταγωγής ή τουλάχιστον τους εξτρεμιστές που ανέβασαν τα επικριτικά σχόλια.
Δεν είμαι ρατσιστής, αλλά ίσως να πρέπει να απελάσει η Νορβηγία τα άτομα ελληνικής καταγωγής ή τουλάχιστον τους εξτρεμιστές που ανέβασαν τα επικριτικά σχόλια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 11 Ιούλ 2021, 17:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχει κι άλλα, επώνυμα
https://panusis.blogspot.com/2021/06/be ... e.html?m=1
Δεν πιστεύω ότι υπήρξε πράγματι κάτι τέτοιο , απλά αναρωριεμαι τι μπορεί να θεωρηθεί ως πηγή από τους διαχειριστές.
Τα τουιτς των μπουμπηδων, δεν τα φέρνω καν ως αντιπαράδειγμα, απλά πραγματικά θέλω να μάθω τι ισχύει
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ωχ θεε μου. Κάνε το θαύμα σου να μη γίνουμε σαν αυτό αυτό αποτυχημένο βοθροκρατος που λέγεται Νορβηγία και απόλαμβάνουμε για πάντα τον ελληνικό παράδεισο σε όλη του την πολυεπιπεδη μαγεία, σε παρακαλώ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Obi Wan Iakobi
Και αγροτικο Gay Pride!Κουτσουμπας να κινητοποιησει τις αρμοδιες κοβες!
Στη Νορβηγία έγινε το πρώτο αγροτικό Gay Pride
Συγκερντρώθηκαν 4.000 άτομα σε μια πόλη με μόνο 9.000 κατοίκους
«Το coming out μοιάζει με το χειρότερο πράγμα» λέει ο Anbjørn, κάτοικος της Volda, μιας μικρής αγροτικής πόλης της Νορβηγίας στην οποία διοργανώθηκε το πρώτο αγροτικό Pride. «Απλά αισθάνεσαι φόβο. Νομίζω ότι κάθε γκέι άτομο σε μια μικρή πόλη το έχει αισθανθεί».
Όμως παρά το φόβο που διέτρεξε όλη του την εφηβεία ο Anbjørn κατάφερε να υπερασπιστεί την νέα του ταυτότητα στην ενήλικη ζωή του. Τώρα, ελπίζει να μοιραστεί την υπερηφάνεια του με τη συντηρητική χριστιανική κοινότητα μέσα στην οποία ζει κι αυτός.
Στο σύντομο ντοκιμαντέρ που τιτλοφορείται "Όταν η υπερηφάνεια έφτασε στην πόλη", ο Anbjørn διοργανώνει το πρώτο αγροτικό Pride της Νορβηγίας - ενάντια στην οργή δεκάδων ντόπιων.
(youtube:
Η αντίσταση ωστόσο που θα αντιμετωπίζει το parade έρχεται σε αντίθεση με την μεγάλη υποστήριξη που θα λάβει και η οποία θα του δώσει δύναμη να συνεχίσει.
Για την ιστορία η παρέλαση είχε πολύ μεγάλη επιτυχία. «Δύο μέρες πριν την παρέλαση, οι διοργανωτές περίμεναν μερικές εκατοντάδες ανθρώπους» λένε οι σκηνοθέτριες Julie Lunde Lillesæter and Julia Dahr.
Τελικά όμως το parade ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες αφού συγκερντρώθηκαν 4.000 άτομα σε μια πόλη με μόνο 9.000 κατοίκους.
https://avant-garde.com.cy/impossible-n ... or-farmers
Στη Νορβηγία έγινε το πρώτο αγροτικό Gay Pride
Συγκερντρώθηκαν 4.000 άτομα σε μια πόλη με μόνο 9.000 κατοίκους
«Το coming out μοιάζει με το χειρότερο πράγμα» λέει ο Anbjørn, κάτοικος της Volda, μιας μικρής αγροτικής πόλης της Νορβηγίας στην οποία διοργανώθηκε το πρώτο αγροτικό Pride. «Απλά αισθάνεσαι φόβο. Νομίζω ότι κάθε γκέι άτομο σε μια μικρή πόλη το έχει αισθανθεί».
Όμως παρά το φόβο που διέτρεξε όλη του την εφηβεία ο Anbjørn κατάφερε να υπερασπιστεί την νέα του ταυτότητα στην ενήλικη ζωή του. Τώρα, ελπίζει να μοιραστεί την υπερηφάνεια του με τη συντηρητική χριστιανική κοινότητα μέσα στην οποία ζει κι αυτός.
Στο σύντομο ντοκιμαντέρ που τιτλοφορείται "Όταν η υπερηφάνεια έφτασε στην πόλη", ο Anbjørn διοργανώνει το πρώτο αγροτικό Pride της Νορβηγίας - ενάντια στην οργή δεκάδων ντόπιων.
(youtube:
Η αντίσταση ωστόσο που θα αντιμετωπίζει το parade έρχεται σε αντίθεση με την μεγάλη υποστήριξη που θα λάβει και η οποία θα του δώσει δύναμη να συνεχίσει.
Για την ιστορία η παρέλαση είχε πολύ μεγάλη επιτυχία. «Δύο μέρες πριν την παρέλαση, οι διοργανωτές περίμεναν μερικές εκατοντάδες ανθρώπους» λένε οι σκηνοθέτριες Julie Lunde Lillesæter and Julia Dahr.
Τελικά όμως το parade ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες αφού συγκερντρώθηκαν 4.000 άτομα σε μια πόλη με μόνο 9.000 κατοίκους.
https://avant-garde.com.cy/impossible-n ... or-farmers
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Highlander
Αν δεν μπορούν οι έλληνες να ενσωματωθούν στις αναπτυγμένες κοινωνίες τότε θα πρέπει να απελαθούν.
Τι κάνει επιτέλους η νορβηγική κυβέρνηση;
Τι κάνει επιτέλους η νορβηγική κυβέρνηση;
Αυτό ο κράτος το έφτιαξαν οι πουστηδες;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 17:12 Ωχ θεε μου. Κάνε το θαύμα σου να μη γίνουμε σαν αυτό αυτό αποτυχημένο βοθροκρατος που λέγεται Νορβηγία και απόλαμβάνουμε για πάντα τον ελληνικό παράδεισο σε όλη του την πολυεπιπεδη μαγεία, σε παρακαλώ.
Έχεις κάποιο λινκ;
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Obi Wan Iakobi
Δεν ειμαι ρατσιστης αλλαHighlander έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 17:14 Αν δεν μπορούν οι έλληνες να ενσωματωθούν στις αναπτυγμένες κοινωνίες τότε θα πρέπει να απελαθούν.
Τι κάνει επιτέλους η νορβηγική κυβέρνηση;![]()
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Όχι, αλλά το βελτιωσαν, και η συμπεριφορά του προς τους lgtbq, είναι ένα σημαντικό κομμάτι του.Εσύ πήγαινε στο Ιράν η γράψου στον isis να βρεις την υγεία σου.Prepon έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 17:15Αυτό ο κράτος το έφτιαξαν οι πουστηδες;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 17:12 Ωχ θεε μου. Κάνε το θαύμα σου να μη γίνουμε σαν αυτό αυτό αποτυχημένο βοθροκρατος που λέγεται Νορβηγία και απόλαμβάνουμε για πάντα τον ελληνικό παράδεισο σε όλη του την πολυεπιπεδη μαγεία, σε παρακαλώ.
Έχεις κάποιο λινκ;
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- Highlander
Δεν είμαι ρατσιστής αλλά απλά ρεαλιστής.Obi Wan Iakobi έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 17:17Δεν ειμαι ρατσιστης αλλαHighlander έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 17:14 Αν δεν μπορούν οι έλληνες να ενσωματωθούν στις αναπτυγμένες κοινωνίες τότε θα πρέπει να απελαθούν.
Τι κάνει επιτέλους η νορβηγική κυβέρνηση;![]()
Δυστυχώς κοντά στα ξερά θα καούν και τα χλωρά, δεν μπορούν να έρχονται έλληνες φονταμενταλιστές που δεν αποδέχονται τα ανθρώπινα δικαιώματα και τον τρόπο ζωής των αναπτυγμένων χωρών στις αναπτυγμένες χώρες.
Ας γυρίσουν στην πατρίδα τους
Τρελός είσαι ρε φίλε;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 17:19Όχι, αλλά το βελτιωσαν, και η συμπεριφορά του προς τους lgtbq, το κάνει αυτό που είναι. Εσύ πήγαινε στο Ιράν η γράψου στον isis να βρεις την υγεία σου.Prepon έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 17:15Αυτό ο κράτος το έφτιαξαν οι πουστηδες;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 17:12 Ωχ θεε μου. Κάνε το θαύμα σου να μη γίνουμε σαν αυτό αυτό αποτυχημένο βοθροκρατος που λέγεται Νορβηγία και απόλαμβάνουμε για πάντα τον ελληνικό παράδεισο σε όλη του την πολυεπιπεδη μαγεία, σε παρακαλώ.
Έχεις κάποιο λινκ;
Θέλω εγώ να ζω με Ιρανούς; Μήπως τους έφερα και εγώ εδώ με καμία ΜΚΟ;
Εσύ τους έφερες, τι έγινε; Τώρα σε χαλάνε οι Ιρανοί;
- Highlander
Έρχονται τρέχοντας στην νορβηγία οι έλληνες και μετά θέλουν να την κάνουν σαν τα μούτρα τους.
Γιατί δε μένουν στην ελλάδα;

Γιατί δε μένουν στην ελλάδα;
- Obi Wan Iakobi
Ενω οι μουσουλμανοι της Νορβηγιας τα αποδεχονται?Highlander έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 17:19
Δεν είμαι ρατσιστής αλλά απλά ρεαλιστής.
Δυστυχώς κοντά στα ξερά θα καούν και τα χλωρά, δεν μπορούν να έρχονται έλληνες φονταμενταλιστές που δεν αποδέχονται τα ανθρώπινα δικαιώματα και τον τρόπο ζωής των αναπτυγμένων χωρών στις αναπτυγμένες χώρες.
Ας γυρίσουν στην πατρίδα τους![]()
![]()
![]()
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Καραμελίτσα
Προσεύχεσαι μα βρούμε πολύ φυσικό αέριο στο Ιόνιο, ε;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 17:12 Ωχ θεε μου. Κάνε το θαύμα σου να μη γίνουμε σαν αυτό αυτό αποτυχημένο βοθροκρατος που λέγεται Νορβηγία και απόλαμβάνουμε για πάντα τον ελληνικό παράδεισο σε όλη του την πολυεπιπεδη μαγεία, σε παρακαλώ.
Z
- Highlander
στις εικόνες βλέπω δύο τουλάχιστον μουσουλμάνες κυρίες.Obi Wan Iakobi έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 17:22Ενω οι μουσουλμανοι της Νορβηγιας τα αποδεχονται?Highlander έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 17:19
Δεν είμαι ρατσιστής αλλά απλά ρεαλιστής.
Ας γυρίσουν στην πατρίδα τους![]()
![]()
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 417 Προβολές
-