!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δικηγοροι Υπερασπισης Χρυσης Αυγης:Ένα “τσίρκο” που αποτελείται από “τρανσέξουαλ Εβραίους” είναι οι χρυσαυγίτες των ταγ
Re: Δικηγοροι Υπερασπισης Χρυσης Αυγης:Ένα “τσίρκο” που αποτελείται από “τρανσέξουαλ Εβραίους” είναι οι χρυσαυγίτες των
Αν πιστεύεις αυτά που λένε οι κομμουνιστές, είσαι άξιος της μοίρας σου.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: Δικηγοροι Υπερασπισης Χρυσης Αυγης:Ένα “τσίρκο” που αποτελείται από “τρανσέξουαλ Εβραίους” είναι οι χρυσαυγίτες των
Πιστευουμε αυτα που λενε οι δικηγοροι ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ της Χρυσης Αυγης για τους Χρυσαυγιτες...
“Συνονθύλευμα”, “ΑμεΑ”, “ευτραφείς”, “αθλητές σούμο”, “υπέρβαροι”, “εβραίοι”, “τρανσέξουαλ” και “κάποιοι θα χρησιμοποιούνταν στο «πριν» σε φωτογραφίες αδυνατίσματος”, είναι τα επίθετα με τα οποία περιέγραψαν οι δικηγόροι της οργάνωσης, τα πιο πιστά μέλη της
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Golden Age
Το μόνο συνοθύλευμα που υπάρχει είναι η συλλογή διαφόρων λέξεων που υπήρχαν σε απαντήσεις σε αναφορές στις διάφορες υποθέσεις που αναφερόντουσαν, για να κάνουν προπαγάνδα οι κομμουνιστές δικηγόροι της π.α..ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 18 Αύγ 2018, 08:24 Πιστευουμε αυτα που λενε οι δικηγοροι ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ της Χρυσης Αυγης για τους Χρυσαυγιτες...
“Συνονθύλευμα”, “ΑμεΑ”, “ευτραφείς”, “αθλητές σούμο”, “υπέρβαροι”, “εβραίοι”, “τρανσέξουαλ” και “κάποιοι θα χρησιμοποιούνταν στο «πριν» σε φωτογραφίες αδυνατίσματος”, είναι τα επίθετα με τα οποία περιέγραψαν οι δικηγόροι της οργάνωσης, τα πιο πιστά μέλη της
Δεν παρουσίασαν οι συνήγοροι υπερασπίσεως έτσι την Χρυσή Αυγή. Αυτά είναι:

Κάποια επίσημη διάψευση στο άρθρο του Ριζοσπάστη έχουμε;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Μιλάμε για τους ίδιους ανθρώπους, που ενώ δε φαινόταν πουθενά να χτυπάει τη Μπαλού (ακούς εκεί Μπαλού, ο Μόγλης τί έγινε, δε μπόρεσε να 'ρθει?) ο Τζήμερος, αυτοί λένε οτι φαίνεται.
"επιτέθηκε και χτύπησε με γροθιές την αρκούδα Μπαλού".
Στο βίντεο που αποδεικνύει οτι ο Τζήμερος χτύπησε τη Μπαλού, ΔΕΝ βλέπετε το Τζήμερο να χτυπάει τη Μπαλού. Αλλά όλοι οι Α(χ)ριστεροί, λένε οτι τη χτύπησε.
Αν η αλήθεια διαφωνεί με την αριστερά, τόσο το χειρότερο για την αλήθεια.
"επιτέθηκε και χτύπησε με γροθιές την αρκούδα Μπαλού".
Στο βίντεο που αποδεικνύει οτι ο Τζήμερος χτύπησε τη Μπαλού, ΔΕΝ βλέπετε το Τζήμερο να χτυπάει τη Μπαλού. Αλλά όλοι οι Α(χ)ριστεροί, λένε οτι τη χτύπησε.
Αν η αλήθεια διαφωνεί με την αριστερά, τόσο το χειρότερο για την αλήθεια.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
"Είμαι η Αλεξάνδρα Μπαλού, μέλος του ΚΚΕ και αυτό είναι που κάνει το λόγο μου καθαρό και έντιμο".
"Είμαι η Αλεξάνδρα Μπαλού, μέλος του ΚΚΕ και αυτό είναι που κάνει το λόγο μου καθαρό και έντιμο".

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 866 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-