!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δικηγοροι Υπερασπισης Χρυσης Αυγης:Ένα “τσίρκο” που αποτελείται από “τρανσέξουαλ Εβραίους” είναι οι χρυσαυγίτες των ταγ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Δικηγοροι Υπερασπισης Χρυσης Αυγης:Ένα “τσίρκο” που αποτελείται από “τρανσέξουαλ Εβραίους” είναι οι χρυσαυγίτες των

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Αν πιστεύεις αυτά που λένε οι κομμουνιστές, είσαι άξιος της μοίρας σου.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Re: Δικηγοροι Υπερασπισης Χρυσης Αυγης:Ένα “τσίρκο” που αποτελείται από “τρανσέξουαλ Εβραίους” είναι οι χρυσαυγίτες των

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Πιστευουμε αυτα που λενε οι δικηγοροι ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ της Χρυσης Αυγης για τους Χρυσαυγιτες...
“Συνονθύλευμα”, “ΑμεΑ”, “ευτραφείς”, “αθλητές σούμο”, “υπέρβαροι”, “εβραίοι”, “τρανσέξουαλ” και “κάποιοι θα χρησιμοποιούνταν στο «πριν» σε φωτογραφίες αδυνατίσματος”, είναι τα επίθετα με τα οποία περιέγραψαν οι δικηγόροι της οργάνωσης, τα πιο πιστά μέλη της
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 18 Αύγ 2018, 08:24 Πιστευουμε αυτα που λενε οι δικηγοροι ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ της Χρυσης Αυγης για τους Χρυσαυγιτες...
“Συνονθύλευμα”, “ΑμεΑ”, “ευτραφείς”, “αθλητές σούμο”, “υπέρβαροι”, “εβραίοι”, “τρανσέξουαλ” και “κάποιοι θα χρησιμοποιούνταν στο «πριν» σε φωτογραφίες αδυνατίσματος”, είναι τα επίθετα με τα οποία περιέγραψαν οι δικηγόροι της οργάνωσης, τα πιο πιστά μέλη της
Το μόνο συνοθύλευμα που υπάρχει είναι η συλλογή διαφόρων λέξεων που υπήρχαν σε απαντήσεις σε αναφορές στις διάφορες υποθέσεις που αναφερόντουσαν, για να κάνουν προπαγάνδα οι κομμουνιστές δικηγόροι της π.α..

Δεν παρουσίασαν οι συνήγοροι υπερασπίσεως έτσι την Χρυσή Αυγή. Αυτά είναι:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Κάποια επίσημη διάψευση στο άρθρο του Ριζοσπάστη έχουμε;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μιλάμε για τους ίδιους ανθρώπους, που ενώ δε φαινόταν πουθενά να χτυπάει τη Μπαλού (ακούς εκεί Μπαλού, ο Μόγλης τί έγινε, δε μπόρεσε να 'ρθει?) ο Τζήμερος, αυτοί λένε οτι φαίνεται.

"επιτέθηκε και χτύπησε με γροθιές την αρκούδα Μπαλού".

Στο βίντεο που αποδεικνύει οτι ο Τζήμερος χτύπησε τη Μπαλού, ΔΕΝ βλέπετε το Τζήμερο να χτυπάει τη Μπαλού. Αλλά όλοι οι Α(χ)ριστεροί, λένε οτι τη χτύπησε.
Αν η αλήθεια διαφωνεί με την αριστερά, τόσο το χειρότερο για την αλήθεια.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

"Είμαι η Αλεξάνδρα Μπαλού, μέλος του ΚΚΕ και αυτό είναι που κάνει το λόγο μου καθαρό και έντιμο".

"Είμαι η Αλεξάνδρα Μπαλού, μέλος του ΚΚΕ και αυτό είναι που κάνει το λόγο μου καθαρό και έντιμο".

:fp:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”