Να της αρέσει εμφανισιακά εννοείς;Αλητάκι88 έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 14:39Πιστευεις ότι ενας ερωτικος αντρας μπορει να ασκησει ελξη ασχετως αν αρεσει ή όχι σε καποια;Naida έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 14:28Το θέμα είναι να υπάρχει έλξη. Αυτό δεν προαπαιτει την εμφάνιση που σ'αρέσει. Αν συνδυάζει και τα δύο είναι μια χαρά.Αλητάκι88 έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 11:23 Ενας ερωτικος αντρας μπορει και να μην ειναι αντικειμενικα ομορφος. Θα πηγαινατε ποτε με εναν τετοιο; Ή κυνηγατε μονο τους αντικειμενικα ομορφους που μερικες φορες δεν ειναι καθολου ερωτικοι; (η ερωτηση για τις γυναικες του φορουμ)
Απλά καμιά φορά οι ωραίοι με την κλασική έννοια του ωραίου, στηρίζονται στο ότι είναι ωραίοι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απορίες
Re: Απορίες
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι, αν δεν της αρεσει πχ, εκεινος μπορει να της ασκει ελξη;Naida έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 14:57Να της αρέσει εμφανισιακά εννοείς;Αλητάκι88 έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 14:39Πιστευεις ότι ενας ερωτικος αντρας μπορει να ασκησει ελξη ασχετως αν αρεσει ή όχι σε καποια;Naida έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 14:28
Το θέμα είναι να υπάρχει έλξη. Αυτό δεν προαπαιτει την εμφάνιση που σ'αρέσει. Αν συνδυάζει και τα δύο είναι μια χαρά.
Απλά καμιά φορά οι ωραίοι με την κλασική έννοια του ωραίου, στηρίζονται στο ότι είναι ωραίοι.
Κατα την γνώμη μου ναι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δηλαδη η ελξη, ο ερωτισμος και ο μαγνητισμος καποιου μπορει να υπερβει την απαρεσκεια, την δυσαρεσκεια και την αντιπαθεια ισως ενός αλλου, ετσι;
Κάτσε μου το άλλαξες τώρα. Εγώ λέω να γνωρίζεις κάποιον να μην είναι εμφανισιακά όπως σ αρέσει και να προκύψει έλξη.Αλητάκι88 έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 15:03Δηλαδη η ελξη, ο ερωτισμος και ο μαγνητισμος καποιου μπορει να υπερβει την απαρεσκεια, την δυσαρεσκεια και την αντιπαθεια ισως ενός αλλου, ετσι;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν στο αλλαξα, το ιδιο σου λεω, αν προκυψει ελξη, αρα ο ΕΡΩΤΙΚΟΣ αντρας προξενει ελξη ακατανικητη στην γυναικα που δεν της αρεσει και τόσο αυτος. Αυτο δεν λεμε;Naida έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 15:05Κάτσε μου το άλλαξες τώρα. Εγώ λέω να γνωρίζεις κάποιον να μην είναι εμφανισιακά όπως σ αρέσει και να προκύψει έλξη.
- kongrosian
φίλη Αλητάκι88 νομίζω πως στις γυναίκες είναι πιο έντονο το φαινόμενο να ελκύονται από τον εσωτερικό κόσμο των αντρών, σε σχέση με τους άντρες που ελκύονται περισσότερο από την εμφάνιση.
Μαλιστα, ευχαριστω kongrosian!kongrosian έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 15:10 φίλη Αλητάκι88 νομίζω πως στις γυναίκες είναι πιο έντονο το φαινόμενο να ελκύονται από τον εσωτερικό κόσμο των αντρών, σε σχέση με τους άντρες που ελκύονται περισσότερο από την εμφάνιση.
Επειδή μου εγραψες αν μπορεί η έλξη να υπερβεί την δυσαρέσκεια, αντιπάθεια. Αυτό είναι διαφορετικό. Αλλο δεν είναι του στυλ μου ο άλλος εμφανισιακά και άλλο μου είναι αντιπαθής ή μου δημιουργεί δυσαρέσκεια όταν τον βλέπω.Αλητάκι88 έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 15:08Δεν στο αλλαξα, το ιδιο σου λεω, αν προκυψει ελξη, αρα ο ΕΡΩΤΙΚΟΣ αντρας προξενει ελξη ακατανικητη στην γυναικα που δεν της αρεσει και τόσο αυτος. Αυτο δεν λεμε;Naida έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 15:05Κάτσε μου το άλλαξες τώρα. Εγώ λέω να γνωρίζεις κάποιον να μην είναι εμφανισιακά όπως σ αρέσει και να προκύψει έλξη.Αλητάκι88 έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 15:03
Δηλαδη η ελξη, ο ερωτισμος και ο μαγνητισμος καποιου μπορει να υπερβει την απαρεσκεια, την δυσαρεσκεια και την αντιπαθεια ισως ενός αλλου, ετσι;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δες στο λεξικο λίγο, απαρεσκεια σημαινει δεν μου αρεσει ο αλλος. Και για την αντιπαθεια ειπα "ισως". Δεν πειραζει, πολυ καλες οι απαντησεις σας!Naida έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 15:12Επειδή μου εγραψες αν μπορεί η έλξη να υπερβεί την δυσαρέσκεια, αντιπάθεια. Αυτό είναι διαφορετικό. Αλλο δεν είναι του στυλ μου ο άλλος εμφανισιακά και άλλο μου είναι αντιπαθής ή μου δημιουργεί δυσαρέσκεια όταν τον βλέπω.Αλητάκι88 έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 15:08Δεν στο αλλαξα, το ιδιο σου λεω, αν προκυψει ελξη, αρα ο ΕΡΩΤΙΚΟΣ αντρας προξενει ελξη ακατανικητη στην γυναικα που δεν της αρεσει και τόσο αυτος. Αυτο δεν λεμε;Naida έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 15:05
Κάτσε μου το άλλαξες τώρα. Εγώ λέω να γνωρίζεις κάποιον να μην είναι εμφανισιακά όπως σ αρέσει και να προκύψει έλξη.
- kongrosian
σου μιλάνε χρόνια εμπειρίας τώρα. στο λέω αυτό επειδή είμαι άσχημος, αλλά πολύ καλό παιδί.Αλητάκι88 έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 15:12Μαλιστα, ευχαριστω kongrosian!kongrosian έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 15:10 φίλη Αλητάκι88 νομίζω πως στις γυναίκες είναι πιο έντονο το φαινόμενο να ελκύονται από τον εσωτερικό κόσμο των αντρών, σε σχέση με τους άντρες που ελκύονται περισσότερο από την εμφάνιση.
- kongrosian
είμαι παιδί μ ά λ α μ α 
Έχεις τον τρόπο σου ε; ε;kongrosian έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 15:18σου μιλάνε χρόνια εμπειρίας τώρα. στο λέω αυτό επειδή είμαι άσχημος, αλλά πολύ καλό παιδί.Αλητάκι88 έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 15:12Μαλιστα, ευχαριστω kongrosian!kongrosian έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 15:10 φίλη Αλητάκι88 νομίζω πως στις γυναίκες είναι πιο έντονο το φαινόμενο να ελκύονται από τον εσωτερικό κόσμο των αντρών, σε σχέση με τους άντρες που ελκύονται περισσότερο από την εμφάνιση.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- kongrosian
ουουουουυυυυυυ!Naida έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 15:25Έχεις τον τρόπο σου ε; ε;kongrosian έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 15:18σου μιλάνε χρόνια εμπειρίας τώρα. στο λέω αυτό επειδή είμαι άσχημος, αλλά πολύ καλό παιδί.
Έτσιkongrosian έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 15:26ουουουουυυυυυυ!Naida έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 15:25Έχεις τον τρόπο σου ε; ε;kongrosian έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 15:18
σου μιλάνε χρόνια εμπειρίας τώρα. στο λέω αυτό επειδή είμαι άσχημος, αλλά πολύ καλό παιδί.![]()
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 697 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τίποτα
-