!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπαίνατε Ιωάννα Τούνη;
Re: Μπαίνατε Ιωάννα Τούνη;
Παντελώς αδιάφορη. Ούτε καν τη τσόντα της δεν μπήκα να δω. Φυσικά και έμπαινα όμως.
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
"ποιοBull Dawg έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 00:17Πασιφάη έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 22:55Καλέ, θα γούσταραν το έτερον ήμισυ να είναι καυλάντα, αλλά μάλλον δεν είναι αρκετά. Γι'αυτό ''μπαίνουν, βγαίνουν, χώνονται, ψιλογαμάνε με τη θέα και χοντροχύνουν με την φαντασιωση.'' Άσε που πρέπει να διατηρήσουν κι ένα ανάλογο προφίλ στο άσυλο.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 17:36 Το σωστό ερώτημα είναι: Θα γουστάρατε να είχε η σύζυγος, σύντροφος, περιστασιακή γκόμενα το σώμα της Τούνη;
Αν σας είναι αδιάφορο, είστε οκ.
Αν η πρώτη αυθόρμητη απάντηση είναι "φυσικά αλλά αν το μολογήσω ανοιχτά θα χάσω ΚΑΙ τη σύντροφο" αφήστε τα "μπαίνουμε και βγαίνουμε όταν θέμε" για πιο προχωρημένους.![]()
![]()
Συμφωνώ ΚΑΙ με Γαλή.
Ρωτώ όμως: Πιο προφίλ να διατηρήσουν στο άσυλο; Στον άγνωστο που δεν ξέρει τί γίνεται ; Ή στους συνομιλητές τους εδώ; Σοβαρά;
Το πρόβλημα το αντιμετωπίζουν από αυτούς ή αυτές που καλώς ή κακώς έμαθαν και στρίβουν γωνία μία και καλή
Οποιαδήποτε νορμάλ γυναίκα αν εκτίθονταν τυχαία ή για κάποιο λόγο σε αυτόν τον βαθύ σεξισμό και τον μισογυνισμό που στάζουν σε καθημερινή βάση θέματα που ανοίγονται, και ανακάλυπτε πως γράφει κάποιος πρώην, ή γνωστός της άνθρωπος, ή κάποιος με τον οποίο συνδέεται, θα τρόμαζε και θα απομακρυνόταν. Αυτή τουλάχιστον θεωρώ πως είναι η σωστή στάση αυτοσυντήρησης.
Η άποψη μου είναι όταν βλέπεις ανθρώπους να γράφουν συστηματικά γελοιοτητες, δεν απέχουν πολύ από το να τις πιστεύουν ή να λειτουργούν ευκαιρίας δοθείσης όπως έγραψαν.
Δεν είναι τα πάντα τρολιες η ζωή. Κι από ότι βλέπω η καφριλα περισσεύει. Δεν ξέρεις πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει ο άλλος, μόνο υποψιαζεσαι.
Επικίνδυνες γραμμές
Κόβετε λάσπη κορίτσια, έγκαιρα
διαβάζει με αγωνία η τούνη
Θεάρα είναι η Τουνη. Έχει κατι ποδαρες 2 μέτρα. Και την είδα και άβαφη και το πρόσωπο της μ αρέσει πολύ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τελικά έχει ποδαρες 2 μέτρα η είναι κοντή???
Έχει σημασία για ν'αποφασισουμε αν και πως θα μπαίναμε.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Τι κοντή καλέ, δες εδω χιλιόμετρα ποδαρες.Daje έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 11:29 Τελικά έχει ποδαρες 2 μέτρα η είναι κοντή???

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Dwarven Blacksmith
Αυτό το φετίχ με το μήκος του ποδιού δεν το καταλαβαίνω.
Ε εντάξει είναι ωραίο να βλέπεις μια ψηλή γυναίκα με ωραία ψηλά πόδια. Είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 12:34 Αυτό το φετίχ με το μήκος του ποδιού δεν το καταλαβαίνω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πού ήσουν κρυμμένος ρε συ; Είμαι σίγουρη πως έγραφες με άλλο ψευδώνυμο, αλλά δεν μπορώ να το προσδιορίσω. Και ουσιαστικά, δεν με κόφτει.Bull Dawg έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 00:17
Η άποψη μου είναι όταν βλέπεις ανθρώπους να γράφουν συστηματικά γελοιοτητες, δεν απέχουν πολύ από το να τις πιστεύουν ή να λειτουργούν ευκαιρίας δοθείσης όπως έγραψαν.
Δεν είναι τα πάντα τρολιες η ζωή. Κι από ότι βλέπω η καφριλα περισσεύει. Δεν ξέρεις πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει ο άλλος, μόνο υποψιαζεσαι.
Επικίνδυνες γραμμές
Κόβετε λάσπη κορίτσια, έγκαιρα
Τέλος πάντων. Το θέμα είναι πως προσωπικά διασκεδάζω τα μάλα με τον τρόπο που προσπαθούν κάποιοι γαμήκουλες να επιβληθούν και να αυτοπροσδιοριστούν. Αν τους παρατηρήσεις, όντας αντικειμενικά, θα δεις πως ομοιάζουν με ορδές ούγκανων που κακοπερνάνε στην προσωπική τους ζωή και λαχταρούν το δικό τους 15λεπτο σαν διασημότητες του καφενέ.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ουτε εγώ το κατάλαβα ποτέ. Προσωπικά μου αρκεί να ειναι καλλίγραμμα και εμφανίσιμα από το γόνατο και κάτω. Από γόνατο και πάνω ας έχει και τα μπουτάκια της, κανένα θέμα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 12:34 Αυτό το φετίχ με το μήκος του ποδιού δεν το καταλαβαίνω.
Και οι κοντές έχουν ποδάρες, είναι θέμα αναλογιών και όχι ύψους.Daje έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 11:29 Τελικά έχει ποδαρες 2 μέτρα η είναι κοντή???
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο πιο σωστός όρος είναι "ψηλοκάπουλη".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Sid Vicious
Δεν είναι θέμα φετίχ, είναι ποίησηDwarven Blacksmith έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 12:34 Αυτό το φετίχ με το μήκος του ποδιού δεν το καταλαβαίνω.
Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη,
να εύχεσαι να 'ναι μακρύς ο δρόμος,
γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν με κατάλαβες, δεν ειναι θέμα ηθικής (για μένα). Ειναι θέμα μη ρεαλιστικού σεναρίου. Το "εμπαινα" σημαινει ουσιαστικά, μου έρχεται μπροστά μου, δίχως κανενα κόστος απο πλευράς μου, χωρίς να κοπιάσω καθολου, μου ανοιγει τα πόδια και μου λέει "πάρε με τώρα". Ε, αυτά δεν γινονται στην πραγματικότητα όσο ωραίος κι αν είσαι (εκτός κι αν είσαι κανενας σελεμπριτυ του σινεμα ή ροκ σταρ), εκτός αν η τύπισσα ειναι μεθυσμένη ή πολυ υποδεέστερή σου. Στην πρωτη περίπτωση το λες και βιασμό αν μπεις, ενω στη δεύτερη θα το σκεφτόσουν σοβαρά να μπεις, εκτός κι αν ήσουν εσύ μεθυσμένος.Οργισμένος έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 22:29Ναι ρε μεγαλε συγκνωμη. ΑΛλη φορα θα πουμε¨: «Θα εκανα σεξ μαζι της»...vantono έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 18:10Η ορολογία "έμπαινες/μπαίνατε" ειναι πράγματι χαζή και πρέπει να ξεκινησε μολις πριν λιγα χρόνια απο γκρουπακια του φβ σε στυλ "κλαρινογαμπρος" κτλ. Ευελπιστώ να εκλείψει κάποτε.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 18:07
Δεν έχω ιδέα. Ως γυναίκα πάντως, επηρεάζομαι επαρκέστατα από την επιφάνεια στις πρώτες πίστες.
Σε κάποια θέματα, έχω αμιγώς αρσενική νοοτροπία και ακριβώς γι' αυτό σας κατανοώ απολύτως.
Απλώς, θα θεωρούσα αφελές να χρησιμοποιήσω τον όρο "τον παίρνατε;" ή κάτι αντίστοιχο και αυτό ακριβώς είναι η διαφορά μας. Όποιος και όποια μπορεί να μπει/πάρει, απλώς μπαίνει και παίρνει χωρίς τυμπανοκρουσίες.
Τι δηθενιες και ελιτιστικες παπαριτσες....
Δεν είναι ερώτηση με ουσία και λογική το "έμπαινες?". Τα εξηγησε ο νανος πολύ σωστα σε προηγουμενο ποστ του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 10 Ιούλ 2021, 13:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
vantono έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 13:00Δεν με κατάλαβες, δεν ειναι θέμα ηθικής (για μένα). Ειναι θέμα μη ρεαλιστικού σεναρίου.Οργισμένος έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 22:29Ναι ρε μεγαλε συγκνωμη. ΑΛλη φορα θα πουμε¨: «Θα εκανα σεξ μαζι της»...vantono έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 18:10
Η ορολογία "έμπαινες/μπαίνατε" ειναι πράγματι χαζή και πρέπει να ξεκινησε μολις πριν λιγα χρόνια απο γκρουπακια του φβ σε στυλ "κλαρινογαμπρος" κτλ. Ευελπιστώ να εκλείψει κάποτε.
Τι δηθενιες και ελιτιστικες παπαριτσες....
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πόση ποδαρα να έχει μια κοντη γυναίκα; ναι μπορεί να έχει ωραία πόδια, αλλά ποδαρες δεν είναι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 124 Απαντήσεις
- 3544 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
-