Βάζει ένα αβγό ένα ποστ με τον Κάσιντυ και έλεγε "1 στους 2 Αθηναίους ψηφίζει Κάσιντυ".
Του βάζω εγώ από κάτω αυτό:
Το αβγό μου κάνει report και μου γράφει το facebook "το μήνυμα σας αφαιρέθηκε διότι is in violation of community standards".
Κάνω έφεση και κάνω και report το post για τον Κάσιντυ και κάνω κι άλλο ένα report για εναντίον του εμβολίου που είχε το αβγό παρακάτω για health issues.
Το facebook μου γράφει τώρα ότι "σαν αποτέλεσμα της αναφοράς σας αφαιρέσαμε το ποστ για Κάσιντυ του αβγού".
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρωϊνή μάχη με αβγό
- wooded glade
Πρωϊνή μάχη με αβγό
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Re: Πρωϊνή μάχη με αβγό
Πολέμησες με το αυγό του πρωινού ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Μάλλον τα κοπανησε πρωί πρωί στην Ικαρία και νομίζει ότι η πρωινή του ομελετα ποσταρει στο φεησμπουκ.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Θα τα βρείτε στον αντικομμουνισμό.
Να επικεντρώνεστε σε αυτά που σας ενώνουν.
- wooded glade
Πρόκειται για ένα αβγό θαυμαστή και του ΚΚΕ που ήθελε παλιά να κάνει εκπομπή με την Κανέλλη στην τηλεόραση Blue Sky νομίζω.stavmanr έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 14:21 Θα τα βρείτε στον αντικομμουνισμό.
Η εκπομπή είχε προαναγγελθεί αλλά τελικά η Κανέλλη δεν προσήλθε, αν και το αβγό δεν είχε δηλώσει αβγό ακόμα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
επάθε αρδέννες το αυγό πρωί πρωί και δεν το χάλασε καθόλου
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση