Υπερβολες....παω να κανω τωρα ενα μπανακι και να ξυρισω λίγο και την υπεροχη γαμπα μου για να την φωτογραφησω μετα! Σε φιλω.vantono έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 12:12 Δεν ξέρω, αλλά απο τα λίγα που βλέπω προς το παρόν εδώ μεσα, φαινεται να εχεις ήδη αρχίσει να βάζεις φωτιά σε πολλούς. Σπίτια θα κλείσεις.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα γινόσασταν ποτε "Fully Transparent"?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θα γινόσασταν ποτε "Fully Transparent"?
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μην ξεχάσεις να καμεις απλόουντ το υλικο.Αλητάκι88 έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 12:37Υπερβολες....παω να κανω τωρα ενα μπανακι και να ξυρισω λίγο και την υπεροχη γαμπα μου για να την φωτογραφησω μετα! Σε φιλω.vantono έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 12:12 Δεν ξέρω, αλλά απο τα λίγα που βλέπω προς το παρόν εδώ μεσα, φαινεται να εχεις ήδη αρχίσει να βάζεις φωτιά σε πολλούς. Σπίτια θα κλείσεις.![]()
![]()
![]()
vantono έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 12:38Μην ξεχάσεις να καμεις απλόουντ το υλικο.Αλητάκι88 έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 12:37Υπερβολες....παω να κανω τωρα ενα μπανακι και να ξυρισω λίγο και την υπεροχη γαμπα μου για να την φωτογραφησω μετα! Σε φιλω.vantono έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 12:12 Δεν ξέρω, αλλά απο τα λίγα που βλέπω προς το παρόν εδώ μεσα, φαινεται να εχεις ήδη αρχίσει να βάζεις φωτιά σε πολλούς. Σπίτια θα κλείσεις.![]()
![]()
![]()
![]()
Σας πουλάει και σας αγοράζει το αλάνι. Εγώ το'πα..
Στο θέμα μας. Θα δεχόμουν μόνο reality ,στυλ Καρντάσιαν. Και τώρα που μιλάμε, θα ήμουν Καραϊβική, να σας χαιρετώ από μπαράκια με γαμάτες μουσικές. Συν το μπαγιόκο ραμμένο στο παρεό.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ναι;Υδράργυρος έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 12:16Σιγά ρε, λαικό τραγούδι το κανες.
Χρειαζόταν πάντως και κανα νέο άτομο. Ναιδα Ναιδα Naida τους τελευταίους χ μήνες
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
George_V έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 09:10 Ας υποθέσουμε οτι σας πλησιάζει ενας τυπος ο οποιος σας δινει ενα τεράστιο ποσο (10000000 δολλάρια ας πουμε ή οτι ζητησετε) με μονο ορο για να πάρετε τα λεφτά να γινεται "Fully Transparent".
Δλδ εντελως διάφανος. Αυτο σημαίνει πως θα τοποθετηθουν κάμερες στο σπίτι σας παντου, στη δουλεια σας παντου, στο αυτοκινητο σας, οπου πατε και οτι κανετε και οτι λετε θα καταγράφεται απο κάμερες που θα σας ακολουθουν 24/7 και θα προβάλλονται τα πλάνα σε ειδικη πλατφόρμα στο ιντερνετ οπου ο οποιοσδηποτε μπορει να παρακολουθησει την δημοσια και ιδιωτικη ζωη σας live αλλα και σε μαγνητοσκοπηση.
Σαν το Τρουμαν σοου με τον Καρει αλλα θα το ξερετε. Η σαν ενα αιώνιο Big Brother (χωρις αποστολες και λοιπες μαλακιες η να σας λενε τι να κανετε. Μονο καμερα 24/7)
Θα το κανατε?
Αν είναι να μου τα σταξει ο μιλιον ντολαρς, κλείνω μέχρι και το φειςμπουκ
Soul Asylum
- Υδράργυρος
Μην το παίρνεις προσωπικάNaida έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 06:51Ναι;Υδράργυρος έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 12:16Σιγά ρε, λαικό τραγούδι το κανες.
Χρειαζόταν πάντως και κανα νέο άτομο. Ναιδα Ναιδα Naida τους τελευταίους χ μήνες
Ποιο;Υδράργυρος έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 08:26Μην το παίρνεις προσωπικάNaida έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 06:51Ναι;Υδράργυρος έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 12:16
Σιγά ρε, λαικό τραγούδι το κανες.
Χρειαζόταν πάντως και κανα νέο άτομο. Ναιδα Ναιδα Naida τους τελευταίους χ μήνες![]()
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 41 Απαντήσεις
- 1240 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-