!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γουεμπλεϊκός θρίαμβος Αλφόνσων ;
- wooded glade
Γουεμπλεϊκός θρίαμβος Αλφόνσων ;
Μνήμες 1971 φέρνει στην επιφάνεια η επικείμενη αναμέτρηση Αγγλίας - Ιταλίας για τον τελικό του γιούρο 2020.
Θα είναι η Ιταλία ένας νέος Άγιαξ, να μετριάσει τη θριαμβολογία των bird-Δέσποινας ;
Ή θα φτάσει ως το τέλος ;
Στην πορεία προς τον τελικό μέτρησαν βέβαια και το εντός έδρας αλλά πρέπει να είχαν πιαστεί και παίκτες.
Κάποιοι Ουκρανοί π.χ. με προ-μπρεξιτικές ιδέες μπορεί κάλλιστα να πιάστηκαν, συν το σχετικό κάτιτις.
Οι μπρέξηδες πάντως έχουν στήσει ήδη ένα χουντικό πανηγύρι, εφάμιλλο των bird-Δέσποινας, Χόρχε Βιδέλα 1978, Φράνκο 1964, Τσεαουσέσκου 1986.
Θα είναι η Ιταλία ένας νέος Άγιαξ, να μετριάσει τη θριαμβολογία των bird-Δέσποινας ;
Ή θα φτάσει ως το τέλος ;
Στην πορεία προς τον τελικό μέτρησαν βέβαια και το εντός έδρας αλλά πρέπει να είχαν πιαστεί και παίκτες.
Κάποιοι Ουκρανοί π.χ. με προ-μπρεξιτικές ιδέες μπορεί κάλλιστα να πιάστηκαν, συν το σχετικό κάτιτις.
Οι μπρέξηδες πάντως έχουν στήσει ήδη ένα χουντικό πανηγύρι, εφάμιλλο των bird-Δέσποινας, Χόρχε Βιδέλα 1978, Φράνκο 1964, Τσεαουσέσκου 1986.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Re: Γουεμπλεϊκός θρίαμβος Αλφόνσων ;
Θέλουμε σχόλιο για το πεναλτάκι πριν αποφανθούμε επί του νήματος.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- wooded glade
Πέναλτυ.lonelyrider έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 04:29 Θέλουμε σχόλιο για το πεναλτάκι πριν αποφανθούμε επί του νήματος.
- wooded glade
Ο Στέρλινγκ δεν έφαγε σπρωξιά.
Μπορεί όμως να τον βρήκε ο άλλος από πίσω με το πόδι.
Αν δεν τον βρήκε ήταν πέναλτυ Γιαννακόπουλου.
Το 2012 η Τσέλσι πηρε το τ.λ και η Ιταλία είσπραξε 4 στον τελικό, το ίδιο θα γίνει και φέτος.
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
Ασε ρε φιλε...wooded glade έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 06:11 Ο Στέρλινγκ δεν έφαγε σπρωξιά.
Ημιτελικος Γιουρο 2ο ημιχρονο παρατασης και επειδη ακουμπησαν οι φανελες δινει πεναλτυ.
Ουτε οι ιδιοι δεν επιχειρηματολογουν επι του θεματος πλεον γιατι ντρεπονται.
Το κανουνε γαργαρα και ασχολουνται μονο με τον τελικο.
Τελειωσε αυτο το θεμα. Εγραψε η ιστορια οτι εκλεψαν στον ημιτελικο.
Παμε παρακατω.
Απλα να γραφτει στα πρακτικα η κλοπη για να ξερουν οι επομενες γενιες τι εγινε.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- wooded glade
Εγώ έγραψε τι είπαν οι Καρπετόπουλοι.Daje έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 12:27Ασε ρε φιλε...wooded glade έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 06:11 Ο Στέρλινγκ δεν έφαγε σπρωξιά.
Ημιτελικος Γιουρο 2ο ημιχρονο παρατασης και επειδη ακουμπησαν οι φανελες δινει πεναλτυ.
Ουτε οι ιδιοι δεν επιχειρηματολογουν επι του θεματος πλεον γιατι ντρεπονται.
Το κανουνε γαργαρα και ασχολουνται μονο με τον τελικο.
Τελειωσε αυτο το θεμα. Εγραψε η ιστορια οτι εκλεψαν στον ημιτελικο.
Παμε παρακατω.
Απλα να γραφτει στα πρακτικα η κλοπη για να ξερουν οι επομενες γενιες τι εγινε.
Καλα ο Καρπετοπουλος ειναι για κλωτσες.
Η μαλλον αν επρεπε κι εγω να βγαλω το ψωμι μου λεγοντας μαλακιες, θα ελεγα οτι πρεπει να πω ή μου λενε να πω.
Με Δονκιχωτισμους το στομαχι δεν γεμιζει.
Εν τω μεταξυ, μια φορα να μπει κρεας στον πρωκτο, θα μπαινει για παντα.
Δεν υπαρχει μεση λυση.
Η μαλλον αν επρεπε κι εγω να βγαλω το ψωμι μου λεγοντας μαλακιες, θα ελεγα οτι πρεπει να πω ή μου λενε να πω.
Δεν υπαρχει μεση λυση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daje την 09 Ιούλ 2021, 13:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Κρίμα να καταντήσει γκέι. Μπορούσε να βρει γκόμεναDaje έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 12:56 Καλα ο Καρπετοπουλος ειναι για κλωτσες.
Η μαλλον αν επρεπε κι εγω να βγαλω το ψωμι μου λεγοντας μαλακιες, θα ελεγα οτι πρεπει να δω ή μου λενε να πω.
Δεν υπαρχει μεση λυση.
Αλλά γράφει καλά, απλώς θεωρεί νόμιμα και ηθικά τον Χοντρό, την δικτατορία Κούλη, τον μοντερνισμό και τις ανωμαλίες του
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Και εγώ ως Αγγλόφιλος και πεναλτοφοβικός (το πέναλτυ πολλαπλασιάζει το πλεονέκτημα που ο αμυντικός
διακόπτει ) έχω ξενερώσει και δεν θα δω τον τελικό.
Δεν ξέρω από κανονισμούς.
Και τόσα έτη με τον Στέρλινγκ στην ομάδα μου (Σίτυ) δεν μπορώ να τον αποδεχτώ, ούτε τα καμώματά του
Όμως ο παίκτης γίνεται τόσο σάντουιτς από τους δανέζους που δεν μπορεί να κινηθεί, μόνο σε κέτσαπ-μαγιονέζα μπορεί να ελπίζει ...
Μπορεί να το βλέπω μπασκετικώς και να επιτρέπεται η ακινητοποίηση επιθετικού στο ποδόσφαιρο ...
διακόπτει ) έχω ξενερώσει και δεν θα δω τον τελικό.
Δεν ξέρω από κανονισμούς.
Και τόσα έτη με τον Στέρλινγκ στην ομάδα μου (Σίτυ) δεν μπορώ να τον αποδεχτώ, ούτε τα καμώματά του
Όμως ο παίκτης γίνεται τόσο σάντουιτς από τους δανέζους που δεν μπορεί να κινηθεί, μόνο σε κέτσαπ-μαγιονέζα μπορεί να ελπίζει ...
Μπορεί να το βλέπω μπασκετικώς και να επιτρέπεται η ακινητοποίηση επιθετικού στο ποδόσφαιρο ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ακόμα σε πονάει ;
Ούτε ο ταλαίπωρας δεν παρεξηγήθηκε τόσο !
Γιατί τους λες Αλφόνσους ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 872 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 3 Απαντήσεις