!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φορτηγό σκότωσε 6χρονο κοριτσάκι και τραυμάτισε σοβαρά άλλο ένα.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Φορτηγό σκότωσε 6χρονο κοριτσάκι και τραυμάτισε σοβαρά άλλο ένα.
Τι δεν καταλαβαίνεις;
Πάτησε ένα παιδάκι επαγγελματίας οδηγός.
Που κοιτούσε όταν ξεκίνησαν να περνάνε την διάβαση;
Στην χάση και στην φέξη;
Η μιλούσε στο κινητό.
Τι λένε οι κανόνες;
Όταν είσαι στο φανάρι κοιτάς πίσω;
Αν ένας πεζός περάσει και φτάσει στο αμάξι σου τότε γυρνάς και τον πατάς;
Τι λέτε ρε παιδιά εδώ στο φόρουμ θα μας τρελάνετε.
Στην χάση και στην φέξη;
Η μιλούσε στο κινητό.
Τι λένε οι κανόνες;
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Λίνο Βεντούρα
Η γυναίκα πήρε α παιδιά στο χέρι, χώθηκε μπροστά από λεωφορείο -από το οποίο κατέβηκε- και άρχισε να περνάει τροχαδον (κατά πάσα πιθανότητα με κόκκινο) την διάβαση. Όταν ήταν κάτω από το καπό του φορτηγού ξεκίνησε το φορτηγό (με πράσινο) και τους πάτησε.Niki έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 18:36 Τι δεν καταλαβαίνεις;
Στην χάση και στην φέξη;
Η μιλούσε στο κινητό.
Τι λένε οι κανόνες;
Αυτά κατάλαβα από τα λεγόμενα του αυτόπτη μαρτυρα. Εσυ δεν ξέρω τι κατάλαβες, μαλλον βλέπεις πολλές ταινίες.
Εδώ μα σημειώσουμε πως για την σύγχυση φταίνε 100% οι αρδ. Τέτοιοι άχρηστοι άνθρωποι ρε παιδί μου. Η γκομενα στο στούντιο λέει στην αρχή «οδηγός έχασε τον έλεγχο και πάτησε τα παιδιά», ο «ρεπόρτερ» ούτε καν ρωτάει τον μάρτυρα πού ακριβώς στεκόταν, ούτε του φαίνεται παράξενο πως το φανάρι άλλαξε τόσο γρήγορα, ούτε πήγε βέβαια να το ελέγξει. Σιχαμερά αποβράσματα…
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Δεν ξέρουμε όλες τις λεπτομέρειες. Αν ξεκίνησε το φορτηγό και πετάχτηκε το παιδάκι από τυφλό σημείο, ίσως δεν μπορούσε να κάνει και πολλά. Αν αποδειχθεί ότι δεν έλεγξε το δρόμο, προφανώς έχεις δίκιο. Δεν είναι τόσο δύσκολο να ξεγελαστείς. Ειδικά αν σου τραβήξει κάτι άλλο την προσοχή (κάποια μηχανή που περνάει κολλητά και γυρίζεις το κεφάλι να δεις μήπως πρέπει να την αποφύγεις).Niki έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 18:36 Τι δεν καταλαβαίνεις;
Στην χάση και στην φέξη;
Η μιλούσε στο κινητό.
Τι λένε οι κανόνες;
ΥΓ. Κρίμα, πολύ κρίμα για τόσο μικρό παιδάκι να χάσει τη ζωή του. Όποιος και νά 'φταιγε.
Είναι πολύ μεγάλο το κόστος. Πιθανά τετραψήφιο προς πενταψήφιο για κάθε φανάρι, όχι απλά για κάθε διάβαση.Juno έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 18:10 Πάντως πρέπει να βάλουν κάμερες σε κάθε φανάρι.
Το STOP είναι πάντα στη θέση του, αλλά τα φανάρια αλλάζουν.
Αυτό ακριβώς νομίζω κι εγώ. Τώρα είναι η σειρά της αστυνομίας να ελέγξει μάρτυρες και κάμερες να δουν τι έγινε, αλλά κατά 99% έκανε μαλακία η ενήλικη πεζή.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 18:44Η γυναίκα πήρε α παιδιά στο χέρι, χώθηκε μπροστά από λεωφορείο -από το οποίο κατέβηκε- και άρχισε να περνάει τροχαδον (κατά πάσα πιθανότητα με κόκκινο) την διάβαση. Όταν ήταν κάτω από το καπό του φορτηγού ξεκίνησε το φορτηγό (με πράσινο) και τους πάτησε.Niki έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 18:36 Τι δεν καταλαβαίνεις;
Στην χάση και στην φέξη;
Η μιλούσε στο κινητό.
Τι λένε οι κανόνες;
Αυτά κατάλαβα από τα λεγόμενα του αυτόπτη μαρτυρα. Εσυ δεν ξέρω τι κατάλαβες, μαλλον βλέπεις πολλές ταινίες.
Α, καλά είσαι. Όπως είχα γράψει και παλιότερα ήμουν μάρτυρας σε θανατηφόρο τροαχίο με πεζό (ο οποίος κατά σύμπτωση περνούσε την Εγνατία με κόκκινο) και διάβασα αργότερα σε είδηση ό,τι να ναι. Έγραφε ο άλλος ότι δύο οχήματα συγκρούστηκαν και το ένα έπεσε στον πεζό ο οποίος ήταν στο πεζοδρόμιο. Εντελώς άλλα'ντ'άλλων.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 18:44 Εδώ μα σημειώσουμε πως για την σύγχυση φταίνε 100% οι αρδ. Τέτοιοι άχρηστοι άνθρωποι ρε παιδί μου. Η γκομενα στο στούντιο λέει στην αρχή «οδηγός έχασε τον έλεγχο και πάτησε τα παιδιά», ο «ρεπόρτερ» ούτε καν ρωτάει τον μάρτυρα πού ακριβώς στεκόταν, ούτε του φαίνεται παράξενο πως το φανάρι άλλαξε τόσο γρήγορα, ούτε πήγε βέβαια να το ελέγξει. Σιχαμερά αποβράσματα…
προφανως ησουν εκει και τα ειδες.Niki έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 18:22Ο οδηγός το πιο πιθανόν να μιλούσε στο κινητό.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 18:20Ο οδηγός φταίει που πήγε η άλλη και χώθηκε κάτω από το καπό με τα μωρά;
Τα μηχανάκια μπορεί να πέρασαν το ένα από την μία πλευρά των ανθρώπων και το άλλο από την άλλη.
Αυτός μόλις είδε τα μηχανάκια πάτησε γκάζι και τους πάτησε.
Φυσικά και φταίει.
Όποιος πατήσει ζώο η άνθρωπο με το αυτοκίνητο φταίει.
αν οχι, λες κοτσανες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
παιδια σας μυριζει κατι καμμενο η ιδεα μου ειναι;Niki έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 18:28 Λόγια Αμερικανού δικαστή από ταινία με αληθινή ιστορία.
Η γη είναι για τους ανθρώπους και τα ζώα , το κράτος έβαλε κανόνες για να την δανείζονται στιγμιαία τα αυτοκίνητα.
Μην ξεχνάμε ότι οι μόνιμοι ιδιοκτήτες είναι οι πεζοί και τα ζώα.
Όποιος πατάει πεζό η ζώο κάνει κατάχρηση του στιγμιαίου δανεισμού με παραβίαση κανόνων.
Αν το κράτος δεν προνόησε αρκετούς κανόνες ξέροντας ότι δανείζεστε την γή στιγμιαία θα πρέπει να ανακαλύψετε εσείς τους κανόνες που δεν σκέφτηκε το κράτος και να τους υιοθετήσετε για να αποφύγετε το ατύχημα.
Αν δεν είναι αρκετοί οι κανόνες δεν απαλλάσσεστε από το αδίκημα.
Όταν πήρα το δίπλωμα ο εξεταστής μου λέει τα κλασικά.Ασέβαστος έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 19:58παιδια σας μυριζει κατι καμμενο η ιδεα μου ειναι;Niki έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 18:28 Λόγια Αμερικανού δικαστή από ταινία με αληθινή ιστορία.
Η γη είναι για τους ανθρώπους και τα ζώα , το κράτος έβαλε κανόνες για να την δανείζονται στιγμιαία τα αυτοκίνητα.
Μην ξεχνάμε ότι οι μόνιμοι ιδιοκτήτες είναι οι πεζοί και τα ζώα.
Όποιος πατάει πεζό η ζώο κάνει κατάχρηση του στιγμιαίου δανεισμού με παραβίαση κανόνων.
Αν το κράτος δεν προνόησε αρκετούς κανόνες ξέροντας ότι δανείζεστε την γή στιγμιαία θα πρέπει να ανακαλύψετε εσείς τους κανόνες που δεν σκέφτηκε το κράτος και να τους υιοθετήσετε για να αποφύγετε το ατύχημα.
Αν δεν είναι αρκετοί οι κανόνες δεν απαλλάσσεστε από το αδίκημα.
Βλέπεις μια μπάλα στο δρόμο τι κάνεις;
Σταματάω γιατί μπορεί να έρθει παιδάκι.
Σταματάει λεωφορείο ή ταξί και είσαι στο φανάρι πριν ξεκινήσεις τι κάνεις;
Ελέγχω τον δρόμο για κανένα επιβάτη.
Λεωφορείο σταματάει να κατεβάσει επιβάτες και είσαι από πίσω τι κάνεις αν έχεις περιθώρια από αριστερά να περάσεις ,περνάς;
Όχι γιατί δεν έχω ορατότητα μπροστά από το λεωφορείο.
κ.λ.π. κ.λ.π.
Εσείς εδώ σε λίγο θα γράφετε έτρεξε το μούλικο στην μπάλα δεν έφταιγε ο οδηγός.
Θέλω να ξέρω ποιος σας δίνει τα διπλώματα.
μετα, επιασες ποτε τιμονι, η μπα;
Δεν ήμουνα εκεί.Ασέβαστος έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 19:56προφανως ησουν εκει και τα ειδες.Niki έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 18:22Ο οδηγός το πιο πιθανόν να μιλούσε στο κινητό.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 18:20
Ο οδηγός φταίει που πήγε η άλλη και χώθηκε κάτω από το καπό με τα μωρά;
Τα μηχανάκια μπορεί να πέρασαν το ένα από την μία πλευρά των ανθρώπων και το άλλο από την άλλη.
Αυτός μόλις είδε τα μηχανάκια πάτησε γκάζι και τους πάτησε.
Φυσικά και φταίει.
Όποιος πατήσει ζώο η άνθρωπο με το αυτοκίνητο φταίει.
αν οχι, λες κοτσανες.
Αν ένας επαγγελματίας οδηγός είναι στο φανάρι και σταματήσει ένα λεωφορείο το πρώτο που θα σκεφτεί είναι να έχει το νου του μήπως επιβάτες διασχίσουν τον δρόμο.
Θα κοιτάει την διάβαση , οι άνθρωποι δεν είναι αόρατοι.
Αν στο φανάρι πίνει καφέ και μιλά στο κινητό σίγουρα κάποτε θα προκαλέσει ατύχημα.
Έτσι γίνονται τα ατυχήματα.
Εσείς λέτε κοτσάνες.
Να είμαι στο φανάρι εγώ που δεν είμαι επαγγελματίας οδηγός, να σταματήσει λεωφορείο και να καταφέρουν να μου ξεφύγει μια γυναίκα με δύο παιδιά που διασχίζει τον δρόμο.
Με τίποτα.
Εσέις λέτε κοτσάνες.
Ώπα ρε οδηγάρα εδώ δεν ξέρεις τα βασικά και ειρωνεύεσαι από πάνω.
ανεβα σε ενα φορτηγο, και πες μας αν βλεπεις οτιδηποτε βρισκεται κοντυτερα απο 2 μετρα.Niki έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 20:10
Δεν ήμουνα εκεί.
Αν ένας επαγγελματίας οδηγός είναι στο φανάρι και σταματήσει ένα λεωφορείο το πρώτο που θα σκεφτεί είναι να έχει το νου του μήπως επιβάτες διασχίσουν τον δρόμο.
Θα κοιτάει την διάβαση , οι άνθρωποι δεν είναι αόρατοι.
Αν στο φανάρι πίνει καφέ και μιλά στο κινητό σίγουρα κάποτε θα προκαλέσει ατύχημα.
Έτσι γίνονται τα ατυχήματα.
Εσείς λέτε κοτσάνες.
Να είμαι στο φανάρι εγώ που δεν είμαι επαγγελματίας οδηγός, να σταματήσει λεωφορείο και να καταφέρουν να μου ξεφύγει μια γυναίκα με δύο παιδιά που διασχίζει τον δρόμο.
Με τίποτα.
Εσέις λέτε κοτσάνες.
ειναι σαν να προσπαθεις να δεις γατα που περνα μισο μετρο μπροστα απο τις ροδες επιβατικου.
τελικα, τιμονι, επιασες;
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Niki έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 18:36 Τι δεν καταλαβαίνεις;
Στην χάση και στην φέξη;
Η μιλούσε στο κινητό.
Τι λένε οι κανόνες;
Εσύ θα μας τρελάνεις. Ο οδηγός μπορεί να φταίει μπορεί και όχι. Σε κάθε περίπτωση καταστράφηκε η ζωή του και αν δεν έχει ευθύνη είναι τραγικό. Για αυτό μέχρι ακριβώς να μάθουμε τι έγινε να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοι
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Φτηνές δικαιολογίες, πλέον όλα τα φορτηγα έχουν καθρέφτες που καλύπτουν όλα τα "νεκρά" σημεία μπροστά και στα πλάγια.Ασέβαστος έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 20:18 ανεβα σε ενα φορτηγο, και πες μας αν βλεπεις οτιδηποτε βρισκεται κοντυτερα απο 2 μετρα.
ειναι σαν να προσπαθεις να δεις γατα που περνα μισο μετρο μπροστα απο τις ροδες επιβατικου.
Η κακουργηματική αμέλεια του οδηγού, σκότωσε το παιδάκι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 427 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
-
- 0 Απαντήσεις