!!! DEVELOPMENT MODE !!!
UEFA EURO 2020/1
Re: UEFA EURO 2020/1
Και με βαρ γατάκια η Αγγλία δε μασάει.
Να δούμε ποιος κακομοίρης ακόμα θα πληρώσει το χέρι του θεού και για πόσα χρόνια θα το εξαργυρώνουν οι Αγγλοι
Να δούμε ποιος κακομοίρης ακόμα θα πληρώσει το χέρι του θεού και για πόσα χρόνια θα το εξαργυρώνουν οι Αγγλοι
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΚΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΚΑΙ ΜΟΚΕΤΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ(!)
ΜΟΝΟ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ
ΜΟΝΟ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ναι, εντάξει. Δεν ακουμπάει την μπάλα, αλλά δεν αγγίζει καν τον παίκτη. Ο Γκρόσο βάζει εκ των υστέρων το πόδι του πάνω στο πεσμένο πόδι του αμυντικού και πέφτει μετά από πάνω του για να φανεί ότι τον κράτησε ο αντίπαλος με την πατούσα. Ο διαιτητής δεν είχε καλή οπτική γωνία, αλλά το αστείο είναι το πόσο αργά και βαριεστημένα σέρνεται σαν υπεργηρος σακατης ο Ιταλός.sharp έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 14:42Για δες το ξανά, δεν αγγίζει καθόλου την μπάλλα ο αμυντικός. Ξαπλάρει και του κάνει φυσικό τείχος, μάλιστα ανασηκώνει λιγο το σώμα για να είναι σίγουρος ότι θα τον εμποδίσει και καλά τυχαίαΖενίθεδρος έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 14:28Ο αμυντικός διώχνει κανονικά την μπάλα και ο Γκρόσο πέφτει σαν σκατούλα επάνω του και μετα σωριαζεται στο γρασίδι για να σφαδάσει από τον πόνο. Ο δε άλλος Ιταλός (βαριέμαι να ξαναδώ ποιος ηταν) έρχεται από πάνω του και τον παρηγορεί, ή μάλλον για να του πει ότι τα κατάφερε να βγάλει ενα "θρυλικό" πέναλτι.Οργισμένος έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 14:21
Καθαρο το πεναλτι αυτο. Δλδ αιμα δεν ερευσε αλλα ηταν πεναλτι. Ο αμυντικος με την πτωση του εμποδιζει αντικανονικα τον επιθετικο 3 μετρα απο την εστια.![]()
Ανυπαρκτο πεναλτι, όπου ο αμυντικός διώχνει πρώτα την μπάλα, κανει δηλαδή καθαρό τάκλιν και ωστόσο σφυρίζεται σαν τέτοιο, ηταν αυτό του Μπρεμε το 90.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Οργισμένος
O eπιθετικος παφτει απο το μαρκαρισμα του πρωτου αμυντικου ο οποιος δεν αγγιζει τη μπαλα . Βλακωειδες μεν πεναλτι δε.Ζενίθεδρος έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 14:28Ο αμυντικός διώχνει κανονικά την μπάλα και ο Γκρόσο πέφτει σαν σκατούλα επάνω του και μετα σωριαζεται στο γρασίδι για να σφαδάσει από τον πόνο. Ο δε άλλος Ιταλός (βαριέμαι να ξαναδώ ποιος ηταν) έρχεται από πάνω του και τον παρηγορεί, ή μάλλον για να του πει ότι τα κατάφερε να βγάλει ενα "θρυλικό" πέναλτι.Οργισμένος έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 14:21Καθαρο το πεναλτι αυτο. Δλδ αιμα δεν ερευσε αλλα ηταν πεναλτι. Ο αμυντικος με την πτωση του εμποδιζει αντικανονικα τον επιθετικο 3 μετρα απο την εστια.Ζενίθεδρος έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 02:48
Έκανα λάθος. Ο Γκρόσο ήταν. Εδώ βλέπουμε την μεγάλη ομαδαρα, την Σκουάντρα Αζούρα, να κερδίζει ένα πέναλτι βγαλμένο από τον αβυσσαλέο της πάτο και να παίρνει χαλαρά την πρόκριση.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Eθνικοκοινωνιστης
Lugozzi έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 14:42 Όπως τους σιχάθηκε όλος ο κόσμος το 1966, έτσι τους σιχάθηκε και το 2021
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Πάντως,αν παραβλέψουμε τις χθεσινές παπαριές υπέρ της Αγγλίας,εγώ βλέπω πως μιλάμε για την πιο αθλητική ομάδα του Γιούρο.
Βρίσκονται στην καλλίτερη φυσική/αναβολική κατάσταση + ότι είναι η μοναδική ομάδα του τουρνουά με μία σχεδόν ισάξια ενδεκάδα στον πάγκο.
Οι αλλαγές της Δανίας χτες ήταν καταστροφικές,της Αγγλίας όχι.
Οι Δανοί τα είχαν φτύσει κυριολεκτικά,ενώ οι περισσότεροι Άγγλοι συνεχίζουν και τρέχουν.
Και,όσο και αν δεν μας αρέσει,παίζει λογική,στρωμένη και αποτελεσματική μπάλα.
Είμαι πεπεισμένος ότι θα κερδίσει την Κυριακή,γιατί έχει το μομέντουμ υπέρ της.
Προτιμώ να το σηκώσει η Ιταλία φυσικά,αλλά για να το πετύχει αυτό,θα πρέπει να το γυρίσει στο τσάμικο,στο αντι-ποδόσφαιρο που μας έχει συνηθίσει χρόνια τώρα.Αν αποφασίσει να τρέξει σαν τους Άγγλους,το έχασε το ματς.
+ότι και αυτοί δεν έχουν αλλαγές της προκοπής,κάτι παίκτες τύπου Μπερναντέρσκι δεν μπορούν να κάνουν τη διαφορά.
Ο βαψομαλλιάς της Αγγλίας που μπήκε χτες αλλαγή,είναι λες και έπαιξε βασικός σε όλα τα ματς.
Μεγάλη διαφορά.
Βρίσκονται στην καλλίτερη φυσική/αναβολική κατάσταση + ότι είναι η μοναδική ομάδα του τουρνουά με μία σχεδόν ισάξια ενδεκάδα στον πάγκο.
Οι Δανοί τα είχαν φτύσει κυριολεκτικά,ενώ οι περισσότεροι Άγγλοι συνεχίζουν και τρέχουν.
Προτιμώ να το σηκώσει η Ιταλία φυσικά,αλλά για να το πετύχει αυτό,θα πρέπει να το γυρίσει στο τσάμικο,στο αντι-ποδόσφαιρο που μας έχει συνηθίσει χρόνια τώρα.Αν αποφασίσει να τρέξει σαν τους Άγγλους,το έχασε το ματς.
+ότι και αυτοί δεν έχουν αλλαγές της προκοπής,κάτι παίκτες τύπου Μπερναντέρσκι δεν μπορούν να κάνουν τη διαφορά.
Ο βαψομαλλιάς της Αγγλίας που μπήκε χτες αλλαγή,είναι λες και έπαιξε βασικός σε όλα τα ματς.
Μεγάλη διαφορά.
- Eθνικοκοινωνιστης
Крaсная армия έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 14:33 Έχουμε σπρώξιμο όπως στο Μουντιάλ του 1998.
Τους έσπρωξαν απίστευτα τους ποδοσφαιρικά ανύπαρκτους.
Ότι και να λέτε για το 2006 κάποιοι, η Ιταλία ήταν καλύτερη όλων και το απέδειξε σε όλη την διάρκεια του Τουρνουά. Μόνο με την Αυστραλία δεν έκανε καλό παιχνίδι.
13-2 τέρματα σε όλο το Τουρνουά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
BigChiefWahoo έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 15:36 Πάντως,αν παραβλέψουμε τις χθεσινές παπαριές υπέρ της Αγγλίας,εγώ βλέπω πως μιλάμε για την πιο αθλητική ομάδα του Γιούρο.
Μεγάλη διαφορά.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Οργισμένος
Kai h μπαλα στην εξεδρα.Ζενίθεδρος έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 15:34Ναι, εντάξει. Δεν ακουμπάει την μπάλα, αλλά δεν αγγίζει καν τον παίκτη. Ο Γκρόσο βάζει εκ των υστέρων το πόδι του πάνω στο πεσμένο πόδι του αμυντικού και πέφτει μετά από πάνω του για να φανεί ότι τον κράτησε ο αντίπαλος με την πατούσα. Ο διαιτητής δεν είχε καλή οπτική γωνία, αλλά το αστείο είναι το πόσο αργά και βαριεστημένα σέρνεται σαν υπεργηρος σακατης ο Ιταλός.sharp έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 14:42Για δες το ξανά, δεν αγγίζει καθόλου την μπάλλα ο αμυντικός. Ξαπλάρει και του κάνει φυσικό τείχος, μάλιστα ανασηκώνει λιγο το σώμα για να είναι σίγουρος ότι θα τον εμποδίσει και καλά τυχαίαΖενίθεδρος έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 14:28
Ο αμυντικός διώχνει κανονικά την μπάλα και ο Γκρόσο πέφτει σαν σκατούλα επάνω του και μετα σωριαζεται στο γρασίδι για να σφαδάσει από τον πόνο. Ο δε άλλος Ιταλός (βαριέμαι να ξαναδώ ποιος ηταν) έρχεται από πάνω του και τον παρηγορεί, ή μάλλον για να του πει ότι τα κατάφερε να βγάλει ενα "θρυλικό" πέναλτι.![]()
Ανυπαρκτο πεναλτι, όπου ο αμυντικός διώχνει πρώτα την μπάλα, κανει δηλαδή καθαρό τάκλιν και ωστόσο σφυρίζεται σαν τέτοιο, ηταν αυτό του Μπρεμε το 90.![]()
Αν και ηταν και αυτο πεναλτι. Επειδη εβαλε τα κλαματα ο Μαραντονα δεν θα τυφλωθουμε κιολας. Πεναλτι καθαρο, αγγιζει πρωτ παιχτη και απο οτι φαινεται δεν αγγιζει επειτα μπαλα ο αμυντικος. Δλδ εκλαιγε ο κοκακιας και θα κανουμε το ασπρο μαυρο ; Οχι δα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Με σεντρες και αργη κινηση δεν θα κανει τιποτα. Ευκολο θυμα στα νυχια της Ιταλιας. Μονο με καποιο τυχαιο γεγονος εχουν καποιες ελπιδες. Ιδρωσανε να κερδισουνε με τις ενεσεις την ανυπαρκτη Δανια.Σέλευκας έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 15:02 Και με βαρ γατάκια η Αγγλία δε μασάει.
3-0 οι Ιταλοι για πλακα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Προσπαθώ να το δω έτσι ...Οργισμένος έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 14:22Ηταν πεναλτι. Συνδιαστικα οι 2 επαφες των αμυντικων με τον επιθετικο συνιστουν πεντακξαθαρο φαουλ και αρα πεναλτι. μην τρελαθουμε κιολας.
Πάντως έχω ξενερώσει αρκετά ώστε αν είμαι σε ταβέρνα με τιβι να κοιτάξω μάξιμουμ 2-3 φορές, γιά ζητήματα στυλ, παρουσιών εξέδρας κλπ
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Το να ακουμπήσεις την μπάλλα δεν σε εξιλεώνει. Ο Κλίνσμαν, νομίζω ήταν (ο Μπρέμε σκόραρε με το πέναλτυ), θα την ξανάπιανε την μπάλλα αν δεν τον κλάδευε στην συνέχεια (σηκώνει το ποδαράκι ο αθώος Αργεντίνος).Ζενίθεδρος έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 15:34Ναι, εντάξει. Δεν ακουμπάει την μπάλα, αλλά δεν αγγίζει καν τον παίκτη. Ο Γκρόσο βάζει εκ των υστέρων το πόδι του πάνω στο πεσμένο πόδι του αμυντικού και πέφτει μετά από πάνω του για να φανεί ότι τον κράτησε ο αντίπαλος με την πατούσα. Ο διαιτητής δεν είχε καλή οπτική γωνία, αλλά το αστείο είναι το πόσο αργά και βαριεστημένα σέρνεται σαν υπεργηρος σακατης ο Ιταλός.sharp έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 14:42Για δες το ξανά, δεν αγγίζει καθόλου την μπάλλα ο αμυντικός. Ξαπλάρει και του κάνει φυσικό τείχος, μάλιστα ανασηκώνει λιγο το σώμα για να είναι σίγουρος ότι θα τον εμποδίσει και καλά τυχαίαΖενίθεδρος έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 14:28
Ο αμυντικός διώχνει κανονικά την μπάλα και ο Γκρόσο πέφτει σαν σκατούλα επάνω του και μετα σωριαζεται στο γρασίδι για να σφαδάσει από τον πόνο. Ο δε άλλος Ιταλός (βαριέμαι να ξαναδώ ποιος ηταν) έρχεται από πάνω του και τον παρηγορεί, ή μάλλον για να του πει ότι τα κατάφερε να βγάλει ενα "θρυλικό" πέναλτι.![]()
Ανυπαρκτο πεναλτι, όπου ο αμυντικός διώχνει πρώτα την μπάλα, κανει δηλαδή καθαρό τάκλιν και ωστόσο σφυρίζεται σαν τέτοιο, ηταν αυτό του Μπρεμε το 90.![]()
Όσον αφορά τον Ιταλό, είναι γνωστό ότι είναι θεατρίνοι, τα λέμε και αλλού
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Εγώ λέω 1-3 Αγγλία.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 160 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
-
- 3 Απαντήσεις