!!! DEVELOPMENT MODE !!!

UEFA EURO 2020/1

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.

Τροπαιούχος EURO 2020/1. Ποιός?

Ιταλία
24
26%
Γαλλία
18
19%
Γερμανία
6
6%
Ισπανία
1
1%
Πορτογαλία
2
2%
Τουρκία
1
1%
Βέλγιο
2
2%
Ρωσία
4
4%
Κροατία
1
1%
Αγγλία
17
18%
Ολλανδία
4
4%
Πολωνία
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σουηδία
2
2%
Ελβενία
1
1%
Μια χώρα με πρωθυπουργό τον Ζόραν Ζάεφ
3
3%
Κίνα (απλά είμαι ο νάνος και θα ήθελα η Μεγάλη Σοσιαλιστική χώρα να συμμετέχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις ως επίτιμο μέλος της Μεγάλης Ευρωπαϊκής οικογένειας)
6
6%
Άλλη
2
2%

Σύνολο ψήφων: 94

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Re: UEFA EURO 2020/1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Περίμενα η Ιταλία να ρίξει σήμερα μία τεσσάρα, για να εκδικηθεί την ξεφτίλα του 12, αλλά ακόμα και με μία μέτρια Ισπανία έφτασε στα πέναλτι. Οι Εγγλέζοι έχουν την κούπα σχεδόν στην τσέπη.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

παντως εγω ειμαι υπερ του παλιου συστηματος,απο τα προημιτελικα και μετα αν υπαρχει ισοπαλια και στην παραταση να γινει επαναληπτικος και μονο και εκει αν δεν βγει νικητης πεναλντι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 07 Ιούλ 2021, 01:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Крaсная армия έγραψε: 07 Ιούλ 2021, 00:51
sharp έγραψε: 07 Ιούλ 2021, 00:49
Maspoli έγραψε: 07 Ιούλ 2021, 00:45 Η Ισπανία έκανε το καλύτερο ματς της στο τουρνουά και ήταν καλύτερη. Από τύχη όμως έφτασε ως τον ημιτελικό. Ε τώρα η τύχη της γύρισε την πλάτη.
Οι Ιταλοί είναι πάντα τυχεροί στο ποδόσφαιρο.

Όπως τα λες!
TI πουτσαρος κι αυτος...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Крaсная армия έγραψε: 07 Ιούλ 2021, 00:51
sharp έγραψε: 07 Ιούλ 2021, 00:49
Maspoli έγραψε: 07 Ιούλ 2021, 00:45 Η Ισπανία έκανε το καλύτερο ματς της στο τουρνουά και ήταν καλύτερη. Από τύχη όμως έφτασε ως τον ημιτελικό. Ε τώρα η τύχη της γύρισε την πλάτη.
Οι Ιταλοί είναι πάντα τυχεροί στο ποδόσφαιρο.

Όπως τα λες!
Ακριβώς όπως τα λέω, ειδικά σε αυτό το Μουντιάλ, αν θυμάσαι πώς πέρασαν στον α΄γύρο. Με 3 ισοπαλίες και διαφορά τερμάτων με το Καμερούν. :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 07 Ιούλ 2021, 01:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Lestat
Phorum.gr user: Lestat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lestat »

sharp έγραψε: 07 Ιούλ 2021, 00:57
Lestat έγραψε: 07 Ιούλ 2021, 00:51
sharp έγραψε: 07 Ιούλ 2021, 00:47

Είσαι Ιταλός ;
Ναι, μισός ιταλος (μαμα ιταλιδα).
Αν καταλαβα καλα ομως σε ξενισε το γεγονος οτι ενας Ελληνας νιωθει αμεση συνδεση με μια ξενη εθνικη, ή κανω λαθος;
Εννοείς ότι σε ρώτησα γι΄αυτό; Όχι βέβαια. Νομιζω έχεις πει ότι ζεις Ιταλία, είναι σαφές ότι παίρνεις προσωπικά κάποια πράγματα σχετικά με τη χώρα, έχεις πει κάποιες υπερβολές υπέρ της (όπως ότι ο Βορράς έχει το καλύτερο σύστημα υγείας στην Ευρώπη) συν το ότι εδώ χρησιμοποίησες Α' πληθυντικό. Έτσι κατέληξα ότι ίσως να μην είσαι απλώς Έλλην ξενιτεμένος, αλλά να έχεις δεσμούς αίματος με τον λαό.

Και για να λύσω όποια παρεξήγηση, το ότι τους λέω απατεώνες είναι γεγονός και το κοροϊδεύω μαζί με Ιταλούς φίλους που έχω. Όπως άλλωστε λέμε και για τους Έλληνες, μόνο που εκείνοι το κάνουν επαγγελματικά, ενώ οι Έλληνες είναι όπως σε όλα και στην απάτη αμπλαούμπληδες. Θέλω να πω, δεν διαφωνούν οι ίδιοι οι Ιταλοί μαζί μου, ούτε παρεξηγούν, άλλωστε γνωστά τα una faccia κλπ...
Για το καλυτερο συστημα υγειας δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου, το εχω αναλυσει, αλλά δεν ειναι συζητηση αυτου του νηματος.

Ο καθενας μπορει να εχει οποια γνωμη θελει για οποιοδηποτε λαο. Η συνθεση του πληθυσμου στην Ιταλια ειναι τοσο περιεργη που η αποψη που εχεις εσυ για τους ιταλους συμπιπτει με την αποψη των βορειοιταλων για τους νοτιους. Εχω ξαναπει οτι οι τρεις περιοχες (βορρας, κεντρο, νοτος) διαφερουν πολυ μεταξυ τους.
Winter is coming
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Περασαν τα αδελφια μας.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
sharp

Lestat έγραψε: 07 Ιούλ 2021, 01:04
sharp έγραψε: 07 Ιούλ 2021, 00:57
Lestat έγραψε: 07 Ιούλ 2021, 00:51

Ναι, μισός ιταλος (μαμα ιταλιδα).
Αν καταλαβα καλα ομως σε ξενισε το γεγονος οτι ενας Ελληνας νιωθει αμεση συνδεση με μια ξενη εθνικη, ή κανω λαθος;
Εννοείς ότι σε ρώτησα γι΄αυτό; Όχι βέβαια. Νομιζω έχεις πει ότι ζεις Ιταλία, είναι σαφές ότι παίρνεις προσωπικά κάποια πράγματα σχετικά με τη χώρα, έχεις πει κάποιες υπερβολές υπέρ της (όπως ότι ο Βορράς έχει το καλύτερο σύστημα υγείας στην Ευρώπη) συν το ότι εδώ χρησιμοποίησες Α' πληθυντικό. Έτσι κατέληξα ότι ίσως να μην είσαι απλώς Έλλην ξενιτεμένος, αλλά να έχεις δεσμούς αίματος με τον λαό.

Και για να λύσω όποια παρεξήγηση, το ότι τους λέω απατεώνες είναι γεγονός και το κοροϊδεύω μαζί με Ιταλούς φίλους που έχω. Όπως άλλωστε λέμε και για τους Έλληνες, μόνο που εκείνοι το κάνουν επαγγελματικά, ενώ οι Έλληνες είναι όπως σε όλα και στην απάτη αμπλαούμπληδες. Θέλω να πω, δεν διαφωνούν οι ίδιοι οι Ιταλοί μαζί μου, ούτε παρεξηγούν, άλλωστε γνωστά τα una faccia κλπ...
Για το καλυτερο συστημα υγειας δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου, το εχω αναλυσει, αλλά δεν ειναι συζητηση αυτου του νηματος.

Ο καθενας μπορει να εχει οποια γνωμη θελει για οποιοδηποτε λαο. Η συνθεση του πληθυσμου στην Ιταλια ειναι τοσο περιεργη που η αποψη που εχεις εσυ για τους ιταλους συμπιπτει με την αποψη των βορειοιταλων για τους νοτιους. Εχω ξαναπει οτι οι τρεις περιοχες (βορρας, κεντρο, νοτος) διαφερουν πολυ μεταξυ τους.
Κουβέντα κάνουμε. Οι φίλοι μου πάντως που συμφωνούν με αυτή την άποψη είναι από Ρώμη και νοτιότερα και κατά κανόνα δεν συμπαθούν τους Βόρειους. Ένας συχνά τους αποκαλεί Αυστριακούς. :lol:
sharp

Οργισμένος έγραψε: 07 Ιούλ 2021, 01:05 Περασαν τα αδελφια μας.
Αύριο παίζουν τα ξαδέρφια σου, θες να πεις.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Ευχαριστούμε Gigio!
Είσαι τεράστιος!

Αυτό το euro είναι δικό μας αν ξυπνήσει και ο τρίτος παρτενοπεος στον τελικό μετά τον Gigio και τον Insignie.
Τα έχω πει από την αρχή, η ναπολετανικη τριάδα θα δώσει το αποτέλεσμα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Lestat
Phorum.gr user: Lestat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lestat »

sharp έγραψε: 07 Ιούλ 2021, 01:07
Κουβέντα κάνουμε. Οι φίλοι μου πάντως που συμφωνούν με αυτή την άποψη είναι από Ρώμη και νοτιότερα και κατά κανόνα δεν συμπαθούν τους Βόρειους. Ένας συχνά τους αποκαλεί Αυστριακούς. :lol:
Σου ειπα, ειναι τοσο περιεργη η φαση που ζωντας σε διαφορες περιοχες στην Ιταλια διαπιστωνεις οτι ολοι εχουν τα δικια τους που τα χωνουν στους άλλους (οπως αυτο που λες για τους βορειους). Το ωραιο ειναι οτι οι νοτιοι που ειχαν μεταναστευσει στον βορρα τα τελευταια 50 χρονια, δεν γουσταρουν πλεον τους συγγενεις τους στον νοτο. :lol:

Στην κεντρικη Ιταλια ζουν τα γνησια ιταλικα φυλλα. Εκει πρωθυπουργος ειναι ο Πάπας.
Στον βορρά πρωθυπουργος ειναι οι βιομηχανοι.
Και στον νοτο ξερεις ποιος ειναι πρωθυπουργος (να μην το γραφω κιολας :003: ).
Winter is coming
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Οργισμένος έγραψε: 07 Ιούλ 2021, 01:05 Περασαν τα αδελφια μας.
Αύριο παίζουν τα ξαδέρφια σου, θες να πεις.
Parajaderfia
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Oi Iταλοι αφησαν πισω τους την εμετικη περιοδο αμπαλοσυνης και κατενατσιου 1986-2004 και πλεον παιζουν μπαλαρα με υψηλο αηκιου. ΑΝτε να δουμε.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Lestat έγραψε: 07 Ιούλ 2021, 01:15
Σου ειπα, ειναι τοσο περιεργη η φαση που ζωντας σε διαφορες περιοχες στην Ιταλια διαπιστωνεις οτι ολοι εχουν τα δικια τους που τα χωνουν στους άλλους (οπως αυτο που λες για τους βορειους). Το ωραιο ειναι οτι οι νοτιοι που ειχαν μεταναστευσει στον βορρα τα τελευταια 50 χρονια, δεν γουσταρουν πλεον τους συγγενεις τους στον νοτο. :lol:

Στην κεντρικη Ιταλια ζουν τα γνησια ιταλικα φυλλα. Εκει πρωθυπουργος ειναι ο Πάπας.
Στον βορρά πρωθυπουργος ειναι οι βιομηχανοι.
Και στον νοτο ξερεις ποιος ειναι πρωθυπουργος (να μην το γραφω κιολας :003: ).
Για την ΕΛλαδα ομιλεις;;;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
MasterofDope

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MasterofDope »

Εικόνα
Have you seen the writing on the wall?
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
https://youtu.be/FhBnW7bZHEE
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Πόσο θα 'θελα να ακούσω το διάλογο μεταξύ Κιελινι και Ζορντι Άλμπα, να μάθω τι στομπουτσο του ελεγε :lol:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”