Ατσαλώσου. Με δύο τετραετίες Κυριάκου δε σε βλέπω καλά.Βλήμα έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 17:24Όταν έχετε μια κοινωνική λαίλαπα να υποστηρίξετε σαν την Νέα Δημοκρατία, μόνο προσωπικές επιθέσεις σας έχουν μείνει να κάνετε και να λέτε εξυπνάδες. Πώς αλλιώς να πάρεις το μέρος κάποιου που δεν έχει να επιδείξει παρά μόνο τσιμπούκια στην μαφία, διαφθορά, παιδεραστία και καταστροφή;Πρετεντέρης έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 15:28Βλήμα έγραψε: 05 Ιούλ 2021, 15:58
Δεν είπα νοικοκυραίοι, προσδιόρισα ποιοι νοικοκυραίοι. Οι μισάνθρωποι.
Οπότε ναι, το δίλημμα "νδ ή Σύριζα" εκφράζει όσους από τους νοικοκυραίους είναι μισάνθρωποι και τους -μακράν αξιότερους σεβασμού- εγκληματίες.![]()
![]()
Αν μη τι άλλο, δικαιώνεις το όνομα σου. Με δυο χρόνια Κυριάκο και έχετε λαλήσει.
Ελπίζω μόνο κάποια στιγμή να αντιληφθείτε πόσο χαμηλά έχετε πέσει και να πράξετε ανάλογα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατι οι εγκληματιες ψήφισαν συριζα;
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Re: Γιατι οι εγκληματιες ψήφισαν συριζα;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Ισχύει. Με δεκατριάωρα εργασίας, πληρωμές με ρεπό και κάθε δικαίωμα πολίτη κομμένο, ούτε κοκαλάκι δεν θα μου αφήσει ο μεσσίας σας.
Άσε που αν κάνω κανένα παιδάκι όλο και κάποιον από το επιτελείο της ΝΔ θα στείλει να το γαμήσει.
Δίκιο έχεις, όσο υπάρχει αυτός στην εξουσία ούτε για εμένα ούτε για κανέναν άλλο στην εργατική τάξη υπάρχει ελπίδα επιβίωσης.
Μου αρέσει που μια φορά συμφωνούμε.
Όπως έχουν τα πράγματα, θα είναι περισσότερες από δύο. Εκτός και αν συμβεί καμία νεκρανάσταση του ΠΑΣΟΚ με την αλλαγή ηγεσίας του.Πρετεντέρης έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 17:37Ατσαλώσου. Με δύο τετραετίες Κυριάκου δε σε βλέπω καλά.Βλήμα έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 17:24Όταν έχετε μια κοινωνική λαίλαπα να υποστηρίξετε σαν την Νέα Δημοκρατία, μόνο προσωπικές επιθέσεις σας έχουν μείνει να κάνετε και να λέτε εξυπνάδες. Πώς αλλιώς να πάρεις το μέρος κάποιου που δεν έχει να επιδείξει παρά μόνο τσιμπούκια στην μαφία, διαφθορά, παιδεραστία και καταστροφή;Πρετεντέρης έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 15:28
![]()
![]()
Αν μη τι άλλο, δικαιώνεις το όνομα σου. Με δυο χρόνια Κυριάκο και έχετε λαλήσει.
Ελπίζω μόνο κάποια στιγμή να αντιληφθείτε πόσο χαμηλά έχετε πέσει και να πράξετε ανάλογα.
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
Το να συγκρίνεις οποιαδήποτε κυβέρνηση με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν να κλέβεις απο το παγκάρι.
Παιδάκια του νηπιαγωγείου να βάλεις θα τα πανε καλυτερα.
Θέλω να μου απαντήσετε οι φίλοι της κυβέρνησης τι γίνεται με τις δικές τους εξαγγελίες, που είναι οι φυλακές τυπου Γ, οι αυστηρότερες ποινές, τα κλειστά κέντρα φιλοξενίας μεταναστών, η διακοπή ροών κτλ.
Το να σηκώσεις έστω και λίγο το κατεστραμμένο δεν είμαι κατόρθωμα
Θέλω να μου απαντήσετε οι φίλοι της κυβέρνησης τι γίνεται με τις δικές τους εξαγγελίες, που είναι οι φυλακές τυπου Γ, οι αυστηρότερες ποινές, τα κλειστά κέντρα φιλοξενίας μεταναστών, η διακοπή ροών κτλ.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Διακοπή ροών και αυστηρότερες ποινές τσεκ. Με φυλακές και κλειστά κέντρα δεν ξέρω τι γίνεται. Στα πλην της κυβέρνησης είναι το υπερβολικό χάιδεμα των ζαιων και οι μηδαμινές απελάσεις. Επίσης, η χαλαρή αστυνόμευση του κέντρου. Προσωπικά περίμενα να δω έναν Ξένιο Ζεύς 2.τεν τεν έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 17:47 Το να συγκρίνεις οποιαδήποτε κυβέρνηση με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν να κλέβεις απο το παγκάρι.
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Λύσε μου μια απορία: αφού η ΝΔ είναι, για σένα, παιδεραστές, διεφθαρμένοι κλπ, πώς εξηγείς ότι πήρε 40% στις εκλογές;Βλήμα έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 17:41Ισχύει. Με δεκατριάωρα εργασίας, πληρωμές με ρεπό και κάθε δικαίωμα πολίτη κομμένο, ούτε κοκαλάκι δεν θα μου αφήσει ο μεσσίας σας.
Άσε που αν κάνω κανένα παιδάκι όλο και κάποιον από το επιτελείο της ΝΔ θα στείλει να το γαμήσει.
Δίκιο έχεις, όσο υπάρχει αυτός στην εξουσία ούτε για εμένα ούτε για κανέναν άλλο στην εργατική τάξη υπάρχει ελπίδα επιβίωσης.
Μου αρέσει που μια φορά συμφωνούμε.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 1377 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios