!!! DEVELOPMENT MODE !!!
η απάτη της ηλεκτροκίνησης
- Οργισμένος
Re: η απάτη της ηλεκτροκίνησης
TO 25 η συντριπτικη πλειοψηφια των παραγομενων αυτοκινητων θα ειναι με ηλεκτροκινηση αλλα οκ και το πετρελαιο ηταν ακριβοτερο απο το αχυρο.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Εσύ καλά να περνας στις σεα , εμένα μου αρέσουν στάσεις σε ενδιαφέροντα σημεία , με θέα , για φωτό κλπDwarven Blacksmith έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 19:03Παντού θα έχει όπου υπάρχει ΣΕΑ, τουαλέτα, βενζινάδικο, κοκ. Μόνο αν τη βρίσκεις να αράζεις στη βοηθητική έχεις θέμα.enterprise-psi έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 19:00Και εμείς κάνουμε στάσεις , αλλά όπου θέλουμε όχι όπου έχει και αν έχει πρίζαDwarven Blacksmith έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 18:58
Δεν έχει να κάνει με λόγια αλλά με specs. Προσωπικά δεν έχω κάνει ποτέ ταξίδι που κάθε 3 ώρες μαξ να μην σταματάω μισή ωρίτσα. Οπότε για μένα το range είναι υπεραρκετό. Κανονικά το λέει και ο νόμος αυτό, τώρα κάποιος που βαράει 20ωρα στο τιμόνι συνεχόμενα θα έχει πρόβλημα αλλά κατά εμέ καλό θα του κάνει.![]()
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Να δούμε και πόσο συμβατά θα είναι σε 10 χρόνια. Είχε μια ωραία φάση σε ένα Black Mirror, όπου δεν ταίριαζαν οι υποδοχείς για να φορτίσειςΑσέβαστος έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 19:16εμενα με βολευει, λεφτα δεν εχω.EKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 19:11 Μη γενικεύετε. Ο καθένας έχει τις ανάγκες του, άλλος θα μπορούσε κ αύριο να κάνει τη μετάβαση, για κάποιους αργεί ακόμα αυτό για πολλούς λόγους. Εγώ δεν τα βλέπω αρνητικά τα ηλεκτρικά αλλά δε θα με βολευαν στην παρούσα κ ούτε έχω κ τα λεφτά βέβαια να τα αποκτήσω. Γενικώς να αποκτήσω καινούργιο αυτοκίνητο.
αλλα κανω τιμιο αγωνα να παρουν ολοι οι αλλοι, για να βρω φτηνο μτχ σε 2-3 χρονια.![]()
Άτοπη η σύγκριση γιατί δεν πρόκειται για καλύτερη τεχνολογία, αλλά για δήθεν πιο οικολογική.Οργισμένος έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 19:22 TO 25 η συντριπτικη πλειοψηφια των παραγομενων αυτοκινητων θα ειναι με ηλεκτροκινηση αλλα οκ και το πετρελαιο ηταν ακριβοτερο απο το αχυρο.
ναι αλλα καποια στιγμη πρεπει να κανεις και σταση με θεα μπριζολες στα καρβουνα.enterprise-psi έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 19:23
Εσύ καλά να περνας στις σεα , εμένα μου αρέσουν στάσεις σε ενδιαφέροντα σημεία , με θέα , για φωτό κλπ![]()
εκει θα υπαρχει ηλεκτρισμος, και χρονος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
φυσικα και προκειται για καλυτερη. μακραν. που να δεις τι εχει το μελλον.sharp έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 19:30Άτοπη η σύγκριση γιατί δεν πρόκειται για καλύτερη τεχνολογία, αλλά για δήθεν πιο οικολογική.Οργισμένος έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 19:22 TO 25 η συντριπτικη πλειοψηφια των παραγομενων αυτοκινητων θα ειναι με ηλεκτροκινηση αλλα οκ και το πετρελαιο ηταν ακριβοτερο απο το αχυρο.
ειδικα με τους κινητηρες μεσα στον τροχο, σε καθε τροχο.
μια γραμμη κωδικα, και tank turn.
απουσια ημιαξονιων, δυνατοτητα περιστροφης τροχων 90 μοιρες
χωροι παντου, διαφορετικα σχηματα αυτοκινητων
και τι αλλο δεν εχουμε φανταστει καν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Για χάρη συζήτησης τα λέω , αφού και εγώ έχω πει πιο πίσω ότι γουστάρω κάργα .Ασέβαστος έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 19:32ναι αλλα καποια στιγμη πρεπει να κανεις και σταση με θεα μπριζολες στα καρβουνα.enterprise-psi έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 19:23
Εσύ καλά να περνας στις σεα , εμένα μου αρέσουν στάσεις σε ενδιαφέροντα σημεία , με θέα , για φωτό κλπ![]()
εκει θα υπαρχει ηλεκτρισμος, και χρονος.
Απλά το μέλλον είναι ηλεκτροκίνηση και τώρα είμαστε στο παρόν . Και στην Ελλάδα
Υπάρχει ένα οικολογικό πρόβλημα που σχετίζεται με τις μπαταρίες. Για την ώρα χρειάζονται κάπου 90 χιλ. λίτρα πόσιμου νερού για την εξαγωγή ποσότητας λιθίου που να καλύπτει τις ανάγκες μπαταρίας ενός μόνο αυτοκινήτου. Αυτό το νερό το στερούνται φτωχές φυλές της Ν.Αμερικής, αλλά και άλλων περιοχών του πλανήτη, που το έχουν ζωτική ανάγκη, πέραν της ζημιάς στο φυσικό περιβάλλον. Δεν πολυλέγεται για ευνόητους λόγους, αλλά θα πρέπει ούτως ή άλλως να λυθεί αφού δεν μπορούν με αυτό τον τρόπο να κατασκευαστούν τόσα αυτοκίνητα που θα καλύπτουν 100% την ζήτηση.EKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 19:11 Μη γενικεύετε. Ο καθένας έχει τις ανάγκες του, άλλος θα μπορούσε κ αύριο να κάνει τη μετάβαση, για κάποιους αργεί ακόμα αυτό για πολλούς λόγους. Εγώ δεν τα βλέπω αρνητικά τα ηλεκτρικά αλλά δε θα με βολευαν στην παρούσα κ ούτε έχω κ τα λεφτά βέβαια να τα αποκτήσω. Γενικώς να αποκτήσω καινούργιο αυτοκίνητο.
- Οργισμένος
Aς γινει στην παραγωγη το αποφασιστικο βημα στη νεα γενια μπαταριων και επειτα οι συντηρητικες γραφικοτητες θα προκαλουν πολυ περισσοτερο γελιο.Ασέβαστος έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 19:38φυσικα και προκειται για καλυτερη. μακραν. που να δεις τι εχει το μελλον.sharp έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 19:30Άτοπη η σύγκριση γιατί δεν πρόκειται για καλύτερη τεχνολογία, αλλά για δήθεν πιο οικολογική.Οργισμένος έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 19:22 TO 25 η συντριπτικη πλειοψηφια των παραγομενων αυτοκινητων θα ειναι με ηλεκτροκινηση αλλα οκ και το πετρελαιο ηταν ακριβοτερο απο το αχυρο.
ειδικα με τους κινητηρες μεσα στον τροχο, σε καθε τροχο.
μια γραμμη κωδικα, και tank turn.
απουσια ημιαξονιων, δυνατοτητα περιστροφης τροχων 90 μοιρες
χωροι παντου, διαφορετικα σχηματα αυτοκινητων
και τι αλλο δεν εχουμε φανταστει καν.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι. Οικολογικα η διαφορα ειναι ακομη πιο μεγαλη απο την τεχνολογικη, τρομερα χαωδης θα ελεγα.sharp έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 19:44Υπάρχει ένα οικολογικό πρόβλημα που σχετίζεται με τις μπαταρίες. Για την ώρα χρειάζονται κάπου 90 χιλ. λίτρα πόσιμου νερού για την εξαγωγή ποσότητας λιθίου που να καλύπτει τις ανάγκες μπαταρίας ενός μόνο αυτοκινήτου. Αυτό το νερό το στερούνται φτωχές φυλές της Ν.Αμερικής, αλλά και άλλων περιοχών του πλανήτη, που το έχουν ζωτική ανάγκη, πέραν της ζημιάς στο φυσικό περιβάλλον. Δεν πολυλέγεται για ευνόητους λόγους, αλλά θα πρέπει ούτως ή άλλως να λυθεί αφού δεν μπορούν με αυτό τον τρόπο να κατασκευαστούν τόσα αυτοκίνητα που θα καλύπτουν 100% την ζήτηση.EKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 19:11 Μη γενικεύετε. Ο καθένας έχει τις ανάγκες του, άλλος θα μπορούσε κ αύριο να κάνει τη μετάβαση, για κάποιους αργεί ακόμα αυτό για πολλούς λόγους. Εγώ δεν τα βλέπω αρνητικά τα ηλεκτρικά αλλά δε θα με βολευαν στην παρούσα κ ούτε έχω κ τα λεφτά βέβαια να τα αποκτήσω. Γενικώς να αποκτήσω καινούργιο αυτοκίνητο.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άκουσε να δεις, σε στείλαμε στην Σουηδία για να γίνεις άνθρωπος, όχι για να πετάς ελληναράδηκες κουβέντες χωρίς αντίκρυσμα.Οργισμένος έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 20:00Στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι. Οικολογικα η διαφορα ειναι ακομη πιο μεγαλη απο την τεχνολογικη, τρομερα χαωδης θα ελεγα.sharp έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 19:44Υπάρχει ένα οικολογικό πρόβλημα που σχετίζεται με τις μπαταρίες. Για την ώρα χρειάζονται κάπου 90 χιλ. λίτρα πόσιμου νερού για την εξαγωγή ποσότητας λιθίου που να καλύπτει τις ανάγκες μπαταρίας ενός μόνο αυτοκινήτου. Αυτό το νερό το στερούνται φτωχές φυλές της Ν.Αμερικής, αλλά και άλλων περιοχών του πλανήτη, που το έχουν ζωτική ανάγκη, πέραν της ζημιάς στο φυσικό περιβάλλον. Δεν πολυλέγεται για ευνόητους λόγους, αλλά θα πρέπει ούτως ή άλλως να λυθεί αφού δεν μπορούν με αυτό τον τρόπο να κατασκευαστούν τόσα αυτοκίνητα που θα καλύπτουν 100% την ζήτηση.EKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 19:11 Μη γενικεύετε. Ο καθένας έχει τις ανάγκες του, άλλος θα μπορούσε κ αύριο να κάνει τη μετάβαση, για κάποιους αργεί ακόμα αυτό για πολλούς λόγους. Εγώ δεν τα βλέπω αρνητικά τα ηλεκτρικά αλλά δε θα με βολευαν στην παρούσα κ ούτε έχω κ τα λεφτά βέβαια να τα αποκτήσω. Γενικώς να αποκτήσω καινούργιο αυτοκίνητο.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:

σκαψτε παιδάκια ο μπαμπάς θέλει ηλεκτροκίνητο αμάξι
Που να πιάσουμε και την ανακύκλωση των μπαταριών. Οργισμένε, για τράβα σε κανα Uni κει που βρίσκεσαι να σού δείξουν τι σημαίνει ανακύκλωση μιας μόνο μπαταρίας. Σε χρόνο και ανθρώπινο δυναμικό, με άλλα λόγια σε κόστος. Όχι δεν έχει αυτοματοποιηθεί ακόμη το προτσές, είναι "θαθα θαθα"...(c) Α. Παπαντρέας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 06 Ιούλ 2021, 20:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Οργισμένος
Me φοβικες προσεγγισεις δεν με πειθετε ουτε εσυ ουτε ο πιο πανω , ευτυχως που υπαρχουν βενζινοκινητα και δεν πεινανε παιδακια.sharp έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 20:07 Που να πιάσουμε και την ανακύκλωση των μπαταριών. Οργισμένε, για τράβα σε κανα Uni κει που βρίσκεσαι να σού δείξουν τι σημαίνει ανακύκλωση μιας μόνο μπαταρίας. Σε χρόνο και ανθρώπινο δυναμικό, με άλλα λόγια σε κόστος. Όχι δεν έχει αυτοματοποιηθεί ακόμη το προτσές, είναι "θαθα θαθα"...(c) Α. Παπαντρέου
Δεν θα κατσω να συγκρινω μια πρασινη τεχνολογια, αυττη της ηλεκτροκινησης, με τον καταστροφεα του πλανητη που ονομαζεται μεκ.
Ελεος δλδ.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Μέσος όρος ένα μοτέρ 1600 κυβικά , κατέστρεψε τον πλανήτη 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 233 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 2 Απαντήσεις