Κάθε πότε θέλει ένα βαρύ BMW ή Mercedes στα ίδια κιλά;enterprise-psi έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 18:51 Μπορεί το ηλεκτροκίνητο να έχει λιγότερα σερβις αλλά κάθε πότε θα θέλει λάστιχα και αναρτήσεις που είναι δύο τόνοι ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
η απάτη της ηλεκτροκίνησης
Re: η απάτη της ηλεκτροκίνησης
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Δεν ξέρω , αλλά βάρος , και μεγάλη ροπή που έχουν , και συνέχεια φρενάρουν λόγω regenerating braking θα τα τρώνε νωρίτεραST48410 έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 18:53Κάθε πότε θέλει ένα βαρύ BMW ή Mercedes στα ίδια κιλά;enterprise-psi έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 18:51 Μπορεί το ηλεκτροκίνητο να έχει λιγότερα σερβις αλλά κάθε πότε θα θέλει λάστιχα και αναρτήσεις που είναι δύο τόνοι ;
https://www.quora.com/Why-do-Tesla-tire ... ut-quicker
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
- Dwarven Blacksmith
Δεν έχει να κάνει με λόγια αλλά με specs. Προσωπικά δεν έχω κάνει ποτέ ταξίδι που κάθε 3 ώρες μαξ να μην σταματάω μισή ωρίτσα. Οπότε για μένα το range είναι υπεραρκετό. Κανονικά το λέει και ο νόμος αυτό, τώρα κάποιος που βαράει 20ωρα στο τιμόνι συνεχόμενα θα έχει πρόβλημα αλλά κατά εμέ καλό θα του κάνει.sharp έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 18:49Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 17:39Καλά αυτά με το μόνο στην πόλη είναι φοβίες κατά εμέ αλλά δεν μπαίνω σε αυτό το θέμα.sharp έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 17:06
Εννοείς ότι αν είναι να πάρω μια Mercedes καινούργια με 60 χιλιάδες, δεν με πειράζει να δώσω 80 χιλιάρικα για να το κυκλοφορώ μόνο στην πόλη;![]()
Ναι εντάξει, πάρε πρώτα και τα ξαναλέμε, γιατί στα λόγια είμαστε όλοι λάρτζ.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ισχυει, χρειάζονται ενισχυμένα λάστιχα αναρτήσεις φρέναenterprise-psi έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 18:57Δεν ξέρω , αλλά βάρος , και μεγάλη ροπή που έχουν , και συνέχεια φρενάρουν λόγω regenerating braking θα τα τρώνε νωρίτεραST48410 έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 18:53Κάθε πότε θέλει ένα βαρύ BMW ή Mercedes στα ίδια κιλά;enterprise-psi έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 18:51 Μπορεί το ηλεκτροκίνητο να έχει λιγότερα σερβις αλλά κάθε πότε θα θέλει λάστιχα και αναρτήσεις που είναι δύο τόνοι ;
https://www.quora.com/Why-do-Tesla-tire ... ut-quicker
+ η φθορά στο οδόστρωμα θα είναι πολύ μεγαλυτερη
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Και εμείς κάνουμε στάσεις , αλλά όπου θέλουμε όχι όπου έχει και αν έχει πρίζαDwarven Blacksmith έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 18:58Δεν έχει να κάνει με λόγια αλλά με specs. Προσωπικά δεν έχω κάνει ποτέ ταξίδι που κάθε 3 ώρες μαξ να μην σταματάω μισή ωρίτσα. Οπότε για μένα το range είναι υπεραρκετό. Κανονικά το λέει και ο νόμος αυτό, τώρα κάποιος που βαράει 20ωρα στο τιμόνι συνεχόμενα θα έχει πρόβλημα αλλά κατά εμέ καλό θα του κάνει.sharp έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 18:49Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 17:39 Καλά αυτά με το μόνο στην πόλη είναι φοβίες κατά εμέ αλλά δεν μπαίνω σε αυτό το θέμα.Ναι εντάξει, πάρε πρώτα και τα ξαναλέμε, γιατί στα λόγια είμαστε όλοι λάρτζ.
The business man whose master plan controls the world each day,
Ναι, ΟΚ, στις 3 και τις 20 ώρες υπάρχουν και ενδιάμεσες καταστάσεις.Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 18:58Δεν έχει να κάνει με λόγια αλλά με specs. Προσωπικά δεν έχω κάνει ποτέ ταξίδι που κάθε 3 ώρες μαξ να μην σταματάω μισή ωρίτσα. Οπότε για μένα το range είναι υπεραρκετό. Κανονικά το λέει και ο νόμος αυτό, τώρα κάποιος που βαράει 20ωρα στο τιμόνι συνεχόμενα θα έχει πρόβλημα αλλά κατά εμέ καλό θα του κάνει.sharp έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 18:49Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 17:39
Καλά αυτά με το μόνο στην πόλη είναι φοβίες κατά εμέ αλλά δεν μπαίνω σε αυτό το θέμα.Ναι εντάξει, πάρε πρώτα και τα ξαναλέμε, γιατί στα λόγια είμαστε όλοι λάρτζ.
Όλα όσα λέμε εδώ μέσα συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι για την ώρα το ηλεκτρ. είναι μόνο ως δεύτερο αυτοκίνητο επιλογή και φυσικά για όσους έχουν περίσσευμα οικονομικό και διάθεση για ...περιπέτεια
- Dwarven Blacksmith
Παντού θα έχει όπου υπάρχει ΣΕΑ, τουαλέτα, βενζινάδικο, κοκ. Μόνο αν τη βρίσκεις να αράζεις στη βοηθητική έχεις θέμα.enterprise-psi έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 19:00Και εμείς κάνουμε στάσεις , αλλά όπου θέλουμε όχι όπου έχει και αν έχει πρίζαDwarven Blacksmith έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 18:58Δεν έχει να κάνει με λόγια αλλά με specs. Προσωπικά δεν έχω κάνει ποτέ ταξίδι που κάθε 3 ώρες μαξ να μην σταματάω μισή ωρίτσα. Οπότε για μένα το range είναι υπεραρκετό. Κανονικά το λέει και ο νόμος αυτό, τώρα κάποιος που βαράει 20ωρα στο τιμόνι συνεχόμενα θα έχει πρόβλημα αλλά κατά εμέ καλό θα του κάνει.sharp έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 18:49
Ναι εντάξει, πάρε πρώτα και τα ξαναλέμε, γιατί στα λόγια είμαστε όλοι λάρτζ.
![]()
Για όλους; Και θα γεμίζεις σε 30 λεπτά; Σε όλο τον κόσμο; Από πότε αυτά; Πείτε μου όταν έρθει η ώρα για να αγοράσω.
Καλά, δεν χρειάζεται για όλους. Σε 2 χρόνια πόσα ηλεκτρικά θα κυκλοφορούν στις εθνικές οδούς. Σιγά σιγάsharp έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 19:05 Για όλους; Και θα γεμίζεις σε 30 λεπτά; Σε όλο τον κόσμο; Από πότε αυτά; Πείτε μου όταν έρθει η ώρα για να αγοράσω.
legit.enterprise-psi έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 18:51 Μπορεί το ηλεκτροκίνητο να έχει λιγότερα σερβις αλλά κάθε πότε θα θέλει λάστιχα και αναρτήσεις που είναι δύο τόνοι ;
μενει να δουμε
αν και, αλλα αυτοκινητα 2 τοννων, η και φορτηγα περισσοτερων, δεν φαινεται να θελουν πιο συχνα αλλαγες σε τετοια περιφερειακα.
αν οι κατασκευαστες χρησιμοποιησουν οτι εχουν και για τα θερμικα, ισως προβλημα
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- EKPLIKTIKOS
Μη γενικεύετε. Ο καθένας έχει τις ανάγκες του, άλλος θα μπορούσε κ αύριο να κάνει τη μετάβαση, για κάποιους αργεί ακόμα αυτό για πολλούς λόγους. Εγώ δεν τα βλέπω αρνητικά τα ηλεκτρικά αλλά δε θα με βολευαν στην παρούσα κ ούτε έχω κ τα λεφτά βέβαια να τα αποκτήσω. Γενικώς να αποκτήσω καινούργιο αυτοκίνητο.
αγορασε, και θα βαλουν.sharp έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 19:05 Για όλους; Και θα γεμίζεις σε 30 λεπτά; Σε όλο τον κόσμο; Από πότε αυτά; Πείτε μου όταν έρθει η ώρα για να αγοράσω.
ετσι παει η εξελιξη, οσο ανεβαινει η ζητηση, ακολουθει η προσφορα.
εμενα με βολευει, λεφτα δεν εχω.EKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 19:11 Μη γενικεύετε. Ο καθένας έχει τις ανάγκες του, άλλος θα μπορούσε κ αύριο να κάνει τη μετάβαση, για κάποιους αργεί ακόμα αυτό για πολλούς λόγους. Εγώ δεν τα βλέπω αρνητικά τα ηλεκτρικά αλλά δε θα με βολευαν στην παρούσα κ ούτε έχω κ τα λεφτά βέβαια να τα αποκτήσω. Γενικώς να αποκτήσω καινούργιο αυτοκίνητο.
αλλα κανω τιμιο αγωνα να παρουν ολοι οι αλλοι, για να βρω φτηνο μτχ σε 2-3 χρονια.
- EKPLIKTIKOS
Ασέβαστος έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 19:16
αλλα κανω τιμιο αγωνα να παρουν ολοι οι αλλοι, για να βρω φτηνο μτχ σε 2-3 χρονια.![]()
Καλά δίκιο έχεις σ αυτό
- Dwarven Blacksmith
Εγώ βασικά είμαι σίγουρος ότι δε θα πάρω άλλο ΜΕΚ αλλά ελπίζω να μη χρειαστεί να αγοράσω καν ηλεκτρικό που δεν είναι πλήρως αυτόματο. Αν είναι εφικτό να μην αγοράσω καν, να πληρώνω μια συνδρομή στο ρομποστόλο να με πηγαίνει όπου θέλω.EKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 19:11 Μη γενικεύετε. Ο καθένας έχει τις ανάγκες του, άλλος θα μπορούσε κ αύριο να κάνει τη μετάβαση, για κάποιους αργεί ακόμα αυτό για πολλούς λόγους. Εγώ δεν τα βλέπω αρνητικά τα ηλεκτρικά αλλά δε θα με βολευαν στην παρούσα κ ούτε έχω κ τα λεφτά βέβαια να τα αποκτήσω. Γενικώς να αποκτήσω καινούργιο αυτοκίνητο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 233 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 2 Απαντήσεις