!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΟΧΙ Μετρό στην Πλατεία Εξαρχείων
Re: ΟΧΙ Μετρό στην Πλατεία Εξαρχείων
Νομίζω ότι η είσοδος και έξοδος σε όλες τις περιπτώσεις δεν θα είναι στην πλατεία. Κατά τα άλλα είναι σίγουρο το ότι οι συλλογικότητες εγκρίνουν
τη λύση της Τοσίτσα ή τη θεωρούν επίσης απομετροποιημένη ζώνη;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Σοβαρέψου.Beria έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 11:42 Τα πλεονεκτήματα είναι τόσο προφανή που δεν μπαίνουν σε σοβαρή συζήτηση.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Πήγα τη Κυριακή στα Εξάρχεια και μου έκανε εντύπωση πως όχι μόνο είχε κόσμο αλλά θα έλεγα πως αυτός ο κόσμος που βρίσκονταν
στα μαγαζιά της περιοχής ή τη συναυλία του Πουλικάκου δεν άνηκε κατ'ανάγκη στον κλασικό χώρο των αναρχικών/αριστεριστών. Θα έλεγα μάλιστα
πως ως άντρας είδα πολλές κοπέλες ωραίας εμφάνισης και ντυσίματος τέτοιου που θα περίμενε κάποιος να συχνάζουν σε κάποια άλλη
περιοχή της Αθήνας, σε στέκια που θα έβρισκαν χώρο στις σελίδες της Athens Voice παρουσιαζόμενα ως in.
Αντιθέτως, όταν ανέβηκα στο Κολωνάκι(γύρισα ποδαράτο στο σπίτι) διεπίστωσα πως η γειτονιά των Αρίστων ήταν άδεια.Κάποιες άλλες φορές,
Σαββατόβραδα ή απογεύματα που έχω πάει στο Κολωνάκι, διαπιστώνω πως η καγκουρίλα έχει φτάσει στο απροχώρητο χαρις και στους πενηντάρηδες
«πετυχημένους» Άριστους που κάθονται με το υφάκι της πετυχημένης ντίβας στις καφετέριες της Πατριάρχου Ιωακείμ ή της Τσακάλωφ.
Για αυτό α)έξοδος στα Εξάρχεια β)Καιρός να σπάσει το άβατο του Κολωνακίου.
στα μαγαζιά της περιοχής ή τη συναυλία του Πουλικάκου δεν άνηκε κατ'ανάγκη στον κλασικό χώρο των αναρχικών/αριστεριστών. Θα έλεγα μάλιστα
πως ως άντρας είδα πολλές κοπέλες ωραίας εμφάνισης και ντυσίματος τέτοιου που θα περίμενε κάποιος να συχνάζουν σε κάποια άλλη
περιοχή της Αθήνας, σε στέκια που θα έβρισκαν χώρο στις σελίδες της Athens Voice παρουσιαζόμενα ως in.
Αντιθέτως, όταν ανέβηκα στο Κολωνάκι(γύρισα ποδαράτο στο σπίτι) διεπίστωσα πως η γειτονιά των Αρίστων ήταν άδεια.Κάποιες άλλες φορές,
Σαββατόβραδα ή απογεύματα που έχω πάει στο Κολωνάκι, διαπιστώνω πως η καγκουρίλα έχει φτάσει στο απροχώρητο χαρις και στους πενηντάρηδες
«πετυχημένους» Άριστους που κάθονται με το υφάκι της πετυχημένης ντίβας στις καφετέριες της Πατριάρχου Ιωακείμ ή της Τσακάλωφ.
Για αυτό α)έξοδος στα Εξάρχεια β)Καιρός να σπάσει το άβατο του Κολωνακίου.
Δεν κάνει τίποταΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 16:29 Πήγα τη Κυριακή στα Εξάρχεια και μου έκανε εντύπωση πως όχι μόνο είχε κόσμο αλλά θα έλεγα πως αυτός ο κόσμος που βρίσκονταν

«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
O Πλεύρης αν έσκαγε στα Εξάρχεια(και σε άλλες περιοχές της Αθήνας επίσης) θα έτρωγε δούλεμα από τους μη αναρχικούς.Kolovrat έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 16:33Δεν κάνει τίποταΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 16:29 Πήγα τη Κυριακή στα Εξάρχεια και μου έκανε εντύπωση πως όχι μόνο είχε κόσμο αλλά θα έλεγα πως αυτός ο κόσμος που βρίσκονταν
![]()
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Oτιδήποτε έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ είχε σκοπό να μη θιγουν οι αναρχοσυμμορίες που στηρίζει.Beria έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 11:42 Η χωροθέτηση του μετρό στην Τοσίτσα ήταν πρόταση που έκανε η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΕ και έγινε δεκτή από το Αττικό Μετρό το 2018.
Τα πλεονεκτήματα είναι τόσο προφανή που δεν μπαίνουν σε σοβαρή συζήτηση.
Η χωροθέτηση στην Πλατεία επέστρεψε εξαιτίας ενός μεταφυσικού κολλήματος της ΝΔ ότι θα καθαρίσει τα Εξάρχεια όχι με πολιτική βούληση ή αστυνομικά μέτρα, αλλά δια του εργοταξίου![]()
Ανοησίες
Βρε αυτό που είπε το έκανε; Ας απολαύσουν τώρα τα Εξάρχεια και κανονικοί άνθρωποι. Δεν κάνει τίποτα λέμε.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 16:35O Πλεύρης αν έσκαγε στα Εξάρχεια(και σε άλλες περιοχές της Αθήνας επίσης) θα έτρωγε δούλεμα από τους μη αναρχικούς.Kolovrat έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 16:33Δεν κάνει τίποταΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 16:29 Πήγα τη Κυριακή στα Εξάρχεια και μου έκανε εντύπωση πως όχι μόνο είχε κόσμο αλλά θα έλεγα πως αυτός ο κόσμος που βρίσκονταν
![]()
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Και πριν τον Πλεύρη, κανονικοί άνθρωποι τα απολάμβαναν. Αυτό που περιγράφω στο σχόλιο μου συμβαίνει εδώ και χρόνια, που συχνάζω στα Εξάρχεια. Και δεν έχω αναφερθεί ακόμα στους τουρίστες. Οι μη κανονικοί άνθρωποι σαν τον Πλεύρη δηλαδή έχουν κάνει άβατο το Κολωνάκι, καιρόςKolovrat έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 16:38Βρε αυτό που είπε το έκανε; Ας απολαύσουν τώρα τα Εξάρχεια και κανονικοί άνθρωποι. Δεν κάνει τίποτα λέμε.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 16:35O Πλεύρης αν έσκαγε στα Εξάρχεια(και σε άλλες περιοχές της Αθήνας επίσης) θα έτρωγε δούλεμα από τους μη αναρχικούς.
να αδειάσει.
Καλά. Ας είναι ελεύθερη η περιοχή απ' τη σκατιλα και ας κάνουν μουτράκια οι ζαιοι.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 16:41Και πριν τον Πλεύρη, κανονικοί άνθρωποι τα απολάμβαναν. Αυτό που περιγράφω στο σχόλιο μου συμβαίνει εδώ και χρόνια, που συχνάζω στα Εξάρχεια. Και δεν έχω αναφερθεί ακόμα στους τουρίστες. Οι μη κανονικοί άνθρωποι σαν τον Πλεύρη δηλαδή έχουν κάνει άβατο το Κολωνάκι, καιρόςKolovrat έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 16:38Βρε αυτό που είπε το έκανε; Ας απολαύσουν τώρα τα Εξάρχεια και κανονικοί άνθρωποι. Δεν κάνει τίποτα λέμε.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 16:35
O Πλεύρης αν έσκαγε στα Εξάρχεια(και σε άλλες περιοχές της Αθήνας επίσης) θα έτρωγε δούλεμα από τους μη αναρχικούς.
να αδειάσει.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Δεν είναι ελεύθερη από τη «σκατίλα» όπως ορίζεται με βάση τα κριτήρια του Πλέυρη. Αντιθέτως, ο κόσμος που γουστάρει τη «σκατίλα» αυξήθηκεKolovrat έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 17:45Καλά. Ας είναι ελεύθερη η περιοχή απ' τη σκατιλα και ας κάνουν μουτράκια οι ζαιοι.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 16:41Και πριν τον Πλεύρη, κανονικοί άνθρωποι τα απολάμβαναν. Αυτό που περιγράφω στο σχόλιο μου συμβαίνει εδώ και χρόνια, που συχνάζω στα Εξάρχεια. Και δεν έχω αναφερθεί ακόμα στους τουρίστες. Οι μη κανονικοί άνθρωποι σαν τον Πλεύρη δηλαδή έχουν κάνει άβατο το Κολωνάκι, καιρόςKolovrat έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 16:38
Βρε αυτό που είπε το έκανε; Ας απολαύσουν τώρα τα Εξάρχεια και κανονικοί άνθρωποι. Δεν κάνει τίποτα λέμε.
να αδειάσει.
τα τελευταία χρόνια, αντιθέτως εκεί που συχνάζουν οι Πλεύρηδες ήταν κλειστά τα πάντα την Κυριακή.
Αδυνατώ να καταλάβω γιατί κάποιος να γουστάρει τις πρεζόπιατσες, τις παράνομες καταλήψεις, τους καθημερινούς βιασμούς και τις μαφίες. Το δέχομαι ως μια διαφορετική άποψη, ένα βίτσιο αν θες, άλλα όπως και να 'χει όμως η απόλυτη πλειοψηφία δεν γούσταρε τίποτα από αυτά και έτσι έδωσε εντολή να τελειώσουν. Για όσους έχουν ιδιαίτερα γούστα υπάρχουν και οι Βραζιλιάνικες φαβέλες.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 19:01Δεν είναι ελεύθερη από τη «σκατίλα» όπως ορίζεται με βάση τα κριτήρια του Πλέυρη. Αντιθέτως, ο κόσμος που γουστάρει τη «σκατίλα» αυξήθηκεKolovrat έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 17:45Καλά. Ας είναι ελεύθερη η περιοχή απ' τη σκατιλα και ας κάνουν μουτράκια οι ζαιοι.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 16:41
Και πριν τον Πλεύρη, κανονικοί άνθρωποι τα απολάμβαναν. Αυτό που περιγράφω στο σχόλιο μου συμβαίνει εδώ και χρόνια, που συχνάζω στα Εξάρχεια. Και δεν έχω αναφερθεί ακόμα στους τουρίστες. Οι μη κανονικοί άνθρωποι σαν τον Πλεύρη δηλαδή έχουν κάνει άβατο το Κολωνάκι, καιρός
να αδειάσει.
τα τελευταία χρόνια, αντιθέτως εκεί που συχνάζουν οι Πλεύρηδες ήταν κλειστά τα πάντα την Κυριακή.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Δε τις γουστάρει για αυτό δε θέλει μπλεξίματα με τους Πλεύρηδες. Δυστυχώς όμως, υπάρχουν και αυτοί που ψηφίζουν με γνώμονα τα ρουσφέτια ή τον κομματικό πατριωτισμό και έτσι η ΝΔ βγήκε πρώτη.Kolovrat έγραψε: 07 Ιούλ 2021, 06:09Αδυνατώ να καταλάβω γιατί κάποιος να γουστάρει τις πρεζόπιατσες, τις παράνομες καταλήψεις, τους καθημερινούς βιασμούς και τις μαφίες. Το δέχομαι ως μια διαφορετική άποψη, ένα βίτσιο αν θες, άλλα όπως και να 'χει όμως η απόλυτη πλειοψηφία δεν γούσταρε τίποτα από αυτά και έτσι έδωσε εντολή να τελειώσουν. Για όσους έχουν ιδιαίτερα γούστα υπάρχουν και οι Βραζιλιάνικες φαβέλες.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 19:01Δεν είναι ελεύθερη από τη «σκατίλα» όπως ορίζεται με βάση τα κριτήρια του Πλέυρη. Αντιθέτως, ο κόσμος που γουστάρει τη «σκατίλα» αυξήθηκεKolovrat έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 17:45
Καλά. Ας είναι ελεύθερη η περιοχή απ' τη σκατιλα και ας κάνουν μουτράκια οι ζαιοι.
-
Εμπεδοκλής
Δεν θέλω να πέσεις από τα σύννεφα αλλά μαφίες, πρέζα και βιασμούς έχει και αλλού. Κάτι ανθρωποκτονίες που έγιναν και κάτι κιλά πρέζας που βρέθηκαν μάλλον προς τα ακριβά νότια προάστια συνέβησαν. Όσο για τους βιασμούς, ας μη βάλω στατιστική ανά νομό.Kolovrat έγραψε: 07 Ιούλ 2021, 06:09Αδυνατώ να καταλάβω γιατί κάποιος να γουστάρει τις πρεζόπιατσες, τις παράνομες καταλήψεις, τους καθημερινούς βιασμούς και τις μαφίες. Το δέχομαι ως μια διαφορετική άποψη, ένα βίτσιο αν θες, άλλα όπως και να 'χει όμως η απόλυτη πλειοψηφία δεν γούσταρε τίποτα από αυτά και έτσι έδωσε εντολή να τελειώσουν. Για όσους έχουν ιδιαίτερα γούστα υπάρχουν και οι Βραζιλιάνικες φαβέλες.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 19:01Δεν είναι ελεύθερη από τη «σκατίλα» όπως ορίζεται με βάση τα κριτήρια του Πλέυρη. Αντιθέτως, ο κόσμος που γουστάρει τη «σκατίλα» αυξήθηκεKolovrat έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 17:45
Καλά. Ας είναι ελεύθερη η περιοχή απ' τη σκατιλα και ας κάνουν μουτράκια οι ζαιοι.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Αγαπημένα Εξάρχεια, ο τόπος των ονείρων μου. Πρέπει να τα επισκεφτώ.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
Εμπεδοκλής
Στο μουσείο μπροστά μην ξεχάσεις να πας. Εκπληκτικό.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 07 Ιούλ 2021, 14:06 Αγαπημένα Εξάρχεια, ο τόπος των ονείρων μου. Πρέπει να τα επισκεφτώ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 1054 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 5 Απαντήσεις