α) Κι εγώ έχω μια σχετικήΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 01:28Το έχω γράψει αρκετές φορές. Έχω γράψει και τους λόγους για αυτό επίσης:ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 00:39Γελάω (και δεν το λέω ειρωνικά) γιατί βλέπω ότι τον παρακολουθείς στενά.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 00:34 Δεν εννοώ κάτι τέτοιο, ο Τζήμερος έχει αναφέρει σε αρκετές συνεντεύξεις του πως δε βρήκε δουλειά σα μουσικός με τρόπο τέτοιο που εξ΄ όσων θυμάμαι δεν έχει αφηγηθεί. Από εκεί και πέρα, δε νομίζω πως δε μετράνε τα διαφημιστικού τύπου κλισέ στη πολιτική, δε κάνουν βέβαια από μόνα τους δουλειά.
Όπως και να' χει κρατάω το μπολντ, στο οποίο συμφωνούμε.![]()
α) Προέρχεται από έναν επαγγελματικό χώρο που σχετίζεται αρκετά με τον δικό μου.
β) Ο λόγος του-πλην των προβλημάτων που έχω αναφέρει ή βλέπει ο πολύς κόσμος- είναι συντακτικά σωστά δομημένος, αρκετά περιγραφικός και ως εκ τούτου ελκυστικός κάτω υπό ορισμένες προϋποθέσεις.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η πτώση κυκλοφορίας/κλείσιμο εφημερίδων και περιοδικών συνέπεσε με την υπολειτουργία/κλείσιμο των διαφημιστικών εταιριών και δημιουργικών γραφείων, που μπορούσαν να συντηρηθούν από έναν ή δύο μεγάλους πελάτες. Και φυσικά, την αντίστοιχη πτώση σε όλα τα περιφερειακά επαγγέλματα, όπως ατελιέ, τυπογραφεία, ψηφιακά μαγαζιά, παραγωγούς τηλεοπτικών βίντεο κλιπ κλπ Εννοώ, ότι είμαι γνώστης του χώρου, σε όλη την αλυσίδα παραγωγής και όχι σε θεωρητικό επίπεδο και ακριβώς γι' αυτό μου φαίνεται αστείο το ότι κάποιοι θεωρούν κάτι εύκολο και αεράτο
β) Η διαφορά του λόγου του από τον λόγο των άλλων πολιτικών (εντός και εκτός βουλής) δεν αφορά στη σωστή σύνταξη αλλά στο ότι μπορεί να μιλάει συγκροτημένα, χωρίς χαρτάκια και τσιτάτα. Στο ότι μιλάει όπως ένας κανονικός άνθρωπος, που δεν θα αρχίσει τα εεεεε ή τα αου αου αν τον ρωτήσουν κάτι εκτός θέματος.