Και πιο όμορφος είμαι και στο ξύλο τον έχω. Πραγματικά τι τού βρίσκει;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πριγκίπισσα Ολυμπία της Ελλάδος
Re: Πριγκίπισσα Ολυμπία της Ελλάδος
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ποιον μωρε? Αυτον που ειναι παντρεμενος με αντρα απο το 2011?Kolovrat έγραψε: 05 Ιούλ 2021, 15:01Και πιο όμορφος είμαι και στο ξύλο τον έχω. Πραγματικά τι τού βρίσκει;
Ειστε σοβαροι?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Έχει θαλαμηγό.Kolovrat έγραψε: 05 Ιούλ 2021, 15:01Και πιο όμορφος είμαι και στο ξύλο τον έχω. Πραγματικά τι τού βρίσκει;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μπορεί να το ψήνει και από μπροστά το ψάρι. Ούτως ή άλλως, οι μόδιστροι είναι όλοι μπινέδες, μη σου πω και τριτέδες.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι τον έχει γκομενο.Ζενίθεδρος έγραψε: 05 Ιούλ 2021, 15:27Μπορεί να το ψήνει και από μπροστά το ψάρι. Ούτως ή άλλως, οι μόδιστροι είναι όλοι μπινέδες, μη σου πω και τριτέδες.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Πάντως ενώ ο πλήρης τίτλος της θεωρητικά είναι "της Ελλάδος και της Δανίας", αυτή στο ινσταγκραμ το έχει σκέτο of Greece.Αλιόσα έγραψε: 05 Ιούλ 2021, 12:15 Αυτή τώρα έχει ελληνική συνείδηση; Πριγκίπισσα της Ελλάδος απο τα lidl
https://www.instagram.com/p/BE4C4OFnOcZ/
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 106 Απαντήσεις
- 6213 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 25 Απαντήσεις