I don't know that feel bro. Έχω aircondition στους -12 να τρυπαει τον εγκέφαλο το κρυο κ πινω παγωμένη μπύρα σε παγωμένο ποτήρι που ήταν στην κατάψυξη, όλα αυτά φορώντας μόνο ένα μποξερακιstergiosbik έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 23:31 Εδώ και λίγη ώρα άρχισα να κρυώνω και σήκωσα λίγο πυρετό.
Θα πιω ένα ντεπονακι και βλέπουμε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συνέπειες εμβολίων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- EKPLIKTIKOS
Re: Συνέπειες εμβολίων
Σκέψου ότι ο Στύγιος πριν χρόνια έφτασε 24,8 με 15,2 πίεση και επέζησε..stergiosbik έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 23:31 Εδώ και λίγη ώρα άρχισα να κρυώνω και σήκωσα λίγο πυρετό.
stergiosbik έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 23:31 Εδώ και λίγη ώρα άρχισα να κρυώνω και σήκωσα λίγο πυρετό.
Ποιο εμβόλιο έκανες;
Πέσιμο ή χεσιμο; 
So say we all.EKPLIKTIKOS έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 23:36I don't know that feel bro. Έχω aircondition στους -12 να τρυπαει τον εγκέφαλο το κρυο κ πινω παγωμένη μπύρα σε παγωμένο ποτήρι που ήταν στην κατάψυξη, όλα αυτά φορώντας μόνο ένα μποξερακιstergiosbik έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 23:31 Εδώ και λίγη ώρα άρχισα να κρυώνω και σήκωσα λίγο πυρετό.
Θα πιω ένα ντεπονακι και βλέπουμε.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Galactica ρε χαμένε; Τι μνι η Starbacksys3x έγραψε: 05 Ιούλ 2021, 00:05So say we all.EKPLIKTIKOS έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 23:36I don't know that feel bro. Έχω aircondition στους -12 να τρυπαει τον εγκέφαλο το κρυο κ πινω παγωμένη μπύρα σε παγωμένο ποτήρι που ήταν στην κατάψυξη, όλα αυτά φορώντας μόνο ένα μποξερακιstergiosbik έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 23:31 Εδώ και λίγη ώρα άρχισα να κρυώνω και σήκωσα λίγο πυρετό.
Θα πιω ένα ντεπονακι και βλέπουμε.![]()
Aν κι εγώ ήμουν διακαυλώς με την Τρίσια
- I know just what you re sayin
Sid Vicious έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 21:16 Εγω εκανα την δευτερη δοση φαιζερ πριν λιγες μερες και εκει που νομιζα ολα τελεια καμια παρενεργεια με συνεβη κατι περιεργο και τρομακτικο χθες.
Ημουν εξω απο ενα μπαρ με το κοκταιηλ μου και ξαφνικα ερχεται μια μαυρη με χαιδευει στο μπρατσο και κατι λεει. Χαμογελασα αμηχανα και σκεφτηκα οτι μαλλον ειναι τρελλη. Μετα απο λιγο ξαναερχεται και με χουφτωνει και ξαναφευγει. Τρομαξα, ευτυχως ημουν αναμεσα σε κοσμο και ημουν ασφαλης. Δεν μπορω να το εξηγησω α

- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Πονοκέφαλος με πυρετό και κρυαδες.
Αϋπνία φουλ.
Ποιος σηκώνεται να πάρει Ντεπόν.
Αϋπνία φουλ.
- hellegennes
Όχι, δεν έκανε το εμβόλιο και δεν πρόκειται.O I έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 11:27 Εσύ το έκανες ή δεν το έκανες λόγω αυτού τού ενός περιστατικού που αναφέρεις;![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
ρε συ στυγιε έκανες το πειραματικό μπόλι;Στύγιος έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 23:38Σκέψου ότι ο Στύγιος πριν χρόνια έφτασε 24,8 με 15,2 πίεση και επέζησε..stergiosbik έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 23:31 Εδώ και λίγη ώρα άρχισα να κρυώνω και σήκωσα λίγο πυρετό.
έχασα ένα γκρουπάκι για φροντ. για τωρα καλοκαιρι γιατι οι γονείς μου ζηταγανε
να μπολιαστώ παρ'οτι έκανα PCR πριν 2 βδομαδες.....ωστόσο ό δ/ντης,στο νυχτερινο που είμαι,
έμαθα ότι απο σεπτέμβρη θα αρχίσει να πιέζει με έμμεσο τρόπο για μπόλιασμα.....ξερεις πιεσεις απο
γονείς ιδιαίτερα ενω ό συλλογος είναι διεσπασμένος,εσείς εκει πανω τι σκεπτεσθε.....
σκέπτομαι για το μοντέρνα,προκειμένου να μη με βρεί κανα επεισόδιο....
https://scitechdaily.com/covid-19-is-a- ... lar-level/
2μερες πριν το μπόλι θα αρχίσω να παίρνω μια αναβράζουσα απιρίνη 1000ml/1ημερα και για
30 μερες,ενω ή οσεσιόνε μου έχει γνωρίσει απ'το fb μιά γυναίκα vampire πού θα μου τραβάει
απ΄το λαιμό 50ml αίμα πριν τον βραδινό ύπνο,για να αποφύγω τό μοιραίο......κι'ό Θεός βοηθός
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
-
stergiosbik
Κτηνίατρος.LEONAS έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 23:42stergiosbik έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 23:31 Εδώ και λίγη ώρα άρχισα να κρυώνω και σήκωσα λίγο πυρετό.
Ποιο εμβόλιο έκανες;
-
stergiosbik
Δύσκολη νύχτα η χθεσινή.
Με το ντεπον έπεσε εύκολα ο πυρετός.
Άρχισε όμως να πονάει όλο το κορμί,όπως όταν είμαστε γριπωμμενοι, μεγάλη κομάρα και ένας ελαφρύς πονοκεφαλος
Κάθε κίνηση με πονούσε οπότε έμεινα σχεδόν αγρυπνος.
Τώρα όμως βλέπω ότι άρχισαν να υποχωρούν τα συμπτώματα και νοιωθω καλύτερα.
Με το ντεπον έπεσε εύκολα ο πυρετός.
Άρχισε όμως να πονάει όλο το κορμί,όπως όταν είμαστε γριπωμμενοι, μεγάλη κομάρα και ένας ελαφρύς πονοκεφαλος
Κάθε κίνηση με πονούσε οπότε έμεινα σχεδόν αγρυπνος.
Τώρα όμως βλέπω ότι άρχισαν να υποχωρούν τα συμπτώματα και νοιωθω καλύτερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stergiosbik την 05 Ιούλ 2021, 08:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- taliban
1 ώρα κοιμήθηκα.
Εχω πόνο στις αρθρώσεις και πάω σαν κότα που έγινε παστραβελα από νταλίκα.
Πονοκέφαλος σταθερά και δέκατα.
Εχω πόνο στις αρθρώσεις και πάω σαν κότα που έγινε παστραβελα από νταλίκα.
Πονοκέφαλος σταθερά και δέκατα.
Γι αυτό παίρνουμε από πριν μια νταμιτζάνα νερό και όσες καρτέλες κουμπιά χρειάζονται και τα χώνουμε δίπλα μας, από πριν.taliban έγραψε: 05 Ιούλ 2021, 02:54 Πονοκέφαλος με πυρετό και κρυαδες.
Αϋπνία φουλ.
Φηλ μπέτερ ταλ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- EKPLIKTIKOS
Αυτό. Να πείτε ότι δεν ξέρατε, δε διαβάσατε, δεν ακούσατε.. τόσους μήνες σας τα γράφουμε
- taliban
Πονοκεφαλ9ς σταμάτησε.
Μου έμεινε λίγο πόνος στις αρθρώσεις αλλα και πολυ αδυναμία γενικά.
Κάθε 20 λεπτά το πολύ τέντα στο κρεβάτι.
Μου έμεινε λίγο πόνος στις αρθρώσεις αλλα και πολυ αδυναμία γενικά.
Κάθε 20 λεπτά το πολύ τέντα στο κρεβάτι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 137 Απαντήσεις
- 6343 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
-
- 11 Απαντήσεις