!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εμβόλιο CureVac (mrna)

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Re: Εμβόλιο CureVac (mrna)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Καλά όποιοι πιστεύουν οτι τα τωρινά εμβόλια έχουν αποτελεσματικότητα 96% (δηλαδή πρόληψη από συμπτωματική λοίμωξη) και 100% σχεδον από εισαγωγή σε νοσοκομείο είναι για το φρενοκομείο και περισσότερο ψεκ από τους τσιπάκηδες. Ενα 60 και 80% αντίστοιχα αν έχουν καλά είναι.
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

Arisvilla έγραψε: 05 Ιούλ 2021, 00:03 Καλά όποιοι πιστεύουν οτι τα τωρινά εμβόλια έχουν αποτελεσματικότητα 96% (δηλαδή πρόληψη από συμπτωματική λοίμωξη) και 100% σχεδον από εισαγωγή σε νοσοκομείο είναι για το φρενοκομείο και περισσότερο ψεκ από τους τσιπάκηδες. Ενα 60 και 80% αντίστοιχα αν έχουν καλά είναι.
Τοση ακριβως ηταν η αποτελεσματικοτητα απεναντι στην Αγγλικη μεταλλαξη και με real world data.Δυστυχως δεν ειχε μαγικη σφαιρα ο Σαχιν να προβλεψει τον Ινδο απο τον Μαρτιο του 2020.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

NewModelArmy έγραψε: 05 Ιούλ 2021, 00:06
Arisvilla έγραψε: 05 Ιούλ 2021, 00:03 Καλά όποιοι πιστεύουν οτι τα τωρινά εμβόλια έχουν αποτελεσματικότητα 96% (δηλαδή πρόληψη από συμπτωματική λοίμωξη) και 100% σχεδον από εισαγωγή σε νοσοκομείο είναι για το φρενοκομείο και περισσότερο ψεκ από τους τσιπάκηδες. Ενα 60 και 80% αντίστοιχα αν έχουν καλά είναι.
Τοσο ακριβως η αποτελεσματικοτητα ηταν απεναντι στην Αγγλικη μεταλλαξη και με real world data.Δυστυχως δεν ειχε μαγικη σφαιρα ο Σαχιν να προβλεψει τον Ινδο απο τον Μαρτιο του 2020.
Για κάποιο λόγο, τύποι, πάντοτε νόμιζα ότι εσεις οι δύο είστε το ίδιο άτομο :102:

Τώρα τελευταία αρχίσατε να διαφοροποιειστε λίγο κ έχω αρχίσει να ανησυχώ :smt017
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Αρχιζει να Πολακιζει,τι να τον κανω.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Εντωμεταξύ οι ίδιοι που λενε πως τα άλλα εμβόλια προστατεύουν 96%, λένε πως πρέπει να καταφέρουμε ανοσία αγέλης, και με το 50% που έχουμε εμβολιασμενων, δεν κάνουμε τίποτα. Τραγελαφος οι επιστήμονες.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Επίσημα στοιχεία είναι. Φυσικά και τα πιστεύουμε αρκετοί.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

EKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Ιούλ 2021, 00:11
NewModelArmy έγραψε: 05 Ιούλ 2021, 00:06
Τοσο ακριβως η αποτελεσματικοτητα ηταν απεναντι στην Αγγλικη μεταλλαξη και με real world data.Δυστυχως δεν ειχε μαγικη σφαιρα ο Σαχιν να προβλεψει τον Ινδο απο τον Μαρτιο του 2020.
Για κάποιο λόγο, τύποι, πάντοτε νόμιζα ότι εσεις οι δύο είστε το ίδιο άτομο :102:

Τώρα τελευταία αρχίσατε να διαφοροποιειστε λίγο κ έχω αρχίσει να ανησυχώ :smt017
Παρενέργειες από το εμβόλιο του κτηνίατρου χαχαχαχα. Εγώ πάντως δεν νομίζω οτι υπήρχαν ποτέ αυτά τα νούμερα που έδιναν στην αρχή. Και αυτο γιατί οι έρευνες γίνονταν σε περιορισμένο αριθμό ατόμων και με υποαντιπροσώπευση των ευπαθών ομάδων, καρκινοπαθών κτλ. Και για να μην μιλάω γενικά θα πω για τους γονείς μου. Εκαναν και οι δυο pfizer, εκαναν και οι 2 αντισώματα 1 μήνα μετά τη β δόση. Ο πατέρας μου ειχε 50 φορές πάνω από το κανονικό και η μητέρα μου μολις 4. Η μητέρα μου παιρνει εδώ και χρονια φάρμακα για την αρθιτιδα ανοσοτροποποιητικά. Σκεφτείτε πόσοι άνθρωποι άνω των 65 παίρνουν κορτιζόνες, έχουν ζάχαρο και υπέρταση, εχουν κακοήθειες, είναι ανοσοκατασταλμένοι. Σε αυτούς τα εμβόλια δεν είναι πολύ αποτελεσματικά. Ε δεν μπορεί να υπάρχει αυτό που έλεγαν από την αρχή 100% προστασία από σοβαρή νόσηση. Και αυτό άσχετα με την ινδική μετάλλαξη.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Ιούλ 2021, 00:14 Εντωμεταξύ οι ίδιοι που λενε πως τα άλλα εμβόλια προστατεύουν 96%, λένε πως πρέπει να καταφέρουμε ανοσία αγέλης, και με το 50% που έχουμε εμβολιασμενων, δεν κάνουμε τίποτα. Τραγελαφος οι επιστήμονες.
Δεν υπάρχει αντίφαση. No-one is safe until everyone is safe.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Green Dragon έγραψε: 05 Ιούλ 2021, 00:16
Επίσημα στοιχεία είναι. Φυσικά και τα πιστεύουμε αρκετοί.
Ο Παυλάκης σήμερα με αυτά που έλεγε σαν να μην τα πιστεύει ιδιαίτερα. Αν ισχυαν αυτά τα νούμερα δεν θα είχαμε αυτά που βλέπουμε σε Βρετανία, Πορτογαλία, Χιλή αλλά και στο Ισραήλ τελευταία (που είπαν επίσημα οτι τα μισά νέα κρούσματα ήταν πλήρως εμβολιασμένοι)
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Arisvilla έγραψε: 05 Ιούλ 2021, 00:22
Παρενέργειες από το εμβόλιο του κτηνίατρου χαχαχαχα. Εγώ πάντως δεν νομίζω οτι υπήρχαν ποτέ αυτά τα νούμερα που έδιναν στην αρχή. Και αυτο γιατί οι έρευνες γίνονταν σε περιορισμένο αριθμό ατόμων και με υποαντιπροσώπευση των ευπαθών ομάδων, καρκινοπαθών κτλ. Και για να μην μιλάω γενικά θα πω για τους γονείς μου. Εκαναν και οι δυο pfizer, εκαναν και οι 2 αντισώματα 1 μήνα μετά τη β δόση. Ο πατέρας μου ειχε 50 φορές πάνω από το κανονικό και η μητέρα μου μολις 4. Η μητέρα μου παιρνει εδώ και χρονια φάρμακα για την αρθιτιδα ανοσοτροποποιητικά. Σκεφτείτε πόσοι άνθρωποι άνω των 65 παίρνουν κορτιζόνες, έχουν ζάχαρο και υπέρταση, εχουν κακοήθειες, είναι ανοσοκατασταλμένοι. Σε αυτούς τα εμβόλια δεν είναι πολύ αποτελεσματικά. Ε δεν μπορεί να υπάρχει αυτό που έλεγαν από την αρχή 100% προστασία από σοβαρή νόσηση. Και αυτό άσχετα με την ινδική μετάλλαξη.
https://twitter.com/apoorva_nyc/status/ ... 2885957637

Θα αρχισει η κουβεντα και για τριτη δοση σε ανοσοκατασταλμενους.Στη Γαλλια ηδη δινουν.Αν και περα απο τα αντισωματα υπαρχουν και τα t cells.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

NewModelArmy έγραψε: 05 Ιούλ 2021, 00:28
Arisvilla έγραψε: 05 Ιούλ 2021, 00:22
https://twitter.com/apoorva_nyc/status/ ... 2885957637

Θα αρχισει η κουβεντα και για τριτη δοση σε ανοσοκατασταλμενους.Στη Γαλλια ηδη δινουν.Αν και περα απο τα αντισωματα υπαρχουν και τα t cells.
Νομιζω οτι μονο στα mrna γινεται τριτη δοση,το αστρα πχ δεν πρεπει να παιρνει μπουστερ.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Μετανάστρια έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 23:20 Σας παραθέτω από κάτω την πηγή γαλλιστί διότι δεν βρήκα στα Ελληνικά.

https://www.lesoir.be/381621/article/20 ... ulement-48

Περιληπτικά λέει:

Το εμβόλιο της γερμανικής εταιρίας CureVac που είνια mrna είναι αποτελεσματικό κατά 48%.

Αλλά τα πάει καλύτερα στις ηλικίες 18-60 όπου η αποτελεσματικότητά του φτάνει το 53%. (Και 77% κατά βαριάς νόσησης και 100% κατά νοσηλείας ή θανάτου)

Η ΕΜΑ έχει ήδη αρχίσει τη διαδικασία ελέγχου για την έγκρισή του.

Η Ευρωπαική Επιτροπή έχει ήση συνάψει με την εταιρία συμβόλαιο για την αγορά 405 εκατομμυρίων δόσεων.

Τις προβλέψεις σας θέλω.

- Θα το εγκρίνει η ΕΜΑ;

- Θα το αγοράσει η ΕΕ;

- Θα παίρνει πιστοποιητικό εμβολιασμένου όποιος το κάνει;
Αυτό σε απασχολεί ή το αν σε προστατεύει;
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

NewModelArmy έγραψε: 05 Ιούλ 2021, 00:11Αρχιζει να Πολακιζει,τι να τον κανω.
Θέλει προσοχή. Και ο hellegennes έτσι ξεκίνησε, και κοίτα που κατάντησε.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Μετανάστρια
Phorum.gr user: Μετανάστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μετανάστρια »

sharp έγραψε: 05 Ιούλ 2021, 00:35
Αυτό σε απασχολεί ή το αν σε προστατεύει;
Βεβαίως και αυτό με απασχολεί. Το αν και πόσο σε προστατεύει το λένε τα στοιχεία που δημοσίευσε η ίδια η εταιρία.

Και με απασχολεί διότι η δική μου ανησυχία είναι ότι και θα εγκριθεί (για τις ηλικίες 18-60) και θα αγοραστεί και, όταν θα είναι διαθέσιμο, για κάποιο λόγο θα είναι το μόνο διαθέσιμο για τις νεότερες ηλικίες.
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Μετανάστρια έγραψε: 05 Ιούλ 2021, 00:50 και θα αγοραστεί και, όταν θα είναι διαθέσιμο, για κάποιο λόγο θα είναι το μόνο διαθέσιμο για τις νεότερες ηλικίες.
Αυτό από που προκύπτει;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”