δεν ξερωfoscilis έγραψε: 18 Αύγ 2018, 00:44Γιατι αραγε;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Αύγ 2018, 00:30
τους ελ τους θεωρουν τουρκοσπορους μαυριδερους υπανθρωπους οπως περιπου απεικονιζεται στην αφισα
ταυτιζεσαι μαζι τους?
δεν ξερωfoscilis έγραψε: 18 Αύγ 2018, 00:44Γιατι αραγε;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Αύγ 2018, 00:30
τους ελ τους θεωρουν τουρκοσπορους μαυριδερους υπανθρωπους οπως περιπου απεικονιζεται στην αφισα
Εσύ δηλαδή στην φώτο βλέπεις μαυριδερό υπάνθρωπο;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Αύγ 2018, 00:30
εγω αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι στην Ευρώπη θέμα με τους Έλληνες μετανάστες δεν έχουν...Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Αύγ 2018, 00:46αυτο πες το σε οσους ελ περνανε απο ελεγχους στα αεροδρομια και τους βγαζουν ακι τα σωβρακα αν ειναι λιγο περισσοτερο μελαμψοι ή αν κανουν το λαθος να μην παρουν μαζι τους επιπροσθετο ταξιωδιωτικο εγγραφο μη απαραιτητοmetaxoskolikas έγραψε: 18 Αύγ 2018, 00:41 η εικόνα θιγει το οικονομικό της χώρας μας...
κάτι στο οποίο δεν έχουν καθόλου άδικο
με Έλληνες μετανάστες δε δυσανασχετουν
Είχαν θέμα..... μέχρι που πλάκωσαν οι άλλοιmetaxoskolikas έγραψε: 18 Αύγ 2018, 00:49 εγω αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι στην Ευρώπη θέμα με τους Έλληνες μετανάστες δεν έχουν...
μακαρι να χαν για να σταματούσε η συνεχής απώλεια ανθρώπινου δυναμικού
ναι, αυτό ισχύειΠάνας έγραψε: 18 Αύγ 2018, 00:51Είχαν θέμα..... μέχρι που πλάκωσαν οι άλλοιmetaxoskolikas έγραψε: 18 Αύγ 2018, 00:49 εγω αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι στην Ευρώπη θέμα με τους Έλληνες μετανάστες δεν έχουν...
μακαρι να χαν για να σταματούσε η συνεχής απώλεια ανθρώπινου δυναμικού![]()
Στα ματια και τη μυτη το εχασαν λιγο.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Αύγ 2018, 00:30
Σε όλη την Ευρώπη, όχι μόνο στη Σουηδία. Κάθε φορά που αναφέρουμε για Συναγωνιστές άλλων χωρών που έχουν στις τάξεις τους Έλληνες, αρχίζετε τις σαχλαμάρες σαν αυτές του woodedδ περι "αβγών".ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 18 Αύγ 2018, 00:10 ... στη Σουηδία οι οποίοι ελπίζουν στις εκλογες να κυβερνήσουν οι αντίστοιχοι Σουηδοι χρυσαυγίτες νεοναζι για να διωξουν τους κακους ξένους που βρωμίζουν τη χώρα. Αλλά όχι αυτούς γιατί..."πολιτισμός, δημοκρατία, βελανίδια" κλπ κλπ.
![]()
Γι' αυτό έχουν Έλληνες στις τάξεις τους; Απο ένα σημείο και μετά τα εμμονικά ψευτοπροοδευτικά παραμύθια ξεπερνούν το ζήτημα της πολιτικής εμμονής.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Αύγ 2018, 00:30
Ελληνας διαφημιστης θα το εκανε ,η καποιο κουμμουνι η ο Τζημεροςfoscilis έγραψε: 18 Αύγ 2018, 00:44Γιατι αραγε;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Αύγ 2018, 00:30