Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
BigChiefWahoo έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 01:02
Και προτού πάω να δω Περού-Παραγουάη για το Κόπα Αμέρικα,να πω ότι στηρίζουμε όποιον και ό,τι είναι αντίθετο στην Occult Elite.
Τα λέμε αύριο,Στάθη
επειδη παρατηρω κανεις πολλες αναφορες σε elit, occult κλπ βαλε το μυαλο σου να σκεφτει και μην αναπαραγεις τη σαβουρα του vigilantcitizen, πελατακια ψαχνει, ακροδεξια προπαγανδα ειναι, ειτε υπαρχει ειτε δεν υπαρχει τετοια ελιτ, -που δεν υπαρχει- συμφερει στο συστημα ο απλος κοσμος να πιστευει σε τετοιες μ@λακιες για να νομιζει οτι ειναι ανημπορος να δρασει αφου οι οκουλταδες χρησιμοποιουν τοσο υπουλα και πειθηνια μεσα (καπου εδω κλαινε απο τα γελια ) με αλλα λογια εισαι τοσο δουλος οσο εισαι πεπεισμενος οτι σε εχουν κανει τετοιο, και sites με αναλογο περιεχομενο αυτο επιδιωκουν δινοντας την εντυπωση οτι δηθεν αφυπνιζουν τον ψαγμενο αναγνωστη
συστημενη ειδηση απο το μακελειο και το πορνιουs, το σιτε ειναι γεματο με τετοιο σκουπιδαριο, επαναλαμβανοντας τα ιδια και τα ιδια
Μέλος της Occult Elite είναι και ο ίδιος.
Λιβανέζος είναι,ξέρω ποιος είναι.
Είναι η λεγόμενη controlled opposition.
Αν ήταν αντίθετος στην Occult Elite,το σάιτ αυτό δεν θα υπήρχε.
Όμως ! ...το σάιτ του είναι καταπληκτικό,απλά εσύ δεν παίρνεις χαμπάρι τι λέει,αλλά δεν είσαι ο μόνος και για τον λόγο αυτό,συγχωρείσαι
Α,δεν είναι ακροδεξιός,κόλλησες κι εσύ με μια χαζοταμπέλα,περισσότερο σε άτομα τύπου bible belt απευθύνεται.Το καταλαβαίνεις και στα σχόλια από κάτω ποιοι είναι το κυρίως κοινό του.Το αφήνουμε στην άκρη όμως και αυτό,αφού δεν μας ενδιαφέρει τι λέει ο κάθε Βιβλο-καμμένος.Παραμένουμε στο βασικά : στην πληροφορία και στο πως θα τη διαχειριστείς εσύ,εγώ,ο καθένας, ατομικά.
Και σε κάθε περίπτωση,αυτά που λέει είναι 750 φορές πιο ενδιαφέροντα από αυτά που λέει ο Κούλης,ο Τσιόδρας,ο ΠΟΥ,ο ΜΟΥ και το κακό συναπάντημα,όπως επίσης είναι πολύ πιο μπροστά από εμένα,εσένα,τον κάθε ημίτρελλο φανατικό που γράφει εδώ.Στην τελική,αν νομίζεις ότι έχεις να πεις πιο "ψαγμένα" πράγματα από αυτόν,φτιάξε και εσύ ένα σάιτ για να μοιράζεις πληροφορία που δεν τη βρίσκει κανείς τόσο εύκολα αλλού.Αλλά,δεν έχεις να πεις τίποτα,όχι μόνο εσύ,όλοι μας εδώ.Το μόνο που έχεις να πεις είναι κατηγορίες εναντίον όσων δεν συμφωνούν με την αποψάρα σου και το ίδιο φυσικά κάνω κι εγώ.Δεν πρόκειται ποτέ να με πείσεις ότι πίσω από την καμπάνια "Ελευθερία" ΔΕΝ κρύβεται η λέξη "φυλακή",ούτε πρόκειται ποτέ να σε πείσω ότι το να πας να κάνεις ό,τι σου λένε κάτι διεφθαρμένα μέχρι το κόκκαλο άτομα,είναι πέρα για πέρα λάθος.
Οπότε ας παραμείνουμε στο ότι είμαστε και οι δύο,πολύ πίσω από τις εξελίξεις
υγ-το τελευταίο του άρθρο για την Britney Spears...
Ο Πετράκος είναι ενας προβληματικός ανθρωπος και έχει πάρει πολλούς στον λαιμό του οπως και αρκετοί αλλοι σαν κι αυτόν.
Τώρα...με αφετηρία σκέψης πως οι ιοί που προκαλουν βλάβες στους ζώντες οργανισμούς είναι μέρος της φύσης των ζώντων που είναι υποκειμενοι στην φθορά και στην ασθένεια και με υποθετικό δεδομένο πως ζούμε σε ένα κοσμο ηθικό και αγγελικά πλασμένο, δεν θα χρειαζόντουσαν δευτερες σκεψεις περί που πάει (ή που θα την πάνε) αυτήν τη ιστορία με τον ιό και που θα την καταληξουν εκμεταλευόμενοι την πραγματικα επικίνδυνη υπαρχουσα πανδημία.
Ο κόσμος μας όμως δεν είναι ηθικός ούτε αγγελικά πλασμένος.
Επομένως σε αυτές τις δεύτερες σκέψεις νομίζω εστιάζει αν δεν κάνω λαθος ο νηματοθέτης.
Τελικά το φόρουμ θα έπρεπε να λέγεται Ε.Α.Α.
(Ένωση άθεων αντιολυμπιακών)
Άφαντος έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 17:26
Ο Πετράκος είναι ενας προβληματικός ανθρωπος και έχει πάρει πολλούς στον λαιμό του οπως και αρκετοί αλλοι σαν κι αυτόν.
Τώρα...με αφετηρία σκέψης πως οι ιοί που προκαλουν βλάβες στους ζώντες οργανισμούς είναι μέρος της φύσης των ζώντων που είναι υποκειμενοι στην φθορά και στην ασθένεια και με υποθετικό δεδομένο πως ζούμε σε ένα κοσμο ηθικό και αγγελικά πλασμένο, δεν θα χρειαζόντουσαν δευτερες σκεψεις περί που πάει (ή που θα την πάνε) αυτήν τη ιστορία με τον ιό και που θα την καταληξουν εκμεταλευόμενοι την πραγματικα επικίνδυνη υπαρχουσα πανδημία.
Ο κόσμος μας όμως δεν είναι ηθικός ούτε αγγελικά πλασμένος.
Επομένως σε αυτές τις δεύτερες σκέψεις νομίζω εστιάζει αν δεν κάνω λαθος ο νηματοθέτης.
Αυτές οι δεύτερες σκέψεις θεωρώ έπρεπε να μας αφορούν όλους μας.
Φυσικά ο ιός, όπως όλοι οι κορόνα-ιοί, είναι αναμφίβολα πολύ επικίνδυνος. Σκέψου όμως όταν μια όντως υπάρχουσα πανδημία την εκμεταλλεύεται η παγκοσμιοποίηση, οι φαρμακοβιομηχανίες, μικροπολιτικά συμφέροντα, προσωπικά οφέλη και έλεγχος της ανθρωπότητας γενικότερα.
Ποια νομίζεις θα είναι τα αποτελέσματα όλων αυτών των "συμφερόντων"; Θα αναπλαστεί αγγελικά ο κόσμος που ζούμε; δε νομίζω..
Οι στόχοι είναι φανεροί για όσους θέλουν να τους δούνε.
Ανέβασα το άρθρο όχι επειδή με ενδιαφέρουν τα κέντρα διασκέδασης διότι δεν χρειάζεται να διασκεδάσω τίποτα στον τρόπο που εξέλεξα να ζω εδώ στην επαρχία.
Το ανέβασα επειδή διαφωνώ με την κακή αρχή που έκανε το συγκεκριμένο κέντρο για προσωπικά συμφέροντα, αδιαφορώντας για το τι κακό μπορεί να επιφέρει στο σύνολο αυτή η "κακή" αρχή που αποφάσισε να βάλει ο ιδιοκτήτης υπέρ του διαχωρισμού των πολιτών, εναρμονιζόμενος πλήρως με τα παπαγαλάκια τής παγκοσμιοποίησης που εδρεύουν στην πατρίδα μας και παντού στον κόσμο, με ότι συνεπάγεται αυτό. Πάντα εις βάρος των προσωπικών ελευθεριών που δικαιωματικά αφορά όλους τους κατοίκους αυτής τής χώρας που συνταγματικά κατοικείται από ελεύθερους πολίτες.
Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός ή οποιαδήποτε ιατρική πράξη, όσο έχει τις αισθήσεις του ο άνθρωπος, είναι παράνομη πράξη.
Ο διαχωρισμός των πολιτών είναι ανήθικη και όποιος τον επιχειρεί βάζοντας κακή αρχή, ο αρχηγός της.
Ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης μαζί με τον ιδιοκτήτη του κέντρου είναι απ' αυτά τα πληρωμένα υποκείμενα που δέχθηκαν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργηθεί θέμα που παίζει στα ΜΜΕ που, εκτός από την διαφήμιση που λαμβάνουν δωρεάν, βάλαν το θεμέλιο για να επεκταθεί το φαινόμενο τού διαχωρισμού των πολιτών σε εμβολιασμένους που έχουν δικαιώματα έναντι ανεμβολίαστων που δεν έχουν δικαιώματα.
Το ίδιο έγινε και με την πράσινη κάρτα με την προτροπή τής Ελλάδας. Ξέρω.. για τον τουρισμό που τόσο έχουμε ανάγκη για την οικονομία.
Όμως
Τι παράξενες συμπτώσεις..
Πριν την πανδημία γινόταν συζήτηση για το δίκτυο 5G με τις γνωστές αντιδράσεις ζημιών vs οφέλους. Ταυτόχρονα, η Ελλάδα κλείνει συμφωνία με Ισραήλ (νομίζω) να εξαγοράσει μέρος δορυφόρου τηλεπικοινωνίων.
Πέρασε το πρώτο, έγινε και το δεύτερο βήμα.
Αμέσως μετά, καλοκαίρι 2019 έρχεται η Microsoft και στήνει βάση δεδομένων στην Ελλάδα και μετά λίγους μήνες εμφανίζεται η πανδημία, αρχικά σε εργαστήριο τής Αμερικής με συμμετέχοντες επιστήμονες από διάφορες χώρες όπως η Κίνα, η Ιταλία και άλλες Χώρες απ' όπου ξεκίνησαν και τα πρώτα κρούσματα.
Οπότε, σίγουρα όλα αυτά δεν με πείθουν ότι έγιναν τυχαία και η πανδημία "ξέφυγε" από απροσεξία. Θα έπρεπε να ήμουν τελείως ηλίθιος συνδυάζοντας τα γεγονότα να μην ψυλλιαστώ ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως παρουσιάζονται από τα γνωστά, παγκοσμίως, παπαγαλάκια των ΜΜΕ και μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Το διαίρει και βασίλευε είναι η γνωστή τακτική των "αυτοκρατόρων" τής Παγκόσμιας Νέας Τάξης που ενέταξε και την πανδημία για να τής βγει γρηγορότερα το σχέδιο ελέγχου τής ανθρωπότητας.
Δεν είμαι συνομωσιωλόγος. Εξάλλου έχω κάνει το εμβόλιο τής Pfizer από τούς πρώτους τής ηλικίας μου εδώ στην Ελλάδα.
Απλά ανησυχώ για το που πάμε ως ελεύθερη χώρα με τις ανελευθερίες που ήρθαν για να μείνουν (για να παραφράσω λίγο την ρύση τής Κυβέρνησης), τη διαρροή των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων και φυσικά τον διαχωρισμό των πολιτών, για να επικρατήσει το μπάχαλο που ζούμε και τελικά, όπως συνέβαινε πάντα στην ιστορία σε τέτοιες καταστάσεις, τη διάλυση της δημοκρατίας με τα γνωστά αποτελέσματα τού παρελθόντος με συνταγματικές αλλαγές και επικράτηση νέου συντάγματος. Μόνο που τώρα οι στόχοι είναι "ανώτεροι".
Η επικράτηση Νεοταξικού Συντάγματος με τη βούλα, με κόστος, που κατά τη γνώμη μου θα διαχωρίσει τους υπέρ-Νεοταξικούς από τους κατά-Νεοταξικούς με θύματα τους δεύτερους.
Δηλαδή μια νέου είδους δικτατορία, πράγμα απαράδεκτο για όσους διαφωνούμε με κάτι τέτοιο.
Λοιπόν Αγαμοιθύται
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.