Πάντως όχι λύκαινα.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:52...παραμένει λύκος.stavmanr έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:36Στρίβειν διά της προσβολής.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:35
Μπορεί να συνεχίσαμε για ένα χ διάστημα αλλά από εδώ και πέρα θα συνεχίσεις μόνος την ανάλυση των εμβριθών σκέψεων σου. Δεν συναινώ στην επ' αόριστον συζήτηση με ηλιθίους πέρα από την υπέρβαση του καθημερινού χρόνου, που διαθέτω.
Ο λύκος κι αν εγέρασε...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: 38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη
Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τη συγκεκριμένη στάση, αν γουστάρω το αρσενικό, καλή μου. Αντιθέτως.Naida έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:50Γιατί το θέμα της ΓΑΛΗΣ είναι μην τυχόν και πάρει μπρος η μηχανή. Αμα πάρει μπρος η μηχανή στα 4 η γυναίκα να ξεχαρμανιασει το αρσενικό.
Και αυτή ακριβώς είναι η διαφορά μου από τις χαζογκόμενες.
Μπορώ να υποστηρίξω αυτό που γουστάρω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εχω εκφράσει τις απόψεις μου σ'αυτό το νήμα και με το παραπάνω. Κάποια στιγμή πρέπει να αντιληφθείς πως κάποιοι άνθρωποι όντας βάσει εμπειριών, ομιλούμε και λίγο συμβουλευτικά και επισημαίνουμε την προσοχή που πρέπει να επιδεικνύεται απο εμάς τις γυναίκες. Αυτό ΔΕΝ σημαίνει πως γουστάρουμε βιασμούς, ούτε τους επικροτούμε.Naida έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:46Που να ξέρω μάνα μου,
Εσύ ξεκίνησες να μου λες να μου μιλήσεις μοτορικα
Naida έγραψε: 28 Ιουν 2021, 19:31Που έβαλα πάλι πριν ότι έχω απαντήσει.Πασιφάη έγραψε: 28 Ιουν 2021, 19:25
Έκαμα μια ερώτηση σε συγκεκριμένο πλαίσιο και ήμουν απόλυτα σαφής. Μπορείς να απαντήσεις δίχως να παρεκλίνεις;
Μπορείς να απαντήσεις δίχως να παρεκλίνεις;
Καλά. Άπαξ και δεν μιλάς με την δική μου ορολογία, θα μιλήσω με την Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία (ΜΟΤΟΕ), να σου στείλουμε ένα manual ή έστω να σε καθοδηγήσουμε σε ένα Riding School.![]()
![]()
Έλα εντάξει φτάνει η συζήτηση μαζί σου. Μη σου καψω υγιή εγκεφαλικά κύτταρα με την "αφέλεια" μου.
Η ζωή δεν είναι ένα μπραφ ή ένα πίου, ( αστείες μοτοσυκλετιστικές ορολογίες..). Θέλει μαγκιά και επιδεξιότητα τόσο το γκάζι, όσο και το φρένο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Α ρε δάσκαλε Τζον. 3 γραμμές έγραψες. Τρεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:55Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τη συγκεκριμένη στάση, αν γουστάρω το αρσενικό, καλή μου. Αντιθέτως.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτό άσε να το κρίνει κάποιος λύκος, φλούφλη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πάμε λοιπόν, άλλη μία.Πασιφάη έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:55Εχω εκφράσει τις απόψεις μου σ'αυτό το νήμα και με το παραπάνω. Κάποια στιγμή πρέπει να αντιληφθείς πως κάποιοι άνθρωποι όντας βάσει εμπειριών, ομιλούμε και λίγο συμβουλευτικά και επισημαίνουμε την προσοχή που πρέπει να επιδεικνύεται απο εμάς τις γυναίκες. Αυτό ΔΕΝ σημαίνει πως γουστάρουμε βιασμούς, ούτε τους επικροτούμε.Naida έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:46Που να ξέρω μάνα μου,Πασιφάη έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:30 Και πώς θα μιλήσω μαζί σου για τα μοτόρια, όταν μου λες πως όντως δεν γνωρίζεις κάτι γι'αυτά; Διότι αυτό μου λες. Σωστά;
Naida έγραψε: 28 Ιουν 2021, 19:31
Που έβαλα πάλι πριν ότι έχω απαντήσει.
Έλα εντάξει φτάνει η συζήτηση μαζί σου. Μη σου καψω υγιή εγκεφαλικά κύτταρα με την "αφέλεια" μου.
Ποια συμβουλή είχες να δώσεις στην καθαρίστρια που βιάστηκε με τον κουβά και τη σφουγγαρίστρα στο χέρι;
Τί να αποφύγει; Τί έκανε λάθος;
Ο δάσκαλος τζον, σ' έχει γραμμένη στα τρία του, καλή μου.Naida έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:56Α ρε δάσκαλε Τζον. 3 γραμμές έγραψες. Τρεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:55Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τη συγκεκριμένη στάση, αν γουστάρω το αρσενικό, καλή μου. Αντιθέτως.Naida έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:50
Γιατί το θέμα της ΓΑΛΗΣ είναι μην τυχόν και πάρει μπρος η μηχανή. Αμα πάρει μπρος η μηχανή στα 4 η γυναίκα να ξεχαρμανιασει το αρσενικό.
Τίποτα δεν καταλαβαίνεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πασιφάη με ρώτησες πως θα μιλήσεις μαζί μου για μοτόρια όντας άσχετη. Σου έδειξα πως ξεκίνησε η συζήτηση για το να μιλάμε για μοτόρια. Και σ αλλά ποστ παρακάτω σου έγραψα ότι μου είναι αδιάφορα και είμαι άσχετη αλλά μίλα μου εσύ και ότι πιάσω. Αν θες στα παραθέτω και αυτά.Πασιφάη έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:55Εχω εκφράσει τις απόψεις μου σ'αυτό το νήμα και με το παραπάνω. Κάποια στιγμή πρέπει να αντιληφθείς πως κάποιοι άνθρωποι όντας βάσει εμπειριών, ομιλούμε και λίγο συμβουλευτικά και επισημαίνουμε την προσοχή που πρέπει να επιδεικνύεται απο εμάς τις γυναίκες. Αυτό ΔΕΝ σημαίνει πως γουστάρουμε βιασμούς, ούτε τους επικροτούμε.Naida έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:46Που να ξέρω μάνα μου,Πασιφάη έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:30
Και πώς θα μιλήσω μαζί σου για τα μοτόρια, όταν μου λες πως όντως δεν γνωρίζεις κάτι γι'αυτά; Διότι αυτό μου λες. Σωστά;
Naida έγραψε: 28 Ιουν 2021, 19:31
Που έβαλα πάλι πριν ότι έχω απαντήσει.
Η ζωή δεν είναι ένα μπραφ ή ένα πίου, ( αστείες μοτοσυκλετιστικές ορολογίες..). Θέλει μαγκιά και επιδεξιότητα τόσο το γκάζι, όσο και το φρένο.
Τώρα ξαναγύρνας στο θέμα των βιασμών. Θέλεις να το ξανανοίξουμε; δεν νομίζω.
Κατα τ' αλλά εκτιμώ την συμβουλευτικη σου διάθεση αλλά προτιμώ να αλλάξεις απόψεις περί ευθύνης θυματος. Το ξέρω δεν πρόκειται, αλλά λέω τι θα προτιμούσα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγώ πάντως τον απολαμβάνωΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 13:01
Ο δάσκαλος τζον, σ' έχει γραμμένη στα τρία του, καλή μου.
Τίποτα δεν καταλαβαίνεις.![]()

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όχι. Δεν πάμε καμία. Έχω ξεκαθαρίσει τις απόψεις μου και για την καθαρίστρια. Ψάξε τις αναρτήσεις μου. Κατήντησε γελοιότητα πια, το ίδιο και το ίδιο τροπάρι.stavmanr έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:59Πάμε λοιπόν, άλλη μία.Πασιφάη έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:55Εχω εκφράσει τις απόψεις μου σ'αυτό το νήμα και με το παραπάνω. Κάποια στιγμή πρέπει να αντιληφθείς πως κάποιοι άνθρωποι όντας βάσει εμπειριών, ομιλούμε και λίγο συμβουλευτικά και επισημαίνουμε την προσοχή που πρέπει να επιδεικνύεται απο εμάς τις γυναίκες. Αυτό ΔΕΝ σημαίνει πως γουστάρουμε βιασμούς, ούτε τους επικροτούμε.Naida έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:46
Που να ξέρω μάνα μου,
Ποια συμβουλή είχες να δώσεις στην καθαρίστρια που βιάστηκε με τον κουβά και τη σφουγγαρίστρα στο χέρι;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Naida έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:56Α ρε δάσκαλε Τζον. 3 γραμμές έγραψες. Τρεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:55Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τη συγκεκριμένη στάση, αν γουστάρω το αρσενικό, καλή μου. Αντιθέτως.Naida έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:50
Γιατί το θέμα της ΓΑΛΗΣ είναι μην τυχόν και πάρει μπρος η μηχανή. Αμα πάρει μπρος η μηχανή στα 4 η γυναίκα να ξεχαρμανιασει το αρσενικό.
Ρε το Τζων αποδοχή που απολαμβάνει...
Νομίζω είναι αμοιβαίο, κι ο Τζον πρέπει να σε έχει σε υψηλή εκτίμηση.
Σπουδαία εφεύρεση το Ίντερνετ, μιλάω πολύ σοβαρά
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Όπως θα το εκλάβει και αυτή εάν την καταγγελω εγώ για συκοφαντική δυσφήμιση και ότι με εκβιάζει γοα να μου αποσπάσει χρήματα, κυριε Πρόεδρε του δικαστηρίου..stavmanr έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:50Μα ...τα πάντα είναι υποκειμενικά.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:48Τελικά το θέμα είναι υποκειμενικό έτσι όπως υποκειμενικά είναι και ή αρεσκεια και ή προσβολήstavmanr έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:45
Δεν τίθεται ζήτημα αρεσκείας αλλά προσβολής.
Μπορεί κάποιες γυναίκες να μην προσβάλλονται από τις προσβολές σου.
Το ίδιο μπορεί να συμβεί παντού, πχ. να λες όλους τους ανθρώπους "μαλάκα" και οι μισοί να το παίρνουν για πλάκα.
Δεν παύει όμως να αποτελεί ποινικά κολάσιμη πράξη, όταν κι αν κάποιος αποφασίσει να σε καταγγείλει.
Το τι θεωρεί προσβλητικό ένα άτομο είναι υποκειμενικό
Όπως και το πώς θα εκλάβεις την ποινή σου όταν κάποια αποφασίσει να σε καταγγείλει για παρενόχληση.
Είναι δυνατόν βιασμένη να μην φέρει ευθύνη;Πασιφάη έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 13:03Έχω ξεκαθαρίσει τις απόψεις μου και για την καθαρίστρια.stavmanr έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:59Πάμε λοιπόν, άλλη μία.Πασιφάη έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:55
Εχω εκφράσει τις απόψεις μου σ'αυτό το νήμα και με το παραπάνω. Κάποια στιγμή πρέπει να αντιληφθείς πως κάποιοι άνθρωποι όντας βάσει εμπειριών, ομιλούμε και λίγο συμβουλευτικά και επισημαίνουμε την προσοχή που πρέπει να επιδεικνύεται απο εμάς τις γυναίκες. Αυτό ΔΕΝ σημαίνει πως γουστάρουμε βιασμούς, ούτε τους επικροτούμε.
Αυτό πρώτη φορά το διαβάζω από εσάς στο νήμα, αν ισχύει.
Αλλιώς, τί έπρεπε να κάνει;
Δεν ξέρω αν με έχει αυτός σε εκτίμηση, αλλά εγώ χαίρομαι να τον διαβάζω.Prepon έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 13:06Naida έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:56Α ρε δάσκαλε Τζον. 3 γραμμές έγραψες. Τρεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:55
Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τη συγκεκριμένη στάση, αν γουστάρω το αρσενικό, καλή μου. Αντιθέτως.
Μπορώ να υποστηρίξω αυτό που γουστάρω.![]()
Ρε το Τζων αποδοχή που απολαμβάνει...
Νομίζω είναι αμοιβαίο, κι ο Τζον πρέπει να σε έχει σε υψηλή εκτίμηση.
Σπουδαία εφεύρεση το Ίντερνετ, μιλάω πολύ σοβαρά
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ο ΑΙΝΕΙΑΝ ονειρεύεται δικαστικούς αγώνες με γυναίκες να τον εκβιάζουν για λεφτά 
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 60 Απαντήσεις
- 1977 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
-