Το χαρτί θα πρέπει να γράφει και τον τρόπο εκτέλεσης της ερωτικής πράξης!!!ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:03Αν υπογράψεις τέτοιο χαρτί, σαφώς και αποτελεί συναίνεση.stavmanr έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 11:56Γιατί;ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 11:54
Αυτός που θα μου μαυρίσει το μάτι με γροθιά ΔΕΝ μπορεί να επικαλεσθεί συναίνεση.
Έστω ότι υπογράφεις χαρτί που λέει "μου αρέσει να μου μαυρίζουν το μάτι, βρίσκω ηδονή σε αυτό τον πόνο και θέλω ο Χ να μου το κάνει".
Δεν αποτελεί συναίνεση;
Απ' ό,τι ξέρω τουλάχιστον, το βίαιο συναινετικό σεξ μεταξύ εραστών δεν περιλαμβάνει μαυρισμένα μάτια.
Ξέρεις κάτι παραπάνω;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: 38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη
Νοιάζεται ο ΑΙΝΕΙΑΝ για την προατασία των γυναικών από βιασμούς 
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 11:56 Το δικαίωμα των ανδρών να μην κατηγορούνται ΆΔΙΚΑ για βιασμό ενώ είναι αθώοι και να μην καταδικάζονται χωρίς στοιχεία..με την μαρτυρία μόνο μιας γυναίκας..ποιος θα το υπερασπιστεί
Υποψην κάθε γυναίκα, φεμινίστρια ή μη έχει ..πατέρα αδελφό γιο που μπορεί να συκοφαντηθεί άδικα
Αυτό που περιγράφεις είναι απαγωγή και όχι βιασμός, καλό μου.stavmanr έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:01Αν το θέμα σου είναι η σωματική κακοποίηση τότε είναι ακόμη πιο απλό.
Σε κλειδώνει κάποιος σε ένα δωμάτιο για 1 χρόνο ή 20 χρόνια. Φροντίζει να τρέφεσαι κανονικά και να μην υπάρχουν εμφανείς επιπτώσεις στην υγεία σου.
Πώς αποδεικνύεις ότι έγινε χωρίς τη δική σου συναίνεση;
Όπως διαπιστώνεις, το πρόβλημα στη συναίνεση είναι ότι θεωρείται απούσα αν δεν υπάρχει κατατεθειμένη, εκφρασμένη με οποιονδήποτε τρόπο.
Όπως αν μπω στο σπίτι σου, απρόσκλητος, δεν χρειάζεται να μου πεις "φύγε", αλλά απλά αρκεί που μπήκα απρόσκλητος, έτσι και σε όλα τα ζητήματα συναίνεσης η απουσία της έκφρασης συναίνεσης ταυτίζεται με τη μη συναίνεση.
Μόνον και μόνον το κλείδωμα, αποδεικνύει το ότι σαφώς και δεν υπήρχε συναίνεση.
Συναίνεση θα υπήρχε αν δεν υπήρχε κλειδί στην πόρτα.
ΥΓ. Σταμάτα να γράφεις βλακείες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Βασικά παρέχει επιμορφωτικά σεμινάρια στις γυναίκες σχετικά με τις ευθύνες τους στο βιασμό.
Θα ανακοινώσει και πίνακα καταλογισμού ευθύνης στις βιασμένες, σε ποσοστιαία κλίμακα.
Αναμένουμε με επιστημονικό ενδιαφέρον.
Συνεχίζουμε, λοιπόν στα πλαίσια της συζήτησης περί "συναίνεσης" όπως την καταλαβαίνετε οι ενοχοποιητές των θυμάτων:ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:09Αυτό που περιγράφεις είναι απαγωγή και όχι βιασμός, καλό μου.stavmanr έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:01Αν το θέμα σου είναι η σωματική κακοποίηση τότε είναι ακόμη πιο απλό.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 11:59
Γιατί είναι σαφέστατη ένδειξη σωματικής κακοποίησης που αποδεικνύει τον καταναγκασμό στην πράξη.
Σε κλειδώνει κάποιος σε ένα δωμάτιο για 1 χρόνο ή 20 χρόνια. Φροντίζει να τρέφεσαι κανονικά και να μην υπάρχουν εμφανείς επιπτώσεις στην υγεία σου.
Πώς αποδεικνύεις ότι έγινε χωρίς τη δική σου συναίνεση;
Όπως διαπιστώνεις, το πρόβλημα στη συναίνεση είναι ότι θεωρείται απούσα αν δεν υπάρχει κατατεθειμένη, εκφρασμένη με οποιονδήποτε τρόπο.
Όπως αν μπω στο σπίτι σου, απρόσκλητος, δεν χρειάζεται να μου πεις "φύγε", αλλά απλά αρκεί που μπήκα απρόσκλητος, έτσι και σε όλα τα ζητήματα συναίνεσης η απουσία της έκφρασης συναίνεσης ταυτίζεται με τη μη συναίνεση.
Γιατί είναι απαγωγή;
Πώς αποδεικνύεις ότι δεν το ήθελες εσύ;
Λέει ο δράστης "κε πρόεδρε, μου ζήτησε επιτακτικά να κλείσω την πόρτα, να την κλειδώσω και αν μην την αφήσω να βγει έξω, ακόμη κι αν με παρακαλά από μέσα αργότερα να την αφήσω ελεύθερη!".
Μπορείς να εξηγήσεις, στη θέση του προέδρου, γιατί ετούτο δεν ισχύει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 04 Ιούλ 2021, 12:13, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Μα αφού..Naida έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:05Γιατί εγώ λέω δεν υπάρχει καν διλλημα μεταξύ μοτορι και καλλυντικά εννοείται επιλέγω καλλυντικά και το δίλημμα μεταφέρεται σε Ερμού ή ομόνοια και εσύ μου απαντάς αυτό. Δεν γινεται σου λέω![]()
Naida έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 14:13
Σου έχω απαντήσει αρκετές φορές αλλά είπαμε το iq μου είναι χαμηλό και δεν έχω άλλο τρόπο να σου απαντήσω και να καταλάβεις την απάντηση μου. Για αυτό σου λέω μαζί για μοτορια και κραγιόν.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Μα το δικό σου επιχείρημα χρησιμοποιώ.stavmanr έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:05Άρα μπορεί να υπάρχει συναίνεση.
Παραπάνω γιατί μου γράφεις ότι "Αυτός που θα μου μαυρίσει το μάτι με γροθιά ΔΕΝ μπορεί να επικαλεσθεί συναίνεση." ;
Και μάλιστα με το ΔΕΝ σε κεφαλαία...
Προχωράμε παρακάτω.
Έστω ότι συμβαίνει και κάποιος σου ρίχνει γροθιά.
Έστω ότι ο άνθρωπος αυτός λέει "μα με παρακαλούσε κε πρόεδρε, με λυγμούς. Απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει!".
Πώς μπορείς να αποδείξεις σε δικαστήριο ότι δεν ζήτησες εσύ να σου μαυρίσουν το μάτι; Ότι δεν παρακαλούσες εσύ να σου μαυρίσουν το μάτι;
Αν υπογράψεις χαρτί, υπάρχει συναίνεση.
Αν ΔΕΝ υπογράψεις, δεν υπάρχει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 04 Ιούλ 2021, 12:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ο ΑΙΝΕΙΑΝ αισθάνεται την ανάγκη να μιλήσει για τις γυναίκες.stavmanr έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:10Βασικά παρέχει επιμορφωτικά σεμινάρια στις γυναίκες σχετικά με τις ευθύνες τους στο βιασμό.
Θα ανακοινώσει και πίνακα καταλογισμού ευθύνης στις βιασμένες, σε ποσοστιαία κλίμακα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έγραψα εγώ τέτοιο πράγμα;ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:12Μα το δικό σου επιχείρημα χρησιμοποιώ.stavmanr έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:05Άρα μπορεί να υπάρχει συναίνεση.
Παραπάνω γιατί μου γράφεις ότι "Αυτός που θα μου μαυρίσει το μάτι με γροθιά ΔΕΝ μπορεί να επικαλεσθεί συναίνεση." ;
Προχωράμε παρακάτω.
Έστω ότι ο άνθρωπος αυτός λέει "μα με παρακαλούσε κε πρόεδρε, με λυγμούς. Απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει!".
Πώς μπορείς να αποδείξεις σε δικαστήριο ότι δεν ζήτησες εσύ να σου μαυρίσουν το μάτι; Ότι δεν παρακαλούσες εσύ να σου μαυρίσουν το μάτι;
Αν ΔΕΝ υπογράψεις, δεν υπάρχει.![]()
Σου ζήτησα να αποδείξεις ότι δεν ζήτησες εσύ να σου μαυρίσουν το μάτι. Να αποδείξεις δηλαδή ότι δεν συναίνεσες.
Καλά κρασιά !!!stavmanr έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:10Βασικά παρέχει επιμορφωτικά σεμινάρια στις γυναίκες σχετικά με τις ευθύνες τους στο βιασμό.
Κόβω και μεβεσενα την επικοινωνία γιατί είσαι κι εσύ ΒΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ όπως ή ΝΑΙΔΑ!!!
Ακου να .. ζητάμε έγγραφη συναίνεση για να πάμε να κάνουμε έρωτα με μία γυναίκα...
Αλλιώς θα κινδυνεύουμε να κατηγορηθουμε για βιαστές ..
Ναι, βρε ΠΑΠΑΡΑ, έγραψες εσύ τέτοιο πράγμα.stavmanr έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:14Έγραψα εγώ τέτοιο πράγμα;ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:12Μα το δικό σου επιχείρημα χρησιμοποιώ.stavmanr έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:05
Άρα μπορεί να υπάρχει συναίνεση.
Προχωράμε παρακάτω.
Σου ζήτησα να αποδείξεις ότι δεν ζήτησες εσύ να σου μαυρίσουν το μάτι. Να αποδείξεις δηλαδή ότι δεν συναίνεσες.
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:03stavmanr έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 11:56Γιατί;ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 11:54
Αυτός που θα μου μαυρίσει το μάτι με γροθιά ΔΕΝ μπορεί να επικαλεσθεί συναίνεση.
Έστω ότι υπογράφεις χαρτί που λέει "μου αρέσει να μου μαυρίζουν το μάτι, βρίσκω ηδονή σε αυτό τον πόνο και θέλω ο Χ να μου το κάνει".
Δεν αποτελεί συναίνεση;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:12Μα το δικό σου επιχείρημα χρησιμοποιώ.stavmanr έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:05Άρα μπορεί να υπάρχει συναίνεση.
Προχωράμε παρακάτω.
Θα το επιχείρησω.
Μου θέτεις ένα δίλημμα 1800 για μηχανή ή 1800 για χοντος. Σου απαντάω ότι δεν τίθεται καν δίλημμα για μένα, όντας άσχετη και αδιάφορη με τα μοτορια, λέω δαγκωτό 1800 χοντος.
Κατάλαβες τώρα τι λέω;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τελικά να ποινικοποίησει το κράτος και το φλερτ καμάκι γιατί είναι σεξουαλική παρενόχληση
Γνωριμίες θα γίνονται μόνο μέσω προξενιό που θα το επιβλέπουν οι φεμινίστριες μέσω ΜΚΟ !!!

Γνωριμίες θα γίνονται μόνο μέσω προξενιό που θα το επιβλέπουν οι φεμινίστριες μέσω ΜΚΟ !!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 60 Απαντήσεις
- 1977 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
-
- 1 Απαντήσεις