!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μεγάλες αποδράσεις στην Ελλάδα και ο Παψ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μεγάλες αποδράσεις στην Ελλάδα και ο Παψ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Έχουν γίνει μερικές μεγάλες αποδράσεις από την Ελλάδα:

Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Κατάφερε να πάρει το αεροπλάνο από τα Ιωάννινα για τη Ρώμη.

Μανδηλαράς: Τα κατάφερε να ξεφύγει από τον κλοιό της χούντας αλλά ήταν άτυχος.

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Με το ταχύπλοο στην Τουρκία. Κρατήθηκε σαν όμηρος ο μόλις πέντε μηνών Κυριάκος Μητσοτάκης. Μετά όμως είπαν στον Πατακό "δε ντρέπεσε βρε, το μωρό ;" και τον άφησαν.

Παρασκευάς Μπόλαρης: Ο ήρωας του πραξικοπήματος πυτζάμα. Έζησε στην Αμερική 30 χρόνια, επέστρεψε στην Ελλάδα, έβγαινε και στην τηλεόραση. Πέθανε πρόσφατα.

Κωνσταντίνος Ασλανίδης: Ο μεγάλος στρατηγός έφυγε για Αργεντινή μετά την μεταπολίτευση με ενδιάμεσο σταθμό την Ιταλία.

Δημήτρης Κουφοντίνας: Αυτός ; Γιατί την πάτησε έτσι με το αντίσκηνο ;

Ο Παψ γιατί την πάτησε κι αυτός παρόμοια με τον Κουφοντίνα ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 03 Ιούλ 2021, 17:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Re: Μεγάλες αποδράσεις στην Ελλάδα και ο Παψ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

wooded glade έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 17:05 Έχουν γίνει μερικές μεγάλες αποδράσεις από την Ελλάδα:

Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Κατάφερε να πάρει το αεροπλάνο από τα Ιωάννινα για τη Ρώμη.
Από Καβάλα δεν πέταξε?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Μπαντάς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπαντάς »

Wooded εκτός από το ότι το θέμα κάπως καμμένο μυρίζει, έχεις θέμα με τις προθέσεις τίτλου - κειμένου μέσα.

Εμένα μου ήρθε εικόνα απόδρασης στην Ελλάδα με τον Τσίπρα στη φωτό - πόδι χωρίς σαγιονάρα - σκάφος Αγγελοπούλου

.
Εικόνα
μακρυά απο κουκυά
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Στις μεγάλες αποδράσεις άλλοτε οι αποδράσαντες γινόντουσαν δεκτοί από άλλα κράτη, άλλοτε όχι.
Μητσοτάκης - Μελίνα πήραν άσυλο από τον Ζισκάρ.
Χριστοφοράκης έκρινε η Γερμανική Δικαιοσύνη αθώος.
Ηλία - Μπουρμπούλια δεν ήταν τόσο τυχερές.
Ο Λαγός επίσης εξεδόθη.
Άλλα διάφορα σε άλλες περιπτώσεις.

Με Κουφοντίνα - Παψ είναι γεγονός ότι δεν ξέρω ποιός θα τους έδινε άσυλο.
Ίντι Αμίν δεν υπάρχει, ο Κιμ δύσκολος πελάτης.
Λαίμαι όχι να πάνε να κρυφτούν σε κάποιο σπίτι στην Ουγκάντα. Αυτό θα μπορούσε να γίνει ίσως. Αλλά λαίμαι στα φανερά, με άσυλο.

Αυτός λοιπόν που είναι μυστήριο όλων των εποχών ήταν ο Παρασκευάς Μπόλαρης, ο ήρωας του πραξικοπήματος πυτζάμα του 1975.
Μετά από 30 χρόνια που επέστρεψε μπορεί να τον αθώωσαν και να μην είχε πρόβλημα αλλά τότε τι έγινε ;
Λένε πήγε στην Αμερική που είχε συγγενείς. Τι θα πει αυτό ; Κι εγώ έχω συγγενείς στην Αμερική.
Πως έγινε η φάση ;
Κρύφτηκε σε κάποια φάρμα και έκανε ότι τάϊζε τα άλογα ;
Ή του έδωσε άσυλο η Αμερική, αλά ΕΣΣΔ στον Ζαχαριάδη το 1949 ;
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

wooded glade έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 01:11 Αυτός λοιπόν που είναι μυστήριο όλων των εποχών ήταν ο Παρασκευάς Μπόλαρης, ο ήρωας του πραξικοπήματος πυτζάμα του 1975.
Μετά από 30 χρόνια που επέστρεψε μπορεί να τον αθώωσαν και να μην είχε πρόβλημα αλλά τότε τι έγινε ;
Λένε πήγε στην Αμερική που είχε συγγενείς. Τι θα πει αυτό ; Κι εγώ έχω συγγενείς στην Αμερική.
Πως έγινε η φάση ;
Δεν ήταν στην Αμερική, αλλά στη Βρετανία. Λέγεται ότι είχε την κάλυψη ενός εφοπλιστή εκεί.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Golden Age έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 01:17
wooded glade έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 01:11 Αυτός λοιπόν που είναι μυστήριο όλων των εποχών ήταν ο Παρασκευάς Μπόλαρης, ο ήρωας του πραξικοπήματος πυτζάμα του 1975.
Πως έγινε η φάση ;
Δεν ήταν στην Αμερική, αλλά στη Βρετανία. Λέγεται ότι είχε την κάλυψη ενός εφοπλιστή εκεί.
Κρυβόταν όμως ή του έδωσε άσυλο η Αγγλία ; Η δεν εξεδόθη ποτέ ένταλμα εις βάρος του ;
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

wooded glade έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 01:34
Golden Age έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 01:17
Πως έγινε η φάση ;
Κρυβόταν όμως ή του έδωσε άσυλο η Αγγλία ; Η δεν εξεδόθη ποτέ ένταλμα εις βάρος του ;
Έχω την εντύπωση ότι ήταν με ψεύτικα στοιχεία.

Σε αυτά ήταν άσσος. Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, είχε προσληφθεί κι εργαστεί στο Ελληνικό με ψεύτικο ονοματεπώνυμο!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”