ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 07:58 Για το φαινόμενο των βιασμών φταίνε μία σειρά από αίτια και εκείνο που πρέπει να γίνει είναι να αλλάξουν οι συνθήκες που επιτρέπουν στο να πέφτουν γυναίκες θύματα βιασμου
Και ...δεν φταίει ή πατριαρχία ή κάτι τέτοιες γενικολογες και αόριστες θεωρίες , ή κοινωνία περισσότερο φταίει που αδιαφορεί για το έγκλημα είτε του βιασμού είτε για άλλο έγκλημα γιατί ο κάθε ΑΙΝΕΙΑΝ θα κοιτάξει να μην μπλέξει σε ξένες υποθέσεις που δεν τον αφορούν
Ή κοινωνία δεν κατηγορεί τα θύματα βιασμού ΑΔΙΑΦΟΡΕΊ για τα θύματα βιασμού
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: 38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη
Η πολιτεία φέρει πολιτική ευθύνη έναντι των πολιτών της. Για τα πάντα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 07:38 Μετά άλλο ερώτημα
Ή ..ελληνική πολιτεία είναι υπεύθυνη για τα θύματα βιασμού;
Αρα βλέπουμε ότι υπάρχουν πολλά είδη ευθύνης , τα οποία δεν είναι ποινικά κολάσιμα από νομικής πλευράς
Επίσης αλλο πράγμα ή λέξη είναι υπεύθυνος και άλλο ή λέξη είμαι ένοχος και φταιω
Αυτό που δεν βλέπετε είναι ότι ευθύνη φέρει κανείς προς τρίτο ή προς διοικητική αρχή.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 10:50Αρα βλέπουμε ότι υπάρχουν πολλά είδη ευθύνης , τα οποία δεν είναι ποινικά κολάσιμα από νομικής πλευράς
Αν πχ. έλεγες ότι η ελληνική πολιτεία είναι υπεύθυνη απέναντι στην ελληνική πολιτεία για τα θύματα του βιασμού, θα απορούσα για το γεγονός ότι σου δίνεται η δυνατότητα να ψηφίζεις.
Σε θέματα εγκλημάτων είναι το ίδιο πράγμα.Επίσης αλλο πράγμα ή λέξη είναι υπεύθυνος και άλλο ή λέξη είμαι ένοχος και φταιω
Αν το θέμα είναι η λέξη, πρότεινε κάποια καλύτερη. Δεν μιλώ για ευθύνη η οποία θα επισύρει κυρώσεις στη γυναίκα ούτε θα συμψηφιστεί με την ευθύνη του δράστη. Νομίζω έχω δώσει αρκετά παραδείγματα και είναι ξεκάθαρο τι εννοώ.stavmanr έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 02:34Δεν υπάρχει "ευθύνη προστασίας του εαυτού σου".ST48410 έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 15:05Το πράγμα είναι πολύ απλό τελικά. Κανονικά ο άλλος πρέπει να σταματήσει αν για οποιοδήποτε λόγο δεν θέλεις. Ακόμα κι αν κάποια είναι παλιοχαρακτήρας και το κάνει απλώς για να σπάσει πλάκα.
Αν δεν σταματήσει η ευθύνη του βιασμού θα τον βαρύνει παρόλο που μπορεί να έχει ελαφρυντικά αν δεν έχεις δώσει ξεκάθαρα το μήνυμα του τι θέλεις. Αν ας πούμε δεν του πεις να σταματήσει ή δεν προσπαθήσεις να φύγεις αλλά περιμένεις να το καταλάβει από μόνος του.
Η δική σου ευθύνη, που σου έχουν πει διάφοροι χρήστες σε πολλά νήματα, δεν αναφέρεται στο βιασμό. Αναφέρεται στην προστασία του εαυτού σου.
Τουλάχιστον στην ελληνική γλώσσα. Και τουλάχιστον ανάμεσα σε όντα που δεν είναι διχασμένες προσωπικότητες.
'Εχετε δημιουργήσει δική σας αργκό κι επιμένετε να την επιβάλλετε στο δημόσιο διάλογο ως κάτι το λογικό.
Και αυτό που γράφεις, γενικολογία είναι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 10:38ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 07:58 Για το φαινόμενο των βιασμών φταίνε μία σειρά από αίτια και εκείνο που πρέπει να γίνει είναι να αλλάξουν οι συνθήκες που επιτρέπουν στο να πέφτουν γυναίκες θύματα βιασμου
Και ...δεν φταίει ή πατριαρχία ή κάτι τέτοιες γενικολογες και αόριστες θεωρίες , ή κοινωνία περισσότερο φταίει που αδιαφορεί για το έγκλημα είτε του βιασμού είτε για άλλο έγκλημα γιατί ο κάθε ΑΙΝΕΙΑΝ θα κοιτάξει να μην μπλέξει σε ξένες υποθέσεις που δεν τον αφορούν
Ή κοινωνία δεν κατηγορεί τα θύματα βιασμού ΑΔΙΑΦΟΡΕΊ για τα θύματα βιασμού
Το πρόβλημα είναι σύνθετο και όλοι ξέρουμε τους λόγους που το προκαλούν, όπως ξέρουμε και τους λόγους που καθιστούν δύσκολη την αντιμετώπιση του.
Οπότε, το ζητούμενο είναι οι πρακτικές λύσεις που μπορούν να το μειώσουν και όχι τα κατηγορητήρια, τα μοιρολόγια και τα ευχολόγια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι, άλλο η υπευθυνότητα και άλλο η ενοχή. Είναι διαφορετικές έννοιες.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 10:50Αρα βλέπουμε ότι υπάρχουν πολλά είδη ευθύνης , τα οποία δεν είναι ποινικά κολάσιμα από νομικής πλευράς
Επίσης αλλο πράγμα ή λέξη είναι υπεύθυνος και άλλο ή λέξη είμαι ένοχος και φταιω
Για την έννοια της πρόληψης, τι άποψη έχεις;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν υπάρχει οποιαδήποτε λέξη που να περιγράφει "ευθύνη" του θύματος σε μία εγκληματική ενέργεια εναντίον του.ST48410 έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 12:45Αν το θέμα είναι η λέξη, πρότεινε κάποια καλύτερη.stavmanr έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 02:34Δεν υπάρχει "ευθύνη προστασίας του εαυτού σου".ST48410 έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 15:05
Το πράγμα είναι πολύ απλό τελικά. Κανονικά ο άλλος πρέπει να σταματήσει αν για οποιοδήποτε λόγο δεν θέλεις. Ακόμα κι αν κάποια είναι παλιοχαρακτήρας και το κάνει απλώς για να σπάσει πλάκα.
Αν δεν σταματήσει η ευθύνη του βιασμού θα τον βαρύνει παρόλο που μπορεί να έχει ελαφρυντικά αν δεν έχεις δώσει ξεκάθαρα το μήνυμα του τι θέλεις. Αν ας πούμε δεν του πεις να σταματήσει ή δεν προσπαθήσεις να φύγεις αλλά περιμένεις να το καταλάβει από μόνος του.
Η δική σου ευθύνη, που σου έχουν πει διάφοροι χρήστες σε πολλά νήματα, δεν αναφέρεται στο βιασμό. Αναφέρεται στην προστασία του εαυτού σου.
Τουλάχιστον στην ελληνική γλώσσα. Και τουλάχιστον ανάμεσα σε όντα που δεν είναι διχασμένες προσωπικότητες.
'Εχετε δημιουργήσει δική σας αργκό κι επιμένετε να την επιβάλλετε στο δημόσιο διάλογο ως κάτι το λογικό.
Δεν υπάρχει τέτοια έννοια. Οι εγκληματικές ενέργειες φέρουν την υπογραφή του δράστη.
Δεν μιλάς γενικά για ευθύνη.Δεν μιλώ για ευθύνη η οποία θα επισύρει κυρώσεις στη γυναίκα ούτε θα συμψηφιστεί με την ευθύνη του δράστη. Νομίζω έχω δώσει αρκετά παραδείγματα και είναι ξεκάθαρο τι εννοώ.
Γράφεις για μία ανώμαλη λαϊκιστική αντίληψη κατά την οποία αν πχ. φας ξύλο, το τρως επειδή ντε και καλά έφταιξες.
Παραπάνω, κάποιος έδωσε το παράδειγμα του ανθρώπου που με μπλούζα αντίπαλης ομάδας μπαίνει σε ένα γήπεδο και τρώει ξύλο, και κατά τη γνώμη του γράφοντος το πρόβλημα βρίσκεται σε αυτόν κι όχι στους ανόητους χούλιγκανς που απλά ξυλοφορτώνουν κάποιον για μία φανέλα.
Δηλαδή, μεταφέρεται η ανωμαλία της εκάστοτε μάζας ή του εκάστοτε δράστη στο θύμα ως δήθεν δική του ευθύνη για το συμβάν, επειδή δεν προέβλεψε ότι ο απέναντί του θα είναι ανώμαλος ή δεν εκτίμησε ότι θα είναι ΤΟΣΟ ανώμαλος, και ειδικά εν έτι 2021.
Πρόκειται για μία καθαρή ανωμαλία της λογικής.
Ναι ρε φίλε. Ανώμαλοι είναι οι χούλιγκανς. Εσύ που το ξέρεις αν έχεις ένα παιδί τι θα το συμβουλέψεις; Δεν θα του έλεγες να αποφύγει να πάει σε θύρα αντίπαλης ομάδας για να το γλιτώσει το ξύλο; Θα του έλεγες ότι αυτό που κάνουν οι χούλιγκανς δεν είναι σωστό και σε περίπτωση που τον δείρουν θα πρέπει να επιληφθεί ο νόμος και θα το άφηνες να πάει μέσα στην αφέλειά του και να ξυλοκοπηθεί;stavmanr έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 13:05 Δεν μιλάς γενικά για ευθύνη.
Γράφεις για μία ανώμαλη λαϊκιστική αντίληψη κατά την οποία αν πχ. φας ξύλο, το τρως επειδή ντε και καλά έφταιξες.
Παραπάνω, κάποιος έδωσε το παράδειγμα του ανθρώπου που με μπλούζα αντίπαλης ομάδας μπαίνει σε ένα γήπεδο και τρώει ξύλο, και κατά τη γνώμη του γράφοντος το πρόβλημα βρίσκεται σε αυτόν κι όχι στους ανόητους χούλιγκανς που απλά ξυλοφορτώνουν κάποιον για μία φανέλα.
Δηλαδή, μεταφέρεται η ανωμαλία της εκάστοτε μάζας ή του εκάστοτε δράστη στο θύμα ως δήθεν δική του ευθύνη για το συμβάν, επειδή δεν προέβλεψε ότι ο απέναντί του θα είναι ανώμαλος ή δεν εκτίμησε ότι θα είναι ΤΟΣΟ ανώμαλος.
Μη μου κάνεις τρίπλα και μου πεις ότι δεν θα έστελνες το παιδί σου στο γήπεδο καθόλου. Απάντηση σε αυτό που σε ρωτάω θέλω.
Ok, το κρατάμε αυτό.stavmanr έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 13:05Δεν μιλάς γενικά για ευθύνη.ST48410 έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 13:12
Δεν μιλώ για ευθύνη η οποία θα επισύρει κυρώσεις στη γυναίκα ούτε θα συμψηφιστεί με την ευθύνη του δράστη. Νομίζω έχω δώσει αρκετά παραδείγματα και είναι ξεκάθαρο τι εννοώ.
Δηλαδή, μεταφέρεται η ανωμαλία της εκάστοτε μάζας ή του εκάστοτε δράστη στο θύμα ως δήθεν δική του ευθύνη για το συμβάν, επειδή δεν προέβλεψε ότι ο απέναντί του θα είναι ανώμαλος ή δεν εκτίμησε ότι θα είναι ΤΟΣΟ ανώμαλος, και ειδικά εν έτι 2021.
Είναι ΠΟΛΥ σημαντική παρατήρηση, αναφορικά με τους συμβολισμούς, τα χουλιγκάνια παντός καιρού και τόπου κλπ
Ελπίζω να μείνει σταθερή ως άποψη και στις εφαρμογές της εκτός γηπέδων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ που τα ξέρω όλα αυτά θεωρώ ότι την ευθύνη την έχουν οι χούλιγκανς που πρέπει να εξαφανιστούν από τα γήπεδα μπας και δούμε άσπρη μέρα.ST48410 έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 13:12Ναι ρε φίλε. Ανώμαλοι είναι οι χούλιγκανς. Εσύ που το ξέρεις αν έχεις ένα παιδί τι θα το συμβουλέψεις; Δεν θα του έλεγες να αποφύγει να πάει σε θύρα αντίπαλης ομάδας για να το γλιτώσει το ξύλο; Θα του έλεγες ότι αυτό που κάνουν οι χούλιγκανς δεν είναι σωστό και σε περίπτωση που τον δείρουν θα πρέπει να επιληφθεί ο νόμος και θα το άφηνες να πάει μέσα στην αφέλειά του και να ξυλοκοπηθεί;stavmanr έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 13:05 Δεν μιλάς γενικά για ευθύνη.
Δηλαδή, μεταφέρεται η ανωμαλία της εκάστοτε μάζας ή του εκάστοτε δράστη στο θύμα ως δήθεν δική του ευθύνη για το συμβάν, επειδή δεν προέβλεψε ότι ο απέναντί του θα είναι ανώμαλος ή δεν εκτίμησε ότι θα είναι ΤΟΣΟ ανώμαλος.
Ευθύνη δεν έχει το παιδί μου, το παιδί σου, εγώ ή εσύ, για οποιαδήποτε κατάσταση.
Και φυσικά, ο χούλιγκαν δεν περιμένει να σε βρει στο γήπεδο. Καταμεσίς του δρόμου μαχαιρώθηκε ο άλλος για μία φανέλα.
Αν δική σου άποψη είναι "μη φοράς κόκκινες ή πράσινες φανέλες παιδί μου γιατί υπάρχουν ανώμαλοι οι οποίοι θα σε ξυλοκοπήσουν" έχεις σοβαρό πρόβλημα.
Ο Παπαχρόνης βίαζε και σκότωνε επειδή οι άλλες φορούσαν τακούνια... Ο τάδε επειδή φορούσαν άρωμα. Ο δείνα επειδή φοράνε φούστες ή παντελόνια. Ο παράλλος επειδή φοράνε καλσόν και ο παραδίπλα επειδή φτιάχνουν τα μαλλιά τους.
Άρα έχεις ευθύνη ό,τι και να φορέσεις, σύμφωνα με την άποψή σου, επειδή πάντα υπάρχει κάποιος που του τη δίνει ό,τι και να φορέσεις.
Πχ. ο άλλος τις προάλλες βίασε μία γυναίκα επειδή κρατούσε κουβά και σφουγγαρίστρα. Άρα όποια κρατά κουβά και σφουγγαρίστρα από εδώ και πέρα είναι υπεύθυνη για το βιασμό της...
Έλεος.
Στο γήπεδο δεν πηγαίνω καν ο ίδιος. Όχι επειδή θα έχω ...ευθύνη αν μου έρθει καμία φωτοβολίδα στο κεφάλι, αλλά επειδή δεν θεωρώ ότι αυτό το πράγμα μπορεί να μου προκαλέσει γενικότερα ενδιαφέρον ή και όρεξη.Μη μου κάνεις τρίπλα και μου πεις ότι δεν θα έστελνες το παιδί σου στο γήπεδο καθόλου. Απάντηση σε αυτό που σε ρωτάω θέλω.
Φτάσαμε σε σημείο να ενοχοποιείτε τον άνθρωπο που τρώει τη φωτοβολίδα στο κεφάλι επειδή ήθελε να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα...
Από εκεί ξεκινά κι ο ίδιος ο χουλιγκανισμός. Είναι η παγίωση της νοοτροπίας ότι "εδώ είναι Πασαλιμάνι και κάνουμε εμείς κουμάντο".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 03 Ιούλ 2021, 13:24, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Συμφωνω με τις απόψεις σουΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 13:03Ναι, άλλο η υπευθυνότητα και άλλο η ενοχή. Είναι διαφορετικές έννοιες.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 10:50Αρα βλέπουμε ότι υπάρχουν πολλά είδη ευθύνης , τα οποία δεν είναι ποινικά κολάσιμα από νομικής πλευράςstavmanr έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 10:46
Η πολιτεία φέρει πολιτική ευθύνη έναντι των πολιτών της. Για τα πάντα.
Για την έννοια της πρόληψης, τι άποψη έχεις;
Από εκεί και πέρα το να πεις σε μία γυναίκα τυπου ΝΑΙΔΑ να προσέχει, το εκλαμβάνει ως στέρηση της γυναικείας ελευθερίας της
Του στυλ έχω δικαίωμα να γυριζω μόνη μου και προκλητικά ντυμένη στα κακόφημα μέρη και δεν φταιω εγώ εάν με βιάσουν ..
Ή ΝΑΙΔΑ θέλει να κάνει την ιδεολογική της προπαγάνδα για την πατριαρχία και για τους άνδρες που είναι βιαστες δεν την απασχολεί το πρόβλημα του βιασμου και ή αντιμετώπιση του
Νοιάζεται για την πολιτική ιδεολογική εκμετάλευση του ζητήματος και όχι για την επίλυση του
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 07:35
Αν αφήσω την ΔΏΔΕΚΑΧΡΟΝΗ κόρη μου σαν γονιός να πάει μόνη της νύχτα στην Ομόνοια και να γυρίζει σαν ξέκωλο στα κακόφημα μέρη, θα έχω ευθύνη σαν γονιός εάν τυχόν την βιάσουν ;
Εάν δεν ασκησω πατρικό έλεγχο στις παρέες της πχ το τι άτομα της στέλνουν μηνύματα ή σε τι αυτοκίνητα και με ποιους συναναστρέφεται..εχω ευθύνη σαν γονιός εάν βιαστεί;
Θα φταίει αραγες μόνο ο βιαστής ή και εγώ σαν γονιός που δεν έκανα ότι έπρεπε (τι έπρεπε να κάνω και δεν έκανα ή τι έκανα ενώ δεν έπρεπε να κάνω ) για να μην πάθει ή κόρη μου κάτι τέτοιο;
Ποια είναι ή ευθύνη ενός γονέα για το εάν ένα κορίτσι δώδεκα ετών βιαστεί ενώ ο ίδιος δεν το απέτρεψε να κάνει τρόπο ζωής με τον οποίο θα κινδυνέψει να πέσει θύμα βιασμού;
Δεν πήρα απάντηση και το ξέρεις. Ούτε εγώ πάω γήπεδο. Δεν συζητάμε αυτό. Βλέπεις το παιδί σου να ετοιμάζεται να πάει. Θα το συμβουλέψεις σχετικά για να αποφύγει τον συγκεκριμένο κίνδυνο του να γίνει κόκκινο πανί για τους χούλιγκανς; Ναι ή όχι, παρακαλώ.stavmanr έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 13:20Spoiler
Εγώ που τα ξέρω όλα αυτά θεωρώ ότι την ευθύνη την έχουν οι χούλιγκανς που πρέπει να εξαφανιστούν από τα γήπεδα μπας και δούμε άσπρη μέρα.ST48410 έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 13:12Ναι ρε φίλε. Ανώμαλοι είναι οι χούλιγκανς. Εσύ που το ξέρεις αν έχεις ένα παιδί τι θα το συμβουλέψεις; Δεν θα του έλεγες να αποφύγει να πάει σε θύρα αντίπαλης ομάδας για να το γλιτώσει το ξύλο; Θα του έλεγες ότι αυτό που κάνουν οι χούλιγκανς δεν είναι σωστό και σε περίπτωση που τον δείρουν θα πρέπει να επιληφθεί ο νόμος και θα το άφηνες να πάει μέσα στην αφέλειά του και να ξυλοκοπηθεί;stavmanr έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 13:05 Δεν μιλάς γενικά για ευθύνη.
Ευθύνη δεν έχει το παιδί μου, το παιδί σου, εγώ ή εσύ, για οποιαδήποτε κατάσταση.
Και φυσικά, ο χούλιγκαν δεν περιμένει να σε βρει στο γήπεδο. Καταμεσίς του δρόμου μαχαιρώθηκε ο άλλος για μία φανέλα.
Αν δική σου άποψη είναι "μη φοράς κόκκινες ή πράσινες φανέλες παιδί μου γιατί υπάρχουν ανώμαλοι οι οποίοι θα σε ξυλοκοπήσουν" έχεις σοβαρό πρόβλημα.
Ο Παπαχρόνης βίαζε και σκότωνε επειδή οι άλλες φορούσαν τακούνια... Ο τάδε επειδή φορούσαν άρωμα. Ο δείνα επειδή φοράνε φούστες ή παντελόνια. Ο παράλλος επειδή φοράνε καλσόν και ο παραδίπλα επειδή φτιάχνουν τα μαλλιά τους.
Άρα έχεις ευθύνη ό,τι και να φορέσεις, σύμφωνα με την άποψή σου, επειδή πάντα υπάρχει κάποιος που του τη δίνει ό,τι και να φορέσεις.
Στο γήπεδο δεν πηγαίνω καν ο ίδιος. Όχι επειδή θα έχω ...ευθύνη αν μου έρθει καμία φωτοβολίδα στο κεφάλι, αλλά επειδή δεν θεωρώ ότι αυτό το πράγμα μπορεί να μου προκαλέσει γενικότερα ενδιαφέρον ή και όρεξη.Μη μου κάνεις τρίπλα και μου πεις ότι δεν θα έστελνες το παιδί σου στο γήπεδο καθόλου. Απάντηση σε αυτό που σε ρωτάω θέλω.
Φτάσαμε σε σημείο να ενοχοποιείτε τον άνθρωπο που τρώει τη φωτοβολίδα στο κεφάλι επειδή ήθελε να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα...
Από εκεί ξεκινά κι ο ίδιος ο χουλιγκανισμός. Είναι η παγίωση της νοοτροπίας ότι "εδώ είναι Πασαλιμάνι και κάνουμε εμείς κουμάντο".
Και ποιος σου είπε ότι δεν προσέχει;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 13:22Συμφωνω με τις απόψεις σουΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 13:03Ναι, άλλο η υπευθυνότητα και άλλο η ενοχή. Είναι διαφορετικές έννοιες.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 10:50
Αρα βλέπουμε ότι υπάρχουν πολλά είδη ευθύνης , τα οποία δεν είναι ποινικά κολάσιμα από νομικής πλευράς
Για την έννοια της πρόληψης, τι άποψη έχεις;![]()
Από εκεί και πέρα το να πεις σε μία γυναίκα τυπου ΝΑΙΔΑ να προσέχει, το εκλαμβάνει ως στέρηση της γυναικείας ελευθερίας της
Και ποιος σου είπε ότι μπορείς να προσέχεις τα πάντα σε αυτή τη ζωή;
Εσύ προσέχεις πάντοτε το ποτό σου όταν βγαίνεις έξω; Είσαι με τα μάτια στο ποτήρι 100%; Αν σου ρίξει ένας ανώμαλος χαπάκι και σε βιάσει θα φταις επειδή για 2 δευτερόλεπτα δεν κοιτούσες το ποτήρι σου;
Τι ολοκληρωτική ανωμαλία είναι πάλι ετούτη;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 60 Απαντήσεις
- 1977 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
-