Κλαβιέ βλέπω στο κάτω μέρος και υποδοχή για pedal. Μουσικό όργανο;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσο παλιός είσαι;
Re: Πόσο παλιός είσαι;
Ναι.ST48410 έγραψε: 14 Αύγ 2018, 19:42
Κλαβιέ βλέπω στο κάτω μέρος και υποδοχή για pedal. Μουσικό όργανο;
Αγγλικό.
To χρησιμοποίησαν κάποτε ο David Bowie, οι Kraftwerk και οι Pulp.
Εγώ έχω το (hightech
Πάνος Σκουρλέτης
Δεν βγάζω την μάρκα από την φωτογραφία. Αν δεν σου κάνει κόπο δώσε κάποιο στοιχεία παραπάνω για το συγκεκριμένο
Εμ... γι αυτό την έκρυψα!ST48410 έγραψε: 14 Αύγ 2018, 20:53 Δεν βγάζω την μάρκα από την φωτογραφία. Αν δεν σου κάνει κόπο δώσε κάποιο στοιχεία παραπάνω για το συγκεκριμένο
Stylophone.
Πάνος Σκουρλέτης
Κι εγώ το 85 βρέθηκα με έναν full height δίσκο 10Μb, που έπιανε το μισό χώρο στο πισιΜηχανικός έγραψε: 14 Αύγ 2018, 19:21 Μου έλεγε ένας φίλος μηχανικός που στις αρχές του 80 είχε αγοράσει ένα PC για να κάνει στατικές μελέτες.
Είχε αγοράσει από τους πρώτους τότε σκληρούς δίσκους που κυκλοφορούσαν, ήταν εξωτερικός, ογκώδης κατασκευή, με χωρητικότητα 5MB.
Επειδή ο δίσκος άμα τρανταζόταν την ώρα που λειτουργούσε θα καταστρεφόταν, δεν το είχε πάνω στο γραφείο, είχε φτιάξει ένα γερό ράφι στον τοίχο.
Μαζευόταν όλη η γειτονιά για να θαμάξει!
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Το 1979 η Σύγκλητος του ΕΜΠ έκανε δεκτό αίτημα όσων φοιτητών δούλευαν με τον Η/Υ (mainframe Univac) και ενέκρινε την δαπάνη γιά διπλασιασμό τής RAM του από 128 στα 256Κ
Το 1982 στην Αμερική είχα το πρώτο PC μου με CPM. Οχι ΙΒΜ αλλά Ithaca Electronics. Δεν είχε σκληρό δίσκο αλλά ένα floppy disk drive (360Κ) όπου έβαζες τον πρώτο δίσκο, έκανε boot και φόρτωνε το λειτουργικό σύστημα, μετά έβαζες δεύτερο όπου υπήρχαν τα προγράμματά σου, τα φόρτωνες κι'αυτά στην RAM και τέλος έβαζες έναν τρίτο που είχε τα δεδομένα. Η RAM ήταν μεγαλύτερη από τον δίσκο!
Το 1983 εκτύπωσα την thesis μου σε laser printer(!) συνδεδεμένο με το mainframe. Ο εκτυπωτής ήταν ένα ολόκληρο δωμάτιο με χειριστές. Υπήρχε ένας τοίχος ολόκληρος με παραθυράκια όπως έβαζαν τα εκτυπωμένα και τα έπαιρνες ανοίγοντας το παραθυράκι από την άλλη μεριά με κλειδί.
Το 1982 στην Αμερική είχα το πρώτο PC μου με CPM. Οχι ΙΒΜ αλλά Ithaca Electronics. Δεν είχε σκληρό δίσκο αλλά ένα floppy disk drive (360Κ) όπου έβαζες τον πρώτο δίσκο, έκανε boot και φόρτωνε το λειτουργικό σύστημα, μετά έβαζες δεύτερο όπου υπήρχαν τα προγράμματά σου, τα φόρτωνες κι'αυτά στην RAM και τέλος έβαζες έναν τρίτο που είχε τα δεδομένα. Η RAM ήταν μεγαλύτερη από τον δίσκο!
Το 1983 εκτύπωσα την thesis μου σε laser printer(!) συνδεδεμένο με το mainframe. Ο εκτυπωτής ήταν ένα ολόκληρο δωμάτιο με χειριστές. Υπήρχε ένας τοίχος ολόκληρος με παραθυράκια όπως έβαζαν τα εκτυπωμένα και τα έπαιρνες ανοίγοντας το παραθυράκι από την άλλη μεριά με κλειδί.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Αυτό το έφαγε η μαρμάγκα τα ηλεκτρονικά;

Μαζί με το δεκαδραχμο, τα πιο ωραία κέρματα.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Το πιο ωραίο κέρμα ήταν το εικοσάρικο του 60, φτιαγμένο και με ασήμι.

Όταν πήγαινα 5η Δημοτικού, πήγα μια μέρα στα αποχωρητήρια του σχολείου, κι επειδή είχε τελειώσει το κωλόχαρτο, σκουπίστηκα με ένα πενηντάρικο.
Μετά 2-3 χρόνια κόπηκαν τα μηδενικά και βγήκαν και τα κέρματα.
Πάνος Σκουρλέτης
Οι Τούρκοι δεν το έκαναν αυτό ακόμη με τα δολάρια, επειδή μάλλον δεν χρησιμοποιούν κωλόχαρτο οι μουσουλμάνοι.Saliveros έγραψε: 18 Αύγ 2018, 20:32Οι παλιές δραχμές ήταν πιο χρηστικές.
Όταν πήγαινα 5η Δημοτικού, πήγα μια μέρα στα αποχωρητήρια του σχολείου, κι επειδή είχε τελειώσει το κωλόχαρτο, σκουπίστηκα με ένα πενηντάρικο.
Μετά 2-3 χρόνια κόπηκαν τα μηδενικά και βγήκαν και τα κέρματα.
Μηχανικός έγραψε: 18 Αύγ 2018, 20:59Οι Τούρκοι δεν το έκαναν αυτό ακόμη με τα δολάρια, επειδή μάλλον δεν χρησιμοποιούν κωλόχαρτο οι μουσουλμάνοι.Saliveros έγραψε: 18 Αύγ 2018, 20:32Οι παλιές δραχμές ήταν πιο χρηστικές.
Μετά 2-3 χρόνια κόπηκαν τα μηδενικά και βγήκαν και τα κέρματα.![]()
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Οχι και πολύ...

Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
- Highlander
Δε μας πήραν δα και τα χρόνια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 974 Προβολές
-