!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θα πατε διακοπες το καλοκαιρι;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Ο, τι λεει ο τιτλος

Το δημοψήφισμα λήγει την 16 Οκτ 2018, 01:29

Ναι
28
41%
Οχι
30
44%
Δεν ξερω
5
7%
Θα μεταναστευσω
5
7%

Σύνολο ψήφων: 68

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Θα πατε διακοπες το καλοκαιρι;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Ορέστης 35 έγραψε: 17 Αύγ 2018, 16:03 Κοροιδευε οσο θελεις. Εχω εντοπισει ενα υπεροχο ξενοδοχειο στον Ποταμο της Σαμου με 60 ευρω τη βραδια :a040: . Αν αποτυχουν τα σχεδια μου για Κρητη θα παω εκει για 4 μερες.
:smt018
Καλα να περασεις και Καλο κοριτσι να'ναι και οπου να'ναι..

Εικόνα

:wave: :c020:
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Τα μπαρμπούνια κάνουν πάνω από 60 ευρώ που θα του στοιχίζει το ξενοδοχείο.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Μηχανικός έγραψε: 17 Αύγ 2018, 20:16 Τα μπαρμπούνια κάνουν πάνω από 60 ευρώ που θα του στοιχίζει το ξενοδοχείο.
Αμα δεν βαλει το χερι στην τσεπη δεν τρωει ψαρια. :102:
Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

Ορέστης 35 έγραψε: 16 Αύγ 2018, 11:38
shrike έγραψε: 16 Αύγ 2018, 11:21
Ορέστης 35 έγραψε: 16 Αύγ 2018, 11:15

Γιατι πανε σε τοσο ασχημα μερη; Μηπως ειναι μουφα;
Κοίτα, αν είναι πραγματικά άσχημο το μέρος (η παραλία, η θάλασσα κλπ), τότε προφανώς κάποιοι είχαν απλά οικονομικό συμφέρον να αναπτύξουν την περιοχή, είχαν δηλαδή απλά εκεί εδάφη κλπ και την προωθήσανε για να την εκμεταλλευτούν. Κι όπως όλα τα πράματα, έγινε σιγά-σιγά μόδα, άρχισε να τραβάει κόσμο, ο κόσμος έφερε κι άλλο κόσμο και... η συνέχεια γνωστή. Δεν θα 'ναι και η πρώτη φορά που βλέπουμε να γίνεται κάτι τέτοιο, άλλωστε.

Αν με το άσχημο εννοείς ότι είναι πήχτρα λόγω ξενοδοχείων, ομπρελών κλπ, η εξήγηση είναι παραπλήσια με την παραπάνω, με τη διαφορά ότι το μέρος μπορεί να ήταν όντως όμορφο κάποτε κι απλά να κατέληξε έτσι από την πολυκοσμία.

Όπως και να 'χει πάντως, και μόνο που τραβάει πολύ κόσμο, αν δεν είσαι του "πολύ κόσμου" άσχημο θα σου φανεί. Λογικό, κι εγώ δεν τρελαίνομαι με τον πολύ κόσμο (τώρα, όταν ήμουν πιτσιρικάς τον κυνηγούσα τον κόσμο για ευνόητους λόγους). :)
Ξερεις απο Κρητη; Χερσονησος λεγεται το μερος. Μου αρεσει να εχει πολυ κοσμο αλλα να εχει και ωραια παραλια, οχι ο ενας κολλητα στον αλλο και να πληρωνεις την ξαπλωστρα και να μοιαζει με τον Αλιμο.
Χερσόνησο πρέπει να έχει ακόμα αρκετή νεολαία. Δεν την ξέρω καλά καλά. Και θα βρεις και λογικές τιμές για να πας και να μείνεις. Μου αρέσει το star beach αλλά δεν ξέρω, είναι πιο παρεϊστικο μέρος. Μπορείς να πας βόλτα για οφθαλμόλουτρο. Μπορεί να δεις και αιθέριες υπάρξεις να πέφτουν από τον ουρανό,

Προσωπικά οι πιο uber άντρες για οφθαλμόλουτρο ήταν οι ίδιοι οι Αυστραλοί που είχαν το μπάντζι ντζάμπινγκ :blm: :blm: αν και οι Ολλανδοί που συχνάζουν δεν πήγαιναν πολύ πίσω, μαζί με τις Ολλανδές, έχουν αρχίσει όμως να αραιώνουν αυτοί όσο ανακαλύπτει και άλλος κόσμος το μέρος.

Ανάλογα τη μέρα και τη χρονιά όμως έχει ανακατεμένο κόσμο, δηλαδή ώρες ώρες παραγίνεται ήσυχο και οικογενειακό, όταν το πρωτοανακαλύψαμε ήταν πολύ νεολαιίστικο. Έχει ποπ μουσική και μικρή παραλία, πιο πολύ έχει κάτι να γίνεται γύρω από τις πισίνες και τις νεροτσουλήθρες. Έχει και οικογένειες και κομμάτι για νεολαία. Δεν έχει είσοδο, μπορείς να περιηγηθείς ελεύθερα και να πάρεις ξέρω γω ένα παγωτό, δεν θα σου πει κανείς τίποτα και αν πάρεις ξαπλώστρα έχει μια λογική χρέωση. Κάθε μέρος αλλάζει από χρονιά σε χρονιά αρκετά, δεν είναι πλέον κάτι πολύ σίγουρο. Λογικά πάντα, περισσότερη νεολαία λόγω μεγέθους και μόνο θα βρεις αυτή τη στιγμή στη χερσόνησο, παρά στη Σάμο. Σάμο έχει φύση και περισσότερη ηρεμία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athina__P την 18 Αύγ 2018, 09:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Πιστευετε οτι ειναι καλυτερα να να μεινει κανεις μια μερα λιγοτερη σε ενα πιο λιγο ακριβο ξενοδοχειο ή μια μερα περισσοτερη σε ενα λιγο πιο φτηνο; Ειχα βρει ενα διαμερισμα στο bnb αλλα το εχασα και τωρα κοιταω 3-4 ξενοδοχεια στην ιδια περιοχη.

Athina__P έγραψε: 18 Αύγ 2018, 08:55
shrike έγραψε: 16 Αύγ 2018, 11:21
Κοίτα, αν είναι πραγματικά άσχημο το μέρος (η παραλία, η θάλασσα κλπ), τότε προφανώς κάποιοι είχαν απλά οικονομικό συμφέρον να αναπτύξουν την περιοχή, είχαν δηλαδή απλά εκεί εδάφη κλπ και την προωθήσανε για να την εκμεταλλευτούν. Κι όπως όλα τα πράματα, έγινε σιγά-σιγά μόδα, άρχισε να τραβάει κόσμο, ο κόσμος έφερε κι άλλο κόσμο και... η συνέχεια γνωστή. Δεν θα 'ναι και η πρώτη φορά που βλέπουμε να γίνεται κάτι τέτοιο, άλλωστε.

Αν με το άσχημο εννοείς ότι είναι πήχτρα λόγω ξενοδοχείων, ομπρελών κλπ, η εξήγηση είναι παραπλήσια με την παραπάνω, με τη διαφορά ότι το μέρος μπορεί να ήταν όντως όμορφο κάποτε κι απλά να κατέληξε έτσι από την πολυκοσμία.

Όπως και να 'χει πάντως, και μόνο που τραβάει πολύ κόσμο, αν δεν είσαι του "πολύ κόσμου" άσχημο θα σου φανεί. Λογικό, κι εγώ δεν τρελαίνομαι με τον πολύ κόσμο (τώρα, όταν ήμουν πιτσιρικάς τον κυνηγούσα τον κόσμο για ευνόητους λόγους). :)
Ξερεις απο Κρητη; Χερσονησος λεγεται το μερος. Μου αρεσει να εχει πολυ κοσμο αλλα να εχει και ωραια παραλια, οχι ο ενας κολλητα στον αλλο και να πληρωνεις την ξαπλωστρα και να μοιαζει με τον Αλιμο.
Χερσόνησο πρέπει να έχει ακόμα αρκετή νεολαία. Δεν την ξέρω καλά καλά. Και θα βρεις και λογικές τιμές για να πας και να μείνεις. Μου αρέσει το star beach αλλά δεν ξέρω, είναι πιο παρεϊστικο μέρος. Μπορείς να πας βόλτα για οφθαλμόλουτρο. Έχει και οικογένειες και κομμάτι για νεολαία. Κάθε μέρος αλλάζει από χρονιά σε χρονιά αρκετά, δεν είναι πλέον κάτι πολύ σίγουρο. Λογικά πάντα, περισσότερη νεολαία λόγω μεγέθους και μόνο θα βρεις αυτή τη στιγμή στη χερσόνησο, παρά στη Σάμο. Σάμο έχει φύση και περισσότερη ηρεμία.
Πρεπει να εχει πολυ πλακα στο σταρ μπιτς ακουαγουορλντ. Ειναι σαν μεγαλο λουνα παρκ. Στα 2 χλμ ειναι ενα χωριο που λεγεται Κουτουλουφαρι και λενε οτι εχει ωραιες ταβερνες.
Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

Ορέστης 35 έγραψε: 18 Αύγ 2018, 09:06 Πιστευετε οτι ειναι καλυτερα να να μεινει κανεις μια μερα λιγοτερη σε ενα πιο λιγο ακριβο ξενοδοχειο ή μια μερα περισσοτερη σε ενα λιγο πιο φτηνο; Ειχα βρει ενα διαμερισμα στο bnb αλλα το εχασα και τωρα κοιταω 3-4 ξενοδοχεια στην ιδια περιοχη.

Χερσόνησο πρέπει να έχει ακόμα αρκετή νεολαία. Δεν την ξέρω καλά καλά. Και θα βρεις και λογικές τιμές για να πας και να μείνεις. Μου αρέσει το star beach αλλά δεν ξέρω, είναι πιο παρεϊστικο μέρος. Μπορείς να πας βόλτα για οφθαλμόλουτρο. Έχει και οικογένειες και κομμάτι για νεολαία. Κάθε μέρος αλλάζει από χρονιά σε χρονιά αρκετά, δεν είναι πλέον κάτι πολύ σίγουρο. Λογικά πάντα, περισσότερη νεολαία λόγω μεγέθους και μόνο θα βρεις αυτή τη στιγμή στη χερσόνησο, παρά στη Σάμο. Σάμο έχει φύση και περισσότερη ηρεμία.
Πρεπει να εχει πολυ πλακα στο σταρ μπιτς ακουαγουορλντ. Ειναι σαν μεγαλο λουνα παρκ. Στα 2 χλμ ειναι χωριο που λεγεται Κουτουλουφαρι και λενε οτι εχει ωραιες ταβερνες.
Ε, καμιά μέρα παραπάνω, εννοείται! Μου φαίνεται έχουν πέσει οι τιμές και αν ψάχνεις μεσοβδομαδα, εξαιρώντας ΣΚ αφού δεν θες για πολλές μέρες, θα έχεις πιο πολλές επιλογές. 20-24 ή 19-24, κάτι τέτοιο; Βέβαια το 19 είναι αύριο... Βέβαια το σημείο αυτό της Κρήτης δεν θυμίζει ακριβώς νησί. Δεν ξέρω και τι να σου προτείνω αν θες να κάνεις μια βόλτα να δεις κάτι άλλο προς τα εκεί.
Ορέστης 35

Athina__P έγραψε: 18 Αύγ 2018, 09:13
Ορέστης 35 έγραψε: 18 Αύγ 2018, 09:06 Πιστευετε οτι ειναι καλυτερα να να μεινει κανεις μια μερα λιγοτερη σε ενα πιο λιγο ακριβο ξενοδοχειο ή μια μερα περισσοτερη σε ενα λιγο πιο φτηνο; Ειχα βρει ενα διαμερισμα στο bnb αλλα το εχασα και τωρα κοιταω 3-4 ξενοδοχεια στην ιδια περιοχη.

Πρεπει να εχει πολυ πλακα στο σταρ μπιτς ακουαγουορλντ. Ειναι σαν μεγαλο λουνα παρκ. Στα 2 χλμ ειναι χωριο που λεγεται Κουτουλουφαρι και λενε οτι εχει ωραιες ταβερνες.
Ε, καμιά μέρα παραπάνω, εννοείται! Μου φαίνεται έχουν πέσει οι τιμές και αν ψάχνεις μεσοβδομαδα, εξαιρώντας ΣΚ αφού δεν θες για πολλές μέρες, θα έχεις πιο πολλές επιλογές. 20-24 ή 19-24, κάτι τέτοιο; Βέβαια το 19 είναι αύριο... Βέβαια το σημείο αυτό της Κρήτης δεν θυμίζει ακριβώς νησί. Δεν ξέρω και τι να σου προτείνω αν θες να κάνεις μια βόλτα να δεις κάτι άλλο προς τα εκεί.
Η Κρητη θελει πολλες μερες αν ειναι δεις μερη. Μπορει να παω και σε καμια πιο ανατολικη παραλια με λωφορειο.
Ορέστης 35

Πηγα στο λιμανι του Πειραια και ειδα κατι πολυ ασχημο. :(
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Ορέστης 35 έγραψε: 18 Αύγ 2018, 16:01 Πηγα στο λιμανι του Πειραια και ειδα κατι πολυ ασχημο. :(
Κουνιόντουσαν οι βάρκες ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Ορέστης 35 έγραψε: 18 Αύγ 2018, 16:01 Πηγα στο λιμανι του Πειραια και ειδα κατι πολυ ασχημο. :(
Εδώ είναι που σε ρωτάμε τι είδες για να μας χαλάσεις τη μέρα. Άντε, λέγε.

Btw, ερωτεύτηκα τη Γαλλική Ριβιέρα! Θέλω να ξαναπάω! Βασικά ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΚΕΙ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 18 Αύγ 2018, 16:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Αγις έγραψε: 18 Αύγ 2018, 16:04
Κουνιόντουσαν οι βάρκες ;
:smt005:

Μ΄έπνιξες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ορέστης 35

Ειδα ενα σκυλακι που υπεφερε. Και δεν εκανα τιποτα για να το βοηθησω.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Ορέστης 35 έγραψε: 18 Αύγ 2018, 16:32 Ειδα ενα σκυλακι που υπεφερε. Και δεν εκανα τιποτα για να το βοηθησω.
Πραγματικο σκυλακι η εννοεις γυναικα-σκυλι και φοβηθηκες να της την πεσεις?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”