αυτο.Naranjita έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 23:04
δυστυχως, κυκλοφορουν ένα σωρό σκατοκέφαλοι. ειδικά για το έμβασμα, έδωσε η μαλακω και τον εξαψηφιο που της ηρθε στο κινητο, ειμαι σιγουρη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eπεσες θυμα απάτης? Το ΕΛ συστημα σε γράφει στα @@ του.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Eπεσες θυμα απάτης? Το ΕΛ συστημα σε γράφει στα @@ του.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Δλδ να μην κανουν τπτ οι θεσμοι και να αφησουν τους απατεωνες να αλωνιζουν ετσι?dtri2020 έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 08:42Τα διάβασα όλα. Αλλά μάλλον έχετε καταλάβει κάτι λάθος σχετικά με την λειτουργία των "θεσμών"!George_V έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 08:19 Νομίζω δε διάβασες παρακάτω.
Δε ζήτησα να μας αποζημιώσει η τράπεζα για τη βλακεια μας.
Αλλά να κάνει τη δουλειά της όπως και οι άλλοι θεσμοί (Οικ. Αστυνομία ΔΗΕ οι οποίες προφανώς πετούσαν χαρταετό) ώστε να βρεθεί ο απατεώνας και να προαχθεί στη Δικαιοσύνη.
Δλδ είναι ανάγκη "να έχουμε μπαμπά" επειδή ζητάμε να λειτουργήσουν το σύστημα και οι θεσμοί σωστά?
Κατ' αρχάς να συμφωνήσουμε πως εδώ ισχύει ότι ισχύει γενικότερα: σε καμμία περίπτωση δεν φταίει η αστυνομία η οποιοσδήποτε άλλος "θεσμός" αν εσύ δεν φύλαξες το πορτοφόλι σου και στο έκλεψαν οι πορτοφολάδες. Ήταν από την αρχή ευθύνη σου να φυλάξεις το πορτοφόλι σου!
Το ίδιο ισχύει και αν άφησες ξεκλείδωτο το σπίτι σου και σε έκλεψαν!
Δευτερον αυτό που ζητάς στην αρχική ανάρτηση είναι ουσιαστικά να επέμβει(ουν) "το σύστημα και οι θεσμοί" και να διορθώσουν την ανοησία! Αυτό δεν μπορεί να γίνει! Το μόνο που μπορεί να γίνει και γίνεται είναι να διερευνήσουν "το σύστημα και οι θεσμοί" το "έγκλημα" (δηλαδή την ανοησία) και πιθανόννα πιάσουν τους εγκληματίες! Και ίσως τότε να βρούν και ένα μέρος από τα χρήματα που χάθηκαν!
Παιζεις με τις λεξεις.
Επαναλαμβάνω πως ποτε δεν ζητησα αποζημιωση η αποκατασταση της ζημιας απο κανεναν. Απλα να κανουν τη δουλεια τους οι θεσμοι ειτε αυτοι λεγονται αστυνομια ειτε τραπεζα.
Δλδ αν μου κλεψουν το πορτοφολι στο δρομο π.χ. να μην παω στην αστυνομια γιατι εγω επρεπε να φυλαω το πορτοφολι μου? Ναι οκ το φυλαξα αλλα μου το πηραν.
Αυτο σημαινει οτι ο πορτοφολας εχει free hand και δεν τον αγγιζει κανεις αμα αποδειξει οτι το πορτοφολι δεν φυλασσοταν επαρκως?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ολιγωρία και ξεκάθαρη ευθύνη της τράπεζας που δεν ακύρωσε την διαδικασία, αν και ενημερώθηκε έγκαιρα.
Δεν παίζω με τις λέξεις!George_V έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 09:35 Δλδ να μην κανουν τπτ οι θεσμοι και να αφησουν τους απατεωνες να αλωνιζουν ετσι?
Παιζεις με τις λεξεις.
Επαναλαμβάνω πως ποτε δεν ζητησα αποζημιωση η αποκατασταση της ζημιας απο κανεναν. Απλα να κανουν τη δουλεια τους οι θεσμοι ειτε αυτοι λεγονται αστυνομια ειτε τραπεζα.
Δλδ αν μου κλεψουν το πορτοφολι στο δρομο π.χ. να μην παω στην αστυνομια γιατι εγω επρεπε να φυλαω το πορτοφολι μου? Ναι οκ το φυλαξα αλλα μου το πηραν.
Αυτο σημαινει οτι ο πορτοφολας εχει free hand και δεν τον αγγιζει κανεις αμα αποδειξει οτι το πορτοφολι δεν φυλασσοταν επαρκως?
Επαναλμβάνω: σε όλες τις περιπτώσεις, όπως και σε αυτή που συζητάμε υπάρχει βαριά αμέλεια/ανοησία από την μεριά του θύματος!
Αν σου κλέψουν το πορτοφόλι στον δρόμο η αστυνομία θα ψάξει μεν να βρεί τον πορτοφολά, αλλά το πορτοφόλι πολύ σπάνια θα επιστρέψει σε εσένα! Και αν ακόμη επιστρέψει τα χρήματα μάλλον δεν θα είναι μέσα!
Και ναι, ο πορτοφολάς έχει free hand αλλά δεν του το έχει δώσει κανείς. Το πήρε μόνος του! Κανείς δεν μπορεί να σε προφυλάξει από αυτόν!
Δεν μπορεί να ζητάμε να έχουμε ο καθένας έναν αστυνομικό να μας φυλάει! Άσε που αυτό θα ξεσήκωνε και την αριστερά!
Δεν νομίζω! Το μόνο που υπάρχει σίγουρα είναι αφέλεια η και ανοησία από την πλευρά του θύματος!Parrot έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 09:41 Ολιγωρία και ξεκάθαρη ευθύνη της τράπεζας που δεν ακύρωσε την διαδικασία, αν και ενημερώθηκε έγκαιρα.
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
Είναι κενό ασφαλείας, άσχετα αν έχει γίνει ύστερα από phishing και όχι με άμεση ευθύνη της τραπεζικής πλατφόρμας.
Οι τράπεζες θα έπρεπε να έχουν έναν μηχανισμό ακύρωσης τέτοιων διαδικασιών για τέτοιες περιπτώσεις και τουλάχιστον
όταν το θύμα το αντιλαμβάνεται έγκαιρα. Δεν είναι όλοι υποχρεωμένοι να γνωρίζουν πώς λειτουργούν οι απατεώνες,
ούτε έχουν όλοι την απαραίτητη εξοικίωση με την τεχνολογία.
Εξάλλου το ότι οι ξένες τράπεζες στην περίπτωση αυτή, κινητοποιήθηκαν αμέσως, αποδεικνύει την νοοτροπία των ελληνικών τραπεζών σε τέτοια θέματα.
Οι ηλεκτρονικές πλατφόρμες που χρησιμοποιούν οι τράπεζες εκτελούν ακριβώς τις εντολές που τους δίνουμε. Τόσο απλά!Parrot έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 10:02 Είναι κενό ασφαλείας, άσχετα αν έχει γίνει ύστερα από phishing και όχι με άμεση ευθύνη της τραπεζικής πλατφόρμας.
Οι τράπεζες θα έπρεπε να έχουν έναν μηχανισμό ακύρωσης τέτοιων διαδικασιών για τέτοιες περιπτώσεις και τουλάχιστον
όταν το θύμα το αντιλαμβάνεται έγκαιρα. Δεν είναι όλοι υποχρεωμένοι να γνωρίζουν πώς λειτουργούν οι απατεώνες,
ούτε έχουν όλοι την απαραίτητη εξοικίωση με την τεχνολογία.
Εξάλλου το ότι οι ξένες τράπεζες στην περίπτωση αυτή, κινητοποιήθηκαν αμέσως, αποδεικνύει την νοοτροπία των ελληνικών τραπεζών σε τέτοια θέματα.
Οι πλατφόρμες δεν έχουν και μάλλον δεν θα έχουν ποτέ κάποιον τρόπο να διαπιστώσουν αν αυτός που τους δίνει την εντολή είναι ευφυής η ανόητος, γνώστης της τεχνολογίας η άσχετος, νέος η γέρος ή οτιδήποτε άλλο. Απλώς εκτελούν τις εντολές που δέχονται!
Για ορισμένες συναλλαγές υπάρχουν κάποιες δικλείδες ασφαλείας όπως τα PIN που στέλνονται στα κινητά. Αν περάσει και αυτόν τον έλεγχο κάποια συναλλαγή εκτελείται κανονικά.
Αυτό που ζητάτε εσείς είναι να υπάρχει αναίρεση της συναλλαγής αφού αυτή έχει γίνει. Ε, αυτό οι πλατφόρμες δεν το κάνουν. Ούτε οι τράπεζες το κάνουν. Και οι ξένες τράπεζες, όσο ευγενικά και να σας φέρονται, όπως ισχυρίζεσθε, την συναλλαγή δεν την ακυρώνουν.
Σωστά το ότι κρατικοποιημένη τράπεζα δεν σε εξυπηρετεί σε κανένα επίπεδο ας πούμε και το ότι ακόμα και να κάνεις αιτιάση στην Τράπεζα της Ελλάδος, τον και καλά εποπτικό θεσμό που θα έπρεπε να τους γαμήσει τα κωλαράκια σε κάθε επίπεδο (τσάμπα η Βασιλεία 2) δεν υπάρχει.dtri2020 έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 09:55Δεν παίζω με τις λέξεις!George_V έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 09:35 Δλδ να μην κανουν τπτ οι θεσμοι και να αφησουν τους απατεωνες να αλωνιζουν ετσι?
Παιζεις με τις λεξεις.
Επαναλμβάνω: σε όλες τις περιπτώσεις, όπως και σε αυτή που συζητάμε υπάρχει βαριά αμέλεια/ανοησία από την μεριά του θύματος!
Αν σου κλέψουν το πορτοφόλι στον δρόμο η αστυνομία θα ψάξει μεν να βρεί τον πορτοφολά, αλλά το πορτοφόλι πολύ σπάνια θα επιστρέψει σε εσένα! Και αν ακόμη επιστρέψει τα χρήματα μάλλον δεν θα είναι μέσα!
Και ναι, ο πορτοφολάς έχει free hand αλλά δεν του το έχει δώσει κανείς. Το πήρε μόνος του! Κανείς δεν μπορεί να σε προφυλάξει από αυτόν!
Δεν μπορεί να ζητάμε να έχουμε ο καθένας έναν αστυνομικό να μας φυλάει! Άσε που αυτό θα ξεσήκωνε και την αριστερά!
Δεν νομίζω! Το μόνο που υπάρχει σίγουρα είναι αφέλεια η και ανοησία από την πλευρά του θύματος!Parrot έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 09:41 Ολιγωρία και ξεκάθαρη ευθύνη της τράπεζας που δεν ακύρωσε την διαδικασία, αν και ενημερώθηκε έγκαιρα.
Το ότι οι γελοίοι στις τράπεζες δεν μπορούν να υλοποιήσουν ένα process που θα προστατεύει τον πελάτη τους από τέτοια phishing ( 2FA με sms στο κινητό, really;) δεν υπάρχει.
Ρε μαλάκες, πάτε καλά; Μιλάμε για τον custodian των χρημάτων σας, που τελεί υποτίθεται υπό τα πιο αυστηρά εποπτικά και κανονιστικά πρότυπα και φταίει η τύπισσα που δεν μπορούν να την προστατεύσουν από phising που δεν θα έπρεπε (αν είχαν ιδέα τι κάνουν) να μην είναι καν εφικτό;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
αν ρωτάς στ αλήθεια,όχι δεν πάνε
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Σωστά. Η Alpha από την αρχή της πανδημίας, όταν και είχαμε έξαρση του ηλεκτρονικού εγκλήματος, ενεργοποίησε αυτά τα μέτρα για όλους τους πελάτες της.klg έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 10:23 Σωστά το ότι κρατικοποιημένη τράπεζα δεν σε εξυπηρετεί σε κανένα επίπεδο ας πούμε και το ότι ακόμα και να κάνεις αιτιάση στην Τράπεζα της Ελλάδος, τον και καλά εποπτικό θεσμό που θα έπρεπε να τους γαμήσει τα κωλαράκια σε κάθε επίπεδο (τσάμπα η Βασιλεία 2) δεν υπάρχει.
Το ότι οι γελοίοι στις τράπεζες δεν μπορούν να υλοποιήσουν ένα process που θα προστατεύει τον πελάτη τους από τέτοια phishing ( 2FA με sms στο κινητό, really;) δεν υπάρχει.
Ρε μαλάκες, πάτε καλά; Μιλάμε για τον custodian των χρημάτων σας, που τελεί υποτίθεται υπό τα πιο αυστηρά εποπτικά και κανονιστικά πρότυπα και φταίει η τύπισσα που δεν μπορούν να την προστατεύσουν από phising που δεν θα έπρεπε (αν είχαν ιδέα τι κάνουν) να μην είναι καν εφικτό;
Έχει 2FA τόσο κατά το login στο ebanking, όσο και για κάθε πληρώμή. Με SMS αν δεν έχεις την εφαρμογή στο κινητό, με push notifications για το login και δακτυλικό αποτύπωμα για την πληρωμή αν την έχεις.
Στην Πειραιώς έχω λογαριασμό αλλά δεν τον κινώ, δεν έχω και το ebanking της και έτσι δε ξέρω. Αλλά αν δεν έχει λάβει μέτρα ασφαλείας είναι υπόλογη.
Αυτό που δε κατάλαβα είναι: οι διωκτικές αρχές οκ, ίσως να μη μπορούσαν να βοηθήσουν στην ανάκτηση των χρημάτων αν η μεταφορά ήταν άμεση. Αλλά αρνήθηκαν να συνεργαστούν για να διερευνήσουν την υπόθεση με τις ισπανικές αρχές και αυτές να συλλάβουν τους υπευθύνους; Από τα στοιχεία που έχει το άρθρο φαίνεται πολύ εύκολη υπόθεση.
Η γυναίκα να πάει σε δικηγόρο, ώστε αυτός να τρέξει τις κρατικές υπηρεσίες και την τράπεζα (κακώς, δε θα έπρεπε να χρειάζεται).
Κάποιος δεν πάει καλά σίγουρα!klg έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 10:23 Σωστά το ότι κρατικοποιημένη τράπεζα δεν σε εξυπηρετεί σε κανένα επίπεδο ας πούμε και το ότι ακόμα και να κάνεις αιτιάση στην Τράπεζα της Ελλάδος, τον και καλά εποπτικό θεσμό που θα έπρεπε να τους γαμήσει τα κωλαράκια σε κάθε επίπεδο (τσάμπα η Βασιλεία 2) δεν υπάρχει.
Two factor authentication, μέσω SMS η Viber, έχουν όλες οι εφαρμογές που προορίζονται για χρήση σε desktop συσκευές. Οι εφαρμογές που προορίζονται για κινητά δεν έχει καμμία έννοια να έχουν.
Υπεύθυνος να φυλάξεις τα χρήματα σου είσαι εσύ ο ίδιος. Η πλατφόρμα της τράπεζας θα κάνει ακριβώς ότι της ζητήσεις, εσύ η όποιος έχει τους κωδικούς σου.
Να σταματησει το Phishing με εναν νομο και ενα αρθρο.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
-
Δημοκράτης
Δύσκολο να είναι πραγματική ιστορία. Η ακύρωση πληρωμής μέσω πιστοτικης ή χρεωστική είναι συνήθως απλή υπόθεση. Ειδικά όταν μιλάμε για φισινγκ
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Αν δε μπορεί να επέμβει το σύστημα και οι θεσμοί σε τέτοιες απάτες τότε είναι άχρηστοι οι διοικούντες.dtri2020 έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 08:42Τα διάβασα όλα. Αλλά μάλλον έχετε καταλάβει κάτι λάθος σχετικά με την λειτουργία των "θεσμών"!George_V έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 08:19 Νομίζω δε διάβασες παρακάτω.
Δε ζήτησα να μας αποζημιώσει η τράπεζα για τη βλακεια μας.
Αλλά να κάνει τη δουλειά της όπως και οι άλλοι θεσμοί (Οικ. Αστυνομία ΔΗΕ οι οποίες προφανώς πετούσαν χαρταετό) ώστε να βρεθεί ο απατεώνας και να προαχθεί στη Δικαιοσύνη.
Δλδ είναι ανάγκη "να έχουμε μπαμπά" επειδή ζητάμε να λειτουργήσουν το σύστημα και οι θεσμοί σωστά?
Κατ' αρχάς να συμφωνήσουμε πως εδώ ισχύει ότι ισχύει γενικότερα: σε καμμία περίπτωση δεν φταίει η αστυνομία η οποιοσδήποτε άλλος "θεσμός" αν εσύ δεν φύλαξες το πορτοφόλι σου και στο έκλεψαν οι πορτοφολάδες. Ήταν από την αρχή ευθύνη σου να φυλάξεις το πορτοφόλι σου!
Το ίδιο ισχύει και αν άφησες ξεκλείδωτο το σπίτι σου και σε έκλεψαν!
Δευτερον αυτό που ζητάς στην αρχική ανάρτηση είναι ουσιαστικά να επέμβει(ουν) "το σύστημα και οι θεσμοί" και να διορθώσουν την ανοησία! Αυτό δεν μπορεί να γίνει! Το μόνο που μπορεί να γίνει και γίνεται είναι να διερευνήσουν "το σύστημα και οι θεσμοί" το "έγκλημα" (δηλαδή την ανοησία) και πιθανόννα πιάσουν τους εγκληματίες! Και ίσως τότε να βρούν και ένα μέρος από τα χρήματα που χάθηκαν!
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Έμβασμα ήταν.Δημοκράτης έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 10:49 Δύσκολο να είναι πραγματική ιστορία. Η ακύρωση πληρωμής μέσω πιστοτικης ή χρεωστική είναι συνήθως απλή υπόθεση. Ειδικά όταν μιλάμε για φισινγκ
Εν τω μεταξύ για να σας πω ένα παράδειγμα από το δικό κλάδο, τις τηλεπικοινωνίες, η νομοθεσία τα τελευταία χρόνια υποχρεώνει τους παρόχους να προσφέρουν στους πελάτες τους τη δυνατότητα να ορίζουν μέγιστο μηνιαίο ύψος για το λογαριασμό τους. Αν δε το ξέρατε, είναι κάτι που δικαιούστε.
Και είναι κάτι που έχουμε υλοποιήσει εύκολα στα συστήματα τιμολόγησης μας. Και προστατεύει κάθε ημέρα πελάτες που τους έχουν παραβιάσει το VoIP τηλεφωνικό κέντρο τους, τη VoIP συσκευή τους κλπ. Και αποφεύγουμε προστριβές του τύπου - "μας χρωστάς κάποια χιλιάρικα" - "ναι, σιγά μην πληρώσω".
Και οι τράπεζες θα πρέπει να έχουν μηχανισμούς να προστατεύουν τις συναλλαγές. Αν δε μπορούν, ας το γυρίσουμε τουλάχιστον σε bitcoin να μην έχουμε και τον middleman.
Αγορίνα άμα δεν έχεις ιδέα πως υλοποιείς ένα security process , αστο μη γράφεις μαλακίες. Το 2FA με sms πέρα από ότι είναι εκ φύσεως παντελώς insecure και δεν θα κάτσω να σου αναλύσω όλα το theat modeling, δεν θα έπρεπε για κανένα λογο να κάνεις credit διαταπεζικα κανέναν λογαριασμό σε κάτι πέρα από εφαρμογή της τράπεζας που μπορεί να κάνει remotely attest το identity σου.dtri2020 έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 10:39Κάποιος δεν πάει καλά σίγουρα!klg έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 10:23 Σωστά το ότι κρατικοποιημένη τράπεζα δεν σε εξυπηρετεί σε κανένα επίπεδο ας πούμε και το ότι ακόμα και να κάνεις αιτιάση στην Τράπεζα της Ελλάδος, τον και καλά εποπτικό θεσμό που θα έπρεπε να τους γαμήσει τα κωλαράκια σε κάθε επίπεδο (τσάμπα η Βασιλεία 2) δεν υπάρχει.
Two factor authentication, μέσω SMS η Viber, έχουν όλες οι εφαρμογές που προορίζονται για χρήση σε desktop συσκευές. Οι εφαρμογές που προορίζονται για κινητά δεν έχει καμμία έννοια να έχουν.
Υπεύθυνος να φυλάξεις τα χρήματα σου είσαι εσύ ο ίδιος. Η πλατφόρμα της τράπεζας θα κάνει ακριβώς ότι της ζητήσεις, εσύ η όποιος έχει τους κωδικούς σου.
Εμένα στην αμερικανική τραπέζα τα wires γίνονται από εφαρμογή που κάνει το attestation με hardware key και πάντα σε wire που πάει σε account από ένα ποσό και πάνω ή κάνει drain το account με ερχεται robocall για να επιβεβαιώσω και να κάνει clear το transaction.
Κάνουν εδώ τραπεζική χωρίς MFA και εσεις λέτε τα δικά σας, οκ.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 251 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron