Ναι αλλά η ηρωίνη είναι παράνομη γενικότερα, όπως και το mdma και το lsd.Sid Vicious έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 18:38Ουτε η ηρωινη βοηθαει δραματικα την αποδοσηBelisarius έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 18:36 Βοηθάει δραματικά στην απόδοση το χασίς; Μου φαίνεται εξοργιστική η απόφαση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπορεί να είμαι το φαινόμενο στα σπριντ,αλλά είμαι και άνθρωπος ... Ένα τσιγαράκι ''ήπια'' ... πέσατε να με φάτε...
Re: Μπορεί να είμαι το φαινόμενο στα σπριντ,αλλά είμαι και άνθρωπος ... Ένα τσιγαράκι ''ήπια'' ... πέσατε να με φάτε...
- Sid Vicious
Re: Μπορεί να είμαι το φαινόμενο στα σπριντ,αλλά είμαι και άνθρωπος ... Ένα τσιγαράκι ''ήπια'' ... πέσατε να με φάτε...
Το mdma δεν ειναι παρανομο γενικοτερα. Σε Πορτογαλια, Ισπανια, Τσεχια, Ιταλια, Ουρουγουαη ειναι νομιμο για προσωπικη χρηση. Δηλαδη αν ενας αθλητης απο αυτες τις χωρες ανιχνευοταν με mdma θα ηταν ενταξει να συμμετασχει;gassim έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 18:39Ναι αλλά η ηρωίνη είναι παράνομη γενικότερα, όπως και το mdma και το lsd.Sid Vicious έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 18:38Ουτε η ηρωινη βοηθαει δραματικα την αποδοσηBelisarius έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 18:36 Βοηθάει δραματικά στην απόδοση το χασίς; Μου φαίνεται εξοργιστική η απόφαση.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
η όλη ναρκωκουλτούρα προσπαθεί να απενοχοποιήσει το χασις
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Άρα είναι εντελώς μαλάκες οι άνθρωποι. Αμερικανίδα δεν είναι; Είναι και νόμιμο στη χώρα της.Sid Vicious έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 18:38Ουτε η ηρωινη βοηθαει δραματικα την αποδοσηBelisarius έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 18:36 Βοηθάει δραματικά στην απόδοση το χασίς; Μου φαίνεται εξοργιστική η απόφαση.
- Belisarius
Αν δε βοηθά την απόδοση, ναι.Sid Vicious έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 18:51Το mdma δεν ειναι παρανομο γενικοτερα. Σε Πορτογαλια, Ισπανια, Τσεχια, Ιταλια, Ουρουγουαη ειναι νομιμο για προσωπικη χρηση. Δηλαδη αν ενας αθλητης απο αυτες τις χωρες ανιχνευοταν με mdma θα ηταν ενταξει να συμμετασχει;gassim έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 18:39Ναι αλλά η ηρωίνη είναι παράνομη γενικότερα, όπως και το mdma και το lsd.
Μιλάμε για οριακές νοημοσύνες.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Αυτό
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Rocco Siffredi
Δεν τρώει και καμία βαριά τιμωριαBelisarius έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 18:36 Βοηθάει δραματικά στην απόδοση το χασίς; Μου φαίνεται εξοργιστική η απόφαση.
Αν την έκοψαν για τα νύχια της, καλώς έκαναν. Μπορεί να βγάλει το μάτι καμιάς συναθλήτριας ή θεατή στις εξέδρες καθώς τρέχει.
1 μήνα λένε θα φάει
Το προβλημα είναι ότι είμαστε σε μήνα που έχει ολυμπιακούς
Αφού τοξερε ότι τιμωρείται χαζομάρα της
Δεν ισχύειBelisarius έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 19:06Αν δε βοηθά την απόδοση, ναι.Sid Vicious έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 18:51Το mdma δεν ειναι παρανομο γενικοτερα. Σε Πορτογαλια, Ισπανια, Τσεχια, Ιταλια, Ουρουγουαη ειναι νομιμο για προσωπικη χρηση. Δηλαδη αν ενας αθλητης απο αυτες τις χωρες ανιχνευοταν με mdma θα ηταν ενταξει να συμμετασχει;gassim έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 18:39
Ναι αλλά η ηρωίνη είναι παράνομη γενικότερα, όπως και το mdma και το lsd.
Τιμωρείται αλλά πιο ελαφριά
https://www.fina.org/anti-doping/prohibited-list
Και δεν μπορεί να πιαστεί σε περίοδο αγώνων και σε τέτοιες διοργανώσεις
Σιγά μην είναι "νοημοσύνη" ο φλάφης.
Γενικά στους κνιτες η νοημοσύνη είναι επιπέδου αμοιβάδας.
Παρεμπιπτόντως το παρόν θέμα είναι και το μόνο που τα κάνουν πλακάκια με τις ακροδεξιές αμοιβάδες.
Οποία έκπληξις.
Παρεμπιπτόντως το παρόν θέμα είναι και το μόνο που τα κάνουν πλακάκια με τις ακροδεξιές αμοιβάδες.
Οποία έκπληξις.
Ο Αστισμός κυλάει κάργα μέσα τους. Η λαμογιά, το ψέμα, ο γκαιμελισμός. Άμα παρακολουθήσεις χάρτη τους θα δεις ένα αστικοεξουσιαστικού τύπου όραμα στον ορίζοντά τους.Imperium έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 00:26 Γενικά στους κνιτες η νοημοσύνη είναι επιπέδου αμοιβάδας.
Οποία έκπληξις.
Σε ολες αυτες τις χωρες ειναι νομιμο το ecstasy;Sid Vicious έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 18:51Το mdma δεν ειναι παρανομο γενικοτερα. Σε Πορτογαλια, Ισπανια, Τσεχια, Ιταλια, Ουρουγουαη ειναι νομιμο για προσωπικη χρηση. Δηλαδη αν ενας αθλητης απο αυτες τις χωρες ανιχνευοταν με mdma θα ηταν ενταξει να συμμετασχει;gassim έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 18:39Ναι αλλά η ηρωίνη είναι παράνομη γενικότερα, όπως και το mdma και το lsd.
- Belisarius
Οκ αλλά διευκρινίζω πως εξέφρασα προσωπική άποψη όχι τι ισχύει βάση κανονισμών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 456 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
-
- 0 Απαντήσεις