Jack Shephard έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 18:19Πολιτική τοποθέτηση είναι ε; Και είναι ορθή; Και μετά κλαίγεσαι (εν τω μεταξύ αν σου πει και ο άλλος ότι το εννοούσε πολιτικά δε δικαιούσαι να βγάλεις κιχ).Kauldron έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 18:09 Με βάση τις απαντήσεις που έδωσε η πλειοψηφία του κόσμου στο νήμα στο οποίο αναφέρεσαι, η πολιτική μου τοποθέτηση είναι ορθή.
Το δεύτερο νήμα στο οποίο αναφέρεσαι, το έσβησα και ζήτησα συγγνώμη. Υπάρχει και Συντονιστής που πήρε το μήνυμά μου.
Με τη νουδού όλος ο ελληνικός λαός έχει "παραφρονήσει", γιατί φυσικά δε μας αρέσει να μας κυβερνάνε ένα τσούρμο διεφθαρμένοι.
Μέχρι και τραγούδι έβγαλε ο Μιθριδάτης για 'σας.
Το παρόν νήμα ανοίχτηκε με αφορμή αυτά που είπε ένας "δικός σου", ο οποίος, αντίθετα με όλους τους άλλους εδώ, έπιασε στο στόμα του οικογένεια.
Επ' αυτού, φαντάζομαι, δεν έχεις να πείς κάτι, ε?
Τι έλεγα ότι φαντασιώνεσαι διάφορα; Στο μυαλό σου είναι ορθή μόνο, όπως και στο μυαλό σου έχει παραφρονήσει "όλος" ο ελληνικός "λαός". Στον πραγματικό κόσμο όχι.
Από τότε που βρέθηκε η συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο. Μια συγνώμη δεν είναι αρκετή για κάθε είδους χυδαιότητα.
Όσον αφορά τις οικογένειες, προσωπικά δε βρίζω και δεν αποδέχομαι τέτοια συμπεριφορά. Όπως δεν αποδέχομαι και τη δική σου συμπεριφορά και άτομα με τη δική σου τοξική παρουσία. Για τέτοια πράγματα λοιπόν υπάρχουν ο συντονισμός και η διαχείριση. Και θα είμαστε σίγουρα καλύτερα και χωρίς αυτά και χωρίς εσένα.
Και μπορεί να έλθει ύστερα και κάποιος σοβαρός άνθρωπος που αν πέσει τώρα στο forum και διαβάσει μηνύματα όπως τα δικά σου παθαίνει αναγούλα, φεύγει και δε κοιτάει πίσω.
Δε σε είδα όμως να καταδικάζεις τίποτα.Όσον αφορά τις οικογένειες, προσωπικά δε βρίζω και δεν αποδέχομαι τέτοια συμπεριφορά.
Θίχτηκε ο Κυρανάκης? Όταν εκείνος έβγαζε στη φόρα στοιχεία ανθρώπου που στο κάτω κάτω ΤΟΝ ΔΕΙΡΑΝΕ, ζήτησε καμιά συγγνώμη? Εσείς δεν έχετε ούτε συγγνώμη, ούτε φιλότιμο.Από τότε που βρέθηκε η συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο. Μια συγνώμη δεν είναι αρκετή για κάθε είδους χυδαιότητα.
Κατά τη γνώμη σου. Κατά τη γνώμη μου, θα ήμασταν καλύτερα χωρίς εσένα.Και θα είμαστε σίγουρα καλύτερα και χωρίς αυτά και χωρίς εσένα.
Ναι, πολιτική τοποθέτηση. Και κατά τους συντονιστές, που προφανώς το είδαν, στέκει. Τα παράπονά σου εκεί, αν θέλεις κάτι. Ομοίως και σ' εκείνους που ψήφισαν στο πόλ που έβαλα.Πολιτική τοποθέτηση είναι ε
Τέλος, άκου λίγο αυτά που λέει εδώ ο Ιωαννίδης. Σου το έβαλα να ξεκινάει στο σημείο που θέλω ν' ακούσεις, για να μη χρειάζεται να το ακούσεις όλο: