Θα περίμενα να σου κάνει μεγαλύτερη εντύπωση το οξύμωρο να δουλεύεις για τρεις κι εξήντα και να ψηφίζεις αστικά κόμματα.argouen έγραψε: 17 Αύγ 2018, 13:57 Ξέρω γω ρε παιδί μου? Μυρίζει λίγο αστίλα η εξοχική παραθαλάσσια βιλάρα δε νομίζεις? τι να σου πει κι ο δόλιος ο Μαρξ παραπάνω?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Aριστερός δήμαρχος έκανε κάτι σπουδαίο
Re: Aριστερός δήμαρχος έκανε κάτι σπουδαίο
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- ΜπλεΜπουμπυς
Μην ειναι και ανεργοι και το φορουμ της καρδιας μας αποτελει την μοναδικη ανεξοδη διασκεδαση.vatraxos έγραψε: 17 Αύγ 2018, 14:04Θα περίμενα να σου κάνει μεγαλύτερη εντύπωση το οξύμωρο να δουλεύεις για τρεις κι εξήντα και να ψηφίζεις αστικά κόμματα.argouen έγραψε: 17 Αύγ 2018, 13:57 Ξέρω γω ρε παιδί μου? Μυρίζει λίγο αστίλα η εξοχική παραθαλάσσια βιλάρα δε νομίζεις? τι να σου πει κι ο δόλιος ο Μαρξ παραπάνω?
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Το πρόβλημα με τον Πελετιδη και τους κομμουνιστές είναι ακριβώς ότι είναι κομμουνιστές, όχι ότι έχουν μεγάλο σπίτι, ρε σαχλαμάρες
Το πρόβλημα είναι ότι ονειρεύονται κεντρικές οικονομίες, μονοκομματικό κράτος και Νικαβεντε που θα στρώσει τους διαφορετικούς, ρε καραγκιοζακια και όχι ότι έχουν σπίτι. Ηλίθιοι
Το πρόβλημα είναι ότι ονειρεύονται κεντρικές οικονομίες, μονοκομματικό κράτος και Νικαβεντε που θα στρώσει τους διαφορετικούς, ρε καραγκιοζακια και όχι ότι έχουν σπίτι. Ηλίθιοι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Αφήστε τα μελάνια σουπιέςΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 17 Αύγ 2018, 14:15Μην ειναι και ανεργοι και το φορουμ της καρδιας μας αποτελει την μοναδικη ανεξοδη διασκεδαση.vatraxos έγραψε: 17 Αύγ 2018, 14:04Θα περίμενα να σου κάνει μεγαλύτερη εντύπωση το οξύμωρο να δουλεύεις για τρεις κι εξήντα και να ψηφίζεις αστικά κόμματα.argouen έγραψε: 17 Αύγ 2018, 13:57 Ξέρω γω ρε παιδί μου? Μυρίζει λίγο αστίλα η εξοχική παραθαλάσσια βιλάρα δε νομίζεις? τι να σου πει κι ο δόλιος ο Μαρξ παραπάνω?
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Τι να λέει; Τίποτα δε λέει, γι αυτό ζητάω παραπομπή αν κάπου κάποιος έχει διαβάσει κάτι σχετικό. Και αντί για παραπομπή μου ζητάει ο άλλος να του φέρω αποδείξεις ότι δεν αναφέρει κάτι. Σουρεάλ.argouen έγραψε: 17 Αύγ 2018, 14:26 Αφήστε τα μελάνια σουπιές, το ερώτημα είναι άλλο, τι λέει ο Μαρξ για την κατοχή βιλάρας? Είναι οκ ή είναι αστικό κατάλειπο? Απλο είναι το ερώτημα
![]()
-
Αρρηνmax41postspermonth
- Phorum.gr user: Μητσάκος
Μήπως,λέω μήπως.πρέπει.αυτόν τον ένα να.τον πολλαπλασιάσουμε επί ένα μεγάλο.αριθμό διότι τα θετικά δείγματα υπήρξαν παμπολλα;Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 13 Αύγ 2018, 19:34Σιγά μην κρίνουμε έναν ολόκληρο πολιτικό χώρο από έναν άνθρωπο.Αρρηνmax41postspermonth έγραψε: 13 Αύγ 2018, 00:03 Αναρωτιέμαι πως με τέτοια φιλολαικα μέτρα μπορεί κάποιος να πιστεύει βάσιμα πως οι κκεδες της δεκαετίας του 40 ήταν τα καθάρματα της ιστορίας. Να πάρει θέση ο ταυγετης πάραυτα. Τι να πω; εμένα μου φανηκαν καλά παιδια στην τελική..οκ λίγο αλλόκοτα όντα για μας του αστους
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
Στο σημείο αυτό να σημειώσουμε ότι ο Μαρξ δεν λέει κάτι και για την τηλεόραση και τα διαστημικά ταξίδιαvatraxos έγραψε: 17 Αύγ 2018, 15:55Τι να λέει; Τίποτα δε λέει, γι αυτό ζητάω παραπομπή αν κάπου κάποιος έχει διαβάσει κάτι σχετικό. Και αντί για παραπομπή μου ζητάει ο άλλος να του φέρω αποδείξεις ότι δεν αναφέρει κάτι. Σουρεάλ.argouen έγραψε: 17 Αύγ 2018, 14:26 Αφήστε τα μελάνια σουπιές, το ερώτημα είναι άλλο, τι λέει ο Μαρξ για την κατοχή βιλάρας? Είναι οκ ή είναι αστικό κατάλειπο? Απλο είναι το ερώτημα
![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μα, γι αυτό είναι ξεπερασμένοςBeria έγραψε: 17 Αύγ 2018, 18:54
Στο σημείο αυτό να σημειώσουμε ότι ο Μαρξ δεν λέει κάτι και για την τηλεόραση και τα διαστημικά ταξίδια![]()
Εγώ δεν ξέρω ούτε έναν κκε που να μην είναι ή να μην θέλει να γίνει καρααστός. Εσύ;vatraxos έγραψε: 17 Αύγ 2018, 14:04Θα περίμενα να σου κάνει μεγαλύτερη εντύπωση το οξύμωρο να δουλεύεις για τρεις κι εξήντα και να ψηφίζεις αστικά κόμματα.argouen έγραψε: 17 Αύγ 2018, 13:57 Ξέρω γω ρε παιδί μου? Μυρίζει λίγο αστίλα η εξοχική παραθαλάσσια βιλάρα δε νομίζεις? τι να σου πει κι ο δόλιος ο Μαρξ παραπάνω?
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καλύτερα άδειο, παρά γεμάτο σκουπίδια. Το άδειο είναι και ελαφρύ,πολυστροφο καταλαβαίνει ότι άλλο αυτό που λένε, και αλλο αυτό που πράττουν/θέλουν στ αλήθεια.vatraxos έγραψε: 17 Αύγ 2018, 13:05 Ίντερνετ σου λέει μετά, πρόσβαση στη γνώση για όλους. 17 χρόνια στο φόρουμ τα ίδια και τα ίδια. Τόσος χώρος για μυαλό στα κεφάλια σας, τι το κρατάτε άδειο, θα το κάνετε airbnb;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Καλύτερα να ψηφίζεις αριστερά και να δουλεύεις για μηδέν και εξήνταvatraxos έγραψε: 17 Αύγ 2018, 14:04Θα περίμενα να σου κάνει μεγαλύτερη εντύπωση το οξύμωρο να δουλεύεις για τρεις κι εξήντα και να ψηφίζεις αστικά κόμματα.argouen έγραψε: 17 Αύγ 2018, 13:57 Ξέρω γω ρε παιδί μου? Μυρίζει λίγο αστίλα η εξοχική παραθαλάσσια βιλάρα δε νομίζεις? τι να σου πει κι ο δόλιος ο Μαρξ παραπάνω?
To be old and wise, you must first be young and stupid.
To θέμα όμως είναι ότι το ελαφρόμυαλος δεν δείχνει να είναι ζήτημα επιλογής για μερικούς.Ασέβαστος έγραψε: 17 Αύγ 2018, 20:00Καλύτερα άδειο, παρά γεμάτο σκουπίδια. Το άδειο είναι και ελαφρύ,πολυστροφο καταλαβαίνει ότι άλλο αυτό που λένε, και αλλο αυτό που πράττουν/θέλουν στ αλήθεια.vatraxos έγραψε: 17 Αύγ 2018, 13:05 Ίντερνετ σου λέει μετά, πρόσβαση στη γνώση για όλους. 17 χρόνια στο φόρουμ τα ίδια και τα ίδια. Τόσος χώρος για μυαλό στα κεφάλια σας, τι το κρατάτε άδειο, θα το κάνετε airbnb;
Καλά το ξεκίνησες, τί το συνέχισες;ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2018, 18:58Εγώ δεν ξέρω ούτε έναν κκε που να μην είναι ή να μην θέλει να γίνει καρααστός. Εσύ;vatraxos έγραψε: 17 Αύγ 2018, 14:04Θα περίμενα να σου κάνει μεγαλύτερη εντύπωση το οξύμωρο να δουλεύεις για τρεις κι εξήντα και να ψηφίζεις αστικά κόμματα.argouen έγραψε: 17 Αύγ 2018, 13:57 Ξέρω γω ρε παιδί μου? Μυρίζει λίγο αστίλα η εξοχική παραθαλάσσια βιλάρα δε νομίζεις? τι να σου πει κι ο δόλιος ο Μαρξ παραπάνω?
Έχεις δίκιο, είναι άλλο πράγμα οι πραγματικοί κομμουνιστές και άλλο αυτοί που ψηφίζουν κκε.
Εγώ εννοούσα τους δεύτερους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Μετανάστρια
- Phorum.gr user: Μετανάστρια
Δεν καταλαβαίνω. Που είναι το πρόβλημα με αυτό;Beria έγραψε: 17 Αύγ 2018, 14:23 Το πρόβλημα είναι ότι ονειρεύονται κεντρικές οικονομίες, μονοκομματικό κράτος και Νικαβεντε
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 104 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-