Δεν το λες σωστά
" Στο Βίτσι και στο Γράμμο σας θάψαμε στην άμμο ( αναρχοκομμούνια)" , φροντιστήριο θες ρε κεφάλα;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Δεν το λες σωστά
Αυτοί που ονομάζεις μπλε και ροζ μπότ τι ακριβώς έκαναν;George_V έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 16:36Πες και για τα μπλε και ροζ μποτ.dtri2020 έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 16:35Οι μαύρες και οι κόκκινες ύαινες έχουν πλημμυρίσει τον δημόσιο λόγο! Οι μαύρες γιατί δεν μπόρεσαν ποτέ να χωνέψουν πως θα δούν τους δικούς τους στην φυλακή, και οι κόκκινες γιατί δνε μπορούν να χωνέψουν πως δεν περνάνε πια οι εκβιασμοί.George_V έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 16:27
Εκπληκτικο ειναι που πατε να το ριξετε μονο στα ολοκληρωτικα κοκκινα και μαυρα μποτ.
Αλλα και σεις τα μπλε, πρασινα και ροζ μποτ οι εκπροσωποι των αστικων κομματων δεν πατε πισω. Εννιοτε ειστε χειρότεροι απο τα ολοκληρωτικα.
Όλα βασίζονται στην σιωπή των υπολοίπων. Οι μέρες όμως της σιωπής πέρασαν!
Αυτα γιατι τα αφηνεις απεξω?
Μήπως άνοιξαν τίποτε κεφάλια;

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Πάει για διάφορους λόγους, όχι μόνο εσωτερικούς και σίγουρα όχι μόνο εξαιτίας της ΝΔ. Εσύ τώρα πας και παίρνεις θέματα όπως τα εμβόλια και κατηγορείς τον εμβολιασμό για να την πεις στη ΝΔ. Πως πιστεύεις ότι φαίνεται αυτό στα μάτια εκείνων που δεν έχουν την ίδια εμμονή με σένα ή κάποια άλλη αντίστοιχη που να εξυπηρετείται από αυτήν την λογική;Kauldron έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 16:36 Εγώ φίλε μου δράκοντα, βλέπω οτι αυτή η χώρα πάει κατά διαόλου, και αν δεν γίνει κάτι γρήγορα μας βλέπω να εξαφανιζόμαστε. Και βλέπω απ' τη μια μεριά τα μποτάκια να υπερασπίζονται τα συμφέροντά τους (γιατί μη νομίζεις οτι δεν αμείβονται), και απ' την άλλη τους υπόλοιπους να είναι μακάριοι, ενώ τα πράγματα χειροτερεύουν διαρκώς. Στο κάτω κάτω, λόγω των πολιτικών μου απόψεων, δέχομαι επίθεση και απ' τα δεξιά, και απ' τ' αριστερά.
Λίγο πιο πρίν μπήκε ο Υδραργυράκος σε άσχετο νήμα, και πήγε να μου την πεί:
viewtopic.php?f=33&t=18396&p=2002388&hi ... 1#p2002377
Μάλλον θέλει να την πει και στις δύο πλευρές του μποτονομίσματος, αμφιβάλλω αν έκανε λάθος.
Το θέμα δεν είναι τα εμβόλια, το θέμα είναι οτι κάνουν σαν τους Κνίτες επί Τσέρνομπιλ, που τρώγανε φράουλες για να μας δείξουν οτι δεν υπάρχει κίνδυνος. Αυτοί κάνανε την παλινωδία με το ΑΖ, που εμβολιάστηκε κόσμος με την πρώτη δόση και μετά το σταμάτησαν για ορισμένες ηλικιακές ομάδες, με αποτέλεσμα να πάνε να εμβολιαστούν με άλλο εμβόλιο σε δεύτερη.Green Dragon έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 16:47Πάει για διάφορους λόγους, όχι μόνο εσωτερικούς και σίγουρα όχι μόνο εξαιτίας της ΝΔ. Εσύ τώρα πας και παίρνεις θέματα όπως τα εμβόλια και κατηγορείς τον εμβολιασμό για να την πεις στη ΝΔ. Πως πιστεύεις ότι φαίνεται αυτό στα μάτια εκείνων που δεν έχουν την ίδια εμμονή με σένα ή κάποια άλλη αντίστοιχη που να εξυπηρετείται από αυτήν την λογική;Kauldron έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 16:36 Εγώ φίλε μου δράκοντα, βλέπω οτι αυτή η χώρα πάει κατά διαόλου, και αν δεν γίνει κάτι γρήγορα μας βλέπω να εξαφανιζόμαστε. Και βλέπω απ' τη μια μεριά τα μποτάκια να υπερασπίζονται τα συμφέροντά τους (γιατί μη νομίζεις οτι δεν αμείβονται), και απ' την άλλη τους υπόλοιπους να είναι μακάριοι, ενώ τα πράγματα χειροτερεύουν διαρκώς. Στο κάτω κάτω, λόγω των πολιτικών μου απόψεων, δέχομαι επίθεση και απ' τα δεξιά, και απ' τ' αριστερά.
Λίγο πιο πρίν μπήκε ο Υδραργυράκος σε άσχετο νήμα, και πήγε να μου την πεί:
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Χελώνε, έχεις πάρει χαμπάρι με ποιον ιδρυματικό διαλέγεσαι ή ακόμα;Kauldron έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 16:26dtri2020 έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 16:24 Ας το πάρουν όμως απόφαση πως οι μέρες που οι κυρ Παντελήδες έμεναν σιωπηλοί πέρασαν και τώρα θα λένε και οι κυρ Παντελήδες την δική τους άποψη!![]()
Ως κυρ-Παντελής, ξέρεις, νοείται το τομάρι που σκέφτεται μόνο την πάρτη του, και πώς θα βολευτεί ο ίδιος, με βύσμα και όποια άλλη βρωμιά μπορεί.
Βέβαια, ποιός είμαι 'γω να σου αρνηθώ το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό.
Εντος πχορουμ φυσικα και μας εχετε σπασει τα νευρα για αρχη με το φανατισμο σας.dtri2020 έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 16:44Αυτοί που ονομάζεις μπλε και ροζ μπότ τι ακριβώς έκαναν;George_V έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 16:36Πες και για τα μπλε και ροζ μποτ.dtri2020 έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 16:35
Οι μαύρες και οι κόκκινες ύαινες έχουν πλημμυρίσει τον δημόσιο λόγο! Οι μαύρες γιατί δεν μπόρεσαν ποτέ να χωνέψουν πως θα δούν τους δικούς τους στην φυλακή, και οι κόκκινες γιατί δνε μπορούν να χωνέψουν πως δεν περνάνε πια οι εκβιασμοί.
Μήπως έκαψαν τίποτε σπίτια;
Μήπως έκαψαν τίποτε αυτοκίνητα;
Μήπως έσπασαν τίποτε μαγαζιά;
Μήπως δολοφόνησαν κανέναν;
Μήπως έτρεξαν να υποδεχθούν καταδικασμένους δολοφόνους στην έξοδο της φυλακής;
Τι ακριβώς από τα παραπάνω έκαναν;
Κανένα μποτ δεν κάνει τέτοια πράγματα, φόρουμ είναι, δεν μπορείς ν' ανοίξεις κεφάλια σ' ένα φόρουμ! Τα μποτ σαμποτάρουν την γόνιμη συζήτηση γιατί στην πραγματικότητα δεν έχουν άποψη, είτε πληρώνονται γι' αυτό που κάνουν είτε ζουν σ' έναν εντελώς δικό τους κόσμο και δεν έχει κανένα νόημα να εμπαλκείς σε μακροσκελή συζήτηση μαζί τους σε καμία από τις δύο περιπτώσεις.dtri2020 έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 16:44Αυτοί που ονομάζεις μπλε και ροζ μπότ τι ακριβώς έκαναν;George_V έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 16:36Πες και για τα μπλε και ροζ μποτ.dtri2020 έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 16:35
Οι μαύρες και οι κόκκινες ύαινες έχουν πλημμυρίσει τον δημόσιο λόγο! Οι μαύρες γιατί δεν μπόρεσαν ποτέ να χωνέψουν πως θα δούν τους δικούς τους στην φυλακή, και οι κόκκινες γιατί δνε μπορούν να χωνέψουν πως δεν περνάνε πια οι εκβιασμοί.
Μήπως έκαψαν τίποτε σπίτια;
Μήπως έκαψαν τίποτε αυτοκίνητα;
Μήπως έσπασαν τίποτε μαγαζιά;
Μήπως δολοφόνησαν κανέναν;
Μήπως έτρεξαν να υποδεχθούν καταδικασμένους δολοφόνους στην έξοδο της φυλακής;
Τι ακριβώς από τα παραπάνω έκαναν;
Έχεις δίκιο και σχεδόν πάντα απαντώ μόνο 2-3 φορές για ν' αναδείξω το ψέμμα αλλά επειδή ο Kauldron μου ήταν πάντα συμπαθής και επιπλέον μου έχει κάνει εντύπωση το mode στο οποίο έχει μπει, είπα να δω μήπως μπορέσω να τον προβληματίσω λίγο. Είναι κρίμα γιατί δεν ήταν έτσι.Uppercut έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 16:50 Green Dragon, δεν βλέπεις τι κάνεις; Κι εσύ κι ο George λέτε για την κατάσταση με τα μποτς ενώ παράλληλα τα θρέφετε. Δεν απαντάς στα μποτ, δεν τα ταίζεις. Ούτε εξηγείς στο τρολλ ότι είναι τρολλ, δεν έχει νόημα. Η λύση είναι πολύ απλή (αφού δεν θέλουν οι συντονιστές να μπανάρουν τα μποτς): δεν ασχολείσαι μαζί τους, ούτε ασχοέισαι για να τους ενημερώσεις ότι είναι τρολλ, ούτε τίποτα. Αν η πλειονότητα των υπολοίπων χρηστών μπορούσε να κάνει αυτό το απλό πράγμα, δεν θα υπήρχε θέμα.
Παλινωδίες είχαμε παγκοσμίως και σε κάποιο βαθμό κατανοητές αλλά πάλι κολλάς εδώ.Kauldron έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 16:48 Το θέμα δεν είναι τα εμβόλια, το θέμα είναι οτι κάνουν σαν τους Κνίτες επί Τσέρνομπιλ, που τρώγανε φράουλες για να μας δείξουν οτι δεν υπάρχει κίνδυνος. Αυτοί κάνανε την παλινωδία με το ΑΖ, που εμβολιάστηκε κόσμος με την πρώτη δόση και μετά το σταμάτησαν για ορισμένες ηλικιακές ομάδες, με αποτέλεσμα να πάνε να εμβολιαστούν με άλλο εμβόλιο σε δεύτερη.
Μα ζαιος να πυροβολεί ζαιαυγιτη;Kauldron έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 16:36 Λίγο πιο πρίν μπήκε ο Υδραργυράκος σε άσχετο νήμα, και πήγε να μου την πεί:
Ο καθένας έχει κάτι να τους καταλογίσει, ανάλογα με τη σκοπιά απ' την οποία το βλέπει.Green Dragon έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 16:54Παλινωδίες είχαμε παγκοσμίως και σε κάποιο βαθμό κατανοητές αλλά πάλι κολλάς εδώ.Kauldron έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 16:48 Το θέμα δεν είναι τα εμβόλια, το θέμα είναι οτι κάνουν σαν τους Κνίτες επί Τσέρνομπιλ, που τρώγανε φράουλες για να μας δείξουν οτι δεν υπάρχει κίνδυνος. Αυτοί κάνανε την παλινωδία με το ΑΖ, που εμβολιάστηκε κόσμος με την πρώτη δόση και μετά το σταμάτησαν για ορισμένες ηλικιακές ομάδες, με αποτέλεσμα να πάνε να εμβολιαστούν με άλλο εμβόλιο σε δεύτερη.
Στο θέμα διαχείρησης της πανδημίας, το μόνο που καταλογίζω στην κυβέρνηση είναι οι παλινωδίες του φθινοπώρου με τα μέτρα, που δεν είχαν δικαιολογία. Τα υπόλοιπα είναι τραβηγμένα απ' τα μαλλιά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Σύμμαχοι είσαστε εσείς και οι ζαίοι. Ζαίοι και Γαλαζαίοι χέρι χέρι.Kolovrat έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 16:58Μα ζαιος να πυροβολεί ζαιαυγιτη;Kauldron έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 16:36 Λίγο πιο πρίν μπήκε ο Υδραργυράκος σε άσχετο νήμα, και πήγε να μου την πεί:
viewtopic.php?f=33&t=18396&p=2002388&hi ... 1#p2002377![]()
![]()
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.