Δε νομιζω να συσχετιζονται.vantono έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 18:30 Καποιος δεν ειχε γράψει εδώ μέσα οτι λίγες μέρες μετά απο pfizer ενιωθε πόνο στη μέση, ή δεν θυμάμαι καλά?
Ενιωσα κι εγώ πριν λίγες ώρες και νιωθω ακομα ενα απαλο/υποφερτό τράβηγμα, αφου όμως πριν είχα σηκώσει ενα αρκετά βαρύ φορτίο μόνος μου και λίγο απότομα είναι η αλήθεια, αλλά το εχω ξανακάνει πολλές φορες το να σηκώνω βαριά πράγματα (ακομα και απότομα) και δεν έχω νιώσει ποτέ μέση. Αναμένω να δω πως θα εξελιχθεί η φάση, και θα σας ενημερώσω.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Την πάτησα με το εμβόλιο... Προσοχή!
Re: Την πάτησα με το εμβόλιο... Προσοχή!
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Εσύ έχεις εφηβική καρδούλα, γι' αυτό.vantono έγραψε: 29 Ιουν 2021, 10:22Όλοι οσοι ξέρω που εκαναν 2η κτηνιατρική, το ίδιο με εσενα το περάσανε. Μόνο εγώ την άκουσα.NewModelArmy έγραψε: 29 Ιουν 2021, 00:57 Δευτερη δοση κτηνιατρου το πρωι και περα απο μια μικρη ενοχληση στο μπρατσο δεν ειχα καμια απολυτως παρενεργεια,οπως και στην πρωτη δοση,σε βαθμο που σκεφτομαι μην επεσα σε ψεκασμενη νοσοκομα και μου εχωσε πλασιμπο.Επιβαλλεται τεστ αντισωματων σε κανα μηνα τωρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πριν λίγο άκουσα στην ερτ λέει οι Γερμανοί συστήνουν όσοι κάναμε ΑΖ να κάνουμε δεύτερη δόση φέηζερ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
κι εγω καποτε σηκωνα πολλα βαρια αντικειμενα, μεχρι που σηκωσα ενα και γαμηθηκε η μεση μου για την υπολοιπη ζωη μου.vantono έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 18:30 Καποιος δεν ειχε γράψει εδώ μέσα οτι λίγες μέρες μετά απο pfizer ενιωθε πόνο στη μέση, ή δεν θυμάμαι καλά?
Ενιωσα κι εγώ πριν λίγες ώρες και νιωθω ακομα ενα απαλο/υποφερτό τράβηγμα, αφου όμως πριν είχα σηκώσει ενα αρκετά βαρύ φορτίο μόνος μου και λίγο απότομα είναι η αλήθεια, αλλά το εχω ξανακάνει πολλές φορες το να σηκώνω βαριά πράγματα (ακομα και απότομα) και δεν έχω νιώσει ποτέ μέση. Αναμένω να δω πως θα εξελιχθεί η φάση, και θα σας ενημερώσω.![]()
το νου σου.μπορει να αισθανεσαι οτι το εχεις το βαρος, χαλαρα, αλλα αν μην ειναι αληθεια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Οταν σηκωνουμε βαρη,λυγιζουμε ελαφρως τα γονατα και σφιγγουμε κοιλιακους στο μαξιμουμ.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Άκυρο τελικά, καμία σχέση. Ενα μισάωρο μετά αφότου εκανα το ποστ, μου περασε τελείως και δεν με ξανα ενοχλησε. Απλά γερνάω μάλλον.

είναι πολλά τα λεφτά άρη!sys3x έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 12:32 Πριν λίγο άκουσα στην ερτ λέει οι Γερμανοί συστήνουν όσοι κάναμε ΑΖ να κάνουμε δεύτερη δόση φέηζερ.
![]()
Μου έχει μείνει και εμένα μια όχληση στη μέση μετά το πρώτο μπόλι που δεν είχα ποτέ προηγουμένως.
Για κάποιον λόγο αυτές τις δύο γαμημένες μέρες μετά το μπόλι με πονούσαν όλα τα κόκαλα αλλά αυτό που με γάμησε ήταν ο πονοκέφαλος και ο ανεξήγητος πόνος στην μέση.
Σταδιακά τον αισθάνομαι να φεύγει αλλά περάσανε και δύο μήνες πλάκα πλάκα.
Για κάποιον λόγο αυτές τις δύο γαμημένες μέρες μετά το μπόλι με πονούσαν όλα τα κόκαλα αλλά αυτό που με γάμησε ήταν ο πονοκέφαλος και ο ανεξήγητος πόνος στην μέση.
.
.
Τι τραβάτε κι εσείς οι χορεύτριες μπολιασμένοι.sys3x έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 17:44 Μου έχει μείνει και εμένα μια όχληση στη μέση μετά το πρώτο μπόλι που δεν είχα ποτέ προηγουμένως.
- EKPLIKTIKOS
2late bro, την εμπηξα τη 2η άστρα ήδη. Την άλλη τη μαλακια δεν τη βάζω μέσα μου να αλλοιωθεί το ντιενει μουsys3x έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 12:32 Πριν λίγο άκουσα στην ερτ λέει οι Γερμανοί συστήνουν όσοι κάναμε ΑΖ να κάνουμε δεύτερη δόση φέηζερ.
![]()
Η δεύτερη πως ήτανε;EKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 17:502late bro, την εμπηξα τη 2η άστρα ήδη. Την άλλη τη μαλακια δεν τη βάζω μέσα μου να αλλοιωθεί το ντιενει μουsys3x έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 12:32 Πριν λίγο άκουσα στην ερτ λέει οι Γερμανοί συστήνουν όσοι κάναμε ΑΖ να κάνουμε δεύτερη δόση φέηζερ.
![]()
![]()
Γίνεσαι πστς με την δεύτερη;
.
.
- EKPLIKTIKOS
H 2η δεν είχε καθόλου παρενέργειες σε μένα
Spoiler
εκτός από το ότι μου αρέσουν οι άντρες τώρα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 100 Απαντήσεις
- 2431 Προβολές
-