και να λέει για αθλητικά, για μεταγραφές και στήσιμο αμάδων.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όταν μονολογείτε, τι λέτε;
Όταν μονολογείτε, τι λέτε;
Σήμερα στην θάλασσα άκουσα να μονολογεί ένας που έκανε μπάνιο δίπλα μου
- wooded glade
Re: Όταν μονολογείτε, τι λέτε;
Blue toothed ήτανε.Μηχανικός έγραψε: 17 Αύγ 2018, 15:51 Σήμερα στην θάλασσα άκουσα να μονολογεί ένας που έκανε μπάνιο δίπλα μου
και να λέει για αθλητικά, για μεταγραφές και στήσιμο αμάδων.![]()
Κι εγώ είχα δει μία στο Μοναστηράκι και λέω αμάν τι κάνει αυτή, αλλά ήτανε blue toothed.
Αλλά από τότε είναι όλες blue toothed.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Κολύμπαγε στα βαθιά.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Εξαρτάται από την περίπτωση.
Όταν έχω στο μυαλό μου κάποιο πρόβλημα, μονολογώ λύσεις που μου 'ρχονται εκείνη τη στιγμή.
Άμα βλέπω τίποτα αθλητικά πετάω "σπικερίστικες" ατάκες (τις περισσότερες φορές λίγο πριν πούνε σχεδόν τα ίδια πράγματα οι σπίκερς) κάνοντάς το να φανεί σαν να μονολογώ, έτσι για να την σπάω στους τριγύρω.
Άμα κοπώ στο ξύρισμα, συνήθως θυμάμαι ονόματα Αγίων κλπ.
Όταν έχω στο μυαλό μου κάποιο πρόβλημα, μονολογώ λύσεις που μου 'ρχονται εκείνη τη στιγμή.
Άμα βλέπω τίποτα αθλητικά πετάω "σπικερίστικες" ατάκες (τις περισσότερες φορές λίγο πριν πούνε σχεδόν τα ίδια πράγματα οι σπίκερς) κάνοντάς το να φανεί σαν να μονολογώ, έτσι για να την σπάω στους τριγύρω.
Άμα κοπώ στο ξύρισμα, συνήθως θυμάμαι ονόματα Αγίων κλπ.
- wooded glade
Όταν είμαστε μικροί κάναμε φανταστικές αναμεταδόσεις αγώνων, με τη φωνή του Νίκου Φώσκολου.
Στις δικές μου κέρδαγε πάντα η ΑΕΚ, ένας άλλος που ήταν πιό καλός ήταν παναθηναϊκάκιας.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Γούντι, την γυναίκα του Στήβι Γουώντερ την έχεις δει ποτέ;wooded glade έγραψε: 17 Αύγ 2018, 16:01Όταν είμαστε μικροί κάναμε φανταστικές αναμεταδόσεις αγώνων, με τη φωνή του Νίκου Φώσκολου.
Στις δικές μου κέρδαγε πάντα η ΑΕΚ, ένας άλλος που ήταν πιό καλός ήταν παναθηναϊκάκιας.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Ορέστης 35
Κανω καποιους θυμωμενους διαλογους για τις κατηγοριες που μου εχουν προσαψει διαφοροι ανθρωποι και σχετικα με ασχημα πραγματα που μου εχουν συμβει.Μηχανικός έγραψε: 17 Αύγ 2018, 15:51 Σήμερα στην θάλασσα άκουσα να μονολογεί ένας που έκανε μπάνιο δίπλα μου
Πάνος Σκουρλέτης
Κανω διάλογο, μου απαντάω και συμφωνώ μαζί μου. Κάποιες φορές διαφωνώ αλλά τελικά με πείθω.
Άλλες φορές άμα.θέλω να τα πω σε κάποιον κάνω και τον άλλο. Εγώ του λέω όσα θέλω και εκείνος μου λέει μα... Μου... Βασικά δε λέει τίποτα γιατί πάλι έχω δίκιο.
Άλλες φορές άμα.θέλω να τα πω σε κάποιον κάνω και τον άλλο. Εγώ του λέω όσα θέλω και εκείνος μου λέει μα... Μου... Βασικά δε λέει τίποτα γιατί πάλι έχω δίκιο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Εμενα μου φερνουν αντιρρησεις και δεν τους πειθω ποτε ουτε με τα πιο αρτια επιχειρηματα.Naida έγραψε: 17 Αύγ 2018, 17:54 Κανω διάλογο, μου απαντάω και συμφωνώ μαζί μου. Κάποιες φορές διαφωνώ αλλά τελικά με πείθω.
Πρέπει να χρησιμοποιήσεις πιο αυστηρό ύφος.Ορέστης 35 έγραψε: 17 Αύγ 2018, 18:39Εμενα μου φερνουν αντιρρησεις και δεν τους πειθω ποτε ουτε με τα πιο αρτια επιχειρηματα.Naida έγραψε: 17 Αύγ 2018, 17:54 Κανω διάλογο, μου απαντάω και συμφωνώ μαζί μου. Κάποιες φορές διαφωνώ αλλά τελικά με πείθω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
παναγιες συνηθως
PsyΜηχανικός έγραψε: 17 Αύγ 2018, 15:51 Σήμερα στην θάλασσα άκουσα να μονολογεί ένας που έκανε μπάνιο δίπλα μου
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1072 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από alto_sem
-
- 17 Απαντήσεις