!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πιάστηκε ο Παψ
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
- Highlander
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Re: Συνελήφθη ο Χρήστος Παππάς
Lord Brum έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 22:32να είσαι ανεκτικός με τους έχοντες διαφορετική γνώμη![]()
Εγώ μια χαρά ανεκτικτος είμαι. Και την σύλληψη του παπάρα μια χαρά την πήρα. Εσύ είσαι σε μια ενδιάμεση κατάσταση όπου από την μια λυπάσαι τον ναζί και από την άλλη ψήφισες αυτους που <<έστησαν>> σκευωρία
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Υπάρχει κόλπο να κλέψεις στο var, όχι χρονικά ακριβώς αλλά να επικρατήσει ο τίτλος σου
Γαμωτο δεν το είχα σκεφτεί!don't speak έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 22:42Υπάρχει κόλπο να κλέψεις στο var, όχι χρονικά ακριβώς αλλά να επικρατήσει ο τίτλος σου![]()
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Highlander
Κατάλαβε ότι δεν μπορεί να αποφύγει την ποινη και αν συνεχίσει να κρύβεται θα τραβιέται στις φυλακές μέχρι τα 80.
Re: Πιάστηκε ο Παψ
Πιαστηκε αυτος ο επικινδυνος και σκληρος εγκληματιας
επιτελους θα κοιμηθουμε με τις πορτες ξεκλειδωτες
επιτελους θα κοιμηθουμε με τις πορτες ξεκλειδωτες
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Είναι επιτυχία και αναμένουμε τις λεπτομέρειες. Αλλά αντικειμενικά δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο γιατί και που διέφευγε δεν αποτελούσε ιδιαίτερη απειλή για κάτι.
Πραγματική επιτυχία άλλου επιπέδου θα είναι να εξαρθρωθεί η δολοφονία του Καραϊβάζ ή κάποια από τα χτυπήματα του οργανωμένου εγκλήματος που είχαμε το τελευταίο διάστημα.
Τελικά αξίζει να είσαι φυγάς και να ζεις διαρκώς σε ένα καθεστώς καταδίωξης; Να είσαι συνέχεια κρυμμένος, να μη μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο τη μάνα σου, να μη μπορείς να χρησιμοποιήσεις ηλεκτρονικά μέσα κλπ
Θα είχε εκτίσει ως τώρα ένα χρόνο της ποινής του και η διαφυγή του λειτουργεί κι επιπλέον επιβαρυντικά.
Πραγματική επιτυχία άλλου επιπέδου θα είναι να εξαρθρωθεί η δολοφονία του Καραϊβάζ ή κάποια από τα χτυπήματα του οργανωμένου εγκλήματος που είχαμε το τελευταίο διάστημα.
Τελικά αξίζει να είσαι φυγάς και να ζεις διαρκώς σε ένα καθεστώς καταδίωξης; Να είσαι συνέχεια κρυμμένος, να μη μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο τη μάνα σου, να μη μπορείς να χρησιμοποιήσεις ηλεκτρονικά μέσα κλπ
Θα είχε εκτίσει ως τώρα ένα χρόνο της ποινής του και η διαφυγή του λειτουργεί κι επιπλέον επιβαρυντικά.
Μπουζουριάσανε τον Παππά!
Σε διαμέρισμα στου Ζωγράφου κρυβόταν το πουλάκι μου!
Συνελήφθη ο Χρήστος Παππάς
Συνελήφθη την Πέμπτη σε διαμέρισμα στον Ζωγράφο το νο.2 της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, ο οποίος καταζητείτο από την ημέρα της καταδίκης της εγκληματικής οργάνωσης
Σύμφωνα με πληροφορίες, άντρες της Αντιτρομοκρατικής τον είχαν εντοπίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα στην περιοχή του Ζωγράφου όπου είχε βρει καταφύγιο σε διαμέρισμα, τον παρακολούθησαν και σήμερα μετά από επιχείρηση, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.
Αμέσως μετά την σύλληψή του με το σε βάρος του ένταλμα που εκκρεμούσε οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ και θα ακολουθηθεί η διαδικασία της εκτέλεσης του εντάλματος στον αρμόδιο εισαγγελέα για να πάρει και εκείνος τον ίδιο δρόμο των φυλακών που και τα υπόλοιπα ηγετικά στελέχη της ακροδεξιάς οργάνωσης ακολούθησαν.
Χρήστος Παππάς: Εξαφανισμένος επί 9 μήνες
Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Παππάς διέφευγε της σύλληψης από τον Οκτώβριο του 2020, όταν και το δικαστήριο ανακοίνωσε την καταδικαστική απόφαση για την νενοναζιστική οργάνωση.
Είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.
Ο Χρήστος Παππάς, που την πληροφορήθηκε από τον δικηγόρο του και τα ΜΜΕ, θα έπρεπε να συλληφθεί και να οδηγηθεί στις φυλακές. Αντ’ αυτού όμως, και ενώ όλοι οι υπόλοιποι καταδικασθέντες ακολούθησαν τα προβλεπόμενα, ο Παππάς προτίμησε τον δρόμο της φυγής. Είχαν προηγηθεί δηλώσεις στελεχών της ΕΛΑΣ, περί ετοιμότητας και σχεδίου σύλληψης των χρυσαυγιτών, άμα τη εισαγγελική εντολή.
Από τις πρώτες ημέρες της διαφυγής του Παππά σενάρια τον εμφάνιζαν να έχει διαφύγει στο εξωτερικό τα οποία, όπως φαίνεται, διαψεύδονται.
Λίγες μέρες μάλιστα, μετά την καταδικαστική απόφαση, ο συνήγορος του φυγόποινου Παππά, είχε καταθέσει έφεση.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Μπουζουριάσανε τον Παππά!
Έχει άλλα 2 ίδια νήματα
Στον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος ανήκει και ο συγκεκριμένος όπως και όλοι οι καταδικασθέντες νεοναζί χρυσαυγίτες.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Όταν ήμουν 10 χρονων με έστειλε η μάνα μου να πάρω γύρους να φάμε στο σπίτι. Τότε τα ρέστα τα έβαζα στη σακούλα με τα ψώνια.
Όταν πέταξα τα σκουπίδια υπήρχαν και τα ρέστα μέσα και το καταλάβαμε 2-3 ώρες μετά. Πήγα στον κάδο, έβγαλα τη σακούλα, πήρα τα λεφτά και γύρισα σπίτι.
Κανείς δε μου είπε μπράβο που διόρθωσα τη μαλακία μου.
Όταν πέταξα τα σκουπίδια υπήρχαν και τα ρέστα μέσα και το καταλάβαμε 2-3 ώρες μετά. Πήγα στον κάδο, έβγαλα τη σακούλα, πήρα τα λεφτά και γύρισα σπίτι.
Κανείς δε μου είπε μπράβο που διόρθωσα τη μαλακία μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 423 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios