!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εμβόλιο covid-19 Update

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Re: Εμβόλιο covid-19 Update

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Thor έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 12:32

Αστικος μυθος.
Ολα της ΚΤΜ στην Ινδια φτιαχνονται και φυσικα το καθε Τριτη ειναι μονο στη φαντασια καποιων.
Όχι όλα, μόνο τα μικρά rc/duke/adventure (125, 200, 250, 390). Κάποια άλλα είναι Αυστρία (το made in είναι λίγο παραπλανητικο βέβαια, το assembled είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα). Κάποια άλλα έχουν πάει σε τρίτες χώρες (πχ τα 790 Φιλιππίνες αν θυμάμαι καλα)
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 12:39
Thor έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 12:32

Αστικος μυθος.
Ολα της ΚΤΜ στην Ινδια φτιαχνονται και φυσικα το καθε Τριτη ειναι μονο στη φαντασια καποιων.
Όχι όλα, μόνο τα μικρά rc/duke/adventure (125, 200, 250, 390). Κάποια άλλα είναι Αυστρία (το made in είναι λίγο παραπλανητικο βέβαια, το assembled είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα). Κάποια άλλα έχουν πάει σε τρίτες χώρες (πχ τα 790 Φιλιππίνες αν θυμάμαι καλα)
Οκ,αλλα αυτο με τις βλαβες ειναι αστικος μυθος.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

ST48410 έγραψε: 30 Ιουν 2021, 23:56
Awesomatic έγραψε: 30 Ιουν 2021, 23:54
ΕΜΑ: Το εμβόλιο της AstraZeneca που παρασκευάζεται στην Ινδία δεν είναι εγκεκριμένο στην ΕΕ

Η Αφρικανική Ένωση (UA) είχε διαμαρτυρηθεί επειδή η μη αναγνώριση από την ΕΕ του εμβολίου Covishield που παρασκευάζεται στην Ινδία, με μειωμένο κόστος, μπορεί να συνιστά διάκριση για τους Αφρικανούς, καθώς χρησιμοποιείται ευρέως στις αφρικανικές χώρες.

https://www.protothema.gr/koronoios-liv ... o-stin-ee/
Τι τους νοιάζει τους Αφρικανούς τι εμβόλια θα εγκρίνουμε εμείς στην Ευρώπη και γιατί είναι "διάκριση"; :smt017
Μήπως δεν τους θεωρούν εμβολιασμένους ώστε να τους παρέχουν τα αντίστοιχα προνόμια σε πτήσεις σε άλλες χώρες, αποφυγή καραντίνας κατά την είσοδο κλπ;
Εχω προσωπικό ενδιαφέρον γιά το θέμα αυτό. Μία φίλη μου που εμβολιάσθηκε στην Σερβία, έκανε την πρώτη δόση με Astra - Zeneca ινδικό, την δεύτερη όμως με ευρωπαϊκό. Θα έλθει στην Ελλάδα είτε αυτό το Σαββατοκύριακο, είτε το επόμενο. Θα δούμε τι θα γίνει.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Leporello έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 13:19
ST48410 έγραψε: 30 Ιουν 2021, 23:56
Awesomatic έγραψε: 30 Ιουν 2021, 23:54 Τι τους νοιάζει τους Αφρικανούς τι εμβόλια θα εγκρίνουμε εμείς στην Ευρώπη και γιατί είναι "διάκριση"; :smt017
Μήπως δεν τους θεωρούν εμβολιασμένους ώστε να τους παρέχουν τα αντίστοιχα προνόμια σε πτήσεις σε άλλες χώρες, αποφυγή καραντίνας κατά την είσοδο κλπ;
Εχω προσωπικό ενδιαφέρον γιά το θέμα αυτό. Μία φίλη μου που εμβολιάσθηκε στην Σερβία, έκανε την πρώτη δόση με Astra - Zeneca ινδικό, την δεύτερη όμως με ευρωπαϊκό. Θα έλθει στην Ελλάδα είτε αυτό το Σαββατοκύριακο, είτε το επόμενο. Θα δούμε τι θα γίνει.
Ο ξάδερφός μου ήρθε το Πάσχα από Σερβία με αρνητικό τεστ.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

vagabondo έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 13:22
Leporello έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 13:19
ST48410 έγραψε: 30 Ιουν 2021, 23:56 Μήπως δεν τους θεωρούν εμβολιασμένους ώστε να τους παρέχουν τα αντίστοιχα προνόμια σε πτήσεις σε άλλες χώρες, αποφυγή καραντίνας κατά την είσοδο κλπ;
Ο ξάδερφός μου ήρθε το Πάσχα από Σερβία με αρνητικό τεστ.
Ναι, με αρνητικό τεστ έρχονται. Το θέμα είναι αν μπορούν να έλθουν και χωρίς τεστ, αν έχουν εμβολιασθεί. Εκτός από την φίλη μου, με ενδιαφέρει γιατί νοικιάζω ένα εξοχικό στην Χαλκιδική και οι πελάτες είναι σχεδόν αποκλειστικά Σλαβομακεδόνες και Σέρβοι.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

Στύγιος έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 12:23 Μπορεί να υπάρχει μετάλλαξη Δέλτα, αλλά δε θα υπάρξει μετάλλαξη Έψιλον. Θα επέμβει, λόγω κοπυράιτ, η ΟΜΑΣ ΕΨΙΛΟΝ με το Μπέβατρον.
ως το Λάμβδα έχει φτάσει κιόλας, αλλά από την Έψιλον και μετά είναι "Variants of Interest" (ως και την Δέλτα είναι "Variants of Corncern").
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

talaipwros έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 21:12 https://www.google.com/amp/s/m.naftempo ... u-karkinou

Καλή φάση
Γνωστό εδώ και καιρό αυτό, ήταν ένας απο τους λόγους που πανηγυριζαμε με το γεγονός ότι έγιναν ήδη πραγματικότητα τα πρώτα mRNA εμβόλια.

Ήδη η BionTech έχει στραφεί εκεί.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

σκεφτείτε ότι η τεχνολογία είχε τραβήξει χειρόφρενο ενω ήταν υποσχόμενη και για θεραπεια του πρωτου σαρς 2002-2003 γιατί δεν πέθαινε πολυς κόσμος και δεν ήταν τόσο μεταδοτικός ωστε να είναι κερδοφόρα η ανάπτυξη της.
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

"Η εταιρεία Johnson & Johnson ανακοίνωσε ότι το μονοδοσικό εμβόλιό της παρέχει ισχυρή προστασία έναντι της ταχέως μεταδιδόμενης μετάλλαξης «Δέλτα» και άλλων στελεχών της Covid-19..
Η εταιρεία αξιολόγησε τα δείγματα αίματος οκτώ συμμετεχόντων στην κλινική δοκιμή τελευταίου σταδίου του εμβολίου της για να αξιολογήσει τα αντισώματα εξουδετέρωσης που παράγονται έναντι της μετάλλαξης «Δέλτα».

Ενταξει αμα βασιστηκε σε 8 ολοκληρα ατομα η ερευνα οτι ειναι αποτελεσματικο και αυτο το μπολι οκ :smt005:
Αδιανοητα πραγματα αλλα οταν τα μμε ειναι ουσιαστικα τηλεπλασιε για τα μπολια λογικο να κανουν οτι γουσταρουν και οι ΑΡΔ σαν καλα τσιρακια των εταιριων να το βουλωνουν

https://www.kathimerini.gr/world/561419 ... kto-mines/
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Σε αυτές τις μεταλλάξεις, μεταλλάσσεται η ακιδα ή κάποιο άλλο σημείο στο γονιδίωμα, χωρίς να επηρεάζεται η ακιδα;
Γιατί αν δεν αλλάζει η ακιδα, τα εμβόλια δεν θα έπρεπε να είναι το ίδιο αποτελεσματικά;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Fluffy έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 21:41 σκεφτείτε ότι η τεχνολογία είχε τραβήξει χειρόφρενο ενω ήταν υποσχόμενη και για θεραπεια του πρωτου σαρς 2002-2003 γιατί δεν πέθαινε πολυς κόσμος και δεν ήταν τόσο μεταδοτικός ωστε να είναι κερδοφόρα η ανάπτυξη της.
Μιλάς για τον ιό που εξαφανίστηκε μόνος του και θα έρπεπε να έχουμε φάρμακα για ποιόν ακριβώς λόγο;

Οι κομμουνιστικές χώρες έφτιαξαν; :lol:
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Green Dragon έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 18:29
Fluffy έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 21:41 σκεφτείτε ότι η τεχνολογία είχε τραβήξει χειρόφρενο ενω ήταν υποσχόμενη και για θεραπεια του πρωτου σαρς 2002-2003 γιατί δεν πέθαινε πολυς κόσμος και δεν ήταν τόσο μεταδοτικός ωστε να είναι κερδοφόρα η ανάπτυξη της.
Μιλάς για τον ιό που εξαφανίστηκε μόνος του και θα έρπεπε να έχουμε φάρμακα για ποιόν ακριβώς λόγο;

Γιατί ο άνθρωπος μπορεί να θέτει σκοπους, να προβλέπει. Π.χ. η πρόγνωση του καιρού είναι ωφέλιμη, φαντάζεσαι να βγαιναν οι ψαράδες με κλειστά ματια για ψάρεμα; Το ίδιο ισχύει και για απειλές άλλου τύπου για την αναθρωπότητα. Αυτό που λέω είναι να μην είμαστε ξεβράκωτοι στα αγγούρια όμως το κίνητρο του άμεσου κέρδους δεν αφήνει τέτοια περιθώρια.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Fluffy έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 22:00
Green Dragon έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 18:29 Μιλάς για τον ιό που εξαφανίστηκε μόνος του και θα έρπεπε να έχουμε φάρμακα για ποιόν ακριβώς λόγο;

Γιατί ο άνθρωπος μπορεί να θέτει σκοπους, να προβλέπει. Π.χ. η πρόγνωση του καιρού είναι ωφέλιμη, φαντάζεσαι να βγαιναν οι ψαράδες με κλειστά ματια για ψάρεμα; Το ίδιο ισχύει και για απειλές άλλου τύπου για την αναθρωπότητα. Αυτό που λέω είναι να μην είμαστε ξεβράκωτοι στα αγγούρια όμως το κίνητρο του άμεσου κέρδους δεν αφήνει τέτοια περιθώρια.
Να προβλέψεις τι ακριβώς; Πως θα είναι ο επόμενος ιός; Προφήτης είσαι;

Δεν μπορείς να φτιάξεις εμβόλιο προκαταβολικά εκτός αν είσαι μάντης.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”