(:
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eλληνίδα οδηγός *********
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Eλληνίδα οδηγός *********
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους φασιστερούς χρήστες για την βοήθεια τους.
(:
(:
όλα θα γίνουν σιγά σιγά, θα μάθετε να βάζετε σωστά τους τίτλους, σιγά σιγά όμως. Δε σας χάλασε νομίζω. (:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
To πιο κωμικό είναι ότι όλοι οι αντιαυταρχικοί ηδονίζονται με τη χρήση της ράβδου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το δεύτερο πιο κωμικό μετά τις προσπάθειές σας για damage control.
- YouOnlyLiveOnce
Μπραβο κερδισατε!sys3x έγραψε: 17 Αύγ 2018, 12:38 Ευχαριστούμε πολύ όλους τους φασιστερούς χρήστες για την βοήθεια τους.
(:
Spoiler
όλα θα γίνουν σιγά σιγά, θα μάθετε να βάζετε σωστά τους τίτλους, σιγά σιγά όμως. Δε σας χάλασε νομίζω. (:
το
που ειχα βαλει στον φοσιλι γιατι δεν το βλεπω ; - perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Απλα ατυχησε σημερα ,κατα βαθος ειναι καλο
παιδι
παιδι
Από τη στιγμή που αποδέχεσαι το ασημένιο, δεκτόν.foscilis έγραψε: 17 Αύγ 2018, 12:49 Το δεύτερο πιο κωμικό μετά τις προσπάθειές σας για damage control.
Δεν απάντησες όμως στο ερώτημα μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ντάματζ κοντρόλ σε τι, στην μεθυσμένη που όποιον πάρει ο χάρος;foscilis έγραψε: 17 Αύγ 2018, 12:49 Το δεύτερο πιο κωμικό μετά τις προσπάθειές σας για damage control.
Κατά τα άλλα δεν σε χάλασε νομίζω που άλλαξε ο τίτλος ε;
Μαν μου το τηγανόλαδο δεν είναι γι αυτό που νομίζεις.
.
.
Να σαι καλά ρε.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 17 Αύγ 2018, 12:49Μπραβο κερδισατε!sys3x έγραψε: 17 Αύγ 2018, 12:38 Ευχαριστούμε πολύ όλους τους φασιστερούς χρήστες για την βοήθεια τους.
(:
Spoiler
όλα θα γίνουν σιγά σιγά, θα μάθετε να βάζετε σωστά τους τίτλους, σιγά σιγά όμως. Δε σας χάλασε νομίζω. (:![]()
τοπου ειχα βαλει στον φοσιλι γιατι δεν το βλεπω ;
![]()
Spoiler
και το δικό μου το
επίσης, είναι εύκολο να καταλάβεις τον λόγο νομίζω.
Οχι άλλο εκμετάλλευση συμβόλων, παράγινε το πράμα παιδιά.
(:
.
.
-
Συριζαίος
Ο διαχειριστής άλλαξε τον τίτλο χωρίς τη θέληση μου.
Αν ήταν το αντίθετο θα το έκανε viral
Νομίζω τους υπερτιμάς.sys3x έγραψε: 17 Αύγ 2018, 13:05
Κάπου εδώ θέλω να κατοχυρώσω τον όρο φασιστερός®.
Οχι άλλο εκμετάλλευση συμβόλων, παράγινε το πράμα παιδιά.
(:
Οι φασισταριστεροί είναι υποπροϊόντα όλων των πολιτικών ιδεολογιών.
Μόνον για κομπόστ κάνουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Συριζαίος έγραψε: 17 Αύγ 2018, 09:48 Βόλος: Μεθυσμένη οδηγός τραυμάτισε τέσσερα άτομα - Ανάμεσά τους και ένα παιδί
Πρόκειται για αλλοδαπούς ηλικίας 41, 37, 33 και ένα παιδί 11 ετών, οι οποίοι διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου παραμένουν για προληπτικούς λόγους.
https://www.google.com/amp/s/amp.newsbo ... -ena-paidi
αν τραυματιζε ελληνες
συριζα κι έναν παρα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
ρε συριζα κι μπγοοδος τα πολιτικα φρονήματα τα ψαξατε???
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Έλα ρε; έκανε τέτοιο πράμα ο παλιοφασίστας;Συριζαίος έγραψε: 17 Αύγ 2018, 13:09 Ο διαχειριστής άλλαξε τον τίτλο χωρίς τη θέληση μου.
Δε σε χάλασε;
.
.
Πάντως εφόσον όντως ήταν μετζμένη και κακόβουλη μάλλον ήθελε να πάρει σβάρνα Έλληνες και της βγήκε αλλιώς, να ασούμε ένα πράμα όπως με αυτό το νήμα.
(:
Συριζαίος πήζεις ρε;
(:
Συριζαίος πήζεις ρε;
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση