!!! DEVELOPMENT MODE !!!
UEFA EURO 2020/1
Re: UEFA EURO 2020/1
Η φετινή Ιταλία, νομίζω, έχει πολύ καλό προπονητή, και τρομερούς παίκτες. Ως τώρα δεν ανέβασε σε κανένα ματς στροφές, έπαιξε στο ρελαντί. Δεν χρειάστηκε να κάνει το κάτι παραπάνω. Με την Αυστρία, ας πούμε, έκανε απλώς τη δουλειά της. Δεν ξέρω αν είναι ομάδα για τελικό, αυτό θα μας το δείξει. Αλλά το Βέλγιο μπορεί να το αποκλείσει, φυσικά με πολύ κόπο, αλλά μπορεί. Τρομερή περιουσία είναι ο 22χρονος Ντοναρούμα, μιλάμε για πολύ μεγάλη κλάση.
Ordem e Progresso.
Zaniolo-Pellegrini-Barella-Jorginho-Verratti
Tanta roba ...
Tanta roba ...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω αυτό που έγραψα πριν καν αρχίσει το τουρνουά.Cavaliere έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 12:21 Η φετινή Ιταλία, νομίζω, έχει πολύ καλό προπονητή, και τρομερούς παίκτες. Ως τώρα δεν ανέβασε σε κανένα ματς στροφές, έπαιξε στο ρελαντί. Δεν χρειάστηκε να κάνει το κάτι παραπάνω. Με την Αυστρία, ας πούμε, έκανε απλώς τη δουλειά της. Δεν ξέρω αν είναι ομάδα για τελικό, αυτό θα μας το δείξει. Αλλά το Βέλγιο μπορεί να το αποκλείσει, φυσικά με πολύ κόπο, αλλά μπορεί. Τρομερή περιουσία είναι ο 22χρονος Ντοναρούμα, μιλάμε για πολύ μεγάλη κλάση.
Η Ιταλία έχει έναν πάρα πολύ καλό προπονητή και μια μέτρια ομάδα, η οποία όμως κατορθώνει να αποδίδει σε κάθε αγώνα σχεδόν στο μέγιστο των δυνατοτήτων της.
Μπράβο στον Μαντσίνι, ανεξάρτητα από την οποιαδήποτε εξέλιξη του τουρνουά.
Όντως πολύ καλός ο Mancini. Αν είναι καλή ή μέτρια ομάδα θα το δείξει η σούμα. Πολλές φορές ομάδες που στην αρχή δεν σε εντυπωσιάζουν, ή ακόμα κάνουν και γκέλες, στο τέλος σηκώνουν το τρόπαιο και η Ιστορία τις γράφει ως πολύ μεγάλες. Ο τίτλος σε κάνει μάγκα. Αν τη σταματήσει το Βέλγιο, ναι, θα λέμε πως ήταν μια μετριότατη, βαρετή, Ιταλία. Αν όμως περάσει και το εμπόδιο αυτό, κάτι έχει στον χαρακτήρα της η ομάδα, κάτι ενδιαφέρον. Στο ταμπλώ θα δούμε τι είναι ο καθένας.Daje έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 12:26Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω αυτό που έγραψα πριν καν αρχίσει το τουρνουά.
Η Ιταλία έχει έναν πάρα πολύ καλό προπονητή και μια μέτρια ομάδα, η οποία όμως κατορθώνει να αποδίδει σε κάθε αγώνα σχεδόν στο μέγιστο των δυνατοτήτων της.
Μπράβο στον Μαντσίνι, ανεξάρτητα από την οποιαδήποτε εξέλιξη του τουρνουά.
Ordem e Progresso.
Είναι μέτρια υπό την έννοια ότι έχει μόνο 2 top players, ο ένας εκ των οποίων (Zaniolo) δεν παίζει καν.
Μπορεί μια ομάδα να μείνει στην ιστορία με μόνο 2 τοπ players?
Μπορεί αλλά μόνο σαν φωτοβολίδα.
Η γνη μου είναι ότι αυτή η φουρνιά των Ιταλών είναι μετριοτατη.
Η αντίστοιχη φουρνιά των Άγγλων για παράδειγμα θεωρώ ότι ήταν καλύτερη.
Το καλό είναι ότι δεν βγήκε γενικά παγκοσμίως κάποια φοβερή φουρνιά
Έχουν μαλακιστειωολοι με τα playstation, tik tok κα λοιπές μαλακίες και δεν μασάνε πια σίδερα τα παιδιά.
Έχουν μαλακιστειωολοι με τα playstation, tik tok κα λοιπές μαλακίες και δεν μασάνε πια σίδερα τα παιδιά.
Η Ελβετία, εδώ που έφτασε, είναι η ομάδα με το μικρότερο άγχοςCavaliere έγραψε: 30 Ιουν 2021, 10:23 Θέλω να το πάρει η Ιταλία. Αλλά να κάνω πρόβλεψη για τελικό, είναι δύσκολο. Εδώ βλέπουμε πολλά. Για Ισπανία, βλέπω να περνά περίπατο στο επόμενο, πιστεύω θα διαλύσει τους Ελβετούς. Η Ιταλία μάλλον το περνά το Βέλγιο, αλλά θα χύσει αίμα, θα ιδρώσει και θα ματώσει για να περάσει.
Και με δεδομένο ότι η εφετινή Ισπανία δεν μου γεμίζει το μάτι, μην θεωρείς τίποτε δεδομένο
Θα φτύσει αίμα για να τους περάσει
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Τις δεκαετίες 90 και 2000 είχαμε την τύχη να δούμε πάρα πολλούς παικταράδες. Τώρα όντως ψόφια .Εδώ ολόκληρη βραζιλία και δεν έχει ένα σεντερ φορ στο τοπ5 του κόσμου τι να λέμε τώρα .Daje έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 13:08 Είναι μέτρια υπό την έννοια ότι έχει μόνο 2 top players, ο ένας εκ των οποίων (Zaniolo) δεν παίζει καν.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Ειναι μεγαλη η κουβεντα για τους top players. Λες οτι εχει μονο δυο, τον Τζανιολο και τον Βερατι, αλλά ειναι και ο Μπαρελα που αγωνιζεται πρωτη φορα σε τετοιο τουρνουα και δεν κάνει καλες εμφανισεις (οπως και άλλοι top players στο γιουρο) γιατι προερχεται απο μια δυσκολη χρονια με πολλα παιχνιδια και ειναι σε μαυρο χάλι απο φυσικη κατασταση.Daje έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 13:08 Είναι μέτρια υπό την έννοια ότι έχει μόνο 2 top players, ο ένας εκ των οποίων (Zaniolo) δεν παίζει καν.
Επισης, ειναι και ο Ντοναρουμα.
Δεν ειναι λιγοι 4 top players σε μια ομαδα, το ζητημα ειναι οτι οι 3 ειναι σαν να μην υπαρχουν (ο Τζανιολο οντως δεν υπαρχει).
Αν εντοπιζω καπου προβλημα ελλειψης μεγαλων ονοματων ειναι η επιθεση που παντα ειχε τεραστιους παιχτες η Ιταλια που επαιρναν μονοι τους παιχνιδια (Μπατζο, Τοττι, Ντελ Πιερο, Βιερι αναμεσα σε πολλους άλλους τα τελευταια 20-30 χρονια). Εκει τωρα αναγκαζεσαι να παιξεις με εναν 31χρονο, ταλαιπωρημενο φετος και ντεφορμε Ιμομπιλε και εναν Μπελοτι με 13 γκολ σε μια Τορινο με πολλα αγωνιστικα προβληματα που συμπαρεσυραν και τον ιδιο.
Επισης στα ακρα της επιθεσης εχεις εναν Ινσινιε που δεν εκανε ποτέ το μεγαλο ξεπεταγμα και ειναι προβλεψιμος στο παιχνιδι του (οσο καλος κι αν ειναι σαν παιχτης) και δεξια αναγκαζεσαι να βαλεις τον παιχτη της Σασουολο που εχει ταβανι με αναπληρωματικο τον Κιεζα που ειναι ταλενταρα, αλλά ακομα ολοι περιμενουν να δουν αν θα εξελιχτει σε top player ή θα μεινει στασιμος οπως ο Μπερναρντεσκι.
Εστω κι ετσι, με αυτο το ροστερ που δεν ειναι το καλυτερο του τουρνουα, θα εβαζα στοιχημα οτι θα το επαιρνε η Ιταλια αν δεν παρουσιαζονταν στον Μαντσινι ολα αυτα τα μαζεμενα προβληματα σε 5-6 θεσεις της ενδεκαδας που του χαλασαν τα σχεδια και τον υποχρεωσαν να ξεκινησει σχεδον απο την αρχη λιγες μερες πριν το γιουρο.
Winter is coming
- Rocco Siffredi
και αυτος ο Βερατι οσες φορες τον εχω δει ειναι φουλ υπερτιμημενος δεν μπαινει με τπτ σε συζητηση για τοπ παιχτης
και η Ιταλια 1 φορα τοχει παρει το 68 κι ας εχει τοσα Μουντιαλ θαναι ιστορικο
Για μενα ο Βερατι παιζει σε προβληματικη ομαδα, δεν υπαρχει ισορροπια, ξοδευουν αβερτα χρημα χωρις να εχουν φτιαξει σοβαρο συνολο.Rocco Siffredi έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 14:19 και αυτος ο Βερατι οσες φορες τον εχω δει ειναι φουλ υπερτιμημενος δεν μπαινει με τπτ σε συζητηση για τοπ παιχτης
Αυτο ειναι που τον κανει να φαινεται ενας απλά καλος παιχτης και οχι top.
Η Ιταλια εχει και δυο χαμενους τελικους σε γιουρο την τελευταια 20ετια.
Winter is coming
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ανετη νικη ισπανιας και μην τους συντριψει κιολαςBeria έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 13:14Η Ελβετία, εδώ που έφτασε, είναι η ομάδα με το μικρότερο άγχοςCavaliere έγραψε: 30 Ιουν 2021, 10:23 Θέλω να το πάρει η Ιταλία. Αλλά να κάνω πρόβλεψη για τελικό, είναι δύσκολο. Εδώ βλέπουμε πολλά. Για Ισπανία, βλέπω να περνά περίπατο στο επόμενο, πιστεύω θα διαλύσει τους Ελβετούς. Η Ιταλία μάλλον το περνά το Βέλγιο, αλλά θα χύσει αίμα, θα ιδρώσει και θα ματώσει για να περάσει.
Και με δεδομένο ότι η εφετινή Ισπανία δεν μου γεμίζει το μάτι, μην θεωρείς τίποτε δεδομένο
ελβετια η κλασικη ομαδα που συμπληρωνει μια διοργανωση
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
εγω προτιμω διπλους αγωνες εδω που ειμαστε
και οσο το δυνατον λιγοτερους ομιλους
για να μηνν βγαινουν αυτα τα αστεια δανια τσεχια σε προημιτελικο
και στο τελος να βγαινει οχι ο τυχεροτερος,αλλα ο ικανοτερος,το κατα δυναμιν
αυτο το πραγμα τωρα ειναι συνδυασμος ρουλετας ικανοτητας,δενμιλαμε για πρωταθλητρια,αλλα για αυτη που καταφερε μεσα απο συγκυριες αλλα και νικες κ.λπ να βγει πρωτη
η καλυτερη εθνικη πρεπει ειναι αυτη που επικρατει με τις μικροτερες δυνατες συγκυριες....πραγμα που δεν συμβαινει
και οσο το δυνατον λιγοτερους ομιλους
για να μηνν βγαινουν αυτα τα αστεια δανια τσεχια σε προημιτελικο
και στο τελος να βγαινει οχι ο τυχεροτερος,αλλα ο ικανοτερος,το κατα δυναμιν
αυτο το πραγμα τωρα ειναι συνδυασμος ρουλετας ικανοτητας,δενμιλαμε για πρωταθλητρια,αλλα για αυτη που καταφερε μεσα απο συγκυριες αλλα και νικες κ.λπ να βγει πρωτη
η καλυτερη εθνικη πρεπει ειναι αυτη που επικρατει με τις μικροτερες δυνατες συγκυριες....πραγμα που δεν συμβαινει
Τον Donnarumma εννοουσα.Lestat έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 14:16Ειναι μεγαλη η κουβεντα για τους top players. Λες οτι εχει μονο δυο, τον Τζανιολο και τον ΒερατιDaje έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 13:08 Είναι μέτρια υπό την έννοια ότι έχει μόνο 2 top players, ο ένας εκ των οποίων (Zaniolo) δεν παίζει καν.
Οσο κι αν τον αντιπαθω, ειναι τοπ πλαυερ.
Βερατι, Μπαρελα κλπ εχουν και οι αλλες ομαδες.
Οι τοπ πλαυερς της Ιταλιας ειναι ZANIOLO+DONNARUMMA και διπλα τους υπαρχει και ενας παρα πολυ καλος παιχτης κλειδι που ειναι ο JORGINHO.
Ολοι οι υπολοιποι υπαρχουν και στις αλλες ομαδες και μονο επειδη κανει ο Μαντσινι τη διαφορα η Ιταλια στεκεται εκει που ειναι.
Αυτη ειναι η γνωμη μου.
Όπως τους συνέτριψε η Γαλλία ας πούμε;Κόκκορας έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 14:56ανετη νικη ισπανιας και μην τους συντριψει κιολαςBeria έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 13:14Η Ελβετία, εδώ που έφτασε, είναι η ομάδα με το μικρότερο άγχοςCavaliere έγραψε: 30 Ιουν 2021, 10:23 Θέλω να το πάρει η Ιταλία. Αλλά να κάνω πρόβλεψη για τελικό, είναι δύσκολο. Εδώ βλέπουμε πολλά. Για Ισπανία, βλέπω να περνά περίπατο στο επόμενο, πιστεύω θα διαλύσει τους Ελβετούς. Η Ιταλία μάλλον το περνά το Βέλγιο, αλλά θα χύσει αίμα, θα ιδρώσει και θα ματώσει για να περάσει.
ελβετια η κλασικη ομαδα που συμπληρωνει μια διοργανωση
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Με κόμπλαρες τώρα...ένας εναντίον της Ισπανίας και ένας εναντίον ...;Lestat έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 14:31
Η Ιταλια εχει και δυο χαμενους τελικους σε γιουρο την τελευταια 20ετια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 165 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
-
- 3 Απαντήσεις