!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θάνος Τζήμερος
Re: Θάνος Τζήμερος
8 γραμμες αντχομηνιες με υπερβολικη δοση ψεματος οπως το "αντικρατισμός (αλλά μια χαρά κάνω μπίζνες με το δημόσιο),"
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Μπορείς να μου βρείς έστω και έναν υπέρμαχο της ελεύθερης αγοράς και της ιδιωτικοποίησηε της οικονομίας που ενώ μπορεί να πάρει χρήμα από το κρατικό ταμείο δεν θα το πάρει ;lafkiotis έγραψε: 30 Ιουν 2021, 13:41 8 γραμμες αντχομηνιες με υπερβολικη δοση ψεματος οπως το "αντικρατισμός (αλλά μια χαρά κάνω μπίζνες με το δημόσιο),"
Και θες τωρα εγω να κατσω να ψαξω σε οτι κατεβασε η γκλαβα σου μεσημεριατικα?? Ρε τσιπουρα πινεις παλι εκει στη Ρουμελη?ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Ιουν 2021, 13:44Μπορείς να μου βρείς έστω και έναν υπέρμαχο της ελεύθερης αγοράς και της ιδιωτικοποίησηε της οικονομίας που ενώ μπορεί να πάρει χρήμα από το κρατικό ταμείο δεν θα το πάρει ;lafkiotis έγραψε: 30 Ιουν 2021, 13:41 8 γραμμες αντχομηνιες με υπερβολικη δοση ψεματος οπως το "αντικρατισμός (αλλά μια χαρά κάνω μπίζνες με το δημόσιο),"![]()
Τώρα βρίσκομαι σε παραλία και πινω ροζέ ξηρό κρασί με λουκάνικο ως μεζέlafkiotis έγραψε: 30 Ιουν 2021, 13:46Και θες τωρα εγω να κατσω να ψαξω σε οτι κατεβασε η γκλαβα σου μεσημεριατικα?? Ρε τσιπουρα πινεις παλι εκει στη Ρουμελη?ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Ιουν 2021, 13:44Μπορείς να μου βρείς έστω και έναν υπέρμαχο της ελεύθερης αγοράς και της ιδιωτικοποίησηε της οικονομίας που ενώ μπορεί να πάρει χρήμα από το κρατικό ταμείο δεν θα το πάρει ;lafkiotis έγραψε: 30 Ιουν 2021, 13:41 8 γραμμες αντχομηνιες με υπερβολικη δοση ψεματος οπως το "αντικρατισμός (αλλά μια χαρά κάνω μπίζνες με το δημόσιο),"![]()
Χειμώνα βουνό καλοκαίρι θάλασσα ως υψηλό μισθός συνταξιούχος με χρήματα του έλληνα φορολογούμενου
Σωστά μπορεί να τα λέγει ο Τζημερος αλλά εγώ λειτουργβ σύμφωνα με τι προσωπικό μου συμφέρον και όχι με το τι είναι σωστό ή λάθος από ηθικής φιλοσοφικής πλευράς
Δεν έγραψα ότι είναι 30 αλλά ότι σκέφτηκα τουλάχιστον 30.
Σε κάθε περίπτωση, προτείνω ένα παιχνιδάκι. Θέλετε να τσεκάρουμε πόσοι από τους πολιτικούς ινφλουένσερς συγκεντρώνουν τα περισσότερα χαρακτηριστικά της ανάλυσης του Ναύτη, στα δημοσιεύματα που θα παίξουν από σήμερα;
Είναι κρίμα να πάει χαμένος ο κόπος του.
Εγώ σκοπεύω να τον αξιοποιήσω.
Σε κάθε περίπτωση, προτείνω ένα παιχνιδάκι. Θέλετε να τσεκάρουμε πόσοι από τους πολιτικούς ινφλουένσερς συγκεντρώνουν τα περισσότερα χαρακτηριστικά της ανάλυσης του Ναύτη, στα δημοσιεύματα που θα παίξουν από σήμερα;
Είναι κρίμα να πάει χαμένος ο κόπος του.
Εγώ σκοπεύω να τον αξιοποιήσω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πρεπει να καταλαβεις οτι τα "προσωπικά σου συμφέροντα" παρέχονται απο την κοινωνία που ζεις. Οσο πιο δυνατή ειναι η κοινωνια τοσο πιο δυνατα θα ειναι και τα συμφέροντα σου. Μόνος σου δεν θα ειχες καταφέρει ουτε το 1/10 απο αυτα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Ιουν 2021, 13:49Τώρα βρίσκομαι σε παραλία και πινω ροζέ ξηρό κρασί με λουκάνικο ως μεζέlafkiotis έγραψε: 30 Ιουν 2021, 13:46Και θες τωρα εγω να κατσω να ψαξω σε οτι κατεβασε η γκλαβα σου μεσημεριατικα?? Ρε τσιπουρα πινεις παλι εκει στη Ρουμελη?ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Ιουν 2021, 13:44
Μπορείς να μου βρείς έστω και έναν υπέρμαχο της ελεύθερης αγοράς και της ιδιωτικοποίησηε της οικονομίας που ενώ μπορεί να πάρει χρήμα από το κρατικό ταμείο δεν θα το πάρει ;![]()
Χειμώνα βουνό καλοκαίρι θάλασσα ως υψηλό μισθός συνταξιούχος με χρήματα του έλληνα φορολογούμενου![]()
Σωστά μπορεί να τα λέγει ο Τζημερος αλλά εγώ λειτουργβ σύμφωνα με τι προσωπικό μου συμφέρον και όχι με το τι είναι σωστό ή λάθος από ηθικής φιλοσοφικής πλευράς
Αυτα λεει ο Τζημερος, και βγαζουν αφρους οι περιορισμένης νοημοσύνης πασοκοΚΚΕδες που σκέφτονται μόνο πως θα βάλουν την άπλυτη κολάρα τους μέσα στο δημόσιο κουρβανα για να το παιζουν συνδικαλιστές με το πρόσχημα του "σοσιαλισμου"
Ο διαολος φοβαται το λιβανι. Οι πασοκοκκεδες την αξιολογηση.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Μα τι τα κάνουν τόσα λεφτά?
Πως και ανεβαίνει το χρέος? Αντε να έχουν νοίκια και καμπόσους επαγγελματίες , όλα αυτά με 2-3-5 μύρια τα τακτοποιείς. Τα υπόλοιπα ?
Από κει κονομάνε ?
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Χμμμ, εγώ πάλι λέω ότι μια χαρά έκανε δουλίτσες η Reverse με τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς, το Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής, το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, το Ινστιτούτο Οπτικοακουστικών Μέσων κλπ.lafkiotis έγραψε: 30 Ιουν 2021, 13:41 8 γραμμες αντχομηνιες με υπερβολικη δοση ψεματος οπως το "αντικρατισμός (αλλά μια χαρά κάνω μπίζνες με το δημόσιο),"
Ή μήπως όχι;
Αυτοί είναι λογαριασμοί που ανέλαβε η εταιρία του αποτυχημένου διαφημιστή;Ναύτης έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 12:47Χμμμ, εγώ πάλι λέω ότι μια χαρά έκανε δουλίτσες η Reverse με τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς, το Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής, το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, το Ινστιτούτο Οπτικοακουστικών Μέσων κλπ.lafkiotis έγραψε: 30 Ιουν 2021, 13:41 8 γραμμες αντχομηνιες με υπερβολικη δοση ψεματος οπως το "αντικρατισμός (αλλά μια χαρά κάνω μπίζνες με το δημόσιο),"
Ή μήπως όχι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σουρεάλ ποστ κι απαντώ αναλόγως: θα μου κλάσει τον παργαλάτσο.
Δεν άρχισα εγώ τις μαλακίες με το Zastava τον Τζήμερο που θέλει αεροτομή και ζαντολάστιχα 
Εγώ δεν είπα ποτέ ότι ο Τζήμερος είναι αποτυχημένος διαφημιστής. Αποτυχημένος φοιτητής έχω γράψει ότι είναι και ντεμέκ αντικρατιστής που μια χαρά κάνει δουλίτσες με το δημόσιο.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 12:53Αυτοί είναι λογαριασμοί που ανέλαβε η εταιρία του αποτυχημένου διαφημιστή;Ναύτης έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 12:47Χμμμ, εγώ πάλι λέω ότι μια χαρά έκανε δουλίτσες η Reverse με τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς, το Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής, το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, το Ινστιτούτο Οπτικοακουστικών Μέσων κλπ.lafkiotis έγραψε: 30 Ιουν 2021, 13:41 8 γραμμες αντχομηνιες με υπερβολικη δοση ψεματος οπως το "αντικρατισμός (αλλά μια χαρά κάνω μπίζνες με το δημόσιο),"
Ή μήπως όχι;![]()
σούζα θα κάθεσαι, προσοχές θα βαράς στον supreme leader
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 609 Προβολές