Προσωπική ζωή που δεν θα μπορύσαν να βιώσουν ο νηματοθέτης και οι συνοδοιπόροι.Τρελός_του_Χωριού έγραψε: 16 Αύγ 2018, 23:59 σχετικό και περιεκτικό βίντεο για τη συγκεκριμένη περίπτωση
Το πολύ πολύ να ανοίξουν κανα νήμα για καμμιά τσόντα.
Προσωπική ζωή που δεν θα μπορύσαν να βιώσουν ο νηματοθέτης και οι συνοδοιπόροι.Τρελός_του_Χωριού έγραψε: 16 Αύγ 2018, 23:59 σχετικό και περιεκτικό βίντεο για τη συγκεκριμένη περίπτωση
Ρε εδώ ο άλλος συμπέρανε οτι επειδή έχει χαρτομάντηλα στο τραπέζι, σημαίνει οτι τον παίζει. Αυτά συμβαίνουν όταν κάποιοι κρίνουν τ' αλλότρια εξ ιδίων.Golden Age έγραψε: 17 Αύγ 2018, 00:02Προσωπική ζωή που ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν θα μπορύσαν να βιώσουν ο νηματοθέτης και οι συνοδοιπόροι.Τρελός_του_Χωριού έγραψε: 16 Αύγ 2018, 23:59 σχετικό και περιεκτικό βίντεο για τη συγκεκριμένη περίπτωση
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Είσαι συνοδοιπόρος ή "γενικός παρατηρητής";
Το σχόλιο σου έγινε σε απόσπασμα από δική μου δημοσίευση, για αυτό το λόγο ζήτησα και διευκρίνηση.Golden Age έγραψε: 17 Αύγ 2018, 00:13Είσαι συνοδοιπόρος ή "γενικός παρατηρητής";![]()
Εσένα σε γνωρίζω ως "γενικό παρατηρητή" που καταθέτει τις "εγκυκλοπαιδικές του γνώσεις" σε τέτοια θέματα, όχι κάποιον που σχολιάζει με ζήλο.
Αμφισβητείς, δηλαδή την εγκυρότητα της είδησης;Kauldron έγραψε: 17 Αύγ 2018, 00:09Ρε εδώ ο άλλος συμπέρανε οτι επειδή έχει χαρτομάντηλα στο τραπέζι, σημαίνει οτι τον παίζει. Αυτά συμβαίνουν όταν κάποιοι κρίνουν τ' αλλότρια εξ ιδίων.Golden Age έγραψε: 17 Αύγ 2018, 00:02Προσωπική ζωή που ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν θα μπορύσαν να βιώσουν ο νηματοθέτης και οι συνοδοιπόροι.Τρελός_του_Χωριού έγραψε: 16 Αύγ 2018, 23:59 σχετικό και περιεκτικό βίντεο για τη συγκεκριμένη περίπτωση
Θα ήθελα να δώ μια φωτογραφία απ' το τραπέζι ορισμένων εδώ πάντως.![]()
Μα είπα νηματοθέτης και συνοδοιπόροι.Τρελός_του_Χωριού έγραψε: 17 Αύγ 2018, 00:17Το σχόλιο σου έγινε σε απόσπασμα από δική μου δημοσίευση, για αυτό το λόγο ζήτησα και διευκρίνηση.Golden Age έγραψε: 17 Αύγ 2018, 00:13Είσαι συνοδοιπόρος ή "γενικός παρατηρητής";![]()
Εσένα σε γνωρίζω ως "γενικό παρατηρητή" που καταθέτει τις "εγκυκλοπαιδικές του γνώσεις" σε τέτοια θέματα, όχι κάποιον που σχολιάζει με ζήλο.
ΥΓ.Αμφισβητείς, δηλαδή την εγκυρότητα της είδησης;Kauldron έγραψε: 17 Αύγ 2018, 00:09Ρε εδώ ο άλλος συμπέρανε οτι επειδή έχει χαρτομάντηλα στο τραπέζι, σημαίνει οτι τον παίζει. Αυτά συμβαίνουν όταν κάποιοι κρίνουν τ' αλλότρια εξ ιδίων.Golden Age έγραψε: 17 Αύγ 2018, 00:02
Προσωπική ζωή που ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν θα μπορύσαν να βιώσουν ο νηματοθέτης και οι συνοδοιπόροι.
Θα ήθελα να δώ μια φωτογραφία απ' το τραπέζι ορισμένων εδώ πάντως.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εσένα σε πείραξε λίγο παραπάνω από όσο θα περίμενε κανείς αυτό το ποστKauldron έγραψε: 17 Αύγ 2018, 00:51 Η είδηση είναι ποιά, ότι όποιος έχει χαρτομάντηλα στο γραφείο του τον παίζει?
οχι, οτι μπαινει ο μπαμπας του 40χρονου εθνικοσοσιαλιστη γουαιτ πουερ ηγετη στο δωματιο του και του βαζει τις φωνες να παει να βρει καμια δουλεια για να πληρωσει τα δικαστικα εξοδα που χει φορτωθει με τις εκατονταδες μηνυσεις που εχει φαει με τα γιουναιτ δε ραιτ καραγκιοζιλικια που προσπαθει να οργανωσει και αποτυγχανει.Kauldron έγραψε: 17 Αύγ 2018, 00:51 Η είδηση είναι ποιά, ότι όποιος έχει χαρτομάντηλα στο γραφείο του τον παίζει?
φίξντ.οχι, οτι μπαινει ο μπαμπας του 40χρονου εθνικοσοσιαλιστη γουαιτ πουερ αντιφα ηγετη στο δωματιο του και του βαζει τις φωνες να παει να βρει καμια δουλεια για να πληρωσει τα δικαστικα εξοδα που χει φορτωθει με τις εκατονταδες μηνυσεις που εχει φαει με τα γιουναιτ δε ραιτ ρέφιουτζιζ γουέλκαμ καραγκιοζιλικια που προσπαθει να οργανωσει και αποτυγχανει.
Έλα, μπορείς και καλύτερα.Εσένα σε πείραξε λίγο παραπάνω από όσο θα περίμενε κανείς αυτό το ποστ
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
καλά βρε συ,τι κόπτεσαι τόσο να υπερασπιστείς τα παιδιά. Αυτοί είναι εθνικοσοσιαλιστές. Σάμπως έχεις εσύ καμία σχέση με εθνικοσοσιαλιστές? Εθνικιστής δεν είσαιKauldron έγραψε: 22 Αύγ 2018, 10:34φίξντ.οχι, οτι μπαινει ο μπαμπας του 40χρονου εθνικοσοσιαλιστη γουαιτ πουερ αντιφα ηγετη στο δωματιο του και του βαζει τις φωνες να παει να βρει καμια δουλεια για να πληρωσει τα δικαστικα εξοδα που χει φορτωθει με τις εκατονταδες μηνυσεις που εχει φαει με τα γιουναιτ δε ραιτ ρέφιουτζιζ γουέλκαμ καραγκιοζιλικια που προσπαθει να οργανωσει και αποτυγχανει.
Μου κάνει εντύπωση όμως. Ένας οπαδός του "η καριέρα είναι χολέρα 'ναούμ" αμέσως σπεύδει να κοροϊδέψει κάποιον που δεν εργάζεται και μένει με τους γονείς του, όταν ο εν λόγω τύπος δεν είναι σύμφωνος με τις δικές του πολιτικές θέσεις. Αν ήταν κανένας αντιφάς (αν τη φάς, θα είσαι αντιφάς?), θα τον έκανες ήρωα.
Έλα, μπορείς και καλύτερα.Εσένα σε πείραξε λίγο παραπάνω από όσο θα περίμενε κανείς αυτό το ποστ
Άλλωστε εγώ έχω χαρτί κουζίνας.![]()
Είμαι ψυχοπονιάρης.καλά βρε συ,τι κόπτεσαι τόσο να υπερασπιστείς τα παιδιά. Αυτοί είναι εθνικοσοσιαλιστές. Σάμπως έχεις εσύ καμία σχέση με εθνικοσοσιαλιστές? Εθνικιστής δεν είσαι![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Είσαι ε? Πόνεσε ρε η ψυχούλα σου για τη ναζουλίτσα απο πάνω που έβαλε τα κλάματα και ορκίζεται ότι "δεν είναι τέτοιος άνθρωπος"?Kauldron έγραψε: 22 Αύγ 2018, 11:14Είμαι ψυχοπονιάρης.καλά βρε συ,τι κόπτεσαι τόσο να υπερασπιστείς τα παιδιά. Αυτοί είναι εθνικοσοσιαλιστές. Σάμπως έχεις εσύ καμία σχέση με εθνικοσοσιαλιστές? Εθνικιστής δεν είσαι![]()
Μια φορά στην Καμάρα Θεσσαλονίκης, βοήθησα έναν κνίτη να μαζέψει κάτι εφημερίδες που προσπαθούσε να πουλήσει. Του τις είχε πάρει ο αέρας, και ο φουκαράς (ένας μικροκαμωμένος με γυαλάκια) αγωνιζόταν να τις μαζέψει, και κανένας δεν τον βοηθούσε.
Η πλάκα ήταν οτι όταν τις μαζέψαμε όλες, για να μ' ευχαριστήσει μου πρότεινε να μου δώσει μια δωρεάν. Του είπα, ευχαριστώ φίλε δε πειράζει, να 'σαι καλά.
Συνέβη, δεν κάνω πλάκα.