Προβλέπεται μεγάλη μέρα και σήμερα. Εφοδιάσου με την απαιτούμενη ψυχραιμία.O I έγραψε: 30 Ιουν 2021, 02:59Εγκό από την άλλη Πασιφάη, ενώ ο δυστυχής ξεκίνησα πρωί-πρωί να φτιάξω ένα ταβάνι σε δωμάτιο - αποθήκη με θέα τή θάλασσα που μετασκευάζω σε υπνοδωμάτιο λόγω φυσικής δροσιάς, σταμάτησα να πιώ καφέ και έκανα το τραγικό λάθος να ρίξω μια ματιά στο πχόρουμ να δω τι παίζει με νήμα που άνοιξα .. και στο τέλος, ούτε ταβάνι έφτιαξα. μέχρι αργά το βράδι! και λειώνω στη ζέστη αυτή τή στιγμή στους 29-30cΠασιφάη έγραψε: 29 Ιουν 2021, 13:46Έπρεπε να ήσουν χθες από μια μεριά να μ'έβλεπες, όταν διάβαζα το νήμα.O I έγραψε: 29 Ιουν 2021, 13:00
Θαύμα! Θαύμα!!!
Τελικά δεν μπορεί.. κάποιοι άνθρωποι είναι προνομιούχοι με το χρόνοSpoiler
Θα καταγράφει στα σύγχρονα θαύματα![]()
.,
Δεν γνωρίζω πόσες φορές έπιασα το κεφάλι μου και είπα,''ωχ Θεέ μου, ωχ Παναϊα μου, ωχ Χριστούλη μου''.Και στο καπάκι, κάποια στιγμή, ώρα απογευματινή, χτύπησα κι ένα χιλιάρι ντεπόν αναβράζον.
Όχι πες μου. Άνθρωπος είμαι κι έσπασα.![]()
Φίλε μου Ο Ι, όπως με κόβω, και με την παράνοια που επικρατεί εδώ μέσα, ( μέχρι και ο γάϊδαρος του Ασέβαστος , έσκασε..), με βλέπω να παίρνω τα όρη τ'άγρια βουνά και να ξεκινάω τα πατερημά, μπας και σωθεί η ψυχασθένειά μου.![]()
![]()
Μη νομίζεις.. κι εγώ φορουμικά πολλές φορές σκοτεινιάζω. ξες, όπως χάνονται τα πάντα γύρω σου όταν συγκεντρώνεσαι να καταλάβεις βαθύτερα τις έννοιες συνάμα ποιο πρόσωπο φέρει τέτοιες απόψεις και τι είδους εμπειρίες έχει και σε τι χώρους μεγαλώνει και και και.
Και χαμένος χρόνος για τους συγκεκριμένους λόγους εδώ που τα λέμε![]()
Από την άλλη, εδώ στας επαρχίας τής παραθαλσσίας ορεινής περιοχής Χαλκιδηκαίων, μη νομίζεις.. η συμμετοχή σε τέτοια θέματα φέρνει πονοκέφαλο κι εδώ στην εξοχή όσο διαβάζεις τέτοια ευφυΐη σχόλια. ακόμα και με βοτάνια δε σώζεται η ψυχασθένεια, ούτε το κάψιμο, ούτε ο πονοκέφαλος
Τελικά
Υπάρχει και μια άλλη δυσκολία
ο πειρασμός να απαντήσεις στα ευϊέστατα
Αρρώστια. πχορουμική πανδημία![]()
Ξουτ ξουτ ξουτ
Πάτερ Μεγλοδύναμε!![]()
Βόηθα την πχπορουμοκατάσταση...
![]()
![]()
![]()
.,
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: 38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Μια χαρά είσαι, μην στεναχωριέσαι.
Μην προφυλάσσεις τον εαυτό σου εσύ κι έτσι και τύχει καμιά στραβή άρχισέ τον στα τεταρτοκυματικά και θα πει ήμαρτον σε χρόνο dt το παλιογούρουνο.
1. λογικη.Naida έγραψε: 30 Ιουν 2021, 10:41Βγάλε μας βρε παιδί μου πχ μια λίστα με το τι να μην κάνουμε για να μην πέσουμε θυματα βιασμού.Ασέβαστος έγραψε: 30 Ιουν 2021, 08:43Naida έγραψε: 29 Ιουν 2021, 20:44
Δηλαδή; ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός πιθανού βιαστή για να προσέχουμε;
αυτο θα ηταν μια καλη και ενδιαφερουσα συζητηση.
προφανως δεν ειναι καποια εξωτερικα χαρακτηριστικα εμφανισης, συμπεριφορες ειναι που πρεπει να χτυπανε καμπανακια.
και δεν πρεπει μονο να προσεχετε τους ανθρωπου-πιθανους βιαστες, αλλα πολυ περισσοτερο τις καταστασεις, συνθηκες στις οποιες θα ειστε ευαλλωτες σε επιθεση.
γενικοτερα να προτιματε να ειστε με κοσμο, και οχι μονες σας με αντρες που δεν γνωριζετε.
αλλο τιποτα δεν χρειαζεται. και βεβαια δεν ειναι οτι θα αποφυγετε με απολυτη βεβαιοτητα την οποια βια, απλως θα μειωθουν, πολυ η λιγο, οι πιθανοτητες να την υποστειτε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Naida έγραψε: 29 Ιουν 2021, 18:24Α με εμένα δεν θα δεις διαφορά, όπως είμαι εδώ είμαι και έξω.Uppercut έγραψε: 29 Ιουν 2021, 18:20 Βέβαια, ίσως με τον μεταπχωρουμικό μου σχολιασμό να κάνω τους χαρακτήρες (γεροεραστής, φεμινίστρια - ΓΥΝΑΙΚΑ, σαπόρτερ - τιμωρός ακροδεξιών) να σπάσουν τον τέταρτο τοίχο, που στην εν λόγω περίπτωση δεν ήξεραν καν πως τους περιέκλειε, και να βγουν εκτός ρόλου. Από την άλλη είναι τόσο καλά βαλμένοι στον ρόλο που παίζουν σε ένα τόσο μεγάλο μέρος της καθημερινότητας τους, μιας κι έχουν ανάγκη να αυτοκαθοριστούν ψευδώς σε μία απέλπιδα προσπάθεια διαφυγής από την ζοφερή πραγματικότητα της ζωής τους, που δεν ξεφεύγουν. Όλα καλά....
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Η καθαρίστρια ας πούμε τι δεν έκανε σωστά;Ναύτης έγραψε: 30 Ιουν 2021, 10:45Μια χαρά είσαι, μην στεναχωριέσαι.
Μην προφυλάσσεις τον εαυτό σου εσύ κι έτσι και τύχει καμιά στραβή άρχισέ τον στα τεταρτοκυματικά και θα πει ήμαρτον σε χρόνο dt το παλιογούρουνο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ασέβαστος έγραψε: 30 Ιουν 2021, 11:441. λογικη.Naida έγραψε: 30 Ιουν 2021, 10:41Βγάλε μας βρε παιδί μου πχ μια λίστα με το τι να μην κάνουμε για να μην πέσουμε θυματα βιασμού.Ασέβαστος έγραψε: 30 Ιουν 2021, 08:43
αυτο θα ηταν μια καλη και ενδιαφερουσα συζητηση.
προφανως δεν ειναι καποια εξωτερικα χαρακτηριστικα εμφανισης, συμπεριφορες ειναι που πρεπει να χτυπανε καμπανακια.
και δεν πρεπει μονο να προσεχετε τους ανθρωπου-πιθανους βιαστες, αλλα πολυ περισσοτερο τις καταστασεις, συνθηκες στις οποιες θα ειστε ευαλλωτες σε επιθεση.
γενικοτερα να προτιματε να ειστε με κοσμο, και οχι μονες σας με αντρες που δεν γνωριζετε.
αλλο τιποτα δεν χρειαζεται. και βεβαια δεν ειναι οτι θα αποφυγετε με απολυτη βεβαιοτητα την οποια βια, απλως θα μειωθουν, πολυ η λιγο, οι πιθανοτητες να την υποστειτε.
Ναι αλλά δεν βοηθάς βρε αγόρι μου. Λογική λες και φεύγεις. Πες μας συγκεκριμένα πράγματα, τι να μην κάνει μια γυναίκα για να μην προκαλέσει τον βιασμό της.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 30 Ιουν 2021, 12:28Η καθαρίστρια ας πούμε τι δεν έκανε σωστά;Ναύτης έγραψε: 30 Ιουν 2021, 10:45Μια χαρά είσαι, μην στεναχωριέσαι.Naida έγραψε: 30 Ιουν 2021, 10:42
Ξέρω ρε παιδί μου, να μην κυκλοφορούμε γυμνές στα χαφτεια. Είμαστε οκ ασφαλείς;

Κάτι σχετικά με την καθαρίστρια και την περιπέτεια της
Δεν γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες πχ εάν γνώριζε από πριν τον επίδοξο βιαστή της εάν είχαν πριν επικοινωνία και πολλά άλλα
Δεν γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες πχ εάν γνώριζε από πριν τον επίδοξο βιαστή της εάν είχαν πριν επικοινωνία και πολλά άλλα
Φταίει μία γυναίκα για τον βιασμό της
Άσχετα με το εάν φταίει ή όχι αυτό δεν δίνει άλλοθι και ελαφρυντικά στον βιαστή
Φταίει στον βαθμό που μπορούσε να προλάβει την κατάσταση και δεν το έκανε
Άσχετα με το εάν φταίει ή όχι αυτό δεν δίνει άλλοθι και ελαφρυντικά στον βιαστή
Φταίει στον βαθμό που μπορούσε να προλάβει την κατάσταση και δεν το έκανε
Όχι ρε συ, δεν συναναστρεφομαι με άτομα που θεωρούν ότι το θυμα βιασμού ευθύνεται για τον βιασμό του. 2-3 ατομακια που εξέφραζαν τέτοια τσιτάτα και αηδιαζε η ψυχή μου ειδικά με την περίπτωση τοπαλουδη, τους έκοψα από παρέα. Και όχι μόνο εγώ.Thor έγραψε: 30 Ιουν 2021, 11:48Naida έγραψε: 29 Ιουν 2021, 18:24Α με εμένα δεν θα δεις διαφορά, όπως είμαι εδώ είμαι και έξω.Uppercut έγραψε: 29 Ιουν 2021, 18:20 Βέβαια, ίσως με τον μεταπχωρουμικό μου σχολιασμό να κάνω τους χαρακτήρες (γεροεραστής, φεμινίστρια - ΓΥΝΑΙΚΑ, σαπόρτερ - τιμωρός ακροδεξιών) να σπάσουν τον τέταρτο τοίχο, που στην εν λόγω περίπτωση δεν ήξεραν καν πως τους περιέκλειε, και να βγουν εκτός ρόλου. Από την άλλη είναι τόσο καλά βαλμένοι στον ρόλο που παίζουν σε ένα τόσο μεγάλο μέρος της καθημερινότητας τους, μιας κι έχουν ανάγκη να αυτοκαθοριστούν ψευδώς σε μία απέλπιδα προσπάθεια διαφυγής από την ζοφερή πραγματικότητα της ζωής τους, που δεν ξεφεύγουν. Όλα καλά....Γι'αυτο δε βγαινεις και πολυ εξω,ε;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κανένα λάθος δεν έκανε η γυναίκα. Το μεροκάματό της πήγε να βγάλει. Εδώ όμως σε ρωτάμε από προχθές, άλλο πράγμα. Πρέπει ή δεν πρέπει να προσέχει η μαλάκω Πασιφάη επί παραδείγματι, όταν κινείται σε κακόφημες συνοικίες βράδυ; Πρέπει να μπαίνει σε αυτοκίνητα αγνώστων; Πρέπει να συναναστρέφεται με τον εκάστοτε τυχάρπαστο και να δέχεται αβίαστα έστω και ένα γαμωκερασμα; Κι αν ναι, γιατί; Γιατί είναι τόσο δύσκολο να το αντιληφθείς ρε μάνα μου; Δεν είναι Πυρηνική Φυσική. Ειλικρινά.Naida έγραψε: 30 Ιουν 2021, 12:28Η καθαρίστρια ας πούμε τι δεν έκανε σωστά;Ναύτης έγραψε: 30 Ιουν 2021, 10:45Μια χαρά είσαι, μην στεναχωριέσαι.Naida έγραψε: 30 Ιουν 2021, 10:42
Ξέρω ρε παιδί μου, να μην κυκλοφορούμε γυμνές στα χαφτεια. Είμαστε οκ ασφαλείς;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Και πολυ καλα εκανες.Naida έγραψε: 30 Ιουν 2021, 12:38Όχι ρε συ, δεν συναναστρεφομαι με άτομα που θεωρούν ότι το θυμα βιασμού ευθύνεται για τον βιασμό του. 2-3 ατομακια που εξέφραζαν τέτοια τσιτάτα και αηδιαζε η ψυχή μου ειδικά με την περίπτωση τοπαλουδη, τους έκοψα από παρέα. Και όχι μόνο εγώ.
Εδω μεσα ομως,δεν νομιζω να υπαρχει κανεις που να ριχνει το φταιξιμο στα θυματα.
Απλα,υπαρχουν καποιοι,μεταξυ τους και συ,που προσπαθουν να το περασουν σαν να υφισταται.
Αυτο στηλιτευουμε τοσες μερες.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Μία γυναίκα που βιάστηκε φταίει στον βαθμό που μπορούσε να προλάβει ή να αποτρέψει τον βιασμό της και δεν το έκανεThor έγραψε: 30 Ιουν 2021, 13:06Και πολυ καλα εκανες.Naida έγραψε: 30 Ιουν 2021, 12:38Όχι ρε συ, δεν συναναστρεφομαι με άτομα που θεωρούν ότι το θυμα βιασμού ευθύνεται για τον βιασμό του. 2-3 ατομακια που εξέφραζαν τέτοια τσιτάτα και αηδιαζε η ψυχή μου ειδικά με την περίπτωση τοπαλουδη, τους έκοψα από παρέα. Και όχι μόνο εγώ.
Εδω μεσα ομως,δεν νομιζω να υπαρχει κανεις που να ριχνει το φταιξιμο στα θυματα.
Απλα,υπαρχουν καποιοι,μεταξυ τους και συ,που προσπαθουν να το περασουν σαν να υφισταται.
Αυτο στηλιτευουμε τοσες μερες.
Ή ευθύνη της δεν αποτελεί ελαφρυντικό για τον βιαστή της ο οποίος θα πρεπει να τιμωρηθεί με πολύ αυστηρές ποινές
Κοίτα επειδή το iq μου δεν είναι πολύ υψηλό και επειδή στις έχω δώσει τις απαντήσεις, μάλλον δυσκολεύομαι να σου δώσω τις απαντήσεις και να τις κατανοήσεις. Οπότε άστο, ας μιλάμε για αλλά εμείς.Πασιφάη έγραψε: 30 Ιουν 2021, 12:44Κανένα λάθος δεν έκανε η γυναίκα. Το μεροκάματό της πήγε να βγάλει. Εδώ όμως σε ρωτάμε από προχθές, άλλο πράγμα. Πρέπει ή δεν πρέπει να προσέχει η μαλάκω Πασιφάη επί παραδείγματι, όταν κινείται σε κακόφημες συνοικίες βράδυ; Πρέπει να μπαίνει σε αυτοκίνητα αγνώστων; Πρέπει να συναναστρέφεται με τον εκάστοτε τυχάρπαστο και να δέχεται αβίαστα έστω και ένα γαμωκερασμα; Κι αν ναι, γιατί; Γιατί είναι τόσο δύσκολο να το αντιληφθείς ρε μάνα μου; Δεν είναι Πυρηνική Φυσική. Ειλικρινά.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Ιουν 2021, 13:10
Μία γυναίκα που βιάστηκε φταίει στον βαθμό που μπορούσε να προλάβει ή να αποτρέψει τον βιασμό της και δεν το έκανε
Ή ευθύνη της δεν αποτελεί ελαφρυντικό για τον βιαστή της ο οποίος θα πρεπει να τιμωρηθεί με πολύ αυστηρές ποινές
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 60 Απαντήσεις
- 1977 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
-
- 1 Απαντήσεις